Feedback
6,0

Candy wasdrogers

Candy verkoopt een aantal warmtepompdrogers van rond de 8 kg. Ze beschikken over veel verschillende droogprogramma's voor een optimaal droogresultaat.
Ervaringen met Candy wasdrogers
Er is 1 ervaring over Candy Wasdrogers. Deze ervaring is door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Snel kapot”
Door Remco op maandag 12 dec 2022
Deed het goed maar na 2 jaar en bijna 10 maanden was (denk ik) de condensator kapot. De condensator is nodig om de trommel op te starten te gaan draaien. MAW: De trommel bleef stilstaan en als je het een zetje gaf, dan liep deze verder wel. Maar die zit wel heel erg ver ingebouwd en ik kan nergens specifiek dit type vinden om dan te weten welke er ingebouwd zit....Ik vind dit snel kapot gegaan en niet reparatievriendelijk in elkaar gezet. Bovendien wilde ik echt Italiaanse kwaliteit...deze machine kwam uit een grote Turkse fabriek...waarvan ik de kwaliteit niet ken. Dus al in al: Ik was was wel erg teleurgesteld!
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.