Feedback
4,9

Candy vaatwassers

Candy verkoopt een beperkt aantal vaatwassers in Nederland. De vaatwassers zijn voorzien van verschillende wasprogramma's om je te helpen bij het schoonmaken van de vaat.
Ervaringen met Candy vaatwassers
Er zijn 15 ervaringen over Candy Vaatwassers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren2 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster7 ervaringen
“Extreem dure reparatie service”
Door Bert Zonneveld op vrijdag 8 jul 2022
Vaatwasser gekocht op 03/07/2017. Heeft 5 jaar perfect gewerkt maar plots na het kiezen van een programma begon de vaatwasser te piepen en wilde geen water meer innemen. Er is een technicus geweest die vertelde dat de aquastopindicator zwart was en die zou rood moeten zijn. Volgens mij moet dit andersom zijn. Ik zal nu een prijsopgave krijgen voor de herstelling maar er werd al verteld dat zo'n slang al gauw 200 euro kost. Op het internet kom ik ze al tegen voor 50 euro dus dat is even afwachten. Het zou ook een afsluiter kunnen zijn die ongeveer 10 euro kost maar er werd eigenlijk niet verder gekeken. Die hersteldiensten slaan er ook maar een slag naar.
“Ziet er goed uit”
Door Amelie op woensdag 18 aug 2021
Vaatwasser van merk candy. Heel tevreden en super mooie optiek
“2 keer kapot”
Door RJ op dinsdag 12 jan 2021
Wij kochten in 2017 een keuken met Candy apparatuur, magnetron-oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Al deze apparatuur is kapot gegaan! De vaatwasser ging ineens lek! Ons volledige laminaat op de benedenverdieping verziekt! Deze werd vervangen door een nieuwe, maar wederom van Candy. En nu is onze tweede vaatwasser defect! Weer hetzelfde euvel, de gare, plastic bak aan de onderkant, die het water tegen moet houden, is weer lek gegaan. Gelukkig herkende ik het nu doordat het apparaat ook een bepaalde pieptoon laat horen, wat de vorige keer ook zo was. We hebben hierdoor de schade kunnen beperken maar zitten nu weer zonder vaatwasser.
“Te snel kapot”
Door Rj Pinas op maandag 30 nov 2020
Binnen 2 jaar vaatwasser kapot, serie nr 3290056617282087. Ik moet €280 betalen om het te laten maken
“Stuk net buiten garantie”
Door Jane Fosu op vrijdag 3 jul 2020
Rommel! zowel de vaatwasser als oven net buiten de garantieperiode stuk gegaan. Nu is het nog wachten op ons kookvuur om het te begeven.
“Op zich goed”
Door Mario op maandag 6 apr 2020
Vaatwasser Candy CDI2DS36 bevalt goed. De keuze van candy apparatuur was voor de 5 jaar garantie. Achteraf hadden we beter verschillende merken moeten nemen, met beter energieklasse. Voor de registratie van de apparaten moest het via de telefoon want de website werkte niet.
“Goed”
Door Roy op zondag 29 mrt 2020
We hebben voor onze keuken apparatuur van Candy gekozen (vaatwasser). Tot nu toe bevalt het goed.
“Met minpunt”
Door Martina op vrijdag 13 mrt 2020
Alle apparatuur waaronder de vaatwasser is van het merk Candy. Ik ben tevreden over alles. Enige minpunt is dat de vaatwasser Candy CDI 1LS38 , die ik 's nachts laat draaien, 's morgens de binnenkant nog vochtig is terwijl de vaat droog is.
“Heel vervelend”
Door Trees op donderdag 20 jun 2019
Voor de vaatwasser is een Candy gekozen, ik ben er absoluut niet tevreden over, hij droogt niet, wanneer ik in de morgen de deur open, is er een condens aanslag, heel vervelend.
“Bevalt goed”
Door Mary op zaterdag 11 mei 2019
In de keuken waren alle apparatuur van Candy (vaatwasser) en het bevalt goed.
“Mankementen”
Door Verwoerd op maandag 1 okt 2018
Wij hebben de vaatwasser nu 3 jaar. Na 2,5 jaar(precies nadat de garantie is verlopen) begon de vaatwasser mankementen te krijgen. Nu na een half jaar stopt ie ermee. Dure vaatwasser dus voor 3 jaar
“Veel lawaai”
Door Harrie op vrijdag 31 aug 2018
Ik heb gekozen voor een vaatwasser van het merk Candy. Tot nu toe bevallen de apparaten goed maar ja, ze zijn ook nog vrij nieuw. Alleen de vaatwasser maakt veel lawaai. Deze zet ik dus alleen aan als ik naar het werk ga of ga slapen.
“Bevalt”
Door A.A. op woensdag 16 mei 2018
Heb toen voor mijn keuken apparaten merk CANDY (vaatwasser) gekozen en ze bevallen óns prima
“Erg tevreden”
Door Mia op zondag 29 apr 2018
vaatwasser Candy CDI2DS36 Tot nu toe ben ik erg tevreden.
“Vliegtuig”
Door Bas op woensdag 20 dec 2017
Begin 2017 een keuken besteld. Wij gaven aan bij de inrichting van onze keuken willen wij uitstekende apparatuur bij voorkeur siemens hadden wij goeie ervaringen mee. Bij het maken van de prijs kwam de verkoper met een aanbieding die volgens hem super was we zouden Candy apparatuur moeten nemen net zo goed, misschien wel beter en stuk goedkoper. Aangegeven dat we geluidsarme apparatuur wilden, dat was dit absoluut muis stil zelfs volgens de verkoper. Aangezien het in onze ogen geld scheelde en de beloofde stille machines voor Candy gegaan. Grootste fout ooit..De vaatwasser (CDI 1L38) is net een opstijgend vliegtuig.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.