Feedback
7,6

Smeg kookplaten

Smeg inbouw inductiekookplaten zijn er in verschillende formaten. Van extra brede kookplaten met 6 kookzones tot kleine kookplaten met slechts 2 kookzones.
Smeg kookplaten aanbod
Selecteer een Smeg kookplaat en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 kookplaten
€500 - €750 kookplaten
€750 - €1000 kookplaten
> €1500 kookplaten

Type kookplaat: Barbecue Keramisch Inductie
Aantal kookzones: 1 2 4 5 6
Selecteer een filter
Ervaringen met Smeg kookplaten
Er zijn 3 ervaringen over Smeg Kookplaten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Bevalt goed”
Door Vincent op maandag 28 sep 2020
Het gaat om de volgende apparatuur: Smeg: fornuis. Apparatuur bevalt goed: zuinig in gebruik en voldoet aan het verwachtte. Betreft SMEG kan ik aanbevelen om naar de toonzaal in Amsterdam te gaan. Daar ben ik bijzonder goed geholpen en heb daardoor de juiste keuzes gemaakt.
“Mix nieuw en vintage”
Door Jean Paul op zaterdag 4 jan 2020
We hebben alles van smeg gekozen. Dit omdat het modern vernieuwend en vintage bij elkaar is. Dus erg mooi en fijn. Gaat om een kookplaat.
“Tevreden”
Door Jurgen op dinsdag 13 mrt 2018
We hebben smeg toestellen (inductie kookplaat) Helemaal tevreden
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.