Feedback
7,6

Whirlpool vriezers

Whirlpool heeft een breed assortiment aan diepvrieskisten, losstaande vriezers of inbouw vriezers.Een deel van de vriezers beschikt over 6th Sense Technology. Hiermee wordt de temperatuur in de vriezer op peil gehouden en gaat de vriezer alleen aan indien nodig.
Whirlpool vriezers aanbod
Selecteer een Whirlpool vriezer en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 vriezers
> €1500 vriezers

Inbouw vriezers : 88 cm 178 cm
Frontdeurmontage: Deur-op-deur Sleepdeur
Energieklasse: C E F
Geluidsklasse: C D
Diepvrieskist: Ja
NoFrost: Ja
Selecteer een filter
Ervaringen met Whirlpool vriezers
Er zijn 18 ervaringen over Whirlpool Vriezers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren6 ervaringen
4 sterren8 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Bevalt prima”
Door FP op donderdag 6 jul 2023
De vriezer is van Whirlpool en bevalt prima.
“Bevalt heel goed”
Door Nancy op vrijdag 26 mei 2023
Wij hebben een vriezer van het merk Whirpool en tot nu bevalt deze heel goed.
“Functioneert naar behoren”
Door Ton op vrijdag 3 feb 2023
Onze vriezer is van het merk whirlpool en functioneert naar behoren.
“Lekker veel ruimte”
Door Angelique op donderdag 1 sep 2022
De vriezer is van Whirlpool en bevalt goed. Lekker veel ruimte er in. Een nadeel, je opletten dat je de lade er niet te ver uit trekt want dan kan hij er naar mijn smaak iets te makkelijk uit vallen. Dat randje waar hij mee zou moeten blijven haken is niet zo groot.
“Top”
Door JD op donderdag 7 jul 2022
De vriezer is een Whirlpool. Dit is een top apparaat.
“Ventilator zit vol ijsvorming”
Door Jacob op vrijdag 18 feb 2022
Slechtste vrieskast ooit... nooit meer kopen. Moet gewoon ontdooid worden anders gaat hij stuk terwijl het zelf ontdooiend is. Slecht ontwerp. Hoe kun je zoiets verkopen. Binnen 2 jaar zit de ventilator vol ijsvorming. En.. de service van Whirlpool is heeeel ver te zoeken. Die is er gewoon niet. Nooit meer een vriezer van whirlpool en nooit meer een zelf ontdooiende.
“Prima”
Door Bert-Jan op donderdag 18 feb 2021
De apparatuur in onze keuken is van het merk Whirlpool. Betreft onder meer de vriezer. Tot op heden bevalt de apparatuur ons prima.
“Goed tot nu toe”
Door peter op maandag 28 dec 2020
De apparaten zijn tot op heden goed alles (vriezer) van whirlpool
“Goed aangeschreven”
Door Toinny op zondag 6 dec 2020
Whirlpool voor vriezer. Goed aangeschreven en mooi design.
“Nieuwe vriezer stopt ermee”
Door KV op woensdag 26 aug 2020
Wij hebben 8 maanden geleden onze keuken gekocht. Nu heeft onze vriezer het vorige week begeven en uiteraard direct contact opgenomen. Laten ons nu 3 weken wachten op een monteur. Kunnen geen gebruik maken van onze vriezer en de hele inhoud met dure boodschappen is de prullenbak ingegaan.
“Bevalt echt goed”
Door Ingrid op dinsdag 4 feb 2020
Alle apparaten zijn van het merk Whirlpool, deze apparaten zaten al in de keuken omdat wij voor een showroom model hebben gekozen. Deze apparaten bevallen erg goed. Ook in onze vorige keuken was alles van whirlpool. Betreft vriezer.
“Goedkoop is duurkoop”
Door Maikel op donderdag 30 jan 2020
Wij hebben voor de vriezer Whirlpool en overigens is dat ook niet aan te raden (ik lijk een behoorlijke zeurklant zo). Voor alle apparaten van whirlpool hebben wij al een monteur over de vloer moeten laten komen en ook zijn wij "opgelicht" wat betreft de garantie en kosten die hiervoor vergoed zouden moeten worden. Goedkoop is duurkoop is hierbij de slogan vermoed ik.
“Prima”
Door Marja op woensdag 18 dec 2019
Vriezer is van Whirpool. Dat bevalt goed. Het werkt allemaal prima.
“Positief”
Door Ludwig op vrijdag 11 okt 2019
Dag ik heb de vriezer van Whirlpool genomen ipv de standaard aangeboden apparatuur. De ervaring hiermee is tot op heden positief.
“Naar behoren”
Door Pieter op donderdag 8 aug 2019
We hebben Wirhlpool vriezer gekozen met een goede prijs/kwalitietsverhouding op advies van de verkoper. Ze werken de 1 e maand naar behoren.
“Eenvoudig en betrouwbaar”
Door Henk op dinsdag 3 jul 2018
Alle apparaten zijn van Whirlpool. Vrieskast. Deze bevallen goed, zijn eenvoudig in gebruik en (tot nu toe) betrouwbaar.
“Bevalt maar was niet onze keuze”
Door Alfred op woensdag 13 jun 2018
Wij hebben een Whirlpool vrieskast AFB 900 ook deze bevalt ons, maar was niet onze eerste keuze. In onze Piet Zwart keuken past slechts een beperkt aantal typen apparatuur, en dat is wel een nadeel.
“Super”
Door Maxima op maandag 16 apr 2018
We hebben allemaal wirlpool apparaten. Onder meer een laden vriezer . Super blij mee.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.