Feedback
8,0

Pelgrim Vriezers

Website: www.pelgrim.nl
Ervaring met een Pelgrim vriezer?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Ervaringen
Er zijn 16 ervaringen over Pelgrim Vriezers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren8 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Redelijk”
Door Bas op dinsdag 14 apr 2020
Pelgrim onderbouw vriezer: redelijk.
“Voldoet ruimschoots”
Door Wim op vrijdag 7 feb 2020
In onze keuken welke in december is geplaatst hebben wij de volgende apparatuur zitten: Vriezer Pelgrim Type ZOO 1028RBD. De apparatuur is door de keukenzaak perfect geplaatst en voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. Bovendien heb je bij Pelgrim bij vier of meer inbouwapparaten recht op een garantieperiode van maar liefst acht jaar!
“Nieuwe vriezer functioneert niet”
Door S. Tuinhout op zaterdag 28 dec 2019
Deze zomer de Pelgrim PVS5178N Vrieskast in onze nieuwe keuken laten plaatsen. Na enkele weken trad de eerste storing op. De vriezer staat ingesteld op -18 maar de temperatuur in de kast liep op tot ruim boven het vriespunt. Na een reset leek het weer te functioneren maar na een zekere tijd deed het probleem zich opnieuw voor. Vervolgens de keukenbouwer Tolkamp Winterswijk gecontacteerd. Deze verwees ons door naar de fabrikant Pelgrim. Een week later kwam er een monteur van Pelgrim langs maar die kon niets uitrichten aangezien hij geen onderdelen van de vriezer bij zich had. Na het in en uitbouwen van de basis print werkte de vriezer ogenschijnlijk weer. Wel viel op dat de temperatuur aanvankelijk bij een stand van - 18 terug liep naar -38 . Na een paar dagen stabiliseerde deze echter op -21 graden. Inmiddels wachten we al weer twee en een halve week op een vervangende regelprint en is het apparaat opnieuw in storing gegaan. Een splinternieuwe diepvries kast welke inmiddels al bijna een maand niet functioneert is wat mij betreft onacceptabel.
“Erg goed”
Door Han op vrijdag 27 sep 2019
We hebben de vriezer van het merk Pelgrim aangeschaft, bevalt erg goed. Vanwege de combinatie 8 jaar garantie. Klantenservice van Pelgrim is prima.
“Storingsvrij”
Door Raymond op maandag 26 aug 2019
De vriezer is van Pelgrim. Elk apparaat werkt tot dusverre storingsvrij.
“Iets last met deursluiting”
Door Michel op maandag 22 jul 2019
We hebben apparatuur van het merk Pelgrim. In de keuken zitten de volgende apparaten: Vrieskast ( PVS4088V). Vriezer deze is helaas een beetje aan de kleine naar onze mening. Ook sluit de deur zo goed dat de kinderen ( 12 - 15 jaar ) deze met moeite open kunnen krijgen. Doordat de deur zo goed sluit begin je ook te merken dat de Deur paneel van het kastje scheef begint te staan ( hierover moeten we nog contact opnemen ) dit is mij recentelijk opgevallen. Over het algemeen wel een goede ervaring met het merk Pelgrim en we zouden hier in het vervolg ook zeker naar kijken, alleen dan zullen we ons wel beter verdiepen in de vriezer voor we een keuze maken.
“Prima”
Door Peggy op maandag 8 jul 2019
Pelgrim vriezer. De apparaten bevallen ons prima.
“Goed”
Door John op maandag 1 jul 2019
Vriezer is van Pelgrim, tot zover bevalt het allemaal goed.
“Goed”
Door Iloma op vrijdag 10 mei 2019
Wij hebben gekozen voor het merk Pelgrim, dat is de vriezer. Tot nu toe bevalt deze goed.
“Bevalt”
Door Rob op maandag 7 jan 2019
Pelgrim vriezer. Deze apparatuur bevalt tot op heden
“Bevalt goed”
Door Geert op maandag 26 nov 2018
In juni 2018 heb ik weer een keuken besteld. Dit keer met apparatuur van Pelgrim: Inductiekookplaat, koeler, vriezer, oven en afzuigkap. Bevalt goed. Betreft PVD7088V L PELGRIM Vriezer 88cm
“Uitstekend”
Door Machiel op maandag 4 jun 2018
Vriezer van Pelgrim. Bevalt uitstekend, in vorige huis ook alles van Pelgrim, goede prijs/kwaliteitverhouding
“Matig tevreden”
Door Rik op dinsdag 15 mei 2018
Apparaten (oven, koelkast, vaatwasser, kookplaat, vriezer) hebben het merk Pelgrim. We gebruiken eea nu ongeveer 6 mnd. Over het geheel genomen zijn we matig tevreden voor wat betreft deze apparatuur. Waarom het merk Pelgrim? Dat op aanbeveling van de verkoper, die het merk verkocht als goed met een gemiddelde prijs. Hiervoor hadden we een keuken met Siemens apparatuur, 30 jaar oud maar kwalitatief veel beter.
“Bevalt”
Door Frank op dinsdag 15 mei 2018
De vriezer is van Pelgrim. Al het apparatuur bevalt heel goed.
“Niet super”
Door Michiel op donderdag 12 apr 2018
Ik heb gekozen voor Pelgrim. Ik vind de apparatuur niet super voor het kwaliteitsniveau. Betreft vriezer.
“Zeer goed”
Door Johan op maandag 2 apr 2018
Vriezer Pelgrim! Bevalt zeer goed!