Feedback
7,6

Gaggenau

Score uit 17 ervaringen
Productcategorie
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
6 ervaringen (1 maand geleden)
4 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
4 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
2 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren13 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Zeer tevreden”
Door T Gulikers op dinsdag 22 aug 2023
Inmiddels alweer 2 jaar geleden sinds we een oven (BO470102)+ combi-stoomoven (BS471102) uit de 400 reeks van Gaggenau hebben aangeschaft, alsmede een warmhoudlade en kookplaat (CV492100). De ervaring kan ik kort over zijn; top. Tot op heden geen enkel merk meegemaakt wat in de buurt komt bij de ervaring van Gaggenau. Zowel de BO als BS zijn krachtig, precies en verhitten mooi gelijkmatig. Het design van de 400 reeks is smaakgevoelig; zelf geniet ik er nog elke dag van. Niet alles ging echter meteen goed; De combi had vanuit de fabriek een defect onderdeel waardoor er een lek in het afvoermechanisme zat en water op de bodemplaat druppelde. Behoorlijk gevaarlijk. De oven detecteerde dat echter direct en blokkeerde verder gebruik met een foutcode. Service van Gaggenau hier op volgend heb ik als vriendelijk, snel en effectief ervaren, probleem verholpen.
“Vaatwasmachine al meerder keren kapot”
Door Johanvan geirt op woensdag 5 apr 2023
Hebben 6 toestellen van Gaggenau. Eerlijk zeer ontgoocheld vaatwasmachine al 3 nieuw pompen een ventilator warm hou schotel kontaktpunt achteraan al vervangen. Oven al hersteld drie bedieningsknop moeten bestellen. Nu weer valt vaatwasmachine telkens uit met error E24 geen water ondanks alles nagezien en water genoeg is ook de druk. Bellen naar Gaggennau is al een heel gedoe en kost al geld 39 cent per minuut schande. Interventie 149.99 eur elk kwartier 49.99 euro extra erbij. Onbegrijpelijk zo duur en klant onvriendelijk. Voor ons nooit nog Gaggenau men is verwittigd.
“Starten van de vaatwasser is een gedoe”
Door Frans Fennema op vrijdag 25 nov 2022
Als ie eenmaal start doet hij de vaatwas goed. Maar vaak wil hij niet starten vanwege die aanraakgevoelige knoppen. Dan moet je de stekker eruit trekken en soms nog een keer en soms doet ie het dan nog niet. Dan moet je even wachten tot hij het de volgende dag wel doet. Het doet denken aan een koppige ezel. Doet het uiteindelijk wel, maar of je daar nou zo blij mee bent gezien de prijs is maar zeer de vraag.
“Ontzettend blij”
Door V.D. op maandag 14 feb 2022
Wij hebben als koelkast de Gaggenau RC242203 gekozen, waar we ontzettend blij mee zijn.
“Zeer content”
Door Robbert op dinsdag 14 jan 2020
Wij hebben in onze keuken gekozen voor een Gaggenau koelkast. Met alles tevreden. Apparatuur werkt prima en zijn we zeer content mee.
“Verhit niet gelijkmatig”
Door Robbert op dinsdag 14 jan 2020
Wij hebben in onze keuken gekozen voor een Gaggenau combi-oven en stoom-oven. Met alles tevreden behalve de combi-oven. Die verhit niet gelijkmatig en volgens Gaggenau is dat helaas zo. Ze zijn een paar keer langs geweest met advies, maar helaas kunnen we de ongelijkmatige verwarming niet voorkomen. Alle andere apparatuur werkt prima en zijn we zeer content mee.
“Zeer tevreden”
Door Marcel op donderdag 12 dec 2019
We hebben een stoomoven met vaste wateraansluiting en een oven/grill, beiden van Gaggenau, met daaraan toegevoegd de warmhoudplaten van Gaggenau. De apparatuur bevalt uitermate goed, is mooi afgewerkt en zeer krachtig! Zeer tevreden dus!
“Prima”
Door Sandra op donderdag 1 aug 2019
Gaggenau, stoom/combi oven en grote oven ...bevalt prima
“Fantastisch”
Door Anneke op donderdag 11 jul 2019
Allereerst wil ik melden dat we uiterst tevreden zijn over de keuze van de apparaten die we, op advies van adviseur, hebben gemaakt. De oven is van Gaggenau: type BOP 251101 met pyrolyse en pizzabaksteen. Een werkelijk fantastische oven! B&O design, uiterst simpele en overzichtelijke bediening; pyrolyse zou ik werkelijk aan iedereen aanraden! We hadden in onze vorige keuken al een Gaggenau, dus die keuze was heel snel gemaakt.
“Fantastisch”
Door Joost op woensdag 27 jun 2018
De apparatuur is van Gaggenau. DF481161 vaatwasser. De gaggenau apparatuur is fantastisch. Zou het zonder twijfel weer kopen.
“Uitstekend”
Door Marcel op donderdag 30 nov 2017
Koelkast en vriezer van Gaggenau -> deze bevalt uitstekend
Ervaringen die erg lijken op de 11 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.