Feedback
7,2

Smeg vaatwassers

Bij Smeg heb je de keuze uit inbouw, onderbouw en vrijstaande vaatwassers. Kenmerkend aan Smeg vaatwassers is het bijzondere retro uiterlijk. De vrijstaande en onderbouw vaatwassers zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zoals rood of crème.
Smeg vaatwassers aanbod
Selecteer een Smeg vaatwasser en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 vaatwassers
€500 - €750 vaatwassers
€750 - €1000 vaatwassers
€1000 - €1500 vaatwassers
> €1500 vaatwassers

Opstelling: Inbouw Vrijstaand
Nisbreedte vaatwasser: 45 cm 60 cm
Energieklasse: A B C D E
Aantal couverts: 9 13 14
Selecteer een filter
Ervaringen met Smeg vaatwassers
Er zijn 5 ervaringen over Smeg Vaatwassers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Bevalt goed”
Door Vincent op maandag 28 sep 2020
Het gaat om de volgende apparatuur: Smeg: vaatwasser. Apparatuur bevalt goed: zuinig in gebruik en voldoet aan het verwachtte. Betreft SMEG kan ik aanbevelen om naar de toonzaal in Amsterdam te gaan. Daar ben ik bijzonder goed geholpen en heb daardoor de juiste keuzes gemaakt.
“Mix nieuw en vintage”
Door Jean Paul op zaterdag 4 jan 2020
We hebben alles van smeg gekozen. Dit omdat het modern vernieuwend en vintage bij elkaar is. Dus erg mooi en fijn. Gaat om een vaatwasser.
“Tevreden”
Door Ed op woensdag 10 okt 2018
Betreft een Smeg STA4525 vaatwasser. Ben nu tevreden. Mijn eerdere klacht betrof een technisch mankement, wat door de technische dienst keurig is opgelost.
“Top”
Door Trudy op donderdag 26 apr 2018
SMEG smalle afwasmachine. Top voor elkaar. We zijn er blij mee.
“Smeg vaatwasser”
Door Dick op maandag 4 sep 2017
1,5 jaar geleden een complete keuken gekocht inclusief Smeg apparatuur. De Smeg vaatwasser heeft inmiddels 3x een storing gehad en is 3x gerepareerd en werkt nu helemaal niet meer. Ik zit nu ook zonder vaatwasser en wanneer het probleem wordt opgelost is onduidelijk.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.