Feedback
5,6

Candy Vaatwassers

Website: www.candy.nl
Ervaring met een Candy vaatwasser?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over Candy Vaatwassers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Prijs bekend van 1 Candy vaatwasser van 269,-. Alle Candy vaatwassers tonen.
“Op zich goed”
Door Mario op maandag 6 apr 2020
Vaatwasser Candy CDI2DS36 bevalt goed. De keuze van candy apparatuur was voor de 5 jaar garantie. Achteraf hadden we beter verschillende merken moeten nemen, met beter energieklasse. Voor de registratie van de apparaten moest het via de telefoon want de website werkte niet.
“Goed”
Door Roy op zondag 29 mrt 2020
We hebben voor onze keuken apparatuur van Candy gekozen (vaatwasser). Tot nu toe bevalt het goed.
“Met minpunt”
Door Martina op vrijdag 13 mrt 2020
Alle apparatuur waaronder de vaatwasser is van het merk Candy. Ik ben tevreden over alles. Enige minpunt is dat de vaatwasser Candy CDI 1LS38 , die ik 's nachts laat draaien, 's morgens de binnenkant nog vochtig is terwijl de vaat droog is.
“Heel vervelend”
Door Trees op donderdag 20 jun 2019
Voor de vaatwasser is een Candy gekozen, ik ben er absoluut niet tevreden over, hij droogt niet, wanneer ik in de morgen de deur open, is er een condens aanslag, heel vervelend.
“Bevalt goed”
Door Mary op zaterdag 11 mei 2019
In de keuken waren alle apparatuur van Candy (vaatwasser) en het bevalt goed.
“Mankementen”
Door Verwoerd op maandag 1 okt 2018
Wij hebben de vaatwasser nu 3 jaar. Na 2,5 jaar(precies nadat de garantie is verlopen) begon de vaatwasser mankementen te krijgen. Nu na een half jaar stopt ie ermee. Dure vaatwasser dus voor 3 jaar
“Veel lawaai”
Door Harrie op vrijdag 31 aug 2018
Ik heb gekozen voor een vaatwasser van het merk Candy. Tot nu toe bevallen de apparaten goed maar ja, ze zijn ook nog vrij nieuw. Alleen de vaatwasser maakt veel lawaai. Deze zet ik dus alleen aan als ik naar het werk ga of ga slapen.
“Bevalt”
Door A.A. op woensdag 16 mei 2018
Heb toen voor mijn keuken apparaten merk CANDY (vaatwasser) gekozen en ze bevallen óns prima
“Erg tevreden”
Door Mia op zondag 29 apr 2018
vaatwasser Candy CDI2DS36 Tot nu toe ben ik erg tevreden.
“Vliegtuig”
Door Bas op woensdag 20 dec 2017
Begin 2017 een keuken besteld. Wij gaven aan bij de inrichting van onze keuken willen wij uitstekende apparatuur bij voorkeur siemens hadden wij goeie ervaringen mee. Bij het maken van de prijs kwam de verkoper met een aanbieding die volgens hem super was we zouden Candy apparatuur moeten nemen net zo goed, misschien wel beter en stuk goedkoper. Aangegeven dat we geluidsarme apparatuur wilden, dat was dit absoluut muis stil zelfs volgens de verkoper. Aangezien het in onze ogen geld scheelde en de beloofde stille machines voor Candy gegaan. Grootste fout ooit..De vaatwasser (CDI 1L38) is net een opstijgend vliegtuig.
Vaatwassers
Prijs bekend van 1 Candy vaatwasser van 269,-.
Candy CDCP 6/E vaatwasser
Candy CDCP 6/E
Vrijstaand | 51 dB | 6 couverts | Energieklasse A+ | Uitgestelde start
€ 269,- Naar winkel