Feedback
8,0

Airo design

Score uit 12 ervaringen
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over Airo design. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren7 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Slecht product en slechte service”
Door Jochem op zaterdag 18 mrt 2023
We hebben voor onze nieuwbouwwoning voor een recirculatie afzuigkap met plasmafilter gekozen omdat dit erg goed zou moeten werken en je niet zit met vervangen van koolstoffilters. Het probleem is echter dat de afzuigkap niks anders doet dan de kooklucht wat verder het huis in blazen. De wand en het plafond rondom de afzuigkap worden erg smerig, in tegenstelling tot verschillende buren met een afzuigkap zonder plasmafilter. Het plasmafilter doet helemaal niks en niemand kan vertellen hoe je erachter komt of hij functioneert (of ooit gefunctioneerd heeft).
“Bevalt prima”
Door Rianne op dinsdag 15 feb 2022
Onze afzuigkap is van Aerodesign type Luna OFi5901 met afstandsbediening. Bevalt prima, vooral ook de hele simpele maar doeltreffende afstandsbediening.
“Super blij”
Door Hans F. B. Havinga op vrijdag 10 dec 2021
Gekozen voor de inductiekookplaat met plasmafilter. Inmiddels 1/2 jaar ervaring en super blij met de inductiekookplaat van Airo Design.
“Nooit meer een Airo Design”
Door Fam. Kruithof op donderdag 14 okt 2021
Wij hebben een Airo Design millenium wandschouw wasemkap. Het is ondeugdelijk materiaal. Zeer gevaarlijke scherpe randjes. Moeilijk schoon te maken. Knopjes niet deugdelijk. Aluminium van zwakke kwaliteit met krassen/viezigheid en dat is niét van het schoonmaken. Het plasma filter is reeds al een keer vervangen. Wasemkap is nu 7 jaar oud maar voor ons nooit meer een Airo Design wasemkap en ook geen Plasma filter.
“Werkt echt rustig”
Door Patricia Hendriksen op dinsdag 10 aug 2021
Via een keukenzaak een afzuigkap van Airo Design gekocht. Monteurs van die zaak kwamen deze plaatsen. Steeds na een paar keer deed de afzuigkap het niet. In de vakantie kwam de eigenaar persoonlijk bij ons om te kijken wat er mis was. Er bleek een stekkertje niet goed te zitten. Maar ook vond hij dat de normaal stille afzuigkap teveel geluid produceerde. De Monteurs hadden een te smalle buis geplaatst. Na goed advies hebben wij zelf alles aangepast. Nu is de afzuigkap echt rustig en werkt zoals het moet. Pluim voor Airo Design
“Goed”
Door Erik op donderdag 3 jun 2021
Hebben een afzuigkap van Airo. Bevalt allemaal goed
“Hartstikke goed”
Door Tulp op donderdag 18 jun 2020
Erg tevreden over Airodesign. De afzuiger en spots maken onze keuken echt af. Mooie en goede producten en een superservice!
“Prima”
Door Ge op zaterdag 2 mei 2020
De afzuiger is van Aïro met een sierlijke A geschreven. De apparatuur bevalt prima.
“Stille kap”
Door Machteld op zaterdag 3 aug 2019
Onze afzuigkap is van Airo Design omdat die weinig lawaai maakt.
“Geen klachten”
Door TH op maandag 11 mrt 2019
De afzuigkap is van Airo. Dit apparaat bevalt goed. Wij hebben tot nu toe geen klachten.
“Prima ervaringen”
Door Marten op vrijdag 28 dec 2018
Airo plafondunit CP8850. Gekozen voor uitsluitend merkartikelen en topmodellen vanwege eerdere prima ervaringen met onze vorige keuken, op de vaatwasser na, alles heeft 22 jaar prima gefunctioneerd!
“Erg te spreken”
Door Frans op maandag 1 okt 2018
De wasemkap was een Slimline van Aero Design. We zijn erg te spreken over de producten.