Feedback
7,2

Constructa

Score uit 9 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
Peter Pfenningsberg bouwde in 1951 de eerste Duitse wasmachine met een ronde deur aan de voorkant. Deze werd door het bedrijf Peter Pfenningsberg Maschinenbau op de markt gebracht en tentoongesteld op de Constructa beurs in Hannover. Als snel werd aan de wasmachine gerefereerd als Pfenningsbergs Constructa. Vanaf 1961 is de bedrijfsnaam veranderd in Contructa Werke, maar tegen die tijd had Pfenningsberg het bedrijf al lang verlaten. Constructa is overgenomen door Siemens en samen behoren de merken tegenwoordig tot de BSH groep. Sinds de jaren 90 heeft Constructa naast wasmachines ook ander witgoed in haar assortiment. Constructa focust zich nog steeds op de Duitse markt met betaalbare apparaten.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Constructa. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Bevalt prima”
Door W Hofman op zondag 20 nov 2022
Onze koeler 60305/01 bevalt prima! Gekocht in 2012 en nooit heeft hij ons in de steek gelaten! Het was even wennen dat je de schapjes in de deur niet kon verstellen. Even blij zijn we met onze vriezer ck612. Over no frost gaan we nadenken.
“Een aanrader”
Door Erik op woensdag 20 okt 2021
Ca 16 jaar gelden de inbouw koel/vries combinatie constructa ck65741 gekocht bij de keukenboer. Apparaat heeft in die tijd goed gefunctioneerd (en nu nog steeds). Laatst vriezer gemeten en deze haalt de -20 nog met gemak. Een enkele keer kwam het voor dat producten die tegen de wand van de koelkast aankomen, op het aanrakingspunt bevriezen. Kan gebeuren bij een volle koelkast. Condenswater wel zichtbaar in de koelkast (op de achterwand) maar wordt netjes afgevoerd. Het merk bevalt mij tot dusverre goed, en zou ik daarom ook aanraden.
“Prima”
Door Jannie op zondag 17 feb 2019
Constructa voor de oven, prima
“Spoelt niet voldoende”
Door Hanna Driessen op vrijdag 22 jun 2018
Spoelt niet voldoende, weinig was dan pakt hij de centrifuge niet. Of een badjas en 2 handdoeken, zou de verdeling niet goed zijn. Te veel was dan gaat de zeep er niet uit. Ga ik minder zeep gebruiken dan wast hij niet schoon. Alom al anderhalf jaar problemen en de monteur al 3 keer langs geweest. Aankomende woensdag komen ze vanuit de fabriek.
“Prima”
Door Evelyn op woensdag 30 mei 2018
Vaatwasser Constructa CG5A04V9. De apparatuur en het merk bevallen prima.
||||
Ervaringen die erg lijken op de 5 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.