Feedback
7,1

Smeg afzuigkappen

Smeg richt zich voornamelijk op het design van de afzuigkap. Zo verkoopt Smeg afzuigkappen in verschillende bijzondere kleuren zoals oranje en groen.
Smeg afzuigkappen aanbod
Selecteer een Smeg afzuigkap en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 afzuigkappen
€500 - €750 afzuigkappen
€750 - €1000 afzuigkappen
€1000 - €1500 afzuigkappen
> €1500 afzuigkappen

Energieklasse: A+ A B D
Afzuigingsklasse: A B C E
Selecteer een filter
Ervaringen met Smeg afzuigkappen
Er zijn 7 ervaringen over Smeg Afzuigkappen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Veel lawaai en drukknop gedeelte niet stevig”
Door Martin op woensdag 11 jan 2023
Bouwkwaliteit voor een dergelijk dure afzuiger is absoluut onacceptabel. Koop geen Smeg afzuiger. Op stand 1 maakt de afzuiger al zoveel kabaal dat niet fatsoenlijk meer met elkaar kan praten in de ruimte. Als je de verlichting aan doet en de maximale stand afzuiging kiest (3) wordt het hele drukknop gedeelte in de afzuigkap gedrukt en vallen achter het staal (lees: goedkoop blik) van de afzuiger. Dan kan je niets meer bedienen of uitzetten, uitermate slecht gemaakt! De filters zijn enorm fragiel gemaakt maar blijven tot heden (4 jaar) nog heel. Kunnen gewoon in de vaatwasser, dat is wel handig. Het ruwe materiaal waarmee de afzuiger op kleur is gemaakt, maat schoonmaken lastig, zo niet onmogelijk. Al met al een domme keuze en absolute afrader.
“Prima”
Door Peter op maandag 28 dec 2020
Afzuigkap: SMEG. De apparaten bevallen tot nu toe prima! verhalen.
“Bevalt goed”
Door Vincent op maandag 28 sep 2020
Het gaat om de volgende apparatuur: Smeg: wasemkap (circulatie). Apparatuur bevalt goed: zuinig in gebruik en voldoet aan het verwachtte. Betreft SMEG kan ik aanbevelen om naar de toonzaal in Amsterdam te gaan. Daar ben ik bijzonder goed geholpen en heb daardoor de juiste keuzes gemaakt.
“Goed”
Door Marjan op zondag 27 sep 2020
Wij hebben een afzuigkap van smegg, bevalt goed.
“Erg te spreken”
Door Thijs op zaterdag 5 sep 2020
Afzuigkap is van Smeg. Tot op heden zijn wij erg te spreken over alle apparatuur welke wij gekocht hebben.
“Mix nieuw en vintage”
Door Jean Paul op zaterdag 4 jan 2020
We hebben alles van smeg gekozen. Dit omdat het modern vernieuwend en vintage bij elkaar is. Dus erg mooi en fijn. Gaat om een afzuigkap.
“Lawaaiig”
Door Ina op maandag 17 jun 2019
Afzuigkap: SMEG KS90AE: veel herrie, zelfs al in de laagste stand. Beduidend meer herrie dan mijn vorige kap, maar hier moest ik voor budget kiezen.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.