Feedback
5,7

Smeg koelkasten

SMEG richt zich voornamelijk op het design en de uitstraling van de koelkast. Ze verkopen onder meer koelkasten met een opdruk van de Italiaanse vlag en met een opdruk van Micky Mouse. Smeg verkoopt voornamelijk vrijstaande koelkasten, echter ze hebben wel inbouw koelkasten in hun assortiment zitten.
Smeg koelkasten aanbod
Selecteer een Smeg koelkast en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 koelkasten
€500 - €750 koelkasten
€750 - €1000 koelkasten
> €1500 koelkasten

Inbouw koelkasten: 122 cm 178 cm
Energieklasse: D E F
Frontdeurmontage: Deur-op-deur Sleepdeur
Aantal frontdeuren: 1 2 4
Vriezen: Ja
Selecteer een filter
Ervaringen met Smeg koelkasten
Er zijn 6 ervaringen over Smeg Koelkasten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Koelt niet goed”
Door Jaap Boonstra op zondag 14 apr 2024
Model SMEG FAB28RDPP5 heeft een mooi retrodesign en de indeling is handig. De technische kwaliteit is slecht. Koelkast koelt niet goed, wat je ook doet, en daar heb je een koelkast toch voor. Niet aan beginnen, hoe mooi de (plastic) buitenkant ook lijkt.
“Veel ijsvorming”
Door Martin op woensdag 11 jan 2023
Slechte bouwkwaliteit, slechte rubbers en daardoor telkens ijsvorming in de koelkast, algeheel zeer matig. Koude wordt onvoldoende verdeeld door de koelkast, daardoor ook veel vocht en ijs in de koelkast. De groentelade is erg fragiel en ging binnen de korte keren kapot. Daar hebben we nieuwe losse bakken voor gekocht van de Action, die blijven tenminste heel. Wel positief: koelkast is erg ruim.
“Waardeloze kwaliteit”
Door Rob van der Linden op woensdag 26 aug 2020
Nieuw aangeschaft FAB32RNEN1 . Na 5 jaar eerste a 400 euro reparatie. nu 1 jaar later wederom reparatie a 400 euro. advies monteur niet aan beginnen. Kan beter een nieuwe kopen a 1.770 euro. 6 Jaar levensduur voor een koel/vries combinatie!!! LG en Samsung geven standaard 10 jaar garantie Smeg 2 jaar. Smeg mooi design maar waardeloze kwaliteit maakt herrie en ploft af en toe. Smeg als je voor esthetiek kiest en niet voor kwaliteit.
“Bevalt goed”
Door Rien op maandag 9 dec 2019
Wij hebben voor een SMEG koelkast (FAB28RBL3) gekozen. Al deze apparaten bevallen goed en voldoen aan onze wensen.
“Tevreden”
Door Rosalien op dinsdag 17 jul 2018
Ik heb een Smeg koelkast. Ik ben met alle apparaten erg tevreden.
“Lawaaiig”
Door A.S. op woensdag 24 jan 2018
De op ons verzoek bestelde Smeg FAB30, (mooi ontwerp maar met veel lawaai en irritant gedruppel) hebben wij na inruil in overleg met de verkoper ingeruild
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.