Feedback
6,0

Candy kookplaten

Candy heeft een beperkt aantal kookplaten in haar assortiment. De verschillende kook technieken zijn wel allemaal aanwezig, waaronder gas en inductie.
Candy kookplaten aanbod
Selecteer een Candy kookplaat en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 kookplaten
€500 - €750 kookplaten
€750 - €1000 kookplaten
> €1500 kookplaten

Selecteer een filter
Ervaringen met Candy kookplaten
Er zijn 10 ervaringen over Candy Kookplaten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Gaslek”
Door Hd op woensdag 22 jun 2022
Na 4 jaar ontdekten we een gaslek bij de gasplaat. Candy had verkeerde te lange schroeven geleverd bij de gasplaat. Met t gevolg 4 jaar met gaslek te hebben geleefd.
Nu zitten we al 9 weken zonder gasstel. Zodat we niet kunnen koken. Zeer Slechte service. Een oven kun je 9 weken zonder maar een gasstel nog geen dag. We weten nog steeds niet wanneer ze nu wel hopen te komen. Elke x word er een afspraak gemaakt en weer afgebeld.
“Zone defect”
Door JP op dinsdag 7 sep 2021
September 2017 onder meer inductiekookplaat van Candy gekocht en zelf geplaatst. Nu is 1 zone van de inductie plaat al defect.
“Ziet er goed uit”
Door Amelie op woensdag 18 aug 2021
Kookplaat van merk candy. Heel tevreden en super mooie optiek
“Kapotte plaat”
Door RJ op dinsdag 12 jan 2021
Wij kochten in 2017 een keuken met Candy apparatuur, magnetron-oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Al deze apparatuur is kapot gegaan! De kookplaat kwam defect binnen. Deze werd niet netjes vervangen maar gerepareerd. Een gloednieuw product!
“Achteraf andere keuze gemaakt”
Door Mario op maandag 6 apr 2020
Gaskookplaat Candy CHW6BRXNL bij opzetten van pannen zijn de pannendragers onstabiel. De keuze van candy apparatuur was voor de 5 jaar garantie. Achteraf hadden we beter verschillende merken moeten nemen, met beter energieklasse. Voor de registratie van de apparaten moest het via de telefoon want de website werkte niet.
“Bevalt goed”
Door Mary op zaterdag 11 mei 2019
In de keuken waren alle apparatuur van Candy (kookplaat) en het bevalt goed.
“Valt tegen”
Door Gerda op maandag 17 dec 2018
Wij hebben een kookplaat van candy, het valt ons een beetje tegen, van de kookplaat vinden wij dat het grote pitje voor moet zitten in plaats van achter, onze achterwand is verbrand en de glasplaat is gesprongen. De volgende keer let ik wel beter op of de grote pit voor zit.
“Heel goed”
Door Lucie op donderdag 6 sep 2018
Aankoop complete keuken. Kookplaat merk candy. Heel goed
“Bevalt goed”
Door Harrie op vrijdag 31 aug 2018
Ik heb gekozen voor een kookplaat van het merk Candy. Tot nu toe bevallen de apparaten goed maar ja, ze zijn ook nog vrij nieuw.
“Bevalt”
Door A.A. op woensdag 16 mei 2018
Heb toen voor mijn keuken apparaten merk CANDY gekozen en ze bevallen óns prima
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.