Feedback
7,6

Falmec

Website: www.falmec.nl
Productcategorie
Prijs
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
€ 439 tot € 3.312
14 ervaringen (2 maanden geleden)
€ 893 tot € 1.257
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
Ervaringen
Er zijn 15 ervaringen over Falmec. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren9 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster3 ervaringen
“Tevreden”
Door Mark op zaterdag 29 aug 2020
Voor mijn afzuigkap heb ik gekozen voor een schuine wandafzuigkap van Falmec Type Quas80w3bl. Ik ben tevreden over de aanschaf van de apparaten omdat ze makkelijk in gebruik zijn en doen wat ze moeten doen.
“Goede luchtstroom”
Door Erik op zondag 5 jul 2020
Ik heb de volgende apparaten gekocht: Afzuigkap: Falmec PLANE90W3BL (vergelijkbaar met de PLANE90W3 maar dan zwart). De Falmec werd aangeraden omdat dit een merk is wat zich, volgens de adviseur, gespecialiseerd heeft in afzuigkappen. Alle apparatuur bevalt tot nu toe zeer goed, maar ik heb alles natuurlijk nog maar twee maanden in gebruik dus het is een beetje lastig om al uitgebreide reviews te geven. De afzuigkap, die doet gewoon z'n ding... Hoewel ik deze als recirculatiekap gebruik merk ik toch dat er een goede luchtstroom gegenereerd wordt door deze krachtige afzuigkap. Het is ook goed dat de afzuigkap max. een kwartier in de hoogste stand draait en daarna zelf een stap terugschakelt als je dit vergeet.
“Bijzonder tevreden”
Door Tjarda op woensdag 1 jul 2020
De afzuigkap is van het merk Falmec type PLAT090W1. We zijn bijzonder tevreden met de werking van deze apparaten. Gebruiksvriendelijk en in onderhoud eenvoudig te reinigen.
“Heel tevreden”
Door Corry op woensdag 17 jun 2020
Afzuigkap FEMEX (MIZAR 90 W3). Wij zijn heel tevreden over deze apparaten. De keuze hebben we van de keukens die we hiervoor gekocht hadden. Nooit geen problemen gehad.
“Stuk prut”
Door Familie Gerritsen op zaterdag 2 mei 2020
De Falmec fliptop ziet er strak en mooi uit.... Als hij recht was geweest.Afzuigkap is nu 9 maanden oud en vanaf dag 1 niet goed. De eerste geleverde versie zaten pitjes in het glas. Na enkele maanden werd deze eindelijk vervangen door een nieuwe glasplaat. Deze plaat was echter krom en langer en daardoor beschadigde (de monteur) tijdens het sluiten het RVS en zag het er gewoon niet uit (oversteek aan 1 kant). Weer enkele maanden later zou de monteur dit komen verhelpen. Afspraak gepland door de overigens zeer norse en onvriendelijke planningsdame voor 1 monteur. Toen de monteur kwam zei deze dat het een 2mans klus was en hij alleen aan het werk ging als ik zelf zou helpen. Buiten dat dit vreemd is was ik aan het werk waardoor dit niet ging. De monteur ging geagiteerd en op zeer onvriendelijke manier weg. En paar weken later is het alsnog vervangen door de monteur van de keukenzaak. Wederom niet passend. Na 9 maanden zitten wij nog altijd met een Italiaans stuk prut aan de muur. De monteur van de keukenzaak adviseerde ons om een vervangend apparaat van een ander merk te vragen.
“Fantastisch”
Door Mees op vrijdag 7 feb 2020
Falmec quantum inductie kookplaat cuzqp90. Tot nu toe bevalt alles fantastisch.
“Bevalt goed”
Door Rien op maandag 9 dec 2019
We hebben een afzuigkap van Falmec (Muran70). Al deze apparaten bevallen goed en voldoen aan onze wensen.
“Niet handig”
Door Bergen op zondag 1 dec 2019
Heel snel zijn koolstoffilters verzadigd; erg duur om die per 6(!!)weken te moeten vervangen.....helaas geen goede keus geweest deze mooie ( maar toch prijzige)circulatie afzuigkap van Falmec!
“Heel goed”
Door Ferry op zondag 2 jun 2019
Het gaat om het volgende apparaat: Falmec afzuiger (CONCO90W3). De apparaten bevallen allemaal heel goed.
“Uitstekend”
Door Roland op donderdag 3 jan 2019
De afzuigkap, die is van Falmec. Bevalt uitstekend.
“Prima”
Door Diana op zaterdag 20 okt 2018
De afzuigkap is van het merk Falmac. Bevalt prima
“Fijne kap”
Door Wesley op vrijdag 20 jul 2018
Hierbij de gegevens van mijn keuken apparatuur. Afzuigkap: Falmec Lumen. Apparaten zijn makkelijk te bedienen en stil. Afzuigkap is gehangen met koolstoffilter en geeft veel licht wat fijn werkt.
“Functionaliteit blijft uit”
Door Janny op maandag 18 jun 2018
Afzuigkap...Falmec....bevalt slecht! Aandachtspunt: afzuigkap is misschien goed, maar het advies alsmede de plaatsing en afhandeling zeer slecht, waardoor functionaliteit zoals was beloofd uitblijft!
“Erg goed”
Door Lotte op zaterdag 12 mei 2018
De afzuigkap is van Falmec. In principe bevallen alle apparaten erg goed. Blij met de apparaten en hoe ze eruit zien in de keuken!
“Niet tevreden over circulatiekap”
Door Piet op woensdag 28 mrt 2018
Wij hebben een circulatie afzuigkap van FALMEC! Toevallig zijn we daar (nog) niet zo tevreden over. Gisteren pannenkoeken gebakken en de hele beneden verdieping stond blauw van de rook.