Feedback
7,7

Whirlpool Koelkasten

Website: www.whirlpool.nl
Ervaring met een Whirlpool koelkast?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Ervaringen
Er zijn 45 ervaringen over Whirlpool Koelkasten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Prijzen bekend van 59 Whirlpool koelkasten van 199,- tot 1.499,-. Alle Whirlpool koelkasten tonen.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren17 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster7 ervaringen
“Service is aanfluiting”
Door Karla Hindriksen op dinsdag 3 mrt 2020
Service een aanfluiting. Weken met een koelkast gezeten die vriest. 2 bezoeken gehad van monteurs. 1 komt vd thermostaat maar weet niet of hij er 1 bij zich heeft. Vervangen. Nog steeds het zelfde. 3 weken laten komt er weer iemand een diagnose stellen. Volgens mij een duidelijk zaak vanaf dag 1. Uiteindelijk nwe koelkast geplaats, om 7 uur 's ochtend door een transportbedrijf, jongens hebben het uiteindelijk voor elkaar gekregen, boormachine bij zich zonder boortjes, accu leeg. Etc etc. Nooit meer wirlpool. Organisatie van niks/ monteurs oke.
“Waardeloos”
Door Muller op donderdag 20 feb 2020
Wat een slecht bedrijf en waardeloze service. 4 jaar een koelkast,11 bezoeken en nog niet in orde. Bij elk bezoek hebben ze geen onderdelen bij. Je zit dus na jaren nog steeds met een waardeloze koelkast en het maakt ze niets uit. Een advies: koop geen whirlpool.
“Bevalt echt goed”
Door Ingrid op dinsdag 4 feb 2020
Alle apparaten zijn van het merk Whirlpool, deze apparaten zaten al in de keuken omdat wij voor een showroom model hebben gekozen. Deze apparaten bevallen erg goed. Ook in onze vorige keuken was alles van whirlpool. Betreft koelkast.
“Goedkoop is duurkoop”
Door Maikel op donderdag 30 jan 2020
Wij hebben voor de koelkast Whirlpool en overigens is dat ook niet aan te raden (ik lijk een behoorlijke zeurklant zo). Voor alle apparaten van whirlpool hebben wij al een monteur over de vloer moeten laten komen en ook zijn wij "opgelicht" wat betreft de garantie en kosten die hiervoor vergoed zouden moeten worden. Goedkoop is duurkoop is hierbij de slogan vermoed ik.
“Zeer tevreden”
Door Junior op donderdag 30 jan 2020
Ik heb gekozen voor alle apparaten van Whirlpool. Ik moet eerlijk bekennen dat ik over de apparaten zeer tevreden ben! Betreft ART6600 A+
“Naar behoren”
Door Brad op vrijdag 10 jan 2020
Wij hebben alle keuken apparatuur van whirlpool, koelkast. Alles werkt naar behoren ,wij zijn er tevreden mee
“Prima”
Door Marja op woensdag 18 dec 2019
Koelkast is van Whirpool. Dat bevalt goed. Het werkt allemaal prima.
“Goed”
Door Sarah op woensdag 11 dec 2019
De koelkast in mijn keuken is van whirlpool, en bevalt tot nu toe goed.
“Positief”
Door Ludwig op vrijdag 11 okt 2019
Dag ik heb de koelkast van Whirlpool genomen ipv de standaard aangeboden apparatuur. De ervaring hiermee is tot op heden positief.
“Goed”
Door Fred op woensdag 18 sep 2019
De koelkast is van Wirlpool en bevalt goed.
“Prima”
Door Rene op dinsdag 27 aug 2019
Ik heb alle apparatuur van Whirlpool: ART6500/A+ (koelvriescombinatie) – werkt prima
“Erg blij ermee”
Door Hubert op maandag 12 aug 2019
De volgende apparatuur heb ik in de keuken: Whirlpool AR6450/A+ koelkast. De keuken heb ik sinds 29 mei en alles functioneert nog naar behoren! Erg blij mee.
“Bevalt goed”
Door Nellie op maandag 12 aug 2019
We hebben gekocht koelkast van Wirlpool, modeltype ARG855/1GBL. De apparaten bevallen t.n.t. goed maar we hebben nog lang niet alle mogelijke functies uitgeprobeerd.
“Naar behoren”
Door Pieter op donderdag 8 aug 2019
We hebben Wirhlpool koelkast gekozen met een goede prijs/kwalitietsverhouding op advies van de verkoper. Ze werken de 1 e maand naar behoren.
“Prima”
Door Rabia op zondag 16 jun 2019
Ik heb voor alle apparaten (koelkast) het merk Whirlpool gekozen. De apparaten bevallen prima.
“Goed maar rumoerig”
Door P.H. op zaterdag 20 apr 2019
Koelkast en andere apparatuur is allemaal van Whirlpool 6th sense, voldoet goed en ziet er mooi uit maar ik vind ze redelijk rumoerig.
“Goed”
Door Ben op vrijdag 11 jan 2019
Wij hebben gekozen voor de koelkast van Whirlpool. De apparaten doen het goed
“Bevalt prima”
Door Jeannette op maandag 31 dec 2018
Whirlpool koelkast. Het bevalt tot nu toe allemaal prima !
“Te veel water”
Door Jos op woensdag 21 nov 2018
Halfhoge Whirlpool grijze koelvriescombinatie voor in de keuken. Niet tevreden. Ijsvorming aan de achterkant van het koeldeel, koelt achter veel harder dan voor. Ook in het vriesdeel behoorlijk veel ijsvorming. Heb twee doekjes naast de koelkast hangen om dagelijks het water dat onder in de bak belandt eruit te deppen. Als je de groentela eruit trekt dan komt het water uit de koelkast zetten. Het is uiteindelijk wel bruikbaar als koelkast maar kwalificeer het als een miskoop.
“Spijt van”
Door Y.S. op maandag 1 okt 2018
We hebben advies gekregen om alle apparaten van het merk Whirlpool te kopen en we hebben dit advies gevolgd. Ik heb daar echt spijt van. De apparaten zijn van minder kwaliteit. Koelkast
“Lekker ruim”
Door Wesley op vrijdag 20 jul 2018
Hierbij de gegevens van mijn keuken apparatuur. Koel/vriescombinatie: whirlpool 6th sense. Apparaten zijn makkelijk te bedienen en stil. Koel/vriescombinatie zijn beide lekker ruim en zijn op 3 koelstanden in te stellen.
“Lawaaiig”
Door Els op donderdag 19 jul 2018
Bij de aankoop van onze inbouw koelkast (niet zelf uitgekozen) hebben wij uitdrukkelijk gevraagd of deze geluidsvrij zou zijn. Dat is door twee verkopers voor 99,9% bevestigd. Bij levering/plaatsing blijkt echter dat hij toch (in mijn oren) flink geluid maakt. Monteurs van de winkel en van Whirlpool langs geweest. Beide monteurs hebben uitgelegd dat dit normaal is en dat er GEEN geluidloze koelkasten meer bestaan. Hun antwoord is: koelkasten maken nu eenmaal geluid. Zijn hier niet zo blij mee. Motor maakt te veel lawaai.
“Grote koelkast maar zoemt af en toe hard”
Door Lotte op dinsdag 3 jul 2018
De koel-vriescombinatie is van Whirlpool. In principe bevallen alle apparaten erg goed. De koel-vriescombinatie is groot. Als ik nadelen zou moeten opnoemen: af en toe zoemt de koelkast best hard. Desondanks blij met de apparaten en hoe ze eruit zien in de keuken!
“Eenvoudig en betrouwbaar”
Door Henk op dinsdag 3 jul 2018
Alle apparaten zijn van Whirlpool. Koelkast. Deze bevallen goed, zijn eenvoudig in gebruik en (tot nu toe) betrouwbaar.
“Bevalt goed”
Door Mathias op donderdag 17 mei 2018
We hebben alle apparatuur van Whirlpool. De koelkast bevalt zeer goed.
“Niet goed”
Door I.W. op vrijdag 27 apr 2018
Koelkast. Whirlpool apparatuur is niet goed. Slecht bedieningsgemak. Zeer slechte klantenservice bij Whirlpool. Moeilijk bereikbaar.
“Prima”
Door Jeff op woensdag 18 apr 2018
Wij hebben alles van whirlpool. Koelkast met vriezer. Apparaten bevallen prima
“Super”
Door Maxima op maandag 16 apr 2018
We hebben allemaal wirlpool apparaten. Onder meer een koelkast. Super blij mee.
“Prima”
Door Edwin op dinsdag 13 mrt 2018
Koelkast van Whirlpool. Op zich prima producten maar er zit geen gebruiksaanwijzing bij. Dat is dus niet handig.
“Prima”
Door Jose op woensdag 14 feb 2018
Wij hebben de koelkast, afzuiger, kookplaat en vaatwasser van Whirlpool 6th sense. De apparatuur bevalt prima.
“Uitstekend”
Door Herman op dinsdag 6 feb 2018
Al onze apparaten zijn van Whirlpool, onder meer de koelkast.Ze bevallen alle uitstekend.
“Begaf het”
Door B.D. op woensdag 20 dec 2017
Wij hebben onze keuken gekocht in 2012 en geleverd gekregen in 2013. Onze keuken is vrij groot met een kookeiland en alle benodigde inbouw apparatuur, ingebouwde koffie machine, etc. allemaal van Whirlpool. Bij meer dan 4 apparaten wordt de garantie verlengd door whirlpool tot 5 jaar, als je de documenten per post instuurt (wat wij hebben gedaan, echter blijkt dit niet te zijn gegaan bij whirlpool en erkennen ze enkel onze afzuigkap (alles hebben wij met 1 enveloppe ingezonden dus dat is vreemd). Deze week begaf de koelkast het en heb ik de hoop op Whirlpool geheel opgegeven. dus maar zelf een nieuwe besteld.
“Prima”
Door Fred op zondag 13 aug 2017
Wij hebben de Whirlpool koel/vries comb. type ART 459/A+/NF/1 gekocht en hij bevalt tot op heden prima,vind alleen de stevigheid van de diepvries laden wat aan de zwakke kant.
“Goede combinatie”
Door Kevin op woensdag 9 nov 2016
De aankoop bevalt zeer goed! Deze koel/vries combinatie is zeer luxe uitgevoerd en gezien het forse formaat kon ik hiermee twee volwaardige apparaten (vrieskast en koelkast) vervangen door één nieuwe. Dat scheelt al merkbaar in het stroomverbruik.
“Fijn”
Door Oscar op maandag 24 okt 2016
Prima! Koelt erg goed. Alleen even wennen aan de nieuwe indeling.
“Volle tevredenheid”
Door Johan op dinsdag 23 aug 2016
De volgende bestelling: 1 x Whirlpool koel/vriescombinatie type BLF8122OX. Dit is tot volle tevredenheid. m v. gr.
“Zoals verwacht”
Door P.S. op maandag 22 aug 2016
Het apparaat werkt prima! Er zitten leuke extraatjes op, waar ik wel blij van word zoals het antibacterieel filter en de stop frost functie. Maar daar heb ik hem dan ook wel op uitgezocht. Dus het apparaat is zoals verwacht.
“Fors formaat”
Door Verboom op maandag 22 aug 2016
We hadden via internet besteld Whirlpool koelkast BLF8122W en kregen voor hetzelfde geld de BSFV8122W. Deze kost elders op internet meer dus we zijn zeer tevreden. De koelkast is gisteren in gebruik genomen en bevalt prima, dit is een zeer fors formaat zowel koel (228 liter) als vriesgedeelte (111 liter).
“Koelt goed”
Door Adriaan op maandag 22 aug 2016
Het betreft een koel-vriescombinatie Whirlpool 6711/A++SF. Het bevalt ons prima, en hij koelt tenminste echt t.o.v. De vorige koelkast. Het is wel even wennen aan de nieuwe indeling.
“Tevreden met bestelling”
Door Caro op maandag 23 mei 2016
Hoi Voor ons huis hadden we een extra koelkast nodig de oude had er de brui aan gegeven. Snel keuze gemaakt en bestelling en levering verliepen heel simpel. Prima geregeld dus. Juist gekozen voor een model zonder vriezer dan heb je meer gewone koelruimte. Tevreden met bestelling.
“Blij met aankoop”
Door A&H op maandag 18 apr 2016
Prima koelkast. Goed in te delen. Blij met de aankoop. Goed qua prijs.
“Prima”
Door Tavi N op woensdag 23 mrt 2016
Prima koelkastje , duidelijk in gebruik! Geen op- aanmerkingen is wat het is.
“Simpel en goed”
Door Jessy op zaterdag 19 mrt 2016
* Koelen goed
* Deur sluit goed af
* Plankjes verstelbaar
* Je kan deur draaien (niet geprobeerd)
* Plankjes uitneembaar (makkelijk voor schoonmaak)
“Tevreden”
Door Santana op donderdag 3 mrt 2016
Mooie compacte koelkast waar ik tevreden over ben. De vorige koelkast (AEG) had er de geest aan gegeven en dus nu overgegaan tot deze die hopelijk vele jaren ertegen kan. Dus nog geen oordeel over kwaliteit op langere termijn. Praktisch is dat de binnenruimte groot is is in verhouding tot de maten. Geen minpunten gevonden tot nu toe.
“Rubbers”
Door Ineke op dinsdag 4 nov 2014
Een klein probleem met de koelkast (rubber van de deur zat niet goed) is later verholpen door een monteur van Wihrlpool.
Koelkasten
Prijzen bekend van 59 Whirlpool koelkasten van 199,- tot 1.499,-.
Inbouw koelkasten
Met vriezer 88 cm | 102 cm | 122 cm | 140 cm | 178 cm
Zonder vriezer 88 cm | 102 cm | 122 cm | 140 cm | 178 cm
Vrijstaande koelkasten
Met vriezer 80 cm | 180 cm | 200 cm
Zonder vriezer 80 cm | 180 cm
Sorteer op meest relevant | prijs
Whirlpool ART 6600/A+ koelkast
Whirlpool ART 6600/A+
1 ervaring
Inbouw | Hoogte 177 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 549,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Whirlpool ART 6500A+ koelkast
Whirlpool ART 6500A+
1 ervaring
Inbouw | Hoogte 177 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 399,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Whirlpool ART 6711/A++ SF koelkast
Whirlpool ART 6711/A++ SF
2 ervaringen
Inbouw | Hoogte 177 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 599,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Whirlpool W55RM 1110 W koelkast
Whirlpool W55RM 1110 W
Vrijstaand | Hoogte 84 cm | Energieklasse A+
€ 199,- Naar winkel
Whirlpool W55VM 1120 W koelkast
Whirlpool W55VM 1120 W
Vrijstaand | Hoogte 84 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 249,- Naar winkel
Whirlpool ARG 9021 A+ koelkast
Whirlpool ARG 9021 A+
Inbouw | Hoogte 88 cm | Energieklasse A+
€ 299,- Naar winkel
Whirlpool ARG 9421 A+ koelkast
Whirlpool ARG 9421 A+
Inbouw | Hoogte 88 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 300,- Naar winkel
Whirlpool ARG 10071 A+ koelkast
Whirlpool ARG 10071 A+
Inbouw | Hoogte 102 cm | Energieklasse A+
€ 329,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Whirlpool SW8 AM1Q W koelkast
Whirlpool SW8 AM1Q W
Vrijstaand | Hoogte 188 cm | Energieklasse A+
€ 339,- Naar winkel
Whirlpool W55VM 1110 W koelkast
Whirlpool W55VM 1110 W
Vrijstaand | Hoogte 84 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 349,- Naar winkel
Whirlpool ARG 718/A+/1 koelkast
Whirlpool ARG 718/A+/1
Inbouw | Hoogte 122 cm | Energieklasse A+
€ 351,- Naar winkel
Whirlpool ARG 9070 A+ koelkast
Whirlpool ARG 9070 A+
Inbouw | Hoogte 87 cm | Energieklasse A+
€ 369,- Naar winkel
Whirlpool ARG 10470 A+
Whirlpool ARG 10470 A+
Inbouw | Hoogte 102 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 369,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Whirlpool ARZ 005/A+ koelkast
Whirlpool ARZ 005/A+
Inbouw | Hoogte 82 cm | Energieklasse A+
€ 377,- Naar winkel
Whirlpool ARGR 716 koelkast
Whirlpool ARGR 716
Inbouw | Hoogte 87 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 379,- Naar winkel
Whirlpool W55TM 4120 W koelkast
Whirlpool W55TM 4120 W
Inbouw | Hoogte 144 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 380,- Naar winkel
Whirlpool ARG 730A koelkast
Whirlpool ARG 730A
Inbouw | Energieklasse A+
€ 389,- Naar winkel
Whirlpool ARG 9470 A+ koelkast
Whirlpool ARG 9470 A+
Inbouw | Hoogte 87 cm | Met vriezer
€ 389,- Naar winkel
Whirlpool W5 721E W W5 721E W koelkast
Whirlpool W5 721E W
Vrijstaand | Hoogte 176 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 391,- Naar winkel
Whirlpool ARG 725/A+ koelkast
Whirlpool ARG 725/A+
Inbouw | Hoogte 87 cm | Energieklasse A+
€ 399,- Naar winkel
Whirlpool ARGR 735/A koelkast
Whirlpool ARGR 735/A
Inbouw | Hoogte 109 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 399,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Whirlpool ARG 7191/A+/1 koelkast
Whirlpool ARG 7191/A+/1
Inbouw | Hoogte 122 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 399,- Naar winkel
Whirlpool ARG 8612/A+ koelkast
Whirlpool ARG 8612/A+
Inbouw | Hoogte 122 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 399,- Naar winkel
Whirlpool ARG 851/A+ koelkast
Whirlpool ARG 851/A+
Inbouw | Hoogte 122 cm | Energieklasse A+
€ 399,- Naar winkel
Whirlpool W5 721E OX W5 721E OX koelkast
Whirlpool W5 721E OX
Vrijstaand | Hoogte 176 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 407,- Naar winkel
Whirlpool ARG 913/A+ koelkast
Whirlpool ARG 913/A+
Inbouw | Hoogte 82 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 433,- Naar winkel
Whirlpool W7 821O OX W7 821O OX koelkast
Whirlpool W7 821O OX
Vrijstaand | Hoogte 189 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 439,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Whirlpool ARG 9072 A++ S koelkast
Whirlpool ARG 9072 A++ S
Inbouw | Hoogte 87 cm | Energieklasse A++
€ 449,- Naar winkel
Whirlpool W7 811O OX W7 811O OX koelkast
Whirlpool W7 811O OX
Vrijstaand | Hoogte 191 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 449,- Naar winkel
Whirlpool SW6 A2Q W koelkast
Whirlpool SW6 A2Q W
Vrijstaand | Hoogte 167 cm | Energieklasse A++
€ 449,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Whirlpool WNF8 T2I W koelkast
Whirlpool WNF8 T2I W
Vrijstaand | Hoogte 189 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 477,- Naar winkel
Whirlpool ARG 10072 A++ koelkast
Whirlpool ARG 10072 A++
Inbouw | Hoogte 102 cm
€ 484,- Naar winkel
Whirlpool ARG 861/A+ koelkast
Whirlpool ARG 861/A+
Inbouw | Hoogte 122 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 489,- Naar winkel
Whirlpool ARG 10472 A++ SF koelkast
Whirlpool ARG 10472 A++ SF
Inbouw | Hoogte 102 cm | Met vriezer
€ 499,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Whirlpool ARG 852/A++ S koelkast
Whirlpool ARG 852/A++ S
Inbouw | Hoogte 122 cm | Energieklasse A++
€ 516,- Naar winkel
Whirlpool ARGR 717S koelkast
Whirlpool ARGR 717S
Inbouw | Hoogte 102 cm
€ 526,- Naar winkel
Whirlpool W7 821I OX koelkast
Whirlpool W7 821I OX
Vrijstaand | Hoogte 191 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 529,- Naar winkel
Whirlpool ART 6602/A+ koelkast
Whirlpool ART 6602/A+
Inbouw | Hoogte 177 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 539,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Whirlpool ARG866A koelkast
Whirlpool ARG866A
Inbouw | Hoogte 122 cm | Energieklasse A+++ | Met vriezer
€ 548,- Naar winkel
Whirlpool ARG 853/A++ koelkast
Whirlpool ARG 853/A++
Inbouw | Hoogte 122 cm | Energieklasse A++
€ 549,- Naar winkel
Whirlpool ARG 863/A++ koelkast
Whirlpool ARG 863/A++
Inbouw | Hoogte 122 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 579,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Whirlpool ARG 8631/A++ koelkast
Whirlpool ARG 8631/A++
Inbouw | Hoogte 122 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 579,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Whirlpool SW8 AM2C XR koelkast
Whirlpool SW8 AM2C XR
Vrijstaand | Hoogte 188 cm | Energieklasse A++
€ 598,- Naar winkel
Whirlpool W5 831C W W5 831C W - 859991574030 koelkast
Whirlpool W5 831C W
Vrijstaand | Hoogte 189 cm | Energieklasse A+++ | Met vriezer
€ 599,- Naar winkel
Whirlpool BSFV 9353 OX koelkast
Whirlpool BSFV 9353 OX
Vrijstaand | Hoogte 201 cm | Energieklasse A+++ | Met vriezer
€ 599,- Naar winkel
Whirlpool W7 931A OX koelkast
Whirlpool W7 931A OX
Vrijstaand | Hoogte 203 cm | Energieklasse A+++ | Met vriezer
€ 611,- Naar winkel
Whirlpool WDNF 83D IX H koelkast
Whirlpool WDNF 83D IX H
Vrijstaand | Hoogte 189 cm | Energieklasse A+++ | Met vriezer
€ 618,- Naar winkel
Whirlpool ARG 8151 A++ koelkast
Whirlpool ARG 8151 A++
Inbouw | Hoogte 140 cm | Energieklasse A++
€ 619,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Whirlpool ARG 18070 A+ koelkast
Whirlpool ARG 18070 A+
Inbouw | Hoogte 177 cm | Energieklasse A+
€ 648,- Naar winkel
Whirlpool ARG 18470 A+ koelkast
Whirlpool ARG 18470 A+
Inbouw | Hoogte 177 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 669,- Naar winkel
Whirlpool SW8 AM2Q X koelkast
Whirlpool SW8 AM2Q X
Vrijstaand | Hoogte 188 cm | Energieklasse A++
€ 689,- Naar winkel
Whirlpool B TNF 5012 OX koelkast
Whirlpool B TNF 5012 OX
Vrijstaand | Hoogte 195 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 729,- Naar winkel
Whirlpool ART 9811/A++ SF koelkast
Whirlpool ART 9811/A++ SF
Inbouw | Hoogte 194 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 775,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Whirlpool W9 831D IX H koelkast
Whirlpool W9 831D IX H
Vrijstaand | Hoogte 189 cm | Energieklasse A+++ | Met vriezer
€ 799,- Naar winkel
Whirlpool W9 931D IX H koelkast
Whirlpool W9 931D IX H
Vrijstaand | Hoogte 201 cm | Energieklasse A+++ | Met vriezer
€ 849,- Naar winkel
Whirlpool ART 895/A++/NF koelkast
Whirlpool ART 895/A++/NF
Inbouw | Hoogte 177 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 905,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Whirlpool SP40 801 koelkast
Whirlpool SP40 801
Inbouw | Hoogte 194 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 959,- Naar winkel
Whirlpool WQ9 B1L koelkast
Whirlpool WQ9 B1L
Vrijstaand | Hoogte 188 cm | Energieklasse A+ | Met vriezer
€ 1.299,- Naar winkel
Whirlpool WQ9 B2L koelkast
Whirlpool WQ9 B2L
Vrijstaand | Hoogte 187 cm | Energieklasse A++ | Met vriezer
€ 1.499,- Naar winkel