Feedback
6,0

Candy koelkasten

Het variabele ventilatiesysteem van de koel-vriescombinaties van Candy zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling, zodat je etenswaren lang vers blijven. Candy probeert haar koelkasten tegen een relatief gunstige prijs op de markt te zetten.
Candy koelkasten aanbod
Selecteer een Candy koelkast en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 koelkasten
€500 - €750 koelkasten
€750 - €1000 koelkasten
> €1500 koelkasten

Inbouw koelkasten: 178 cm
Vrijstaande koelkasten: kleiner dan 90 cm
Energieklasse: E F
Frontdeurmontage: Sleepdeur
Selecteer een filter
Ervaringen met Candy koelkasten
Er zijn 17 ervaringen over Candy Koelkasten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren3 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster5 ervaringen
“Ledlampje knippert”
Door Marjan op donderdag 7 apr 2022
De Candy CIO 200 E werd bij ons gemonteerd in een keuken van de Keukenconcurrent. Na twee jaar en twee maanden begon het lampje te knipperen. Vervanging was niet mogelijk door een nieuw lampje in te draaien: het was een Ledlamp met een printplaat. De garantie liet het afweten. Voor pakweg €37 heeft een familielid het lampje besteld (in Italië) en aangebracht. Tegenvaller in een verder goede koelkast.
“Ziet er goed uit”
Door Amelie op woensdag 18 aug 2021
Koelkast van merk candy. Heel tevreden en super mooie optiek
“Ijskast snel stuk”
Door roosenbroeck op dinsdag 3 aug 2021
bij onze ijskast van 1 jaar en maanden oud (gekocht samen met de nieuwe keuken) is de koelkastdeur en uitgevallen. ondertussen heeft de reparatiedienst al 3 maal geweest met een nieuwe deur die even stuk is als die eruit gevallen is. nu al bijna 6 weken zonder ijskast.
“Achterwand bevriest”
Door Janny Vedder op dinsdag 27 apr 2021
Mei 2020 een Candy CMCL 5144X koel-vries combi Low Frost gekocht via Cool Blue. De achterwand van de koeler bevriest je kunt er geen producten tegenaan zetten. Volgens de monteurs van Candy (2x) is dit normaal. Ik kan hem niet optimaal benutten en dat wordt nergens vermeld.
“Defect”
Door RJ op dinsdag 12 jan 2021
Wij kochten in 2017 een keuken met Candy apparatuur, magnetron-oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Al deze apparatuur is kapot gegaan! De koelkast begon een hard geluid te maken. In eerste instantie wilde de winkel ons doorverwijzen naar de fabrikant, maar nadat ik wat reviews had geplaatst, werden we ineens toch geholpen. Toen kregen we een nieuwe koelkast. Gedaan, want ik wilde toch een nieuwe en niet weer een reparatie.
“Motor slaat vaak aan”
Door Willem Jan op donderdag 1 okt 2020
Dit zijn mijn ervaringen met deze apparaten. De wijnklimaatkast is van Candy. De apparaten bevallen in algemeen goed. De wijnklimaatkast slaat nogal eens vaak aan, het geluid van de motor vind ik een beetje hinderlijk daar is al iemand voor geweest, maar daar kunnen ze kennelijk niets aan doen dat hoort er nu eenmaal bij!
“Eenvoudig maar fjin”
Door Margareth op maandag 17 aug 2020
De koelkast 180hoog is van candy. De koelkast is eenvoudig maar biedt veel ruimte dat is heel fijn.
“Niet echt stil”
Door Annemieke op donderdag 9 jul 2020
De wijnklimaatkast van Candy. Die is helaas niet helemaal stil maar verder prima in gebruik.
“Absoluut tevreden”
Door Olivier op maandag 6 jul 2020
Dubbele wijnkoeler is van Candy. Tot nu toe absoluut tevreden, zowel qua merk als functioneren.
“Functioneert niet”
Door rita van overloop op donderdag 25 jun 2020
begin april een koelkast van candy gekocht online bij krefel. nu (eind juni) functioneert deze niet meer. krefel op verschillende manieren gecontacteerd en na 4 dagen nog steeds geen reactie op de aanvraag voor hersteldienst
“Op zich goed”
Door Mario op maandag 6 apr 2020
koel/vrieskast Candy BCBS172T bevalt goed. De keuze van candy apparatuur was voor de 5 jaar garantie. Achteraf hadden we beter verschillende merken moeten nemen, met beter energieklasse. Voor de registratie van de apparaten moest het via de telefoon want de website werkte niet.
“Binnen 2 jaar kapot maar goede service”
Door Roy op zondag 29 mrt 2020
We hebben voor onze keuken apparatuur van Candy gekozen (koelvriescombinatie). Tot nu toe bevalt het goed. Voor het einde van de 2 jarige garantie ging de koel vries combinatie kapot. Ik heb de klantenservice van de winkel erover gebeld. Zij hebben het snel opgepakt en na een week kreeg ik een nieuwe.
“Tevreden”
Door Martina op vrijdag 13 mrt 2020
Alle apparatuur waaronder de koelkast is van het merk Candy. Ik ben tevreden over alles.
“Bevalt goed”
Door Mary op zaterdag 11 mei 2019
In de keuken waren alle apparatuur van Candy (koelkast) en het bevalt goed.
“Vervanging wijnklimaatkast”
Door Anja op maandag 15 apr 2019
De apparaten die ik in de keuken heb laten plaatsen: Wijnklimaatkast is van Candy. Net na de plaatsing is gebleken dat de wijnklimaatkast niet in te stellen was en dus defect was. Monteur gekomen en die vertelde dat er nieuwe electronica voor besteld moest worden. Wachttijd van 6 weken en tot mijn verbazing stonden ze na zes weken met een hele nieuwe kast voor de deur. Deze doet het nu wel goed. De gekozen apparatuur bevalt verder prima.
“Bevalt goed”
Door Harrie op vrijdag 31 aug 2018
Ik heb gekozen voor een koelkast van het merk Candy. Tot nu toe bevallen de apparaten goed maar ja, ze zijn ook nog vrij nieuw.
“Veel herrie”
Door Bas op woensdag 20 dec 2017
Begin 2017 een keuken besteld. Wij gaven aan bij de inrichting van onze keuken willen wij uitstekende apparatuur bij voorkeur siemens hadden wij goeie ervaringen mee. Bij het maken van de prijs kwam de verkoper met een aanbieding die volgens hem super was we zouden Candy apparatuur moeten nemen net zo goed, misschien wel beter en stuk goedkoper. Aangegeven dat we geluidsarme apparatuur wilden, dat was dit absoluut muis stil zelfs volgens de verkoper. Aangezien het in onze ogen geld scheelde en de beloofde stille machines voor Candy gegaan. Grootste fout ooit. De koelkast (CKBBS 100) maakt echt zoveel herrie dat je serieus de TV harder moet zetten.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.