Feedback
7,5

Smeg fornuizen

Smeg heeft een groot assortiment aan verschillende type fornuizen. De kookplaat is meestal op basis van gas of inductie. De breedte van het fornuis varieert van 60cm tot 120cm breed. Een deel van de fornuizen is verkrijgbaar in afwijkende kleuren zoals rood of geel.
Smeg fornuizen aanbod
Selecteer een Smeg fornuis en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 fornuizen
€500 - €750 fornuizen
> €1500 fornuizen

Aantal kookzones: 4 5 6
Aantal ovens: 1 2 3
Selecteer een filter
Ervaringen met Smeg fornuizen
Er zijn 12 ervaringen over Smeg Fornuizen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren6 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen
“Laklaag laat los”
Door Molenaar op dinsdag 24 okt 2023
Smeg fornuis: laklaag laat los. Laklaag bolt op van onder de laklaag. Smeg houdt stug vol dat di komt door externe factoren. Kom langs en constateer zelf dat dit niet het geval is. Zeer, zeer slechte kwaliteit en nog slechtere service!
“Zeer tevreden”
Door AG op zondag 3 jul 2022
Ik heb een SMEG oven TR90P (zwart/gas): design en functionaliteiten, bevalt super. Zeer tevreden.
“Prima”
Door Sandra op maandag 25 apr 2022
Ons fornuis is een SMEG TR93NNLK. Deze werkt prima.
“Slechte service”
Door Nicolas De Pretre op woensdag 29 dec 2021
Ik heb een gasfornuis met 2 ovens. Mijn vuren vallen constant uit, al 3 maal geprobeerd het probleem op te lossen tegen betaling en het probleem blijft... Service na verkoop gewoon slecht!
“Bovenlaag bladdert”
Door A.S. op zaterdag 12 dec 2020
Het fornuis kookt heerlijk maar de pannendragers zijn binnen zes weken al aan het slijten. De grijze bovenlaag bladdert nu al af. Verder is de kookplaat HEEL krasgevoelig. Ik vind dat erg storend dat er nu al krassen zitten, terwijl wij zorgzaam met zachte doeken het fornuis schoonhouden. De keukenboer gaat het hopelijk voor ons met SMEG oplossen. Ik maak me echter wel zorgen want mochten deze problemen opgelost worden, hoelang blijft het kookgedeelte dan wel mooi. Ik twijfel aan de kwaliteit!
FOTO VAN A.S.
“Erg te spreken”
Door Thijs op zaterdag 5 sep 2020
Gasfornuis met oven is van Smeg. Tot op heden zijn wij erg te spreken over alle apparatuur welke wij gekocht hebben.
“Zeer tevreden”
Door Ineke op vrijdag 13 mrt 2020
Hieronder de kenmerken van de apparaten van onze nieuwe keuken: Smeg fornuis met oven SNLK926MA9. We zijn zeer tevreden over onze apparaten.
“Naar wens”
Door Manfred op zaterdag 25 jan 2020
Wij hebben een Smeg fornuis. Alle apparatuur is zeker naar wens.
“Bevalt goed”
Door Rien op maandag 9 dec 2019
Wij hebben voor een SMEG gasfornuis (TR90NNLK9) gekozen. Al deze apparaten bevallen goed en voldoen aan onze wensen.
“Bevalt goed”
Door Rina op woensdag 9 jan 2019
Wij hebben in onze keuken de volgende apparaten laten plaatsen: Smeg fornuis C92GMXNLK8 (vrijwel identiek aan C92GMXNL8). Tot nu toe zijn alle apparaten ons goed bevallen, over de levensduur kunnen wij nog niets zeggen daar de keuken in oktober 2018 is geplaatst.
“Goed merk”
Door Daniel op woensdag 23 mei 2018
SNL90MFX7 Smeg fornuis. Fornuis is prima, Smeg is een goed merk en de service was ook goed toen we onlangs een probleem hadden
“Voelt wat goedkoop”
Door Marcel op maandag 19 mrt 2018
Wij hebben alle inbouw apparatuur van AEG behalve het gecombineerde gas fornuis die is van het merk Smeg. Smeg oven: de bedieningsknoppen hebben speling en voelt goedkoop aan. Voor de rest zijn we tevreden .. prijs / kwaliteit verhouding.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.