Feedback
3,3

Whirlpool wasmachines

Whirlpool verkoopt inbouw en vrijstaande wasmachines en voorlader en bovenlader wasmachines. Afhankelijk van het gekozen model beschikt de wasmachine over functies zoals FreshCare+ Steam, zodat je het wasgoed langer in de trommel kan laten zonder dat het gaat kreukelen. Of een speciaal stoom programma voor het het verwijderen van allergenen.
Whirlpool wasmachines aanbod
Selecteer een Whirlpool wasmachine en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 wasmachines
€500 - €750 wasmachines
€750 - €1000 wasmachines
€1000 - €1500 wasmachines
> €1500 wasmachines

Vulgewicht: 6 kg 7 kg 8 kg 9 kg 10 kg 11 kg
Energieklasse: A B C D
Geluidsklasse: A B C D
Maximale centrifugesnelheid: 1200 rpm 1400 rpm 1600 rpm
Vulopening: Voorlader Bovenlader
Bijzonderheden: Inbouw Stoomprogramma
Selecteer een filter
Ervaringen met Whirlpool wasmachines
Er zijn 6 ervaringen over Whirlpool Wasmachines. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Het voorfront roest weg”
Door A.Heijne op vrijdag 6 jan 2023
Het hele voorfront van mijn Whirlpool wasmachine roest helemaal weg. De wasmachine staat in de keuken naast de radiator. Vele malen een klacht ingediend. Er komt dan een monteur die voorrij kosten rekent. Mijn advies: koop nooit een Whirlpool wasmachine.
“Een zeer slechte ervaring”
Door Mark op maandag 31 jan 2022
Hierbij schrijf ik mijn review over de reparatie-service van Whirlpool. Ik heb een zeer slechte ervaring met de reparatie-afdeling van Whirlpool. Telefonisch wordt je amper te woord gestaan. Afspraken worden niet nagekomen en er wordt gewoon opgehangen als je een vraag stelt. Wat een slecht bedrijf, totaal niet verwacht!

Hier mijn ervaring.
De monteur kon na 3 weken langskomen na het eerste belletje. Tijdens dit gesprek aangegeven wat de storing is en welk onderdeel er naar mijn mening benodigd was. Toen de monteur, 3 weken later langs kwam controleerde hij de wasmachine en gaf aan geen onderdelen bij te hebben. 2 weken verder, zelfde monteur kwam langs en repareerde de wasmachine. Wasmachine na 3x wassen weer defect, zelfde storing.

Opnieuw gebeld met Whirlpool, monteur kon na 2 weken weer langskomen.
Op deze datum werd ik om 17:00 gebeld dat de monteur weer geen onderdelen beschikbaar heeft, afspraak wordt verzet naar 2 weken later. Nu weer twee weken verder, wordt de afspraak twee weken verzet, raadt het al.. Geen onderdelen.
Telefonisch zeer slecht te woord gestaan, belachelijke service telefonisch gezien.
Niks te klagen over de monteur, deze deed prima zijn werk, topgozer! Nooit meer Whirlpool voor ons.
“Regelpaneel doorgebrand”
Door J. de Sonnaville op maandag 18 okt 2021
Na drie keer gebruikt te hebben, is het regelpaneel doorgebrand. Na twee weken kwam er een monteur van wirlpool, die vertelde dat ik nog eens twee weken op het nieuwe onderdeel moet wachten. Omdat wirlpool onvoldoende personeel heeft. Ik vind dit buitengewoon schandalig en niet acceptabel.
“Van kastje naar de muur gestuurd”
Door Danielle op zondag 9 mei 2021
Al vanaf maart bezig.. wasmachine kapot. Wasmachine van 2,5 jaar jong. Doet zijn programma niet. Al 4 monteurs geweest niemand weet het. Van kastje naar de muur gestuurd. Was tot aan plafond. Maar oplossingen komen er maar niet. Wachttijd van minimaal 2 weken op de volgende monteur. Echt zoek verder!
“Rotding”
Door ad op donderdag 19 sep 2019
mijn ervaring ik was vroeger bij mijn oude werkgever , controleur - reparateur van deze drogers, het eerste wat opvalt 1 - het lang draaien. soms zes uur of langer !!!, elke keer al de lucht fitter vol zit staat deze in storting ( 8 ) keer . eerste reparatie was de riem versleten . nu de waaier het ergste is dat het niet warm wordt daar het lang draaien, ik zal deze merk niet meer kopen ( ROT DING ) waardeloos. Is de AWZ 7460
“Whirlpool wasmachine”
Door Paul op maandag 4 sep 2017
De machine doet het 100 % we zijn heel goed tevreden.

Meer over Whirlpool wasmachines

Wasmachines van Whirlpool zijn uitgerust met 6TH SENSE technologie. Deze functie stelt de wasmachine in staat om automatisch de instellingen te selecteren op basis van de hoeveelheid wasgoed en het type kleding. Dankzij ingebouwde sensoren wordt nauwkeurig bepaald hoeveel was er in de trommel zit, wat resulteert in water- en energiebesparing, terwijl je kleding toch schoon wordt. Of je nu een dekbed, wollen trui, douchegordijn, hoofdkussen, sneakers, of stoffen schoenen in de wasmachine plaatst, de machine past automatisch de temperatuur aan om mogelijke schade aan je kledingstukken te minimaliseren. Dankzij de 6TH SENSE technologie wordt het waterverbruik echter afgestemd op het vulgewicht, waardoor je automatisch de juiste hoeveelheid water gebruikt zonder verspilling.

Andere technieken van Whirlpool

Whirlpool wasmachines beschikken over meer dan alleen 6TH SENSE technologie. Veel wasmachines beschikken ook over een andere functies zoals FreshCare+ Steam. Deze functie zorgt voor een frisse was. Kleding komt fris uit de machine, zonder nare geurtjes als gevolg van natte kleding. Andere beschikbare technologieën zijn Zen Technologie waardoor de wasmachine stiller is, SteamRefresh om kleding in 20 minuten snel op te frissen, en AutoDose waarbij de wasmachine zelf het wasmiddel en de wasverzachter doseert zodat je nooit te veel of te weinig gebruikt.

Schone was

Diverse Whirlpool wasmachines zijn uitgerust met de SteamHygiene-functie. Als je gebruikt maakt van deze functie vult de trommel zich aan het einde van het programma met stoom. De temperatuur wordt ongeveer 30 minuten tussen de 70°C en 80°C gehouden. Hierdoor wordt meer dan 99% van de meest voorkomende bacteriën uit het wasgoed verwijderd.

1600 toeren

Whirlpool verkoopt wasmachine met een centrifugesnelheid van 1600 toeren. Bij een 1600 toeren wasmachine is de restvochtigheid van je kleding lager dan bij een 1400 toeren wasmachine, wat resulteert in een kortere droogcyclus als je een droogkast of warmtepompdroogkast gebruikt. Dit betekent minder energieverbruik, aangezien de droogcyclus sneller zal zijn.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.