Feedback
7,5

Whirlpool koelkasten

Whirlpool verkoopt zowel vrijstaande als inbouw koelkasten. Je kan kiezen uit koelvries-combinaties met onder meer No-Frost en een snelkoelfunctie.
Whirlpool koelkasten aanbod
Selecteer een Whirlpool koelkast en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 koelkasten
€500 - €750 koelkasten
€750 - €1000 koelkasten
> €1500 koelkasten

Inbouw koelkasten: 88 cm 102 cm 122 cm 178 cm
Energieklasse: C D E F
Frontdeurmontage: Deur-op-deur Sleepdeur
Aantal frontdeuren: 1 2 4
Vriezen: Ja
Selecteer een filter
Ervaringen met Whirlpool koelkasten
Er zijn 69 ervaringen over Whirlpool Koelkasten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren23 ervaringen
4 sterren30 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster12 ervaringen
“Bevalt prima”
Door FP op donderdag 6 jul 2023
De koelkast is van Whirlpool en bevalt prima.
“Slechte service bij kapotte koelkast”
Door Patty op zondag 25 jun 2023
Ik heb sinds 18 december 2021 een whirlpoolkoelkast. Nu na anderhalf jaar koelt hij niet meer. Dan bel je naar whirlpool die in Bulgarije zit en niet in Nederland. Het is nu zomerweer 30 graden en dan komt er pas een monteur 2 weken later om te zeggen dat ik hem even 48 uur moet uit zetten dan doet ie het gegarandeerd weer. Nou dat dacht ik dus niet. Nu doet mijn vriezer het ook niet meer dat deed hij daarvoor nog wel. Weer contact gehad met whirlpool. Wat denk je kan ik weer 2 weken wachten op de monteur. Wat voor service is dat? Mensen zonder koelkast laten zitten voor 2 weken met andere woorden zoek het lekker uit. En dat met dit zomerweer. Ik bestel nooit meer whirlpool. Ik heb alles weg moeten gooien uit mijn vriezer en koelkast. Wat voor mij al een rib uit me lijf is geweest.
“Bevalt prima”
Door MB op zondag 28 mei 2023
Onze koelvriescombinatie is van Whirlpool, deze bevalt prima.
“Bevalt heel goed”
Door Nancy op vrijdag 26 mei 2023
Wij hebben een koelkast van het merk Whirpool en tot nu bevalt deze heel goed.
“Functioneert naar behoren”
Door Ton op vrijdag 3 feb 2023
Onze koelkast is van het merk whirlpool en functioneert naar behoren.
“Bevalt goed”
Door Jos op zaterdag 24 dec 2022
Wij hebben een Whirlpool koelkast en deze bevalt goed.
“Lade kan er gemakkelijk uit vallen”
Door Angelique op donderdag 1 sep 2022
De koelkast is van Whirlpool en bevalt goed. Lekker veel ruimte er in. Een nadeel, bij de groentela van de koelkast moet je opletten dat je ze er niet te ver uit trekt want dan kan hij er naar mijn smaak iets te makkelijk uit vallen. Dat randje waar hij mee zou moeten blijven haken is niet zo groot.
“Top”
Door JD op donderdag 7 jul 2022
De koelkast is een Whirlpool. Dit is een top apparaat.
“Bevalt prima”
Door Andre op vrijdag 27 mei 2022
Wij hebben de koelvriescombinatie van Whirlpool. Deze bevalt prima. Enig punt van kritiek is het geluidsniveau.
“Werkt naar behoren”
Door Cindy op donderdag 26 mei 2022
Wij hebben de koelvriescombinatie van Whirlpool. Deze werkt naar behoren.
“Bevalt goed”
Door MB op donderdag 7 apr 2022
We hebben een Whirlpool ART 895 koel vriescombinatie met NoFrost die goed bevalt. Brood is lekkerder omdat het sneller invriest met deze vriezer en dit was een van de weinige varianten met nog mogelijkheid tot flessen koelkast deur. Hij maakt wel best wat geluid af en toe, dit is mede door ombouw goed te horen.
“Een prima keus”
Door Tom op zaterdag 26 mrt 2022
Onze koelkast is van Whirlpool. Alle apparatuur bevalt ons uitstekend en is tot op heden een prima keus.
“Dik tevreden”
Door GvB op zaterdag 26 feb 2022
We hebben een koelkast: Whirlpool ARG 180701. Een fijne grote. Zelf heb ik niet geweten dat het een F label had anders had ik een E willen hebben. Raar is het metalen rekje voor flessen wijn dat erin ligt en niet een planchet daarvoor. Wij drinken geen wijn dus ik heb er nu een dienblad in liggen tot ik een extra planchet heb aangeschaft. Je moet wel met veel kracht de deur openen. Ik ben hiermee dik tevreden.
“Werkt naar behoren”
Door A.F. op donderdag 24 feb 2022
Onze koelkast is van Whirlpool. Wij hebben gekozen voor alle apparaten van whirlpool en alles werkt naar behoren.
“Bevalt tot nu toe goed”
Door Rob op zaterdag 5 feb 2022
Wij hebben apparaten van Whirlpool gekozen. De koelkast bevalt tot nog toe goed.
“Heel tevreden”
Door Kees op donderdag 3 feb 2022
Onze koelkast is van Whirlpool (ARG 8511) en hierover zijn we heel tevreden.
“Maakt teveel geluid”
Door Fieke op zaterdag 6 nov 2021
Mijn koelvriescombinatie is van Whirlpool. Ik vind dat die teveel geluid maakt tijdens het koelen (net alsof het een oude koelkast is). Dat had ik wel van te voren willen weten, dan had ik waarschijnlijk een ander merk gekozen voor mijn open keuken.
“Top”
Door Sabine op vrijdag 29 okt 2021
Onze koelkast is een Whirlpool en werkt top.
“Bevriezende koelkast”
Door Bilici Nurcan op maandag 30 aug 2021
Heb een koelkast gekocht zelfde dag is het vanbinnen beginnen vriezen terwijl het op laagste stand staat. Mijn etenswaren vriezen aan. Moet tot 14/9/21 wachten op een technieker!
“Netjes”
Door Annette op zondag 4 jul 2021
Koelvriescombinatie Whirlpool. Is prima hoor, staat netjes.
“Schandalig”
Door J op dinsdag 1 jun 2021
Zit al vanaf kerst 2020 met een kapotte koelkast. Vriezer werkt wel, maar koelkast niet. Eerste keer duurde het 2 maanden voordat een monteur kon komen. Die heeft niet eens naar de koelkast gekeken en gezegd dat ik alles moet ontdooien, maar dit heeft niks geholpen. Factuur van €120 voor het niets doen konden ze natuurlijk wel binnen 2 dagen opsturen. Tweede monteur is pas 2 weken geleden langsgeweest. Heeft een reparatie uitgevoerd, wederom zonder succes. Meerdere malen contact opgenomen maar nog steeds geen oplossing. Ondertussen zit ik nog steeds zonder koeling met dit warme weer. Schandalig!!!
“Erg tevreden”
Door Tinus op woensdag 19 mei 2021
Wij hebben de volgende apparaten in gebruik: Koelkast/vriezer Whirlpool type CB303W. Tot op heden zijn wij erg tevreden met deze apparatuur
“Veel ruimte maar wel wat ijsvorming”
Door Dennis op woensdag 19 mei 2021
Wij hebben de volgende apparaten in onze keuken: Whirlpool koel/vriescombinatie. Typenummer: ART6600. Prima koelkast met genoeg ruimte waar we tot nu toe nog alles in kwijt kunnen. Echter is er wel wat ijsvorming tegen de achterwand van de koelkast, en we hebben in de handleiding nog niet kunnen vinden hoe we dat kunnen voorkomen, of hoe we de temperatuur wellicht wat hoger kunnen zetten. Dit is namelijk niet helemaal duidelijk middels de knoppen die er in zitten, er staat geen temperatuur o.i.d. op. Voor de koelkast hadden we geen voorkeur voor merk, het ging in dit geval puur om de prijs. Dave liet ons namelijk ziet dat we voor een koelkast van een ander merk met maar een paar liter extra inhoud ongeveer 100 euro meer zouden moeten betalen.
“Gaat goed”
Door Ton op vrijdag 16 apr 2021
Met de apparaten gaat alles goed. koel- vries combi = Whirlpool. Ok.
“Prima”
Door Niels op maandag 22 mrt 2021
Alles (koelkast) van whirlpool, apparaten bevallen prima!
“Kunststof afwerking kapot”
Door Vera op vrijdag 19 feb 2021
Deze koelkast werkt goed maar interne onderdelen zijn van minderwaardig kunststof. Al na 1 maand was bij ons 1 van de groente lades in de koelkast kapot en al snel volgde de andere. De koelkast hebben we nu een jaar en koelen en vriezen gaan prima maar ook de kunststof afwerking van de glasplaten begint al te scheuren. Whirlpool geeft geen garantie op deze onderdelen dus voor ons een reden om een volgende x niet meer voor dit merk te kiezen
“Prima”
Door Bert-Jan op donderdag 18 feb 2021
De apparatuur in onze keuken is van het merk Whirlpool. Betreft onder meer de koelkast. Tot op heden bevalt de apparatuur ons prima.
“Goed”
Door Emmy op zondag 10 jan 2021
Koelkast: Whirlpool ART 6600 / A+ -deze bevalt goed
“Ik raad iedereen whirlpool af”
Door S.Boot op donderdag 7 jan 2021
Onze koelkast was bij aankomst al stuk. De monteur heeft het moeten lassen. Ik vroeg om een nieuwe en kreeg één of andere onzin te horen dat het een stevigere koelkast is omdat het nu helemaal gecheckt en gemaakt is. Zeer lang verhaal in 't kort, koelkast heeft het nooit goed gedaan en whirlpool (naam verdient geen hoofdletter) heeft het zolang gerekt met het sturen van monteurs totdat de garantie verlopen was. We konden een nieuwe koelkast krijgen daarna tegen betaling. Klantenservice is onbereikbaar en wanneer je ze te pakken krijgt zeer onbeschoft! Ik raad iedereen whirlpool af. In mijn netwerk (vrienden, familie en collega's) heb ik soortgelijke verhalen gehoord.
“Niets verkeerd”
Door Dianne op maandag 28 dec 2020
We hebben alle 5 apparaten van Whirlpool. Ervaring : koelkast heeft geen mankementen
“Goed tot nu toe”
Door peter op maandag 28 dec 2020
De apparaten zijn tot op heden goed alles (koelkast) van whirlpool
“Goed”
Door Marga op zondag 13 dec 2020
De koelkast is van whirlpool deze functioneert goed
“Goed aangeschreven”
Door Toinny op zondag 6 dec 2020
Whirlpool voor koelkast. Goed aangeschreven en mooi design.
“Niet meer doen”
Door Carlo op maandag 2 nov 2020
Alle apparatuur is van Whirlpool ( koelkast ). Over het algemeen bevallen de apparaten niet. Koelkast maakt ook best veel geluid. Ik neem van mijn leven niets meer van whirlpool denk ik.
“Defecten”
Door Ton Roos op vrijdag 25 sep 2020
Na defect aan mijn koelkast binnen de garantie moest ik bijna een maand wachten op een reparatieafspraak. Vanmorgen tussen 9 en 12 zou de monteur komen. Mijn afspraken voor vanmorgen afgezegd, maar geen monteur, geen bericht. Klantenservice gebeld: Meneer hij zal vandaag nog wel komen, u staat op de planning. Helaas moet ik nu weg voor afspraken, kan ik een andere afspraak maken? Nee, dat kan niet, eerst moet de monteur voor niets aan de deur komen, dan moet de opdracht vrij worden gegeven en kunt u een nieuwe afspraak maken, maar dan is het wel buiten de garantietermijn. Moet ik nu weer een maand wachten?
“Vriezer mag groter”
Door Corry op woensdag 17 jun 2020
Combi Koel /vries Whirlpool (ART6600). Wij zijn heel tevreden over deze apparaten alleen de vriezer is wat aan de kleine kant maar als dat alles is. De keuze hebben we van de keukens die we hiervoor gekocht hadden. Nooit geen problemen gehad.
“Service is aanfluiting”
Door Karla Hindriksen op dinsdag 3 mrt 2020
Service een aanfluiting. Weken met een koelkast gezeten die vriest. 2 bezoeken gehad van monteurs. 1 komt vd thermostaat maar weet niet of hij er 1 bij zich heeft. Vervangen. Nog steeds het zelfde. 3 weken laten komt er weer iemand een diagnose stellen. Volgens mij een duidelijk zaak vanaf dag 1. Uiteindelijk nwe koelkast geplaats, om 7 uur 's ochtend door een transportbedrijf, jongens hebben het uiteindelijk voor elkaar gekregen, boormachine bij zich zonder boortjes, accu leeg. Etc etc. Nooit meer wirlpool. Organisatie van niks/ monteurs oke.
“Waardeloos”
Door Muller op donderdag 20 feb 2020
Wat een slecht bedrijf en waardeloze service. 4 jaar een koelkast,11 bezoeken en nog niet in orde. Bij elk bezoek hebben ze geen onderdelen bij. Je zit dus na jaren nog steeds met een waardeloze koelkast en het maakt ze niets uit. Een advies: koop geen whirlpool.
“Bevalt echt goed”
Door Ingrid op dinsdag 4 feb 2020
Alle apparaten zijn van het merk Whirlpool, deze apparaten zaten al in de keuken omdat wij voor een showroom model hebben gekozen. Deze apparaten bevallen erg goed. Ook in onze vorige keuken was alles van whirlpool. Betreft koelkast.
“Goedkoop is duurkoop”
Door Maikel op donderdag 30 jan 2020
Wij hebben voor de koelkast Whirlpool en overigens is dat ook niet aan te raden (ik lijk een behoorlijke zeurklant zo). Voor alle apparaten van whirlpool hebben wij al een monteur over de vloer moeten laten komen en ook zijn wij "opgelicht" wat betreft de garantie en kosten die hiervoor vergoed zouden moeten worden. Goedkoop is duurkoop is hierbij de slogan vermoed ik.
“Zeer tevreden”
Door Junior op donderdag 30 jan 2020
Ik heb gekozen voor alle apparaten van Whirlpool. Ik moet eerlijk bekennen dat ik over de apparaten zeer tevreden ben! Betreft ART6600 A+
“Naar behoren”
Door Brad op vrijdag 10 jan 2020
Wij hebben alle keuken apparatuur van whirlpool, koelkast. Alles werkt naar behoren ,wij zijn er tevreden mee
“Prima”
Door Marja op woensdag 18 dec 2019
Koelkast is van Whirpool. Dat bevalt goed. Het werkt allemaal prima.
“Goed”
Door Sarah op woensdag 11 dec 2019
De koelkast in mijn keuken is van whirlpool, en bevalt tot nu toe goed.
“Positief”
Door Ludwig op vrijdag 11 okt 2019
Dag ik heb de koelkast van Whirlpool genomen ipv de standaard aangeboden apparatuur. De ervaring hiermee is tot op heden positief.
“Goed”
Door Fred op woensdag 18 sep 2019
De koelkast is van Wirlpool en bevalt goed.
“Prima”
Door Rene op dinsdag 27 aug 2019
Ik heb alle apparatuur van Whirlpool: ART6500/A+ (koelvriescombinatie) – werkt prima
“Erg blij ermee”
Door Hubert op maandag 12 aug 2019
De volgende apparatuur heb ik in de keuken: Whirlpool AR6450/A+ koelkast. De keuken heb ik sinds 29 mei en alles functioneert nog naar behoren! Erg blij mee.
“Bevalt goed”
Door Nellie op maandag 12 aug 2019
We hebben gekocht koelkast van Wirlpool, modeltype ARG855/1GBL. De apparaten bevallen t.n.t. goed maar we hebben nog lang niet alle mogelijke functies uitgeprobeerd.
“Naar behoren”
Door Pieter op donderdag 8 aug 2019
We hebben Wirhlpool koelkast gekozen met een goede prijs/kwalitietsverhouding op advies van de verkoper. Ze werken de 1 e maand naar behoren.
“Prima”
Door Rabia op zondag 16 jun 2019
Ik heb voor alle apparaten (koelkast) het merk Whirlpool gekozen. De apparaten bevallen prima.
“Goed maar rumoerig”
Door P.H. op zaterdag 20 apr 2019
Koelkast en andere apparatuur is allemaal van Whirlpool 6th sense, voldoet goed en ziet er mooi uit maar ik vind ze redelijk rumoerig.
“Goed”
Door Ben op vrijdag 11 jan 2019
Wij hebben gekozen voor de koelkast van Whirlpool. De apparaten doen het goed
“Bevalt prima”
Door Jeannette op maandag 31 dec 2018
Whirlpool koelkast. Het bevalt tot nu toe allemaal prima !
“Te veel water”
Door Jos op woensdag 21 nov 2018
Halfhoge Whirlpool grijze koelvriescombinatie voor in de keuken. Niet tevreden. Ijsvorming aan de achterkant van het koeldeel, koelt achter veel harder dan voor. Ook in het vriesdeel behoorlijk veel ijsvorming. Heb twee doekjes naast de koelkast hangen om dagelijks het water dat onder in de bak belandt eruit te deppen. Als je de groentela eruit trekt dan komt het water uit de koelkast zetten. Het is uiteindelijk wel bruikbaar als koelkast maar kwalificeer het als een miskoop.
“Spijt van”
Door Y.S. op maandag 1 okt 2018
We hebben advies gekregen om alle apparaten van het merk Whirlpool te kopen en we hebben dit advies gevolgd. Ik heb daar echt spijt van. De apparaten zijn van minder kwaliteit. Koelkast
“Lekker ruim”
Door Wesley op vrijdag 20 jul 2018
Hierbij de gegevens van mijn keuken apparatuur. Koel/vriescombinatie: whirlpool 6th sense. Apparaten zijn makkelijk te bedienen en stil. Koel/vriescombinatie zijn beide lekker ruim en zijn op 3 koelstanden in te stellen.
“Lawaaiig”
Door Els op donderdag 19 jul 2018
Bij de aankoop van onze inbouw koelkast (niet zelf uitgekozen) hebben wij uitdrukkelijk gevraagd of deze geluidsvrij zou zijn. Dat is door twee verkopers voor 99,9% bevestigd. Bij levering/plaatsing blijkt echter dat hij toch (in mijn oren) flink geluid maakt. Monteurs van de winkel en van Whirlpool langs geweest. Beide monteurs hebben uitgelegd dat dit normaal is en dat er GEEN geluidloze koelkasten meer bestaan. Hun antwoord is: koelkasten maken nu eenmaal geluid. Zijn hier niet zo blij mee. Motor maakt te veel lawaai.
“Grote koelkast maar zoemt af en toe hard”
Door Lotte op dinsdag 3 jul 2018
De koel-vriescombinatie is van Whirlpool. In principe bevallen alle apparaten erg goed. De koel-vriescombinatie is groot. Als ik nadelen zou moeten opnoemen: af en toe zoemt de koelkast best hard. Desondanks blij met de apparaten en hoe ze eruit zien in de keuken!
“Eenvoudig en betrouwbaar”
Door Henk op dinsdag 3 jul 2018
Alle apparaten zijn van Whirlpool. Koelkast. Deze bevallen goed, zijn eenvoudig in gebruik en (tot nu toe) betrouwbaar.
“Bevalt goed”
Door Mathias op donderdag 17 mei 2018
We hebben alle apparatuur van Whirlpool. De koelkast bevalt zeer goed.
“Niet goed”
Door I.W. op vrijdag 27 apr 2018
Koelkast. Whirlpool apparatuur is niet goed. Slecht bedieningsgemak. Zeer slechte klantenservice bij Whirlpool. Moeilijk bereikbaar.
“Prima”
Door Jeff op woensdag 18 apr 2018
Wij hebben alles van whirlpool. Koelkast met vriezer. Apparaten bevallen prima
“Super”
Door Maxima op maandag 16 apr 2018
We hebben allemaal wirlpool apparaten. Onder meer een koelkast. Super blij mee.
“Prima”
Door Edwin op dinsdag 13 mrt 2018
Koelkast van Whirlpool. Op zich prima producten maar er zit geen gebruiksaanwijzing bij. Dat is dus niet handig.
“Prima”
Door Jose op woensdag 14 feb 2018
Wij hebben de koelkast, afzuiger, kookplaat en vaatwasser van Whirlpool 6th sense. De apparatuur bevalt prima.
“Uitstekend”
Door Herman op dinsdag 6 feb 2018
Al onze apparaten zijn van Whirlpool, onder meer de koelkast.Ze bevallen alle uitstekend.
“Begaf het”
Door B.D. op woensdag 20 dec 2017
Wij hebben onze keuken gekocht in 2012 en geleverd gekregen in 2013. Onze keuken is vrij groot met een kookeiland en alle benodigde inbouw apparatuur, ingebouwde koffie machine, etc. allemaal van Whirlpool. Bij meer dan 4 apparaten wordt de garantie verlengd door whirlpool tot 5 jaar, als je de documenten per post instuurt (wat wij hebben gedaan, echter blijkt dit niet te zijn gegaan bij whirlpool en erkennen ze enkel onze afzuigkap (alles hebben wij met 1 enveloppe ingezonden dus dat is vreemd). Deze week begaf de koelkast het en heb ik de hoop op Whirlpool geheel opgegeven. dus maar zelf een nieuwe besteld.
“Prima”
Door Fred op zondag 13 aug 2017
Wij hebben de Whirlpool koel/vries comb. type ART 459/A+/NF/1 gekocht en hij bevalt tot op heden prima,vind alleen de stevigheid van de diepvries laden wat aan de zwakke kant.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.