Feedback
8,2

Pelgrim

Website: www.pelgrim.nl
Bedrijfsomschrijving
Pelgrim is in 1931 in Gaanderen opgericht als dochterbedrijf van emailleerbedrjf Neerlandia. Pelgrim houdt zich dan bezig met de productie van fornuizen. Doordat aardgas in de jaren 60 op grote schaal zijn intrede doet, groeit Pelgrim enorm. Naast gasfornuizen wordt het assortiment uitgebreid met andere huishoudelijke apparaten. In de jaren 80 gaat moederbedrijf Neerlandia failliet en wordt Pelgrim overgenomen door ATAG. In 2000 is ATAG opgesplitst in 2 aparte ondernemingen. ATAG Verwarmingen dat zich bezig houdt met CV’s en ATAG Keukenapparatuur. ATAG Keukenapparatuur voert de merken: ASKO, ATAG, ETNA en Pelgrim. Sinds 2008 behoort ATAG Keukenapparatuur tot de Gorenje groep.
Productcategorie
Prijs
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
n.b.
85 ervaringen (1 maand geleden)
8,5
Ovens
n.b.
96 ervaringen (2 weken geleden)
4,0
Fornuizen
n.b.
4 ervaringen (1 maand geleden)
n.b.
77 ervaringen (2 weken geleden)
n.b.
16 ervaringen (1 maand geleden)
€ 774 tot € 774
87 ervaringen (1 week geleden)
€ 417 tot € 1.589
90 ervaringen (1 week geleden)
8,2
Vriezers
n.b.
21 ervaringen (3 maanden geleden)
n.b.
-
n.b.
-
Ervaringen
Er zijn 477 ervaringen over Pelgrim. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren237 ervaringen
4 sterren152 ervaringen
3 sterren20 ervaringen
2 sterren34 ervaringen
1 ster34 ervaringen
“Meer vermogen”
Door Fred op donderdag 26 nov 2020
Wij hebben een kookplaat van Pelgrim. De kookplaat zou ik achteraf denk ik niet gekocht hebben, waarschijnlijk zou een kookplaat met meer vermogen beter geweest zijn. Wij hadden gas en moesten dus afgaan op het advies van de keukenzaak.
“Een miskoop”
Door M vd Meulen op maandag 23 nov 2020
Ik heb nog nooit zo'n gebruiksonvriendelijke apparaat in huis gehad. Bestekbak op een onlogische plaats, knop van het zoutreservoir is een drama om die er weer op te krijgen. Hij droogt erg slecht en echt schoon is de vaat vaak ook niet. Kortom een miskoop. Volgende keer weer een Bosch.
“Spijt”
Door Carla op woensdag 18 nov 2020
Pilgrim BSK962MAT afzuigkap gekocht. Zuigt goed af , maar maakt ontzettend veel herrie, zelfs op stand 1 . Spijt van deze aankoop.
“Bevalt bijzonder goed”
Door Frits op zondag 15 nov 2020
Wij hebben gekozen voor de Pelgrim inductie-kookplaat IDK795ONY_PRO. Apparaat bevalt bijzonder goed en hebben voor deze gekozen vanwege specificaties en uiterlijk.
“Helaas”
Door Esther op zaterdag 14 nov 2020
De apparatuur is van pelgrim. Helaas is er binnen 6 wkn al iets stuk aan vaatwasser.
“Redelijk”
Door Mick op zaterdag 14 nov 2020
Wij gebruiken de volgende apparatuur: Combi magnetron/oven Pelgrin: bevalt redelijk. Hij doet het goed, maar is niet heel gebruiksvriendelijk. Het duurde enige tijd voordat we begrepen hoe alles werkt. Ook geeft dit apparaat regelmatig storingen, omdat er dan een knopje blijft hangen.
“Snel kapot”
Door ida op donderdag 22 okt 2020
Combi magnetron binnen een jaar kapot. Zit nu al5 weken te wachten op een monteur. Het is de mag557rvs. De onderdelen zijn niet voorradig. Een slechte service.
“Helemaal niet blij”
Door Dennis op vrijdag 16 okt 2020
Nooit van mijn leven meer een pelgrim oven wat een slechte service en kwaliteit na 1 jaar is mijn oen al kapot en valt de deur er bijna uit en ivm met werk is het vrij lastig om s ochtends vroeg af te spreken. maar bij de klantenservice van pelgrim is het onmanlijk om s middags een monteur te laten komen. Na 2 keer zeer bijdehand aangesproken te zijn ben ik hier nu helemaal klaar mee. Zit hier na een jaar al met een kapotte oven en iemand van hun die me hiermee wil helpen. Wat een waardeloos bedrijf is dit zeg.
“Mooi merk”
Door Jannie op maandag 12 okt 2020
We hebben van alle apparatuur het merk Pelgrim. Mooi en een goed merk. Vooral blij met de afzuiger. Ingebouwd in de kookplaat.
“Prima”
Door Dora op donderdag 8 okt 2020
Combinatiemagnetron Pelgrim MAC824RVS/MAT: prima oven, gebruiksvriendelijk.
“Zuigt goed maar lawaaiig”
Door Dora op donderdag 8 okt 2020
Afzuigkap Pelgrim BSS670RVS: Luchtjes worden goed weggezogen, maar toestel maakt veel lawaai, ook op stand 1 Achteraf gezien misschien toch beter gekozen voor iets duurder merk voor afzuigkap, die dan stiller functioneert....
“Temperatuurregeling niet goed”
Door Dora op donderdag 8 okt 2020
Inbouwkoelkast Pelgrim PKS24088: Koelt goed, maar temperatuur moeilijk te regelen. Spullen achter in koelkast vaak bevroren, terwijl vooraan de gewenste temperatuur. Achteraf gezien misschien toch beter gekozen voor iets duurder merk voor koelkast, die dan beter functioneert....
“Goed tot nu toe”
Door Henk op maandag 5 okt 2020
We hebben de Pelgrim vaatwasser GVW810XL. Onze ervaringen zijn tot op heden goed, maar installatie is pas 3 maanden geleden.
“Prima”
Door Frank op zondag 27 sep 2020
Pelgrim Inductiekookplaat. Bevalt prima.
“Onder de maat”
Door Sep Raben op zaterdag 26 sep 2020
Ik heb sinds een aantal maanden een Pelgrim GVW420L en verlang nog dagelijks terug naar mijn Siemens die het daarvoor 20 jaar heeft uitgehouden. Het inruimen van de machine is lastig, onlogisch t.o.v. de Siemens. Geen enkele maat/ verhouding klopt. Kopje passen matig, mokken niet. Boren passen alleen op het achterste rek waardoor er geen plaats voor pannen is. De bestekmand kan maar op een plaats staan en is aan het einde altijd nat. Ook is de zeef zeer moeilijk schoon te maken.
“Uitstekend”
Door Iep op dinsdag 8 sep 2020
De koelkast is van het merk Pelgrim. Bevalt uitstekend. Daarvoor 25 jaar het merk Pelgrim gehad en nooit geen problemen, dus vandaar weer de keuze voor Pelgrim.
“Erg blij mee”
Door Wendy op zondag 6 sep 2020
Wij hebben bosch en pelgrim in de keuken, werkt prima ook erg blij mee. Betreft pelgrim pks25178 koelvriescombinatie.
“Bevalt prima”
Door Andre op zaterdag 5 sep 2020
pelgrim apparaten waaronder de oven en ze bevallen prima!
“Prima”
Door Els op donderdag 27 aug 2020
We hebben voor Pelgrim apparaten gekozen. De keukenzaak had een mooie aanbieding toen wij onze keuken kochten. Het gaat om de volgende apparaten: Koelkast KK2122K. Alle apparaten bevallen prima, makkelijk in gebruik!
“Bevalt goed”
Door Wouter op donderdag 27 aug 2020
Wij zijn voor het merk Pelgrim gegaan. De apparaten waaronder de afzuigkap bevallen goed, en hebben geen spijt van deze keuze.
“Prima”
Door Chantalle op woensdag 26 aug 2020
Wij hebben gekozen voor Pelgrim op advies van de verkoper. Zijn er tevreden over. Prima afzuigkap en makkelijk te bedienen
“Gaskookplaat met tiptoetsen”
Door Beth Sanchez op maandag 10 aug 2020
Wij kochten een gaskookplaat 2013 ca 1000 euro met tiptoetsen, hartstikke mooi, maar al na een jaar begaf 1 pit het : we zouden geen garantie hebben, dus hup 104 euro betaald. Al na 4 jaar werkte de plaat dan wel dan niet. Omdat de garantie voorbij zou zijn, kan er alleen tegen kosten een monteur komen. Enkele maanden geleden begaf de plaat het helemaal (althans heel soms doet hij het), vermoedelijk is de hoofdgasklep kapot? Verder is er stroom enz. De kookplaten met tiptoetsen zijn niet meer te koop. Dit zal ook een reden hebben. De klantenservice is meedogenloos en geeft niet toe. Alleen tegen de gebruikelijke kosten kan een monteur komen, dat risico nemen we niet, straks is deze weer defect. We kunnen een nieuwe plaat kopen, tegen gewone kostprijs, een monteur die deze plaatst ook 70 euro! Inmiddels een nieuwe gekocht: geweldig, alles blijkt ook sneller te koken! Ongelooflijk de reacties van Pelgrim. Bovendien, vindt Pelgrim dat een kookplaat die 8 jaar meegaat al lang!
“Deur opent niet goed”
Door Dennis op zondag 9 aug 2020
Vorig jaar een nieuwe keuken gekocht met inbouwapparatuur van Pelgrim, waaronder de PSK25178 koelkast. Vrij snel na de aanschaf ging de deur niet meer open na sluiten. De monteur vertelde ons dat de motor te sterk was en er een vacuüm werd gecreëerd. Vervolgens maakte de koelkast een borrelend geluid. Dit gemeld, hoort erbij werd ons gemeld. Na dit wederom gemeld te hebben kwam er een monteur, het afwatergootje was verstopt. Na dit bezoek ging de koelkast weer niet open. Inmiddels zijn de bevestigingspunten met de deur afgebroken. Kortom, Pelgrim, alleen maar ellende.
“Erg tevreden”
Door Stef op zondag 2 aug 2020
Wij hebben de afzuigkap van het merk Pelgrim. We zijn erg tevreden over de bediening en het onderhoud.
“Zeer tevreden”
Door Addy op vrijdag 24 jul 2020
Apparaten die in mijn keuken staan: KK2122K Pelgrim koelkast. Voldoen aan al mijn verwachtingen. Zeer tevreden over alles.
“Heel goed”
Door Miranda op donderdag 23 jul 2020
Afzuigkap: Pelgrim. Tot nu toe bevallen alle apparaten heel goed.
“Prima vaatwasser”
Door Gerard op zondag 5 jul 2020
Wij hebben de volgende apparatuur. Pelgrim GVW820XL vaatwasser, prima vaatwasser, schoon, zuinig en stil.
“Doet zijn werk”
Door Gerard op zondag 5 jul 2020
Wij hebben de volgende apparatuur. Pelgrim SLK635RVS, afzuigkap. Doet ook zijn werk. Eenvoudig in gebruik en onderhoud.
“Probleem met lichtinval bij inductieplaat”
Door Roelie Wesseling op zondag 5 jul 2020
Ik ben zeer ontevreden, omdat het gebruikerspaneel praktisch onzichtbaar. Ik moet een precieze lichtinval op de kookplaat hebben, anders niet te zien. Heb gevraagd bij Pelgrim, maar ze doen er niets mee.
“Zeer tevreden”
Door Jolanda op maandag 29 jun 2020
Ik heb gekozen voor pelgrim apparaten (afzuigkap) en ben hierover zeer tevreden.
“Valt steeds open”
Door Sandra op maandag 29 jun 2020
Pelgrim vaatwasser werkt prima maar valt steeds open doordat de scharnieren niet sterk genoeg zijn.
“Waardeloos”
Door Sandra op maandag 29 jun 2020
Pelgrim kookplaat, meer dan waardeloos, ben nu met de 3e plaat bezig. Twee weken na plaatsing begaf de kookplaat het.
“Super”
Door Eddy op zaterdag 13 jun 2020
Afzuigkap en alles is van Pelgrim en dat bevalt prima super!
“Spijt”
Door Jolanda op zaterdag 13 jun 2020
Kookplaat keramisch is Pelgrim doet 1 aanduiding van een getal het niet altijd goed. Spijt van de aankoop van deze apparatuur.
“Vol tevreden”
Door DV op vrijdag 29 mei 2020
We hebben: Pelgrim inductie kookplaat Model IK0064. Alle apparaten werken naar volle tevredenheid.
“Uitstekend”
Door Peter op vrijdag 29 mei 2020
De apparaten zijn van het merk Pelgrim en doen het uitstekend. Gaat om een wandafzuigkap
“Nooit meer”
Door MIchiel de Ruijter op woensdag 27 mei 2020
Sinds 5 jaar een Pelgrim vaatwasser, GVW475ONY, en ik ben zeer zeker niet te tevreden. Er kan te weinig in voor een huishouden van 4 personen en 7 van de 10 keer is de vaat niet schoon. Inmiddels al voor de derde keer stukken aan de vaatwasser. 1, slangklem watertoevoer moeten vervangen,2 deurslot schakelaar kapot en aan/uit schakelaar vervangen. 3. wat er nu weer stuk is nog geen idee, monteur komt over een week.
Wat mij betreft komt er nooit meer een Pelgrim/Atag vaatwasser meer in huis.
“Knoppen niet goed”
Door Peter op woensdag 13 mei 2020
Pelgrim gasfornuis 5 pits. Knoppen gaan om de haverklap kapot (plastic) pelgrim geeft niet thuis met enige vorm van garantie en biedt 5 knoppen voor 103euro . Uiteindelijk willen ze 40% krt geven. Nog steeds 60 euro, schandalig! En dat voor een apparaat v rond de 1200 euro! Uiteindelijk 5 knoppen op Amazon voor rond een tientje.
“Goed”
Door Frank op donderdag 7 mei 2020
Wij hebben gekozen voor Pelgrim voor de koelkast en een aparte vriezer. Bevalt tot nu toe goed.
“Naar tevredenheid”
Door Xander op zaterdag 25 apr 2020
De inbouwapparaten (oven) zijn allemaal van het merk Pelgrim. Deze bevallen erg goed, naar tevredenheid.
“Prima”
Door Francis op woensdag 22 apr 2020
Wij hebben pelgrim apparatuur. Oven. Deze bevallen prima.
“Nooit meer Pelgrim”
Door Schouten op woensdag 22 apr 2020
Wij hebben sinds een maand of 8 een pelgrim vaatwasser, GVW 840 XL. Vanaf de eerste dag zit er tijdens het hele programma een harde tik in. Na diverse keren gebeld te hebben kwam er een monteur. Deze had niet veel tijd en vertelde bij de eerste tik oh dat is gewoon een tik als hij naar een ander programma gaat. Vreselijk irritant geluid, en niet 1 keer maar meerdere keren. In het verleden altijd Bosch gehad en nog nooit een tik in een van deze apparaten gehoord. Nooit meer Pelgrim. Machine droogt ook niet bij een kort programma
“Doet niet onder voor Atag”
Door Jeroen op maandag 20 apr 2020
Combioven is van Pelgrim. Bevalt uitstekend, hebben hiervoor 10 jaar atag gehad en daardoor nu gekozen voor de goekopere lijnen van deze producent en tot nu toe zijn wij zeer tevreden en doen ze niet onder aan ATAG.
“Bevalt”
Door Rood op donderdag 16 apr 2020
Wij hebben alle apparaten van het merk Pelgrim. Dit omdat wij ooit weleens apparaten hadden van Pelgrim en die ons toen bevielen. Nu was er een kortingsactie op het moment dat we de keuken kochten, en de wat langere garantie, 8 jaar bij meerdere apparaten. Dus was de keuze niet zo moeilijk om weer voor Pelgrim te kiezen. Betreft Koelkast KK2102K.
“Prima”
Door Jan op woensdag 15 apr 2020
Allemaal Pelgrim apparaten: afzuigkap type BSK961. Alle apparaten bevallen prima
“Lastig in bediening”
Door Jan op woensdag 15 apr 2020
Allemaal Pelgrim apparaten: magnetron/oven type MAC524MAT. Alle apparaten bevallen prima, behalve de oven/magnetron. Voor ons is de handleiding te moeilijk, zit geen eenvoudige handleiding bij. Zo kunnen we niet makkelijk de tijd instellen als we iets willen bakken. Het is niet te doen voor ons.
“Werkt top”
Door Anouk op dinsdag 14 apr 2020
Al onze keukenappratuur is van het merk Pelgrim. Dit betreft de hetelucht oven Pelgrim OVP426RVS. De apparaten bevallen ons enorm goed. Oven werkt top, klein nadeel is dat we speciaal een oven hebben gekozen die zichzelf zou kunnen schoonmaken dmv de pyrolise functie. Nou hebben we bij de oven geen pyrolise bestendige rekjes gekregen. Dan kan je dus niet de ovenplaat en het ovenrek erin laten om mee te laten schoonmaken. Dit moet dus alsnog met de hand. Als we dit op voorhand hadden geweten, dan hadden we voor een ander type oven gekozen. We hadden daarvoor graag meer betaald.
“Naar behoren”
Door Anouk op dinsdag 14 apr 2020
Al onze keukenappratuur is van het merk Pelgrim. Dit betreft inductie kookplaat Pelgrim model NO: IKOO64. De apparaten bevallen ons enorm goed. De inductiekookplaat werkt naar behoren, maar de knoppen reageren zo snel dat je soms iets anders aanzet dan je eigenlijk wilde of soms juist iets uitzet. (Alles tegelijk per ongeluk uit bijvoorbeeld komt vaak voor.
“Redelijk”
Door Bas op dinsdag 14 apr 2020
Pelgrim onderbouw vriezer: redelijk.
“Bevalt prima”
Door Peter op zondag 29 mrt 2020
Alle apparaten zijn van Pelgrim: Inbouw afzuigkap in plafond. Bevalt allemaal prima , de merkkeuze hebben wij niet gedaan maar door de keukenzaak. Is toen vertelt dat het een keukenmerk zou worden van voldoende kwaliteit. Zit een garantie termijn op van 5 jaar, dus we zien het wel.
“Beste”
Door Henk op maandag 23 mrt 2020
Wij hebben de magnetron/oven van de pelgrim. Toen wij de keuken kochten was deze apparatuur het beste voor ons en de keuken. Het werd geadviseerd. Ze hebben gelijk gehad het is top spul.
“Krasgevoeligheid”
Door Stefan op woensdag 18 mrt 2020
hebben de matzwarte pelgrim inductieplaat aangeschaft. Ziet er prachtig uit, maar door de matzwarte laag is de krasgevoeligheid gigantisch. Apparaat werkt prima maar hebben hem nog geen maand in gebruik, allemaal nieuwe pannen aparte zachte doeken en voorzichtig gebruik. Nu al een paar diepe krassen en jedemenge fijne krassen. Spijt als haren op mijn hoofd. Betreft de pelgrim ik4073m matzwarte inductie
“Uitstekend”
Door Siem op woensdag 4 mrt 2020
Wij hebben alle apparaten van pelgrim (afzuigkap) en deze bevallen uitstekend
“Bevalt”
Door Lodewijk op donderdag 27 feb 2020
Wij hebben de apparaten ( koelvriescombinatie ) van Pelgrim. Deze bevallen tot nu toe heel goed.
“Uitstekend”
Door Jacqueline op zaterdag 22 feb 2020
Pelgrim afzuigkap ISW950RVS. Alle apparaten zijn zuinig en bevallen uitstekend.
“Knipperend licht”
Door Schilder op dinsdag 18 feb 2020
Heb ruim een jaar geleden een Pelgrim afzuigkap gekocht.na enige tijd ging 1 van de 2 lampjes knipperen.we worden hierdoor gestresst. Hheb dit gemeld een maand geleden en er zou z.s.m. een monteur langskomen.Maar helaas die is er nog steeds niet geweest.we staan met een zaklantaarn eten te koken.we hopen dat u dit snel afhandelt. Bvd
“Goed”
Door Willy op woensdag 12 feb 2020
Pelgrim afzuigkap. Deze bevalt goed.
“Niet droog”
Door Willy op woensdag 12 feb 2020
Pelgrim vaatwasser. De vaatwasser maakt aan het einde van het programma een 4x tikkend geluid en wij vinden dat vaat niet erg droog uit komt.
“Voldoet ruimschoots”
Door Wim op vrijdag 7 feb 2020
In onze keuken welke in december is geplaatst hebben wij de volgende apparatuur zitten: vaatwasser Pelgrim Type DW40 2. De apparatuur is door de keukenzaak perfect geplaatst en voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. Bovendien heb je bij Pelgrim bij vier of meer inbouwapparaten recht op een garantieperiode van maar liefst acht jaar!
“Thermostaat probleem”
Door mekking op dinsdag 4 feb 2020
Pelgrim gvw 486 ony geleverd bij keuken helaas hij heeft de geest gegeven 3 en half jaar oud geeft code e 4 thermostaat probleem,kan laten maken ja 70 euro voorijkosten dan thermostaat 2 uurtjes werk(dit zijn schattingen tel uit je winst,leg er iets geld bij en je hebt een nieuwe,ik hoop dat de rest van pelgrim iets langer mee gaat stoomoven en combi oven.
“Uitermate tevreden”
Door Andre op woensdag 22 jan 2020
Wij hebben gekozen voor de BSK961MAT Schouwkap 90 cm van Pelgrim. Tot op heden zijn wij uitermate tevreden over deze keuze.
“Erg blij ermee”
Door Jan op maandag 6 jan 2020
wij hebben gekozen voor Pelgrim apparaten 2x een grote combi oven. Alle apparaten bevallen erg goed, ze doen wat ze moeten doen en zo stil mogelijk dat is heel erg fijn.
“Zeer tevreden”
Door Ingrid op dinsdag 31 dec 2019
Wij zijn tot heden zeer tevreden met de geadviseerde en door ons gekozen apparatuur. We hebben de keuken sinds juni dit jaar dus het is nog vrij kort om een goede beoordeling te geven. Gekozen apparaten: het heeft altijd een gewenningsperiode nodig alvorens je alle "ins en outs" hebt ontdekt. Vaatwasser> Pelgrim GVW810L: was ff wennen maar uiteindelijk zeer tevreden. Fluisterstil in gebruik en de vaat komt er schoon en droog uit. Dus al met al zijn we super tevreden met de gemaakte keuzes tot nu.
“Nieuwe vriezer functioneert niet”
Door S. Tuinhout op zaterdag 28 dec 2019
Deze zomer de Pelgrim PVS5178N Vrieskast in onze nieuwe keuken laten plaatsen. Na enkele weken trad de eerste storing op. De vriezer staat ingesteld op -18 maar de temperatuur in de kast liep op tot ruim boven het vriespunt. Na een reset leek het weer te functioneren maar na een zekere tijd deed het probleem zich opnieuw voor. Vervolgens de keukenbouwer Tolkamp Winterswijk gecontacteerd. Deze verwees ons door naar de fabrikant Pelgrim. Een week later kwam er een monteur van Pelgrim langs maar die kon niets uitrichten aangezien hij geen onderdelen van de vriezer bij zich had. Na het in en uitbouwen van de basis print werkte de vriezer ogenschijnlijk weer. Wel viel op dat de temperatuur aanvankelijk bij een stand van - 18 terug liep naar -38 . Na een paar dagen stabiliseerde deze echter op -21 graden. Inmiddels wachten we al weer twee en een halve week op een vervangende regelprint en is het apparaat opnieuw in storing gegaan. Een splinternieuwe diepvries kast welke inmiddels al bijna een maand niet functioneert is wat mij betreft onacceptabel.
“Aanrader”
Door Rudolf op donderdag 26 dec 2019
Was door enkele negatieve reviews over sommige Pelgrim-koelkasten (koelvermogen en geluid) voorzichtig, maar onze PKD25122 koelkast presteert boven verwachting. Koelt goed en is superstil. De keukenverkoper adviseerde Pelgrim vanwege prijs en lange garantie (8 jaar bij meer dan 5 apparaten). Aanrader.
“Zeer tevreden”
Door Marco op dinsdag 17 dec 2019
Koelvries combinatie van Pelgrim. Tot op heden nog steeds zeer tevreden over de apparatuur in onze keuken.
“Niet blij mee”
Door Johan op woensdag 4 dec 2019
ik heb de volgende apparaten in onze keuken: Pelgrim mat multifunctionele oven met magnetron functie 45 cm. Hiermee ben ik niet blij mee, de oven doet niet wat betreft de bereidingstijd . Hij neemt meer tijd en moet ook op hogere graden ingesteld worden. De aangegeven tijd voor graden en baktijd bijvoorbeeld voor ovenbrood, staat op de verpakking 180 graden en 8 minuten dan moet dat ingesteld worden op 200/ 220 graden en 12 minuten.En zo heb ik ook met meerdere gerechten geprobeerd te bakken maar hij is niet goed gaar en klaar, op de tijd wat wordt aanbevolen op de verpakking. Dat is heel jammer!!
“Lekt”
Door Petra op dinsdag 3 dec 2019
Sinds 3 maanden in het bezit van een vaatwasser Pelgrim GVW810L. Onderste korf schuift uit de rail als er borden aan 1 kant staan. In de bovenste korf zit een gedeelte waar bijna geen glazen tussen passen. En nu na 3 maanden lekt het zoutreservoir spontaan zout met water terwijl hij niet wordt gebruikt. Wachttijd voor monteur 8 dagen, niet meer gebruiken en 20 min in de wacht voordat iemand de telefoon aanneemt.
“Erg fijn”
Door Frans op maandag 2 dec 2019
Alle apparaten zijn van Pelgrim. de typenummers zijn: OVM536RVS MULTIFUNCTIONELE OVEN 60CM. De apparaten bevallen ons goed. Doen wat ze doen moeten. De oven is erg fijn, en wordt vrijwel dagelijks gebruikt.
“Bevalt goed”
Door Frans op maandag 2 dec 2019
Alle apparaten zijn van Pelgrim. de typenummers zijn: GK864RVSA GASKOOKPLAAT. (Vergelijkbaar met Alle apparaten zijn van Pelgrim. de typenummers zijn: GK864RVSA GASKOOKPLAAT. De apparaten bevallen ons goed. Doen wat ze doen moeten.
“Kap is lawaaiig maar acceptabel”
Door Frans op maandag 2 dec 2019
Alle apparaten zijn van Pelgrim. de typenummers zijn: PSK925RVS AFZUIGKAP M. MOTOR 90CM. De apparaten bevallen ons goed. Doen wat ze doen moeten. Het geluidsniveau (lawaai) van de afzuigkap (recirculatie) had wel wat lager gemogen, bijv. een fluisterstand bij stand 1, maar het is uiteindelijk acceptabel.
“Heel erg goed”
Door Cor op zondag 1 dec 2019
Ik heb gekozen voor pelgrims apparatuur. Bevalt mee heel erg goed goede oven. Was een goede keuze pelgrim.
“Stil product”
Door RB op zaterdag 30 nov 2019
Vorige maand hebben wij onze nieuwe keuken gekregen met Pelgrim-apparatuur. In onze oude keuken hadden wij al een koelkast van Pelgrim. Deze heeft in 20 jaar nooit problemen gehad. De verkoper adviseerde ons alle apparaten van pelgrim te nemen, vanwege de garantie van acht jaar. Dat durfden wij dus wel aan. De kookplaat is de IDK795ONY. Wij hebben niet echt vergelijkingsmateriaal, onze vorige keuken had een gasstel. Wel hebben wij tijdens de verbouwing een Inventum kookplaat gebruikt. Deze maakt er nog wel wat geluid (ventilator). De pelgrim kookplaat is echter heel stil. Het is even wennen maar ik vind het een fantastisch product en het staat heel mooi. De kookplaat beschikt over een warm houdt functie, een smelt functie, twee standen voor tijdelijk extra vermogen en een kookwekker die per kookzones apart is in te stellen. De kookplaat beschikt over een warmhoudfunctie, een smeltfunctie, twee standen voor tijdelijk extra vermogen en een kookwekker die per kookzone apart is in te stellen.Na enkele weken gebruik ben ik zeer tevreden.
“Uitstekend”
Door Albert op maandag 25 nov 2019
We hebben gekozen voor Pelgrim. Afzuigkap bevalt uitstekend.
“Naar wens”
Door Hans op zaterdag 23 nov 2019
Ik heb mijn apparaten geregistreerd bij Pelgrim via hun site. Wij hebben geen opmerkingen over de Pelgrim koelkast.
“Klein puntje met glazen”
Door Hans op zaterdag 23 nov 2019
Ik heb mijn apparaten geregistreerd bij Pelgrim via hun site. Wij hebben weinig opmerkingen. Toch zijn ze wellicht van belang. De Pelgrim vaatwasser heeft roosters die schuiner staan dan wij gewend en de glazen gewend zijn. De glazen met zware onderzijde vallen om.
“Blijft hangen”
Door Hans op zaterdag 23 nov 2019
Ik heb mijn apparaten geregistreerd bij Pelgrim via hun site. Wij hebben weinig opmerkingen. Toch zijn ze wellicht van belang. De startknop van de combi-oven blijft vaak hangen en de combi gaat als reactie vaak in storing. Opletten is gewenst om de startknop na indrukken terug te laten springen.
“Heel tevreden”
Door Peter op vrijdag 22 nov 2019
Wij hebben gekozen voor een Pelgrim inductiekookplaat. We zijn hier heel tevreden over.
“Werkt niet”
Door albert op maandag 11 nov 2019
helaas een slechte ervaring, op de dag van plaatsing werkt de vaatvaatwasser niet. Dus nog steeds geen werkend product. er wordt ondanks een nieuwe machine zeer traag service verleend.
“Dik tevreden”
Door Reinier op vrijdag 8 nov 2019
Wij hebben voor onderstaande apparaten gekozen: Magnetron Pelgrim MAG624MAT.
“Minder tevreden”
Door Reinier op vrijdag 8 nov 2019
Wij hebben voor onderstaande apparaten gekozen: Koel/vries combinatie Pelgrim PCS3178L. We zijn minder tevreden over de koel/vries combinatie omdat deze erg veel geluid maakt. Hadden we dat vooraf geweten, dan hadden we daar ook een andere voor gekocht. En daarnaast is hij erg klein, voorheen hadden we een vrijstaande koel/vries en dat is gewoon een stuk ruimer.
“Fijn apparaat”
Door Frank op dinsdag 5 nov 2019
Ik heb de afzuigkap van pelgrim. Vooralsnog werkt die fijn en prima. Op de pelgrim apparatuur verlengde garantie van 8 jaar.
“Vochtig”
Door Anja op vrijdag 1 nov 2019
Ik heb alles van Pelgrim,vaatwasser wordt vochtig als de vaat er in blijft staan bv een nacht
“Valt wat tegen”
Door Jenny op vrijdag 1 nov 2019
We hebben bij de keuken gekocht een pelgrim gvw461ony vaatwasser. Indeling valt wat tegen t.o.v. onze oude.
“Zeer veel lawaai”
Door W.van Naarden op donderdag 24 okt 2019
Zeer veel lawaai. Geen gesprek meer te voeren in de kamer. Is aangesloten op het centrale ventilatiesysteem. We gaan ons oriënteren op een ander merk.
“Temperatuurinstelling”
Door A.A. Heij op maandag 21 okt 2019
Wij hebben grote problemen met de oven. De magnetronfunctie is goed. We kunnen de oventemperatuur niet ingesteld krijgen op de gewenste oventijd en meestal komen de produkten er verbrand uit. De beschrijving geeft o.i. geen duidelijke info.
“Prima”
Door Liesbeth op maandag 21 okt 2019
Afzuigkap is van pelgrim. Prima apparatuur.
“Slechte service”
Door MvdV op maandag 21 okt 2019
Een fornuis gekocht van 2000 euro, na 3 jaar laat de zwarte lak los. Pelgrim service gebeld, bied alleen een monteur aan om te kijken en al 70 euro voor rijdkosten moet betalen. Uiteindelijk zit ik nu met een duur fornuis waarvan de lak los laat en echt geen extra 70 euro ga betalen wat geen fout van ons is en geen andere oplossing heeft. Slechte service!
“Bewuste keuze”
Door Leo op maandag 7 okt 2019
Wij hebben bewust gekozen voor Atag. Dit op grond van goede ervaringen met de vorige keuken. De volgende apparatuur hebben wij nu in de keuken: Stoomoven OVS524MAT. Voor alle apparaten geldt dat ze prime werken en voldoen aan onze verwachtingen.
“Opmerking over touchscreen”
Door Rogier op maandag 30 sep 2019
Hierbij een overzichtje van de apparatuur in onze keuken: Pelgrim inductiekookplaat + afzuiger IKR2083RVS. Het touchscreen op de kookplaat werkt niet altijd even lekker.
“Erg goed”
Door Sebastiaan op maandag 30 sep 2019
Wij hebben voor de volgende apparaten gekozen: BSK965RVS schouwkap 90 cm Pelgrim. Tot op heden bevallen deze apparaten erg goed.
“Prima”
Door Hay op zaterdag 28 sep 2019
Voor afzuigkap voor merk perlgrim gekozen ....bevalt prima.
“Erg goed”
Door Han op vrijdag 27 sep 2019
We hebben de afzuigkap van het merk Pelgrim aangeschaft, bevalt erg goed. Vanwege de combinatie 8 jaar garantie. Klantenservice van Pelgrim is prima.
“Spijt”
Door Corelly op maandag 16 sep 2019
We hebben spijt dat we niet voor Siemens keukenapparatuur gegaan zijn. De kwaliteit van Pelgrim apparatuur is toch minder dan onze voorkeur Siemens (of Bosch). Met name de kwaliteit van de vaatwasser is (ver) beneden verwachting. Vanwege de aanbieding van diverse apparaten van eenzelfde merk hebben wij (helaas) toch voor de Pelgrim vaatwasser gekozen. Advies aan toekomstige kopers: blijf wat betreft de apparatuur toch je eigen koers varen en neem je "verlies" door geen gebruik te maken van een aanbieding.
“OK”
Door Marianne op woensdag 4 sep 2019
Wij hebben alle apparaten van Pelgrim. Afzuigkap: ok
“Te klein”
Door Marianne op woensdag 4 sep 2019
Wij hebben alle apparaten van Pelgrim. De koelkast/vriezer vinden we iets te klein in gebruik en ook moeilijk om goede indeling te vinden.
“Storingsvrij”
Door Raymond op maandag 26 aug 2019
Het fornuis is van Pelgrim. Elk apparaat werkt tot dusverre storingsvrij.
“Tevreden”
Door DW op zondag 25 aug 2019
Ik kocht een keuken met apparatuur waaronder afzuigkap. Alle apparaten zijn van het merk Pelgrim. Tot dusverre tevreden ermee.
“Tevreden”
Door DW op zondag 25 aug 2019
Ik kocht een keuken met apparatuur waaronder vaatwasser. Alle apparaten zijn van het merk Pelgrim. Tot dusverre tevreden ermee, enkel bij de vaatwasser het probleem dat de onderste lade snel van de geleider af gaat wanneer er borden in staan ( als er bv vier borden in staan moéten deze verdeeld worden naar twee zijden van de lade)
“Uitstekend”
Door John op donderdag 1 aug 2019
Kookplaat : Pelgrim Model IK2084F. De ervaringen zijn tot op heden uitstekend te noemen, natuurlijk is het wennen om ipv op gas met inductie te koken, maar dat lukt boven verwachting !
“Geen problemen”
Door John op donderdag 1 aug 2019
Koelkast : Pelgrim Model PKD 5088K/RSN. De koelkast hoor je licht, wanneer hij aanslaat, wanneer het zo blijft geeft dat geen probleem.
“Erg tevreden”
Door Gertie op woensdag 31 jul 2019
Kookplaat pelgrim. Erg tevreden tot nu toe.
“Uitstekend”
Door Peter op woensdag 24 jul 2019
Wij hebben de volgende apparatuur: Pelgrim BSK961MAT schouwkap 90 cm. De apparatuur bevalt uitstekend.
“Geweldig product”
Door Michel op maandag 22 jul 2019
We hebben apparatuur van het merk Pelgrim. In de keuken zitten de volgende apparaten: Combi magnetron ( MAC624MAT). De combimagnetron is een geweldig product waar je met gemak 2 overschalen tegelijk in klaar kan maken. De bediening is even vogelen, maar dat is met ieder nieuw apparaat. Over het algemeen dus een goede ervaring met het merk Pelgrim en we zouden hier in het vervolg ook zeker naar kijken.
“Doet het goed”
Door Michel op maandag 22 jul 2019
We hebben apparatuur van het merk Pelgrim. In de keuken zitten de volgende apparaten: Schouwkap ( RSK861RVS). De afzuigkap zuigt goed af en makkelijk in gebruik. Het rvs is wel heel besmettelijk en alle vingers blijf je goed zien en moeilijk weg te poetsen. Over het algemeen dus een goede ervaring met het merk Pelgrim en we zouden hier in het vervolg ook zeker naar kijken, alleen dan zullen we ons wel beter verdiepen in bepaalde andere producten voor we een keuze maken.
“Iets last met deursluiting”
Door Michel op maandag 22 jul 2019
We hebben apparatuur van het merk Pelgrim. In de keuken zitten de volgende apparaten: Vrieskast ( PVS4088V). Vriezer deze is helaas een beetje aan de kleine naar onze mening. Ook sluit de deur zo goed dat de kinderen ( 12 - 15 jaar ) deze met moeite open kunnen krijgen. Doordat de deur zo goed sluit begin je ook te merken dat de Deur paneel van het kastje scheef begint te staan ( hierover moeten we nog contact opnemen ) dit is mij recentelijk opgevallen. Over het algemeen wel een goede ervaring met het merk Pelgrim en we zouden hier in het vervolg ook zeker naar kijken, alleen dan zullen we ons wel beter verdiepen in de vriezer voor we een keuze maken.
“Niet erg tevreden”
Door Michel op maandag 22 jul 2019
We hebben apparatuur van het merk Pelgrim. In de keuken zitten de volgende apparaten: Koelkast ( PKS5122K). Koelkast in onze ogen koelt niet zo hard en goed als onze oude koelkast van 15 jaar oud. De groente lade is zeer vochtig ook met een krant erin en het temperatuurverschil in verschillende zones is te groot. We hebben hier verschillende instellingen in geprobeerd en indelingen. Over het algemeen wel een goede ervaring met het merk Pelgrim en we zouden hier in het vervolg ook zeker naar kijken, alleen dan zullen we ons wel beter verdiepen in de koelkast voor we een keuze maken.
“Geen positieve ervaring”
Door Michel op maandag 22 jul 2019
We hebben apparatuur van het merk Pelgrim. In de keuken zitten de volgende apparaten: Vaatwasser ( GVW461ONY). Vaatwasser hier geen positief ervaring en ik denk dat deze ook vervangen gaat worden over niet al te lange tijd. Vaatwasser is onhandig kwa indeling en na weken kunnen we onze draai hier nog niet in vinden. Wat ook een drama is om niet te zien of horen dat de vaatwasser klaar is. Deze is blijkbaar niet echt voor een gezin met grote puberende eters. Over het algemeen wel een goede ervaring met het merk Pelgrim en we zouden hier in het vervolg ook zeker naar kijken, alleen dan zullen we ons wel beter verdiepen in de vaatwasser voor we een keuze maken.
“Prima”
Door Peggy op maandag 8 jul 2019
Pelgrim afzuigkap. De apparaten bevallen ons prima.
“Bevalt niet”
Door Peggy op maandag 8 jul 2019
Het gastoestel van Pelgrim GK80640NYA bevalt ons niet ook al twee brieven gestuurd maar wordt niet op gereageerd. (gastoestel waar alleen pannen tot 26 cm op kunnen)
“Prima”
Door Pieter op zondag 7 jul 2019
Kookplaat functioneert prima. GK472WRVSA GASKOOKPL.SOLO 72CM WOK. Wij hebben alle apparaten van Pelgrim aangeschaft. Zijn allemaal van een lijn van Pelgrim die je bijzonder weinig ziet op internet, volgens de verkoper een speciale lijn die alleen via geselecteerde dealers wordt verkocht. Wat er verder zo bijzonder aan is, is mij iig niet duidelijk.
“Luidruchtig”
Door Pieter op zondag 7 jul 2019
Koel/vriescombi doet wat 'ie moet doen, maar is relatief luidruchtig en het koeldeel heeft snel last van ijsvorming als je 'm wat kouder zet. PCS4178L KOEL/VRIESCOMBI 178CM. Wij hebben alle apparaten van Pelgrim aangeschaft. Zijn allemaal van een lijn van Pelgrim die je bijzonder weinig ziet op internet, volgens de verkoper een speciale lijn die alleen via geselecteerde dealers wordt verkocht. Wat er verder zo bijzonder aan is, is mij iig niet duidelijk.
“Valt tegen”
Door Pieter op zondag 7 jul 2019
De afzuigkap icm plasmafilter werkt veel minder dan verwacht. We hadden voorheen een simpel motorloos kapje, aangesloten op de mechanische ventilatie. De nieuwe afzuigkap met filter maakt extreem veel herrie, maar de geur is nauwelijks minder dan de vorige constructie. BSK961RVS SCHOUWKAP 90CM PEL. Wij hebben alle apparaten van Pelgrim aangeschaft. Zijn allemaal van een lijn van Pelgrim die je bijzonder weinig ziet op internet, volgens de verkoper een speciale lijn die alleen via geselecteerde dealers wordt verkocht. Wat er verder zo bijzonder aan is, is mij iig niet duidelijk.
“Goed”
Door John op maandag 1 jul 2019
Kookplaat is van Pelgrim, tot zover bevalt het allemaal goed.
“Vol tevreden”
Door Karin op zondag 16 jun 2019
Wij hebben gekozen voor Pelgrim. Het feit dat er langere garantie werd geboden bij de aanschaf van meerdere apparaten heeft ons geholpen deze keuze te maken. Wij hebben twee combi ovens. Tot op heden zijn wij uiterst tevreden met onze apparatuur. De vormgeving en uitstraling passen mooi bij onze moderne keuken. Het werkt ook allemaal naar volle tevredenheid.
“Mooie vormgeving”
Door Karin op zondag 16 jun 2019
Wij hebben gekozen voor Pelgrim. Het feit dat er langere garantie werd geboden bij de aanschaf van meerdere apparaten heeft ons geholpen deze keuze te maken. Wij hebben een koelvries combinatie. Tot op heden zijn wij uiterst tevreden met onze apparatuur. De vormgeving en uitstraling passen mooi bij onze moderne keuken. Het werkt ook allemaal naar volle tevredenheid. Er is 1 ding wat wij minder vinden en dat is de temperatuur regelaar van de koelvries combinatie. Het is onlogisch en voor ons gevoel is de koelkast erg koud.
“Prima”
Door Wim op maandag 27 mei 2019
Afzuigkap: Pelgrim. Bevalt prima!
“Halfgaar”
Door Rene op woensdag 22 mei 2019
We hadden een (halfgare) Pelgrim vaatwasser. We hebben nu vaatwasser van Neff; apparaat bevalt stukken beter. Filter werkt daarvan beter en schoon is ook schoon.
“Goed”
Door Iloma op vrijdag 10 mei 2019
Wij hebben gekozen voor het merk Pelgrim, dat is de koelkast. Tot nu toe bevalt deze goed.
“Op zich goed”
Door Katja op vrijdag 12 apr 2019
We hebben Pegrim afzuigkap. Die helaas vervangen moest worden. Duikjes in. Werkt wel goed.
“Knopjes vaak indrukken”
Door Katja op vrijdag 12 apr 2019
We hebben een gasfornuis pelgrim. Nadeel dat je vaak drie keer knopje voor gas moet indrukken. Koken gaat prima.
“Zeer goed”
Door Niek op vrijdag 1 mrt 2019
De apparatuur is van het merk Pelgrim. Het bevalt zeer goed. Er zit zelfs 8 jaar garantie op de apparaten. Koel-vries combi: KK2178V.
“Ruim voldoende”
Door Niek op vrijdag 1 mrt 2019
De apparatuur is van het merk Pelgrim. Het bevalt zeer goed. Er zit zelfs 8 jaar garantie op de apparaten. De vaatwasser wast goed schoon maar door het ontwerp van de klep rijdt de onderste korf niet zo gemakkelijk naar buiten en het klepje waar het vaatwastablet achter zit sluit lastig. Maar hij wast wel goed schoon dus toch nog een ruime voldoende. Vaatwasser: GVW476RVS (vergelijkbaar met GVW476ONY
“Prima”
Door Johan op zaterdag 16 feb 2019
Merk inbouwafzuigkap: Pelgrim. De apparaten bevallen prima en gekocht i.v.m. prijs-kwaliteitsverhouding.
“Goed”
Door Heleen op zondag 27 jan 2019
Pelgrim vaatwasser: is goed
“Niet handig”
Door Heleen op zondag 27 jan 2019
Pelgrim combi oven magnetron : niet gebruiksvriendelijk, tot nu toe nog niet gelukt om oven te gebruiken
“Defect”
Door Heleen op zondag 27 jan 2019
Pelgrim afzuigkap: is nu al kapot
“Bevalt goed”
Door Tineke op maandag 21 jan 2019
Wij hebben met onze keuken de volgende apparaten aangeschaft: Koelkast met vriesvak PKD5102V. Alles van Pelgrim. Tot nu toe bevallen ze goed. We hebben dit merk gekozen omdat we korting kregen bij aanschaf van 5 apparaten.
“Heel tevreden”
Door Sylvia op zondag 20 jan 2019
Wij hebben in de keuken gekozen voor apparaten van Pelgrim. Koel-/vriescombi PCS3178L. Wij zijn heel tevreden, de apparaten bevallen prima.
“Prima”
Door Harrie op vrijdag 11 jan 2019
Afzuigkap, alles is Pelgrim. Bevalt tot nog toe prima.
“Bevalt”
Door Rob op maandag 7 jan 2019
Pelgrim afzuigkap. Deze apparatuur bevalt tot op heden
“Prima”
Door Ron op donderdag 27 dec 2018
Apparaten gekozen in de keuken: Oven: Pelgrim MAC524RVS. Alle apparaten bevallen prima.
“Lastig in gebruik”
Door Ron op donderdag 27 dec 2018
Apparaten gekozen in de keuken: Vaatwasser: Pelgrim GVW476RVS (vergelijkbaar met GVW476ONY). Alle apparaten bevallen prima behalve de vaatwasser deze heeft een onhandige indeling, het onderste rek schuift vaak uit de rails, wij kunnen er minder in kwijt en is o.a. daardoor lastig in te ruimen in vergelijking met de vaatwassers van Siemens en Miele die wij in vorige keukens hadden.
“Goed”
Door Miranda op zondag 16 dec 2018
Wij hebben een U-vorm keuken gekocht met apparatuur van Pelgrim voor de oven. Alle apparaten bevallen goed.
“Veel herrie”
Door Miranda op zondag 16 dec 2018
Wij hebben een U-vorm keuken gekocht met apparatuur van Pelgrim voor de afzuigkap. Alle apparaten bevallen goed, alleen de afzuigkap maakt veel herrie.
“Erg tevreden”
Door Johan op dinsdag 4 dec 2018
Wij hebben de volgende Pelgrim inbouwapparatuur in onze nieuwe keuken geplaatst gekregen: Vaatwasser GVW820L. Wij zijn erg tevreden over uitvoering en bediening en werking van deze apparatuur. De noodzaak van registratie om een lange garantie te waarborgen had wel wat explicieter aangegeven kunnen worden. Een separate aankoopnota is wel wenselijk. Dus: eindoordeel positief met bemerking van kleine verbeteringen.
“Bevalt goed”
Door Geert op maandag 26 nov 2018
In juni 2018 heb ik weer een keuken besteld. Dit keer met apparatuur van Pelgrim: Inductiekookplaat, koeler, vriezer, oven en afzuigkap. Bevalt goed. De oven heeft een functieknop, heel handig maar voor mijn vader (81) is het moeilijk om er aan te wennen. Betreft MAC624RVS PELGRIM Multifunctionele oven
“Prima tevreden”
Door M. op woensdag 31 okt 2018
Combioven een half jaar in bezit. Werkt uitstekend. Gemakkelijke bediening. Veel ruimte. Op aanraden van witgoed monteur gekocht, geen spijt van aankoop. Veel beter dan combinatie met draaiplatteau na 2 jaar motor stuk reparatie kosten bijna 100 euro.
“Niet blij mee”
Door Hakvoort op vrijdag 26 okt 2018
Niet blij mee. Bij de keukeninstallateur gevraagd om makkelijk bedienbare oven en magnetron. De Pelgrim MAC524 is ons geadviseerd als gemakkelijk bedienbaar. Niets is minder waar. Het lukt niet een eenvoudige pizza af te bakken. De beschrijving is niet gemakkelijk en het duurt ruim een uur voordat je een half gebakken pizza op tafel hebt.
“Veel lawaai”
Door MKD op donderdag 25 okt 2018
We hebben een Pelgrim wand afzuigkap die maakt veel lawaai en komt ver naar voren waardoor ik mijn hoofd regelmatig stoot. We hebben de apparaten op advies van de verkoper gekocht.
“Prima”
Door Coen op dinsdag 9 okt 2018
Alle apparaten waaronder de afzuigkap van het merk Pelgrim en dat bevalt prima
“Werkt niet”
Door Nick op maandag 24 sep 2018
De oven was bij de installatie al kapot, ben nu 2 maanden en 4 monteur bezoeken verder, 1 monteur van de keukenzaak, 3 van de fabrikant van de oven (waarvan 1 monteur op het besteladres stond en niet op het installatie adres, verkeerd adres doorgegeven) en de oven werkt nog steeds niet. Nu is het weer een week wachten op de volgende monteur en voor de 5e keer verlof nemen. Service laat te wensen over. Betreft MAG694RVS Combi Magnetron.
“Zeer tevreden”
Door Jan op donderdag 20 sep 2018
Wij hebben voor het merk Pelgrim gekozen, combi stoomoven. Wij zijn zeer tevreden over alle apparatuur.
“Zeer tevreden maar wel lawaaiig”
Door Jan op donderdag 20 sep 2018
Wij hebben voor het merk Pelgrim gekozen, afzuigkap. Wij zijn zeer tevreden over alle apparatuur. Het enige minpuntje is het geluid van de afzuigkap. Die is behoorlijk aanwezig.
“Te luid”
Door Ras W. op dinsdag 11 sep 2018
Zeer luidruchtige afzuigkap. Ik heb een decibel app gedwonload. Bij normale huisgeluiden geeft hij standaard 30 - 35 Decibel aan. Gaat er ergens boven een deur dicht 40 Decibel. Dan eerste stand afzuigkap, schrik niet : 60 Decibel. Tweede stand afzuigkap : 65 Decibel. Derde stand afzuigkap : 70 Decibel. Volgens de app staat dit gelijk aan "loud music"
“Prima”
Door Bert op vrijdag 31 aug 2018
Wij hebben gekozen voor een vaatwasser van het merk Pelgrim, bevalt prima!
“Goed”
Door Irma op woensdag 25 jul 2018
Afzuigkap Pelgrim: SLK945RVS: prachtig weggewerkt al moest het kastje er voor aangepast worden. Zuigt goed af.
“Moeite met bediening”
Door Irma op woensdag 25 jul 2018
Pelgrim inductiekookplaat: IDK464ONY: ik heb moeite met touchscreen (wennen?)
“Addertje onder het gras”
Door Natasha op dinsdag 24 jul 2018
December 2015 kochten wij een Pelgrim combi oven met 5 jaar garantie. Alles netjes optijd. 3 jaar later doet het lampje het niet meer. Kijkend naar onze garantie hebben wij gebeld naar de zaak waar we de oven gekocht hadden. Je krijgt een medewerker aan de lijn, die je verteld dat je klachten, verstoringen, defect apparatuur moet melden via hun contactsite. Dat doen we. Vervolgens worden we gebeld met het verhaal dat het vervangen van het lampje inderdaad onder de garantie valt maar.............. voorrijkosten zijn €75,-. Mooi grapje dit! Een waardeloze service! Ze leveren je product optijd, maar zodra er iets niet goed is en je hebt garantie... dan is dit het addertje.
“Best tevreden”
Door Hans op donderdag 19 jul 2018
Alle apparaten (afzuigkap) zijn van het merk Pelgrim en we zijn daar best over tevreden.
“Niet tevreden”
Door L vd stel op donderdag 12 jul 2018
Vaatwasser is 8 maanden oud. Programma duurt veel langer dan op display staat. Blijft op bodem volstaan met water aan het einde van het programma. Bij start moet er een paar minuten geduwd worden tegen de deur. Dan blijft programma lopen. Anders stopt het programma.
“Prima”
Door Simone op donderdag 5 jul 2018
Ik heb gekozen voor een Pelgrim afzuiger. Op zich prima.
“Zeer goed merk”
Door Toos op dinsdag 3 jul 2018
Wij hebben de apparaten in de keuken gekozen: Oven, Pelgrim Type: MAC696RVS. We zijn er tot nu toe tevreden over maar je weet het kan stuk gaan maar we hopen van niet. Pelgrim is een zeer goed merk dat hebben wij altijd in onze keuken gehad.
“Slechte vaatwasser”
Door Alies op woensdag 27 jun 2018
We hebben pelgrim apparatuur, de vaatwasser is waardeloos in 3 jaar tijd hebben we al 3x nieuwe onderdelen erin gekregen met de nodige kosten. deur vaatwasser zou vervangen worden niet gebeurt. Zo kan ik nog wel even doorgaan. weggegooid geld.
“Met bierlade”
Door Leny op maandag 18 jun 2018
Wij hebben de apparatuur overgezet uit onze vorige keuken omdat dat nog prima werkt. Alleen een tweede koelvrieskombinatie van Pelgrim A++ met bierlade onder de groente lade. Tenslotte wil de man ook wat!
“Prima”
Door Piet op maandag 18 jun 2018
Al onze apparatuur is van Pelgrim en bevalt ons (tot nu toe) prima. Betreft oven
“Goed”
Door Don op woensdag 13 jun 2018
Allemaal Pelgrim, ook afzuigkap, bevalt allemaal goed!!
“Uitstekend”
Door Machiel op maandag 4 jun 2018
Oven van Pelgrim. Bevalt uitstekend, in vorige huis ook alles van Pelgrim, goede prijs/kwaliteitverhouding
“Tevreden”
Door Jonneke op woensdag 30 mei 2018
Pelgrim vaatwasser GVW792. Ik ben tevreden over de vaatwasser. Heb nooit eerder een vaatwasser gehad en kan deze dus ook niet vergelijken met eerdere producten. Ik heb meer apparaten van Pelgrim in mijn nieuwe keuken. Ik ben niet blij met het 'voordelige' Pelgrim combi-pakket dat mij veel te makkelijk in de keuken is geschoven.
“Weinig last ervan”
Door Jonneke op woensdag 30 mei 2018
Pelgrim afzuigkap BSK661. Ik heb weinig idee van wat de afzuigkap wel/ niet doet eerlijk gezegd. Hij hangt in een nogal open ruimte. Ik vergeet m vaak aan te zetten. Maar heb ook weinig last van stoom of geurtjes. Ik heb meer apparaten van Pelgrim in mijn nieuwe keuken. Ik ben niet blij met dit 'voordelige' Pelgrim combi-pakket dat mij veel te makkelijk in de keuken is geschoven.
“Sloom ...”
Door Jonneke op woensdag 30 mei 2018
Pelgrim magnetron/ oven: MAC524RVS. De magnetronoven is sloom en uiterst ingewikkeld te bedienen. Bovendien wordt de magnetron gewoon veel minder heet dan mijn vorige (Siemens) magnetron. Hij gaat niet boven de 1000 watt. (Mijn oude stond standaard op 1200.) Iets koken/ bereiden duurt snel 5-8 minuten langer. De oven heeft wat mij betreft veel te veel (nauwelijks te begrijpen) functies. De eerste keer dat ik gasten had en iets in de oven bereidde eindigde ik de avond met zes mensen rond het ding -dat telkens afsloeg of niet hoger/ lager wilde), studerend op de gebruiksaanwijzing tot we fantasieën kregen over het maken van een speelfilm over deze spookoven.... Ik wist pas na 2 uur een simpele, half-gare lasagne op tafel te zetten. Iets soortgelijks herhaalde zich de 2e en 3e keer --toen ik dacht nu toch ECHT te weten hoe hij werkte. Nu nog heb ik problemen met de combi temperatuur en tijd instellen en doet het ding regelmatig niet wat ik wil. Ik gebruik hem dus alleen heel BASIC: temp. instellen en ouderwetse kookwekker aan. Ook voor de oven geldt dat hij SLOOM warm wordt (en eindeloos door loeit als hij klaar is). Ik heb meer apparaten van Pelgrim in mijn nieuwe keuken. Ik ben niet blij met het 'voordelige' Pelgrim combi-pakket dat mij veel te makkelijk in de keuken is geschoven.
“Uitstekend”
Door Thea op zondag 20 mei 2018
Ik heb een Pelgrim vaatwasser. De apparaten bevallen uitstekend. De keuze voor deze apparaten was de bekende merken en goed advies van de keukenzaak.
“Goede indeling”
Door Berry op donderdag 17 mei 2018
OKG260 Pelgrim, onderbouw koeler; voldoende ruimte, goede indeling en stil. Stil was een voorwaarde. Cijfer 9.
“Heerlijk”
Door J en C op donderdag 17 mei 2018
De oven is van Pelgrim je kan er heerlijk in bakken. We hebben verschillende merken goed over nagedacht.
“Nooit meer Pelgrim”
Door C.P. op woensdag 16 mei 2018
Koelkast Pelgrim 9ATOX6411ER. De koelkast zullen wij nooit meer van dit merk kopen. Wij geven de voorkeur aan Bosch, Maar dat was bijna niet te bespreken en werd afgedaan met de opmerking "Al onze merken zijn goed en Nederlands product". Pelgrim koelkast maakt veel lawaai, monteur is geweest, maar geluidniveau was binnen de norm.
“Bevalt”
Door Frank op dinsdag 15 mei 2018
De koelkast is van Pelgrim. Al het apparatuur bevalt heel goed.
“Matig tevreden”
Door Rik op dinsdag 15 mei 2018
Apparaten (oven, koelkast, vaatwasser, kookplaat, vriezer) hebben het merk Pelgrim. We gebruiken eea nu ongeveer 6 mnd. Over het geheel genomen zijn we matig tevreden voor wat betreft deze apparatuur. B.v. de koelkast slaat nogal vaak aan en maakt daarbij hoorbaar geluid. (ook bij de laagste stand). Waarom het merk Pelgrim? Dat op aanbeveling van de verkoper, die het merk verkocht als goed met een gemiddelde prijs. Hiervoor hadden we een keuken met Siemens apparatuur, 30 jaar oud maar kwalitatief veel beter.
“Prima maar mag eenvoudiger”
Door T. op maandag 30 apr 2018
Er zit een Pelgrim MAC696RVS combimagnetron in. Deze vind ik prima. De bediening zou iets eenvoudiger mogen wat mij betreft. Ik ben best handig met apparaten maar deze is met bepaalde dingen best lastig. Zelfs met het boekje erbij.
“Problemen”
Door T. op maandag 30 apr 2018
Er is gekozen voor een Pelgrim GVW7920NY afwasmachine. Hiermee hadden wij vrijwel direct problemen. Er bleef water in staan en het programma werd niet afgemaakt. Dat hebben wij bij de keukenzaak gemeld. Zij hebben dat super behandeld. Kwamen direct zelf kijken en hebben daarna Pelgrim ingeschakeld omdat zij het probleem moesten verhelpen. Het kwam door een niet goed sluitende deur. Pelgrim is daar twee keer voor geweest. De eerste keer hadden ze het niet voldoende opgelost. De tweede keer kwam er een hele nieuwe deur in. Keukenzaak is daarna nog geweest om de ontstane waterschade ad keuken ongedaan te maken. Zelf zou ik niet voor deze afwasmachine kiezen. Ik vind hem van een veel mindere kwaliteit dan ik gewend was.
“Bevalt goed”
Door Hennie op vrijdag 27 apr 2018
Pelgrim koelkast. Wij hebben alle apparatuur van het merk Pelgrim. Het bevalt ons goed, we krijgen nu *8 jaar* garantie, dat is een voordeel, en de prijs is goed in verhouding tot kwaliteit.
“Top”
Door Trudy op donderdag 26 apr 2018
Pelgrim combi oven. Top voor elkaar. We zijn er blij mee.
“OK”
Door C.D. op dinsdag 24 apr 2018
Kookplaat pelgrim. Apparatuur werkt naar behoren.
“Problemen met apparaat”
Door C.D. op dinsdag 24 apr 2018
Oven/magnetron pelgrim. Wat de laatste betreft hebben wij steeds problemen met de magnetron. Het apparaat blijft storingen geven. Bv. bij een magnetron opdracht stopt hij plotseling en werkt de ingestelde tijd niet af. Waardoor je vervelende verrassingen krijgt. Ook de klok gaat soms op hol.
“Heel tevreden”
Door Astrid op donderdag 19 apr 2018
Wij hebben bij de aanschaf van de keuken gekozen voor het merk Pelgrim en daar ook 6 apparaten van in huis, omdat de garantieperiode oploopt naarmate er meer apparaten worden gekocht. Na registratie binnen 1 maand na factuurdatum bij Pelgrim hebben we nu 8 jaar garantie. Koel/vriescombinatie PCS3178L. We zijn tot nu toe heel tevreden met de apparatuur.
“Geen vastzetmogelijkheid programma”
Door Astrid op donderdag 19 apr 2018
Wij hebben bij de aanschaf van de keuken gekozen voor het merk Pelgrim en daar ook 6 apparaten van in huis, omdat de garantieperiode oploopt naarmate er meer apparaten worden gekocht. Na registratie binnen 1 maand na factuurdatum bij Pelgrim hebben we nu 8 jaar garantie. Vaatwasmachine GVW487ONY. We zijn tot nu toe heel tevreden met de apparatuur, maar ik vind het jammer dat er bij de vaatwasser geen mogelijkheid is om hetzelfde programma vast te zetten.
“Prima”
Door Harry op maandag 16 apr 2018
Apparaten: koelkast, merk Pelgrim. Voldoet prima.
“Niet tevreden”
Door Harry op maandag 16 apr 2018
Apparaten: afwasmachine, merk Pelgrim. Afwasmachine klein en maakt niet altijd schoon, volgende keer een Bosch.
“Goed”
Door John op donderdag 12 apr 2018
Al mijn apparatuur is van het merk Pelgrim. Ik heb een integreerbare koelkast type KK2102K. De apparaten bevallen tot op heden goed.
“Niet super”
Door Michiel op donderdag 12 apr 2018
Ik heb gekozen voor Pelgrim. Ik vind de apparatuur niet super voor het kwaliteitsniveau. Betreft oven.
“Matig”
Door Michiel op donderdag 12 apr 2018
Ik heb gekozen voor Pelgrim. Ik vind de apparatuur niet super voor het kwaliteitsniveau. Betreft fornuis. M.n. de bediening van de inductie.
“Zeer goed”
Door Johan op maandag 2 apr 2018
Oven Pelgrim! Bevalt zeer goed!
“Slechte keuze”
Door Agaat op donderdag 29 mrt 2018
Pelgrim op aanraden van de verkoper. Nooit meer! Was een slechte keuze, de vaatwasser was al heel snel stuk. Waardeloos dus!
“Naar tevredenheid”
Door Hugo op dinsdag 27 mrt 2018
Alle apparatuur is van Pelgrim inclusief wasemkap en werken tot op heden naar alle tevredenheid. (slechts 1 maand in gebruik)
“Bevalt heel goed”
Door Dennis op dinsdag 20 mrt 2018
Koelkast is van pelgrim. Bevalt heel goed.
“Bevalt”
Door Steen op dinsdag 20 mrt 2018
Wij hebben een koel- vriescombinatie van Pelgrim gekocht. En deze koelkast bevalt goed.
“Tevreden”
Door R. op maandag 19 mrt 2018
Wij hebben Pelgrim kookplaat. Tot op heden zijn ze we prima tevreden.
“Tevreden”
Door Ilse op dinsdag 13 mrt 2018
Wij hebben voor de oven in ons keuken het merk Pelgrim. We zijn tevreden over de werking van de apparaten.
“Heel tevreden”
Door B.D. op donderdag 15 feb 2018
Oven OVS614RVS van Pelgrim. We zijn heel tevreden over de combi/stoomoven, zij het dat dit al het tweede exemplaar is, omdat er een schade zat aan het email aan de binnenkant.
“Inductieplaat”
Door B.D. op donderdag 15 feb 2018
Inductieplaat IDK862ONY van Pelgrim. De inductieplaat is heel comfortabel in het gebruik. Het viel ons alleen wel tegen dat de plaat binnen een jaar aan overhitting was bezweken en er (onder de garantie) een nieuwe printplaat moest worden gemonteerd. Het schetst ook onze verbazing dat de monteur ons vertelde dat het beter was de plaat niet meteen hoog te zetten, maar eerst een tussenstand te kiezen. Dat is in de praktijk niet echt haalbaar hebben we gemerkt. In de handleiding is hier overigens geen woord over te vinden.
“Bevalt”
Door Elly op dinsdag 6 feb 2018
Het gaat om een oven. Wij hebben voor apparatuur van Pelgrim gekozen en dat bevalt prima.
“Tevreden met deze mooie machine”
Door Kees op maandag 22 aug 2016
Het betrof hier een Pelgrim MAC 514 RVS en ja, we hebben 'm net een week, dus hebben tot nu toe de oven 1x (kortdurend, saucijzenbroodjes) en de magnetron meerdere malen gebruikt. Dus we hebben nog even te gaan, voor we 'm echt helemaal doorhebben. Tot nu toe zeker wel tevreden over de bediening (gebruiksvriendelijk+++) en de mogelijkheden. Mooie machine. Jammer dat we 'm 'iets te vroeg' gekocht hebben, want hij is nu al voor 648€ te koop !(wij betaalden nog 679€).

Aanvulling ontvangen 23 augustus 2016: Inmiddels hebben we weer wat tijd gehad om de 'stoeien' met het nieuwe speeltje, en we kunnen kort zijn:de twee hoofbedieningsknoppen zijn zeer gebruiksvriendelijk en voor de rest verloopt de instelling met heel simpele tiptoetsen.
“Slecht”
Door Theo op woensdag 9 sep 2015
2 maanden geleden een keuken gekocht met inbouw apparatuur van Pelgrim, de afwasmachine werkte van af dag een als slecht en begaf het na een week, hoe vaak je ook belt, terugbellen doen ze niet en voorlopig zijn we 10 weken verder en werkt de afwasmachine nog niet.
“Goede prijs kwaliteitverhouding”
Door Niels op woensdag 14 mei 2014
Onze keukenzaak kan in principe alle merken leveren, maar de voorkeur gaat uit naar Pelgrim. Qua prijs is dit vaak de allerbeste keus. Kwalitatieve goede apparatuur (kookplaat) tegen een goede prijs en lange garantieperiode. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed.
Ervaringen die erg lijken op de 193 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.