Feedback
6,0

Candy vriezers

Candy heeft een klein aanbod aan vrijstaande en inbouw diepvriezers. Het zijn in de regel standaard vriezers zonder al te veel bijzondere technieken en functies. Candy richt zich voornamelijk op de prijs bewuste consument.
Candy vriezers aanbod
Selecteer een Candy vriezer en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 vriezers
> €1500 vriezers

Selecteer een filter
Ervaringen met Candy vriezers
Er is 1 ervaring over Candy Vriezers. Deze ervaring is door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Ruim maar te veel ijsvorming”
Door Margareth op maandag 17 aug 2020
De vriezer 180hoog is van candy. De vriezer is eenvoudig maar biedt veel ruimte dat is heel fijn. De vriezer vind ik wel te veel ijsaanzet hebben. Ga hier nog contact over opnemen.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.