Feedback
7,5

Smeg

Score uit 40 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
Smeg is een Italiaans bedrijf gespecialiseerd in huishoudapparaten. Het bedrijf is in 1948 opgericht door Vittorio Bertazzoni. Smeg is begonnen met luxe fornuizen en heeft tegenwoordig een zeer uitgebreid assortiment aan keukenapparatuur en huishoudelijke apparatuur. Smeg richt zich op het maken van apparatuur waarbij design een belangrijke factor is.
Productcategorie
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
5 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
7 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
11 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
8 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
5 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
4 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren18 ervaringen
4 sterren12 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren4 ervaringen
1 ster5 ervaringen
“Veel ijsvorming”
Door Martin op woensdag 11 jan 2023
Slechte bouwkwaliteit, slechte rubbers en daardoor telkens ijsvorming in de koelkast, algeheel zeer matig. Koude wordt onvoldoende verdeeld door de koelkast, daardoor ook veel vocht en ijs in de koelkast. De groentelade is erg fragiel en ging binnen de korte keren kapot. Daar hebben we nieuwe losse bakken voor gekocht van de Action, die blijven tenminste heel. Wel positief: koelkast is erg ruim.
“Veel lawaai en drukknop gedeelte niet stevig”
Door Martin op woensdag 11 jan 2023
Bouwkwaliteit voor een dergelijk dure afzuiger is absoluut onacceptabel. Koop geen Smeg afzuiger. Op stand 1 maakt de afzuiger al zoveel kabaal dat niet fatsoenlijk meer met elkaar kan praten in de ruimte. Als je de verlichting aan doet en de maximale stand afzuiging kiest (3) wordt het hele drukknop gedeelte in de afzuigkap gedrukt en vallen achter het staal (lees: goedkoop blik) van de afzuiger. Dan kan je niets meer bedienen of uitzetten, uitermate slecht gemaakt! De filters zijn enorm fragiel gemaakt maar blijven tot heden (4 jaar) nog heel. Kunnen gewoon in de vaatwasser, dat is wel handig. Het ruwe materiaal waarmee de afzuiger op kleur is gemaakt, maat schoonmaken lastig, zo niet onmogelijk. Al met al een domme keuze en absolute afrader.
“Zeer tevreden”
Door AG op zondag 3 jul 2022
Ik heb een SMEG oven TR90P (zwart/gas): design en functionaliteiten, bevalt super. Zeer tevreden.
“Prima”
Door Sandra op maandag 25 apr 2022
Ons fornuis is een SMEG TR93NNLK. Deze werkt prima.
“Slechte service”
Door Nicolas De Pretre op woensdag 29 dec 2021
Ik heb een gasfornuis met 2 ovens. Mijn vuren vallen constant uit, al 3 maal geprobeerd het probleem op te lossen tegen betaling en het probleem blijft... Service na verkoop gewoon slecht!
“Service is nihil”
Door Van op dinsdag 8 jun 2021
Stuk na 3 minuten stoom genereren. Service van Smeg is nihil.. lak langs binnenzijde komt er af. en deuk aan achterzijde door de warmte ontwikkeling of het defect.
“Prima”
Door Peter op maandag 28 dec 2020
Oven: SMEG. De apparaten bevallen tot nu toe prima!
“Bovenlaag bladdert”
Door A.S. op zaterdag 12 dec 2020
Het fornuis kookt heerlijk maar de pannendragers zijn binnen zes weken al aan het slijten. De grijze bovenlaag bladdert nu al af. Verder is de kookplaat HEEL krasgevoelig. Ik vind dat erg storend dat er nu al krassen zitten, terwijl wij zorgzaam met zachte doeken het fornuis schoonhouden. De keukenboer gaat het hopelijk voor ons met SMEG oplossen. Ik maak me echter wel zorgen want mochten deze problemen opgelost worden, hoelang blijft het kookgedeelte dan wel mooi. Ik twijfel aan de kwaliteit!
“Bevalt goed”
Door Vincent op maandag 28 sep 2020
Het gaat om de volgende apparatuur: Smeg: fornuis. Apparatuur bevalt goed: zuinig in gebruik en voldoet aan het verwachtte. Betreft SMEG kan ik aanbevelen om naar de toonzaal in Amsterdam te gaan. Daar ben ik bijzonder goed geholpen en heb daardoor de juiste keuzes gemaakt.
“Bevalt goed”
Door Marjan op zondag 27 sep 2020
Wij hebben een Smegg oven, 90 cm breedte, met inductie koken. Bevalt goed. Alleen het tijdklokje op de oven Is slecht te zien ( geen verlichting) en de oven is best hoorbaar als hij aanstaat.
“Erg te spreken”
Door Thijs op zaterdag 5 sep 2020
Gasfornuis met oven is van Smeg. Tot op heden zijn wij erg te spreken over alle apparatuur welke wij gekocht hebben.
“Waardeloze kwaliteit”
Door Rob van der Linden op woensdag 26 aug 2020
Nieuw aangeschaft FAB32RNEN1 . Na 5 jaar eerste a 400 euro reparatie. nu 1 jaar later wederom reparatie a 400 euro. advies monteur niet aan beginnen. Kan beter een nieuwe kopen a 1.770 euro. 6 Jaar levensduur voor een koel/vries combinatie!!! LG en Samsung geven standaard 10 jaar garantie Smeg 2 jaar. Smeg mooi design maar waardeloze kwaliteit maakt herrie en ploft af en toe. Smeg als je voor esthetiek kiest en niet voor kwaliteit.
“Zeer tevreden”
Door Ineke op vrijdag 13 mrt 2020
Hieronder de kenmerken van de apparaten van onze nieuwe keuken: Smeg fornuis met oven SNLK926MA9. We zijn zeer tevreden over onze apparaten.
“Naar wens”
Door Manfred op zaterdag 25 jan 2020
Wij hebben een Smeg fornuis. Alle apparatuur is zeker naar wens.
“Mix nieuw en vintage”
Door Jean Paul op zaterdag 4 jan 2020
We hebben alles van smeg gekozen. Dit omdat het modern vernieuwend en vintage bij elkaar is. Dus erg mooi en fijn. Gaat om een afzuigkap.
“Bevalt goed”
Door Rien op maandag 9 dec 2019
Wij hebben voor een SMEG gasfornuis (TR90NNLK9) gekozen. Al deze apparaten bevallen goed en voldoen aan onze wensen.
“Lawaaiig”
Door Ina op maandag 17 jun 2019
Afzuigkap: SMEG KS90AE: veel herrie, zelfs al in de laagste stand. Beduidend meer herrie dan mijn vorige kap, maar hier moest ik voor budget kiezen.
“Bevalt goed”
Door Rina op woensdag 9 jan 2019
Wij hebben in onze keuken de volgende apparaten laten plaatsen: Smeg fornuis C92GMXNLK8 (vrijwel identiek aan C92GMXNL8). Tot nu toe zijn alle apparaten ons goed bevallen, over de levensduur kunnen wij nog niets zeggen daar de keuken in oktober 2018 is geplaatst.
“Tevreden”
Door Ed op woensdag 10 okt 2018
Betreft een Smeg STA4525 vaatwasser. Ben nu tevreden. Mijn eerdere klacht betrof een technisch mankement, wat door de technische dienst keurig is opgelost.
“Tevreden”
Door Rosalien op dinsdag 17 jul 2018
Ik heb een Smeg koelkast. Ik ben met alle apparaten erg tevreden.
“Goed merk”
Door Daniel op woensdag 23 mei 2018
SNL90MFX7 Smeg fornuis. Fornuis is prima, Smeg is een goed merk en de service was ook goed toen we onlangs een probleem hadden
“Top”
Door Trudy op donderdag 26 apr 2018
SMEG smalle afwasmachine. Top voor elkaar. We zijn er blij mee.
“Voelt wat goedkoop”
Door Marcel op maandag 19 mrt 2018
Wij hebben alle inbouw apparatuur van AEG behalve het gecombineerde gas fornuis die is van het merk Smeg. Smeg oven: de bedieningsknoppen hebben speling en voelt goedkoop aan. Voor de rest zijn we tevreden .. prijs / kwaliteit verhouding.
“Tevreden”
Door Jurgen op dinsdag 13 mrt 2018
We hebben smeg toestellen (inductie kookplaat) Helemaal tevreden
“Lawaaiig”
Door A.S. op woensdag 24 jan 2018
De op ons verzoek bestelde Smeg FAB30, (mooi ontwerp maar met veel lawaai en irritant gedruppel) hebben wij na inruil in overleg met de verkoper ingeruild
“”
Door Dick op maandag 4 sep 2017
1,5 jaar geleden een complete keuken gekocht inclusief Smeg apparatuur. De Smeg vaatwasser heeft inmiddels 3x een storing gehad en is 3x gerepareerd en werkt nu helemaal niet meer. Ik zit nu ook zonder vaatwasser en wanneer het probleem wordt opgelost is onduidelijk.
“Prima”
Door Antonius op vrijdag 20 jan 2017
Het apparaat bevalt erg goed
“Uitstekend”
Door Krimpen op donderdag 8 dec 2016
Het betreft een afzuigkap van het merk Smeg, Type KAT900HXE. Ik heb deze afzuidkap gekocht als cadeau. Inmiddels is hij sinds een week geinstalleerd en het apparaat voldoet uitstekend. Geen problemen ondervonden bij de installatie.
Ervaringen die erg lijken op de 28 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.