Feedback
6,3

M-system

Website: www.msystem.nl
Bedrijfsomschrijving
M-System is een submerk van Boretti dat op de markt wordt gebracht door het Nederlandse Boretti. M-System is opgericht in 2003 en is goedkoper in de markt gepositioneerd ten opzichte van Boretti. M-System heeft verschillende keukenapparaten in het assortiment, waarbij de focus ligt vooral op de fornuizen, kookplaten en inbouwovens.
Productcategorie
Prijs
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
n.b.
-
-
Ovens
n.b.
-
6,0
Fornuizen
€ 1.680 tot € 2.599
3 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
n.b.
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
n.b.
-
€ 245 tot € 399
-
n.b.
-
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over M-system. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd.
“Valt tegen”
Door Karima op dinsdag 21 apr 2020
Zolang alles werkt is het goed. Als je eenmaal gebruik wil maken van service en/of garantie dan kennen ze je niet. Vragen beantwoorden ze niet hierover Ze reageren alleen op de mail met de melding je het kapotte onderdeel te kunnen opsturen. Wel natuurlijk eerst betalen. Nog een paar keer aangegeven dat mijn fornuis nog garantie heeft, maar daar komt gewoon geen reactie op. 4 apparaten van Borreti/MSystem genomen voor de 5 jaar garantie, en bijna alle apparaten vallen tegen.
“Erg tevreden met keuze”
Door Laura op zaterdag 29 dec 2018
We hebben gekozen voor de volgende apparatuur. Fornuis: M-System (eigen merk, dochter van Boretti), 6 branders waaronder 1 wokbrander, en 2 ovens. B 900mm, D 600mm, H 950mm. Type MFTD96IX (Vergelijkbaar met MFTD96AN). Ervaring: doet het uitstekend. Prettig is de ruimte tussen de branders, er passen ècht zes pannen tegelijk op. Twee ovens met twee verschillende afmetingen is ook fijn. De kleinere oven warmt sneller op en is makkelijk voor bijvoorbeeld groentes. De grote oven gebruiken we voor de grote gerechten. Handig om gerechten met verschillende bereidingstijden en graden Celsius tegelijk klaar te kunnen maken. Alle apparaten zijn nu 1,5 jaar in gebruik, en we zijn erg tevreden met onze keuze.
“Wat hoog geluidsniveau”
Door Jan op woensdag 25 apr 2018
Het is natuurlijk nog maar kort in gebruik maar op zich doet ie zijn werk goed maar het geluidsniveau is naar mijn mening wat hoog. Dat zou beter geïsoleerd moeten worden. Het merk is M-system. MCHS 100IX
“Probleempjes”
Door Emmy op maandag 15 sep 2014
Er waren problemen met het gasfornuis ,dat heeft even op zich doen wachten. Dat lag aan M-system.