Feedback
5,0

Airforce

Score uit 2 ervaringen
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Airforce. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Nooit meer een Airforce”
Door Veronica Kraanen op maandag 29 nov 2021
Is een drama, deze kookplaat had na 7 maanden gebruik al een storing.
6x een monteur langs geweest en na 4 maanden eindelijk een nieuwe printplaat er in, bedrading in de stekker vernieuwd van 4 draden naar 5 draden, en nog doet hij het niet naar behoren. Kan de zones niet naar vol vermogen zetten, zwakt af als er meerdere zones worden gebruikt, wat een slechte inductieplaat! Ik kook nu 18 jaar op inductie, maar nog nooit zo'n slechte plaat gehad. Dus nooit meer een Airforce!!!!
“Wat een drama”
Door Connie op maandag 28 dec 2020
Airforce Aspira CENTRALE78B20: Inductie Kookplaat inclusief afzuigsysteem. Onze ervaring: WAT EEN DRAMA........... In de winkel gekozen voor deze kookplaat omdat de verkoper goede dingen vertelde en erg positief was over deze kookplaat. Ook prijskwaliteit verhouding zou erg goed zijn. Helaas konden we de plaat niet werkend zien en zijn we afgegaan op de verkooppraat..... Pluspunten: mooie uitstraling en een geïntegreerde afzuiging middenin de plaat wat erg geschikt was voor ons kookeiland omdat we geen ruimte hebben voor een afzuiging achter of boven de kookplaat. De afzuiging werkt heel goed. Goede afzuiging met verschillende standen en weinig kookluchtjes in huis door goede filtering. Minpunten: van alle nieuw gekochte pannen doet meer dan de helft het niet..... bij kennissen met een inductieplaat (ander merk plaat) doen alle pannen het wel. Voor ons duidelijk dat het probleem bij de kookplaat ligt. Naast het niet werken van de pannen werkt de plaat niet naar behoren. Je kunt niet gelijkmatig koken op de plaat omdat het heel erg pulseert. Iets door laten koken werkt alleen op de 2 hoogste standen maar dan kookt de pan over. Als je de plaat lager zet dan blijft het water pulseren waardoor het niet gelijkmatig kookt en dus ook niet gelijkmatig gaar wordt. Dit is meer dan vervelend en hebben we al meerdere keren contact over opgenomen, maar helaas nog steeds geen oplossing.