Feedback
8,3

Pelgrim kookplaten

Ga je een Pelgrim kookplaat kopen? Pelgrim verkoopt verschillende soorten gas, keramische en inductie kookplaten. Ze verkopen voornamelijk inbouw kookplaten, maar Pelgrim verkoopt ook een aantal vrijstaande kookplaten. Een aantal inductie kookplaten heeft ingebouwde afzuiging waardoor een aparte afzuigkap niet langer nodig is.
Pelgrim kookplaten aanbod
Selecteer een Pelgrim kookplaat en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 kookplaten
€500 - €750 kookplaten
€750 - €1000 kookplaten
> €1500 kookplaten

Type kookplaat: Keramisch Inductie
Aantal kookzones: 2 4 5
Opstelling: Inbouw Vrijstaand
Selecteer een filter
Ervaringen met Pelgrim kookplaten
Er zijn 182 ervaringen over Pelgrim Kookplaten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren90 ervaringen
4 sterren64 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren11 ervaringen
1 ster13 ervaringen
“Het blijft stinken”
Door berry de vissser op zondag 23 jun 2024
ik heb een mooie keuken gekocht bij keuken@home maart 2023 met een pelgrim hood inductie met afzuiging na zalm gebakken te hebben bleef t stinken in huis. Alles gedaan wat moest meerdere malen aangegeven en kwamen kijken idd afzuiging aan en je rook zalm van 2 weken terug filter vervangen en weer door nogmaals zalm gebakken stinkt weer en weer filter vervangen derde keer ook ja miss een afvoer naar buiten dan maar kosten 500 euro en filterbak weggooien ze hadden ons gewoon een bora moeten verkopen deze gaat eruit bedankt pelgrim.
“Zeer slechte service”
Door WT koop op dinsdag 21 mei 2024
In september 2020 is bij ons een nieuwe keuken geleverd met etna inbouwapparatuur. Hieronder was ook een inductie kookplaat. Na een goed jaar begon de inductie kookplaat rare dingen te doen. Monteur geweest. Deze heeft een nieuwe printplaat gemonteerd. Na enkele weken opnieuw problemen. 4x nieuwe moederboards geplaats. Na enige tijd opnieuw problemen. Weer contact opgenomen. Wij krijgen een nieuwe inductie kookplaat. Dit werd dan een Pelgrim (dus dezelfde fabriek etc.) want de Etna was niet meer te leveren. Een jaar (oktober 2023) na het plaatsen van de Pelgrim inductie kookplaat opnieuw problemen. Na veel gezeur werd er een nieuwe printplaat gemonteerd. Nu 7 maanden later opnieuw problemen met de inductie kookplaat. Weer gebeld maar het enigste wat er verteld wordt: U moet € 99,00 betalen voor de monteur. Belachelijke gang van zaken. Er wordt apparatuur geleverd wat nooit goed heeft gewerkt, maar de klant moet wel betalen. Van enige service is niets van te merken laat staan dat ze het oplossen. Nee meneer U moet € 99,00 betalen. Duidelijke gemaakt dat dit echt niet ging betalen. Immers er duidelijk nooit goede apparatuur geleverd.
“Werkt niet prettig”
Door Jan op maandag 20 mei 2024
Wij hebben een kookplaat van Pelgrim. Het gebruik van de kookplaat is niet prettig, tiptoetsen zijn vaag te zien en dus druk je al snel op de verkeerde plek.
“Veel plezier van de apparatuur”
Door Elly op zondag 12 mei 2024
Het merk van de apparatuur die wij gekocht hebben is Pelgrim. Onze inductiekookplaat is de IKA7072 pelgrim. De apparatuur uit onze vorige keuken was ook merendeels van pelgrim! Daar hebben wij toen ook veel plezier van gehad!
“Een tik tijdens het koken”
Door Meuwissen op zaterdag 30 mrt 2024
Heb sinds 2 weken Eén inductieplaat met afzuiging. IKR 8083M Een hele mooie strakke plaat. Alleen geeft hij een hinderlijke tik tijdens het koken en de bedieningspaneel is nauwelijks zichtbaar, moeilijk te bedienen!
“Werkt naar behoren”
Door Henk op vrijdag 14 jul 2023
De kookplaat met inbouwafzuiging is van Pelgrim. Mooi design en zuinig in verbruik. Hij werkt naar behoren en bevalt uitstekend.
“Bevalt prima”
Door LV op donderdag 13 jul 2023
De kookplaat is van Pelgrim en bevalt prima.
“Bediening slecht zichtbaar”
Door Janneke op maandag 19 jun 2023
De kookplaat is van het merk Pelgrim. Bij het gebruik van de kookplaat moet er altijd eerst een lamp aan voordat ik kan zien waar ik hem aan kan zetten en bedienen. Daar zou wel veel aan verbeterd kunnen worden denk ik.
“Bevalt zeer goed”
Door J.A. op vrijdag 16 jun 2023
Wij hebben een inductiekookplaat met slidebediening van Pelgrim genomen. Deze bevalt zeer goed. Geen op of aanmerkingen.
“Deze functioneert naar tevredenheid”
Door E. op vrijdag 2 jun 2023
We hebben een kookplaat van Pelgrim en deze functioneert naar tevredenheid.
“Toetsen slecht leesbaar”
Door Martin op zondag 28 mei 2023
Ik heb gekozen voor een Pelgrim inductiekookplaat. Deze bevalt prima, enige nadeel is de slechte leesbaarheid van de toetsen.
“Deze bevalt prima”
Door Hans op donderdag 18 mei 2023
Wij hebben gekozen voor de Pelgrim inductieplaat IDK862ONY. Tot op heden hebben we nog geen problemen en bevalt deze prima.
“Veel ruimte”
Door Marjan op dinsdag 16 mei 2023
Deze kookplaat is lekker groot, genoeg ruimte voor grotere pannen naast elkaar. Minpunt: tiptoetsen vrij onduidelijk zichtbaar.
“Bevalt zeer goed”
Door Wim op vrijdag 21 apr 2023
Onze Pelgrim inductie kookplaat bevalt zeer goed.
“Uitermate tevreden”
Door LvD op donderdag 20 apr 2023
Wij zijn uitermate tevreden met onze grote inductiekookplaat van Pelgrim.
“Bevalt heel goed”
Door Arend op donderdag 13 apr 2023
Deze bevalt heel goed. Een bewuste keuze om voor een kwalitatief goed merk te kiezen. Tevens was pelgrim leverbetrouwbaar begin dit jaar, wat niet elk merk was i.v.m. de tekorten wereldwijd. Alles is tijdig geleverd. Tevens gekozen voor pelgrim i.v.m. de extra garantietermijn bij aanschaf van alle apparaten van de keuken. Nu tot en met 8 jaar.
“Bevalt erg goed”
Door Lisette op zondag 19 mrt 2023
Wij hebben alle apparaten van pelgrim. De koelkast bevalt erg goed.
“Slechte ervaring”
Door Ans op maandag 13 feb 2023
Slechte ervaring, het vermeldde kinderslot blijkt er niet op te zitten. De H-indicator lijkt een eigen leven te leiden: na een nacht meteen indicaties dat de plaat Heet is. Vermogen lijkt wisselend te zijn; op vermogen 2 nog borrelende soep, met soepfontein van zeker 20 cm. Na 2 x monteur en divers telefonisch contact, krijgen we wel de mogelijkheid om te ruilen (na 4 maanden). Hebben we de pech van een maandag-morgen model of .....gewoon een minder goed apparaat?
“Deze bevalt goed”
Door Marlies op maandag 13 feb 2023
Wij hebben gekozen voor een Pelgrim inductiekookplaat en deze bevalt goed.
“Wennen aan de touchscreen knoppen”
Door MD op zondag 12 feb 2023
De apparaten waarvoor wij hebben gekozen zijn van het merk Pelgrim. Tot nu toe bevalt de werking goed. Het is een fijne kookplaat maar doordat de plaat een klein "relief" heeft, is het wat lastig deze streeploos schoon te krijgen. Daarbij moeten we wel wennen dat de touchscreen-knoppen op de kookplaat zeer donker zijn waardoor altijd het licht moet worden aangedaan om het goed te zien.
“Werkt prima”
Door HG op zondag 15 jan 2023
Wij hebben gekozen voor het merk pelgrim. De kookplaat met inbouwafzuiging werkt prima.
“Prima”
Door AN op maandag 9 jan 2023
Ik heb een kookplaat van het merk Pelgrim. De kookplaat is lekker eenvoudig, ik ben er echter goed tot zelfs prima over te spreken, hij werkt snel en lijkt mij behoorlijk zuinig te zijn met gas, is lekker geruisloos en vrij gemakkelijk schoon te maken, is erg belangrijk vind ik.
“Bevalt uitstekend”
Door Ineke op maandag 2 jan 2023
Onze kookplaat is van Pelgrim en bevalt uitstekend.
“Gemakkelijk in gebruik”
Door Willem op zondag 18 dec 2022
Onze inductieplaat is van het merk Pelgrim. Gemakkelijk in het gebruik en ook de instructieboekjes zijn voor iedereen te begrijpen.
“Bevalt ons prima”
Door Karin op maandag 12 dec 2022
De kookplaat is van Pelgrim. Deze bevalt ons prima!
“Afzuiging gaat vanzelf lager”
Door Evelien op vrijdag 4 nov 2022
Wij hebben alles van Pelgrim gekozen vanwege de 8 jaar garantie. De inductiekookplaat met afzuiginstallatie bevalt goed. Nadeel vond ik dat afzuig vanzelf lager gaat tijdens koken. Je moet hem omhoog zetten halverwege of van het automatische afhalen.
“Pelgrim kookplaat”
Door John op donderdag 3 nov 2022
Onze kookplaat met inbouwafzuiging is van Pelgrim. Deze bevalt, we hebben geen problemen gehad
“Tevreden”
Door RK op zaterdag 29 okt 2022
Wij hebben deze Pelgrim inductiekookplaat. We zijn er tevreden over.
“Niet tevreden”
Door E.E. op donderdag 27 okt 2022
Wij hebben deze kookplaat. Het koken en bakken er op gaat prima en lekker snel, maar verder zijn we er niet tevreden over. We hebben geen afzuiging naar buiten en zoals de afzuiging nu is lijkt dat geen effect te hebben voor de luchtkwaliteit. De fijnstofmeter slaat donkerpaars (groen is goed - paars is uitermate slecht) uit als we iets bakken. De aan- uit knop is bijna onzichtbaar op de plaat zodat we er een stickertje bij hebben geplakt. Het eerste half jaar heeft de plaat, ook al stond alles uit, een hinderlijke tik gehad. Dat was iets in de software.
“Bevalt goed”
Door Marco op donderdag 27 okt 2022
Wij hebben voor een Pelgrim kookplaat gekozen. Deze bevalt goed.
“Zeer tevreden”
Door Peter op woensdag 5 okt 2022
Wij hebben de kookplaat van Pelgrim. Deze werkt prima, zeer tevreden.
“Bevalt goed”
Door Frank op zaterdag 1 okt 2022
Vanwege extra garantie hebben wij alle apparatuur van Pelgrim. Onze kookplaat bevalt goed.
“Uitstekend”
Door Nicole op maandag 29 aug 2022
Wij hebben Pelgrim apparatuur gekozen. Met name door de 8 jaar garantie die zij bieden. De kookplaat met inbouwafzuiging bevalt uitstekend.
“Uitstekend”
Door G.J. op donderdag 25 aug 2022
Onze kookplaat is van Pelgrim en deze bevalt uitstekend.
“Werkt naar volle tevredenheid”
Door Peter op zondag 7 aug 2022
Wij hebben een Pelgrim gaskookplaat, GK4075MAT. Deze werkt naar volle tevredenheid.
“Onduidelijk paneel”
Door J.J. op vrijdag 5 aug 2022
Wij hebben een Pelgrim kookplaat. Deze is niet zo gemakkelijk vanwege onduidelijke weergave waar je de kookplaat aan moet zetten. Ook is niet duidelijk waar je de pannen zetten om te koken.
“Deze werkt heel goed”
Door SvdH op vrijdag 22 jul 2022
De kookplaat die ik heb is een Pelgrim. Deze werkt heel goed.
“Tot dusver prima”
Door Richard op donderdag 14 jul 2022
Wij hebben een kookplaat van Pelgrim. Deze bevalt tot dusver prima, geen klachten.
“Mooi uiterlijk en bevalt prima”
Door EvdM op zaterdag 4 jun 2022
Wij hebben een kookplaat van Pelgrim. Alle onze apparaten zijn van Pelgrim en bevallen tot nu toe prima. We vinden uiterlijk mooi en zijn tevreden!
“Uitstekend”
Door Hans op donderdag 19 mei 2022
Wij hebben Pelgrim apparatuur besteld. Siemens, Bosch en Miele vonden we te duur. Bij Pelgrim geven ze 8 jaar garantie als je vijf apparaten besteld. Dat is een flink lange garantie. Onze inductiekookplaat (IKA6072) bevalt uitstekend.
“Voldoet prima”
Door Henk op zaterdag 14 mei 2022
Van het merk Pelgrim hebben wij de kookplaat IK4084R. Deze voldoet prima aan onze verwachting, ziet er perfect uit en de bediening is eigenlijk heel simpel.
“De vlam van mijn gastoestel wappert”
Door Jannie op maandag 2 mei 2022
Mijn ervaring met mijn gastoestel is, dat de vlam wappert, de handgrepen van mijn pannen zijn helemaal verbrand, zelfs de knoppen zijn gesmolten. Iemand hier ook ervaring mee ? Helemaal niet tevreden, nooit meer Pelgrim.
“Acht jaar garantie”
Door Ria op vrijdag 25 mrt 2022
Wij hebben de kookplaat van het merk Pelgrim en deze bevalt erg goed. Wij hebben voor dit merk gekozen omdat het binnen ons keukenbudget viel en wij 8 jaar garantie op de apparatuur hebben.
“Bevalt goed”
Door Esther op dinsdag 15 mrt 2022
Wij hebben gekozen voor een kookplaat met inbouwafzuiging van Pelgrim. Deze bevalt goed.
“Tevreden mee”
Door Eef op vrijdag 11 mrt 2022
Alle apparatuur zijn van het merk Pelgrim en we zijn daar tevreden mee. Dat alles bij hetzelfde merk besteld is gaf ook nog eens een garantie van 8 jaar. Betreft IK4084R inbouw inductiekookplaat 80 cm
“Alles meerdere keren stuk”
Door K.B. op dinsdag 22 feb 2022
Keuken apparatuur, 4 stuks van Pelgrim (kookplaat, vaatwasser, afzuigkap en combi stoomoven), € 4600 voor betaald, alle 4 zijn ze al meerdere keren stuk geweest binnen 2 jaar tijd, heb al 10 keer monteur over de vloer gehad. Bezoek monteur Pelegrim moet je wel zelf even regelen met Pelegrim.
“Zeer tevreden”
Door Ad op maandag 21 feb 2022
Onze inductiekookplaat met afzuiging is van Pelgrim. Hiervoor gekozen wegens pakket korting en omdat je bij aanschaf van 4 apparaten 8 jaar garantie kreeg. We zijn over alles zeer tevreden, duidelijk gebruiksaanwijzing.
“Gas is veel te hard in de zachtste stand”
Door V.D. op maandag 14 feb 2022
Onze kookplaat is een Pelgrim GK409MAT. Daar zijn wij niet tevreden mee. Het gas is veel te hard wanneer hij op zijn zachtst is. Heel veel maaltijd zijn dus zwart geworden omdat de stand niet lager kan.
“Fantastisch”
Door Susan op donderdag 3 feb 2022
Onze kookplaat is van Pelgrim en is echt fantastisch.
“Prima”
Door FvI op zondag 9 jan 2022
De gaskookplaat is van Pelgrim en bevalt ons prima.
“Bevalt uitstekend”
Door Frank op woensdag 5 jan 2022
Onze kookplaat is van Pelgrim en bevalt uitstekend.
“Werkt goed”
Door Monique op maandag 3 jan 2022
Wij hebben gekozen voor Pelgrim apparatuur. De inductiekookplaat is type IDK785ONY. Deze werkt goed.
“Bevalt super”
Door Dirk op donderdag 23 dec 2021
Wij hebben onze kookplaat van het merk Pelgrim. De keuken en apparatuur bevallen ons super!
“Toppertje”
Door Dennis op dinsdag 21 dec 2021
Onze kookplaat is een Pelgrim Hood-in-nob Inductie met afzuigunit (PlasmaMade recirculatie filter). Dit is echt een toppertje. In combinatie met mn kookeiland heb ik van die kookplaat enorm veel plezier. Daar waar ik voorheen kookte om te eten, sta ik nu graag in de keuken voor het koken.
“Prima”
Door Ilona op zondag 19 dec 2021
Wij hebben een Pelgrim kookplaat. Tot nu toe bevalt deze prima.
“Prima keuze”
Door Edward op woensdag 8 dec 2021
Wij hebben een Pelgrim inductiekookplaat IK4073M. Prima keuze, goede prijs/kwaliteitsverhouding.
“Functioneert naar behoren”
Door Wim op dinsdag 7 dec 2021
Onze Pelgrim gaskookplaat GK995MATA functioneert nu dus bijna 4 jaar naar behoren, geen klachten.
“Een mooi strak uiterlijk”
Door Gerard op zondag 5 dec 2021
Alle apparatuur is Pelgrim, met 8 jaar garantie. Mooi en alles in mooi zwart. De inductie IK2084F heeft een mooi strak uiterlijk. Hoog geluid op hoogste stand.
“Werkt prima”
Door Ada op donderdag 25 nov 2021
Wij hebben een Pelgrim inductie kookplaat met afzuig systeem IKR3073F. Deze werkt prima zeker ook het afzuig systeem.
“Tevreden”
Door Margriet op donderdag 11 nov 2021
Onze kookplaat is van Pelgrim en toen nu toe zijn we tevreden.
“Gemakkelijk te gebruiken”
Door Johan op donderdag 4 nov 2021
Wij hebben gekozen voor een kookplaat van Pelgrim. Dit wegens het gemak in gebruik en een goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast bieden ze een garantie van zeven jaar waarbij andere merken gemiddeld op vijf jaar zitten.
“Goed”
Door Willy op donderdag 28 okt 2021
De inductiekookplaat is een IDK785ONY van Pelgrim. We hebben alles van Pelgrim en dit bevalt tot nu toe goed.
“Erg goed”
Door Anita op donderdag 12 aug 2021
We hebben alle apparaten (kookplaat) van Pelgrim, ze bevallen erg goed.
“Heel content”
Door Robert op donderdag 12 aug 2021
Inductie kookplaat van het merk Pelgrim met flexzones geïnstalleerd. Type: IK4062R. Voorheen had ikzelf een keramische plaat, nu dus deze inductie kookplaat.
“Prima”
Door Marjolein op donderdag 22 jul 2021
Inductie kookplaat is prima, maakt geen geluid. De inductiekookplaat (77cm breed) is van Pelgrim.
“Uitstekend”
Door Henk op zaterdag 17 jul 2021
Onze apparaten zijn van het merk: Pelgrim. Is o.a. kookplaat. Tot nu toe bevallen ze uitstekend
“Geen aanrader”
Door Wendy op donderdag 15 jul 2021
Wij hebben apparatuur van Pelgrim, geen aanrader. Betreft kookplaat. De apparatuur is van dusdanige slechte kwaliteit dat ik spijt heb dat we hiermee in zijn gegaan. De kookplaat maakt een pulserend geluid, zeer goedkoop.
“Uitstekend”
Door Hans op dinsdag 8 jun 2021
Al onze apparatuur is van Pelgrim (kookplaat) en dat bevalt uitstekend.
“Prima ervaring”
Door Margreet op maandag 7 jun 2021
Alle apparaten zijn van het merk Pelgrim. Tot dus ver hebben we er prima ervaring mee. Betreft kookplaat
“Bij iedere aanraking op kinderslot”
Door Nina op maandag 31 mei 2021
Ik had 15 jaar tot volle tevredenheid een Etna inductie. Nu een Pelgrim die bij iedere aanraking op kinderslot gaat. Dan krijg je dat bijna niet uitgezet. Jammer hoor ook de snelheid van opwarmen gaat veel trager.
“Vol tevreden”
Door Cees op maandag 31 mei 2021
Onderstaande apparatuur hebben wij in onze keuken laten plaatsen. Pelgrim Inductiekookplaat IDK883ONY. Alles van het merk Pelgrim, omdat we ook in onze vorige keuken daar goede ervaringen mee hebben gehad. Opnieuw daar dus voor gekozen, tot nu toe naar volle tevredenheid.
“Erg blij”
Door Berry op donderdag 27 mei 2021
We zijn erg blij met de geleverde apparatuur van het merk Pelgrim. Betreft inductiekookplaat.
“Prima”
Door Marja op woensdag 26 mei 2021
De kookplaat betreft het merk Pelgrim. Dit merk bevalt prima.
“Geen klachten”
Door Ruud op zondag 23 mei 2021
Fornuis is van pelgrim. Deze apparaten werken goed, prijs kwaliteits verhouding is goed geen klachten hierover.
“Uitermate goed”
Door Alex op donderdag 13 mei 2021
In onze keuken hebben we gekozen voor apparaten van Pelgrim. Inductie kookplaat met flexzone - IDK883ONY. Alles is zo energiezuinig mogelijk en superstil. De apparaten bijvallen tot nu toe uitermate goed.
“Goed”
Door Gerrit op donderdag 6 mei 2021
Pelgrim apparaat voor kookplaat. voldoet goed
“Keuze voor Pelgrim”
Door Marijke op zaterdag 1 mei 2021
We zijn zeer tevreden over het apparatuur. We hebben alles van pelgrim. InductiekookplaatI DK785ONY. In de vorige keuken hadden we ook alles van pelgrim. Vandaar deze keus
“Goed”
Door Rudi op woensdag 28 apr 2021
Pelgrim inductiekookplaat IDK785ONY, goed
“Goed tevreden”
Door Kristiaan op zaterdag 10 apr 2021
Kookplaat met ge-integreerde afzuiging is van PELGRIM. Tot nu toe bevalt alles naar goede tevredenheid.
“Bevalt goed”
Door Kees op donderdag 25 mrt 2021
We hebben een nieuwe kookplaat (Pelgrim) in de keuken. Alle apparaten bevallen goed.
“Goed”
Door Rene op maandag 15 mrt 2021
Apparaten: Inductiekookplaat - Pelgrim IDK883ONY. Apparaten bevallen tot nu toe goed.
“Bevalt prima”
Door Walter op zaterdag 6 mrt 2021
Alle apparatuur is het van het Nederlands merk: Pelgrim. Gaskookplaat: GK4090 RVS. Bevalt prima tot nu toe ;-). Met pakket aan Pelgrim apparatuur is er tevens een verlengde garantie van 8 jaar inbegrepen.
“RVS plaat”
Door T.J. Versteeg op dinsdag 2 mrt 2021
Zeer slechte ervaring met RVS gaskookplaat met gietijzeren branders. Na een paar maanden op de hele kookplaats krassen ondanks zeer zorgvuldig gebruik. Pelgrim doet niets aan deze klacht. Men zegt: garantie is niet van toepassing want die geldt alleen voor het technische gedeelte en RVS is nu eenmaal zacht materiaal en gevoelig voor krassen. Kwaliteit-prijsverhouding absoluut niet juist. Van een kookplaat van 700 euro verwacht je een betere kwaliteit. Kortom: ons vertrouwen in Pelgrim is tot een nulpunt gedaald. Betreft GK864RVSA.
“Keuze vanwege prijs”
Door Johan op donderdag 18 feb 2021
Wij hebben gekozen voor Pelgrim kookplaat vanwege de prijs. Deze lag op een niveau waarvan deze binnen het budget paste. De apparaten bevallen tot nu toe goed allemaal al zien wij wel duidelijk kwaliteitsverschil tussen een klasse hoger apparaten zoals Miele of Atag.
“Goed”
Door Willem op donderdag 11 feb 2021
Wij hebben een electrisvhe kookplaat van pelgrim. Het apparatuur bevalt goed
“Slecht zicht op de kookplaat”
Door gderikx op maandag 1 feb 2021
IK2084F slecht zicht op de kookplaat, toetsen zeer dicht bij mekaar, plaatsbepaling vd pan op de plaat is zeer minimaal
“Bevalt goed”
Door Marissa op maandag 25 jan 2021
Wij hebben gekozen voor Pelgrimapparatuur: Inductie kookplaat IDK883ONY. De apparatuur bevalt goed.
“Goed”
Door OH op zondag 10 jan 2021
Wij hebben pelgrim kookplaat. Bevalt nog steeds goed.
“Gemakkelijk”
Door Albert op donderdag 7 jan 2021
We hebben nu voor een pelgrim gekozen is wel makkelijker met koken dat spaar brandertje recht achter zit.
“Ok maar niet bijzonder”
Door Lisette op maandag 28 dec 2020
De glasplaat van pelgrim. Glasplaat is prima niet speciaal.
“Apparatuur van Pelgrim”
Door Marrit op woensdag 16 dec 2020
Een nieuwe keuken met alle apparatuur van Pelgrim. Tevreden behalve over de inductiekookplaat IK2084F. Pannen en koekenpannen (allemaal nieuw aangeschaft van BK) schuiven alle kanten op. Door de minimalistische screening (kleine vierkantjes) en het verschuiven van de pannen moet ik deze steeds optillen om te kijken of de pan nog goed staat. Wij hebben de kookplaat op 2 fases stroom aangesloten. Op de kleine pitten duurt het erg lang om een iets grotere pan met water of soep warm te krijgen. Achteraf gezien liever wat meer grotere pitten met zwaarder wattage willen hebben. De kookplaat aangeschaft op advies keukenwinkel. Spijt als haar op mijn hoofd. Ik mis koken op gas!
“Super”
Door Johan op vrijdag 11 dec 2020
We hebben gekozen voor de volgende apparaten: Pelgrim IK2084F Inductiekookplaat. Keuze puur gevoel en prijs. Was even wennen aan inductie, maar bevalt tot nu toe super! Geen idee hoe lang ze het volhouden, maar ze doen wat ze moeten doen.
“Bevalt prima”
Door Marian op zondag 6 dec 2020
We hebben alle apparaten van Pelgrim. Kooplaat. Ze bevallen allemaal prima
“Meer vermogen”
Door Fred op donderdag 26 nov 2020
Wij hebben een kookplaat van Pelgrim. De kookplaat zou ik achteraf denk ik niet gekocht hebben, waarschijnlijk zou een kookplaat met meer vermogen beter geweest zijn. Wij hadden gas en moesten dus afgaan op het advies van de keukenzaak.
“Bevalt bijzonder goed”
Door Frits op zondag 15 nov 2020
Wij hebben gekozen voor de Pelgrim inductie-kookplaat IDK795ONY_PRO. Apparaat bevalt bijzonder goed en hebben voor deze gekozen vanwege specificaties en uiterlijk.
“Mooi merk”
Door Jannie op maandag 12 okt 2020
We hebben van alle apparatuur het merk Pelgrim. Mooi en een goed merk. Vooral blij met de afzuiger. Ingebouwd in de kookplaat.
“Goed tot nu toe”
Door Henk op maandag 5 okt 2020
We hebben de Pelgrim gaskookplaat GK4060MAT. Onze ervaringen zijn tot op heden goed, maar installatie is pas 3 maanden geleden.
“Prima”
Door Frank op zondag 27 sep 2020
Pelgrim Inductiekookplaat. Bevalt prima.
“Erg blij mee”
Door Wendy op zondag 6 sep 2020
Wij hebben bosch en pelgrim in de keuken, werkt prima ook erg blij mee. Betreft pelgrim idk785ony inductiekookplaat.
“Bevalt prima”
Door Andre op zaterdag 5 sep 2020
pelgrim apparaten waaronder de kookplaat en ze bevallen prima!
“Prima”
Door Els op donderdag 27 aug 2020
We hebben voor Pelgrim apparaten gekozen. De keukenzaak had een mooie aanbieding toen wij onze keuken kochten. Het gaat om de volgende apparaten: Inductiekookplaat IK4084R. Alle apparaten bevallen prima, makkelijk in gebruik!
“Bevalt goed”
Door Wouter op donderdag 27 aug 2020
Wij zijn voor het merk Pelgrim gegaan. De apparaten waaronder de kookplaat bevallen goed, en hebben geen spijt van deze keuze.
“Prima”
Door Chantalle op woensdag 26 aug 2020
Wij hebben gekozen voor Pelgrim op advies van de verkoper. Zijn er tevreden over. Prima kookplaat en makkelijk te bedienen
“Gaskookplaat met tiptoetsen”
Door Beth Sanchez op maandag 10 aug 2020
Wij kochten een gaskookplaat 2013 ca 1000 euro met tiptoetsen, hartstikke mooi, maar al na een jaar begaf 1 pit het : we zouden geen garantie hebben, dus hup 104 euro betaald. Al na 4 jaar werkte de plaat dan wel dan niet. Omdat de garantie voorbij zou zijn, kan er alleen tegen kosten een monteur komen. Enkele maanden geleden begaf de plaat het helemaal (althans heel soms doet hij het), vermoedelijk is de hoofdgasklep kapot? Verder is er stroom enz. De kookplaten met tiptoetsen zijn niet meer te koop. Dit zal ook een reden hebben. De klantenservice is meedogenloos en geeft niet toe. Alleen tegen de gebruikelijke kosten kan een monteur komen, dat risico nemen we niet, straks is deze weer defect. We kunnen een nieuwe plaat kopen, tegen gewone kostprijs, een monteur die deze plaatst ook 70 euro! Inmiddels een nieuwe gekocht: geweldig, alles blijkt ook sneller te koken! Ongelooflijk de reacties van Pelgrim. Bovendien, vindt Pelgrim dat een kookplaat die 8 jaar meegaat al lang!
“Zeer tevreden”
Door Addy op vrijdag 24 jul 2020
Apparaten die in mijn keuken staan: IK4064M Pelgrim Inductiekookplaat. Voldoen aan al mijn verwachtingen. Zeer tevreden over alles.
“Heel goed”
Door Miranda op donderdag 23 jul 2020
Kookplaat: Pelgrim. Tot nu toe bevallen alle apparaten heel goed.
“Probleem met lichtinval bij inductieplaat”
Door Roelie Wesseling op zondag 5 jul 2020
Ik ben zeer ontevreden, omdat het gebruikerspaneel praktisch onzichtbaar. Ik moet een precieze lichtinval op de kookplaat hebben, anders niet te zien. Heb gevraagd bij Pelgrim, maar ze doen er niets mee.
“Een sterrenchef waardig”
Door Gerard op zondag 5 jul 2020
Wij hebben de volgende apparatuur. Pelgrim IK4062M inductie plaat, prima inductie die snel op temperatuur is en zijn werk buitengewoon goed doet. Zelfs een sterrenchef vond deze Pelgrim met zijn variabele kookzone een zeer fijn apparaat.
“Waardeloos”
Door Sandra op maandag 29 jun 2020
Pelgrim kookplaat, meer dan waardeloos, ben nu met de 3e plaat bezig. Twee weken na plaatsing begaf de kookplaat het.
“Zeer tevreden”
Door Jolanda op maandag 29 jun 2020
Ik heb gekozen voor pelgrim apparaten (kookplaat) en ben hierover zeer tevreden.
“Super”
Door Eddy op zaterdag 13 jun 2020
Kookplaat en alles is van Pelgrim en dat bevalt prima super!
“Spijt”
Door Jolanda op zaterdag 13 jun 2020
Kookplaat keramisch is Pelgrim doet 1 aanduiding van een getal het niet altijd goed. Spijt van de aankoop van deze apparatuur.
“Vol tevreden”
Door DV op vrijdag 29 mei 2020
We hebben: Pelgrim inductie kookplaat Model IK0064. Alle apparaten werken naar volle tevredenheid.
“Uitstekend”
Door Peter op vrijdag 29 mei 2020
De apparaten zijn van het merk Pelgrim en doen het uitstekend. Gaat om een kookplaat
“Knoppen niet goed”
Door Peter op woensdag 13 mei 2020
Pelgrim gasfornuis 5 pits. Knoppen gaan om de haverklap kapot (plastic) pelgrim geeft niet thuis met enige vorm van garantie en biedt 5 knoppen voor 103euro . Uiteindelijk willen ze 40% krt geven. Nog steeds 60 euro, schandalig! En dat voor een apparaat v rond de 1200 euro! Uiteindelijk 5 knoppen op Amazon voor rond een tientje.
“Naar tevredenheid”
Door Xander op zaterdag 25 apr 2020
De inbouwapparaten (inductie kookplaat) zijn allemaal van het merk Pelgrim. Deze bevallen erg goed, naar tevredenheid.
“Prima”
Door Francis op woensdag 22 apr 2020
Wij hebben pelgrim apparatuur. Inductie kookplaat. Deze bevallen prima.
“Prima”
Door Jan op woensdag 15 apr 2020
Allemaal Pelgrim apparaten: kookplaat type IDK883ONY. Alle apparaten bevallen prima
“Naar behoren”
Door Anouk op dinsdag 14 apr 2020
Al onze keukenappratuur is van het merk Pelgrim. Dit betreft inductie kookplaat Pelgrim model NO: IKOO64. De apparaten bevallen ons enorm goed. De inductiekookplaat werkt naar behoren, maar de knoppen reageren zo snel dat je soms iets anders aanzet dan je eigenlijk wilde of soms juist iets uitzet. (Alles tegelijk per ongeluk uit bijvoorbeeld komt vaak voor.
“Bevalt prima”
Door Peter op zondag 29 mrt 2020
Alle apparaten zijn van Pelgrim: Inductie plaat Flex-induction 90 cm. Bevalt allemaal prima , de merkkeuze hebben wij niet gedaan maar door de keukenzaak. Is toen vertelt dat het een keukenmerk zou worden van voldoende kwaliteit. Zit een garantie termijn op van 5 jaar, dus we zien het wel .
“Beste”
Door Henk op maandag 23 mrt 2020
Wij hebben de kookplaat van de pelgrim. Toen wij de keuken kochten was deze apparatuur het beste voor ons en de keuken. Het werd geadviseerd. Ze hebben gelijk gehad het is top spul.
“Krasgevoeligheid”
Door Stefan op woensdag 18 mrt 2020
hebben de matzwarte pelgrim inductieplaat aangeschaft. Ziet er prachtig uit, maar door de matzwarte laag is de krasgevoeligheid gigantisch. Apparaat werkt prima maar hebben hem nog geen maand in gebruik, allemaal nieuwe pannen aparte zachte doeken en voorzichtig gebruik. Nu al een paar diepe krassen en jedemenge fijne krassen. Spijt als haren op mijn hoofd. Betreft de pelgrim ik4073m matzwarte inductie
“Uitstekend”
Door Siem op woensdag 4 mrt 2020
Wij hebben alle apparaten van pelgrim (kookplaat) en deze bevallen uitstekend
“Bevalt”
Door Lodewijk op donderdag 27 feb 2020
Wij hebben de apparaten ( inductiekookplaat ) van Pelgrim. Deze bevallen tot nu toe heel goed.
“Goed”
Door Willy op woensdag 12 feb 2020
Pelgrim inductie kookplaat.. Deze bevalt goed.
“Voldoet ruimschoots”
Door Wim op vrijdag 7 feb 2020
In onze keuken welke in december is geplaatst hebben wij de volgende apparatuur zitten: Gaskookplaat Pelgrim Type HG 9 DAE 1 G. De apparatuur is door de keukenzaak perfect geplaatst en voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. Bovendien heb je bij Pelgrim bij vier of meer inbouwapparaten recht op een garantieperiode van maar liefst acht jaar!
“Erg blij ermee”
Door Jan op maandag 6 jan 2020
Wij hebben gekozen voor Pelgrim apparaten ,1x een inductie met afzuigunit type IKR2083rvs. Alle apparaten bevallen erg goed, ze doen wat ze moeten doen en zo stil mogelijk dat is heel erg fijn. De inductie plaat met afzuigunit erin is echt een uitkomst voor een mooie strakke keuken zonder storende elementen vanuit het plafond, de afzuiging werkt erg goed en we zijn er erg blij mee.
“Bevalt goed”
Door Frans op maandag 2 dec 2019
Alle apparaten zijn van Pelgrim. de typenummers zijn: GK864RVSA GASKOOKPLAAT. (Vergelijkbaar met Alle apparaten zijn van Pelgrim. de typenummers zijn: GK864RVSA GASKOOKPLAAT. De apparaten bevallen ons goed. Doen wat ze doen moeten.
“Stil product”
Door RB op zaterdag 30 nov 2019
Vorige maand hebben wij onze nieuwe keuken gekregen met Pelgrim-apparatuur. In onze oude keuken hadden wij al een koelkast van Pelgrim. Deze heeft in 20 jaar nooit problemen gehad. De verkoper adviseerde ons alle apparaten van pelgrim te nemen, vanwege de garantie van acht jaar. Dat durfden wij dus wel aan. De kookplaat is de IDK795ONY. Wij hebben niet echt vergelijkingsmateriaal, onze vorige keuken had een gasstel. Wel hebben wij tijdens de verbouwing een Inventum kookplaat gebruikt. Deze maakt er nog wel wat geluid (ventilator). De pelgrim kookplaat is echter heel stil. Het is even wennen maar ik vind het een fantastisch product en het staat heel mooi. De kookplaat beschikt over een warm houdt functie, een smelt functie, twee standen voor tijdelijk extra vermogen en een kookwekker die per kookzones apart is in te stellen. De kookplaat beschikt over een warmhoudfunctie, een smeltfunctie, twee standen voor tijdelijk extra vermogen en een kookwekker die per kookzone apart is in te stellen.Na enkele weken gebruik ben ik zeer tevreden.
“Uitstekend”
Door Albert op maandag 25 nov 2019
We hebben gekozen voor Pelgrim. Kookplaat bevalt uitstekend.
“Naar wens”
Door Hans op zaterdag 23 nov 2019
Ik heb mijn apparaten geregistreerd bij Pelgrim via hun site. Wij hebben geen opmerkingen over de Pelgrim kookplaat
“Heel tevreden”
Door Peter op vrijdag 22 nov 2019
Wij hebben gekozen voor een Pelgrim inductiekookplaat. We zijn hier heel tevreden over.
“Fijn apparaat”
Door Frank op dinsdag 5 nov 2019
Ik heb de inductieplaat van pelgrim. Vooralsnog werkt die fijn en prima. Op de pelgrim apparatuur verlengde garantie van 8 jaar.
“Prima”
Door Liesbeth op maandag 21 okt 2019
Kookplaat is van pelgrim. Prima apparatuur.
“Opmerking over touchscreen”
Door Rogier op maandag 30 sep 2019
Hierbij een overzichtje van de apparatuur in onze keuken: Pelgrim inductiekookplaat + afzuiger IKR2083RVS. Het touchscreen op de kookplaat werkt niet altijd even lekker.
“Erg goed”
Door Sebastiaan op maandag 30 sep 2019
Wij hebben voor de volgende apparaten gekozen: IDK826ONY (V0211) Inductiekookplaat. Tot op heden bevallen deze apparaten erg goed.
“Prima”
Door Hay op zaterdag 28 sep 2019
Voor kookplaat voor merk perlgrim gekozen ....bevalt prima.
“Erg goed”
Door Han op vrijdag 27 sep 2019
We hebben de kookplaat van het merk Pelgrim aangeschaft, bevalt erg goed. Vanwege de combinatie 8 jaar garantie. Klantenservice van Pelgrim is prima.
“Tevreden”
Door DW op zondag 25 aug 2019
Ik kocht een keuken met apparatuur waaronder kookplaat. Alle apparaten zijn van het merk Pelgrim. Tot dusverre tevreden ermee.
“Uitstekend”
Door John op donderdag 1 aug 2019
Kookplaat : Pelgrim Model IK2084F. De ervaringen zijn tot op heden uitstekend te noemen, natuurlijk is het wennen om ipv op gas met inductie te koken, maar dat lukt boven verwachting !
“Erg tevreden”
Door Gertie op woensdag 31 jul 2019
Kookplaat pelgrim. Erg tevreden tot nu toe.
“Uitstekend”
Door Peter op woensdag 24 jul 2019
Wij hebben de volgende apparatuur: Pelgrim IK883ONY inductiekookplaat. De apparatuur bevalt uitstekend.
“Schot in de roos”
Door Michel op maandag 22 jul 2019
We hebben apparatuur van het merk Pelgrim. In de keuken zitten de volgende apparaten: Inductiekookplaat ( IK2084F). De kookplaat is een schot in de roos..... Heerlijk om alle pannen makkelijk erop te hebben en nog ruimte over te houden. Ideaal deze brede kookplaat. Bediening is niet altijd handig omdat de touch niet altijd even snel reageert. Over het algemeen dus een goede ervaring met het merk Pelgrim en we zouden hier in het vervolg ook zeker naar kijken.
“Bevalt niet”
Door Peggy op maandag 8 jul 2019
Het gastoestel van Pelgrim GK80640NYA bevalt ons niet ook al twee brieven gestuurd maar wordt niet op gereageerd. (gastoestel waar alleen pannen tot 26 cm op kunnen)
“Prima”
Door Pieter op zondag 7 jul 2019
Kookplaat functioneert prima. GK472WRVSA GASKOOKPL.SOLO 72CM WOK. Wij hebben alle apparaten van Pelgrim aangeschaft. Zijn allemaal van een lijn van Pelgrim die je bijzonder weinig ziet op internet, volgens de verkoper een speciale lijn die alleen via geselecteerde dealers wordt verkocht. Wat er verder zo bijzonder aan is, is mij iig niet duidelijk.
“Goed”
Door John op maandag 1 jul 2019
Kookplaat is van Pelgrim, tot zover bevalt het allemaal goed.
“Vol tevreden”
Door Karin op zondag 16 jun 2019
Wij hebben gekozen voor Pelgrim. Het feit dat er langere garantie werd geboden bij de aanschaf van meerdere apparaten heeft ons geholpen deze keuze te maken. Wij hebben een inductie kookplaat. Tot op heden zijn wij uiterst tevreden met onze apparatuur. De vormgeving en uitstraling passen mooi bij onze moderne keuken. Het werkt ook allemaal naar volle tevredenheid.
“Prima”
Door Wim op maandag 27 mei 2019
Inductiekookplaat: Etna. Bevalt prima!
“Goed”
Door Iloma op vrijdag 10 mei 2019
Wij hebben gekozen voor het merk Pelgrim, dat is de gaskookplaat. Tot nu toe bevalt deze goed.
“Knopjes vaak indrukken”
Door Katja op vrijdag 12 apr 2019
We hebben een gasfornuis pelgrim. Nadeel dat je vaak drie keer knopje voor gas moet indrukken. Koken gaat prima.
“Zeer goed”
Door Niek op vrijdag 1 mrt 2019
De apparatuur is van het merk Pelgrim. Het bevalt zeer goed. Er zit zelfs 8 jaar garantie op de apparaten. Inductiekookplaat: IDK484ONY
“Prima”
Door Johan op zaterdag 16 feb 2019
Merk kookplaat: Pelgrim. De apparaten bevallen prima en gekocht i.v.m. prijs-kwaliteitsverhouding.
“Bevalt goed”
Door Tineke op maandag 21 jan 2019
Wij hebben met onze keuken de volgende apparaten aangeschaft: Inductiekookplaat IDK464ONY. Alles van Pelgrim. Tot nu toe bevallen ze goed. We hebben dit merk gekozen omdat we korting kregen bij aanschaf van 5 apparaten.
“Heel tevreden”
Door Sylvia op zondag 20 jan 2019
Wij hebben in de keuken gekozen voor apparaten van Pelgrim. Inductiekookplaat IDK484ONY. Wij zijn heel tevreden, de apparaten bevallen prima.
“Prima”
Door Harrie op vrijdag 11 jan 2019
Kookplaat, alles is Pelgrim. Bevalt tot nog toe prima.
“Bevalt”
Door Rob op maandag 7 jan 2019
Pelgrim kookplaat. Deze apparatuur bevalt tot op heden
“Prima”
Door Ron op donderdag 27 dec 2018
Apparaten gekozen in de keuken: Inductie kookplaat: Pelgrim IDK464ONY. Alle apparaten bevallen prima.
“Goed”
Door Miranda op zondag 16 dec 2018
Wij hebben een U-vorm keuken gekocht met apparatuur van Pelgrim voor de kookplaat. Alle apparaten bevallen goed.
“Erg tevreden”
Door Johan op dinsdag 4 dec 2018
Wij hebben de volgende Pelgrim inbouwapparatuur in onze nieuwe keuken geplaatst gekregen: Inductie kookplaat IK2084F. Wij zijn erg tevreden over uitvoering en bediening en werking van deze apparatuur. De noodzaak van registratie om een lange garantie te waarborgen had wel wat explicieter aangegeven kunnen worden. Een separate aankoopnota is wel wenselijk. Dus: eindoordeel positief met bemerking van kleine verbeteringen.
“Bevalt goed”
Door Geert op maandag 26 nov 2018
In juni 2018 heb ik weer een keuken besteld. Dit keer met apparatuur van Pelgrim: Inductiekookplaat, koeler, vriezer, oven en afzuigkap. Bevalt goed. Betreft DK862ONY PELGRIM Inductie kookplaat
“Prima”
Door Coen op dinsdag 9 okt 2018
Alle apparaten waaronder de kookplaat van het merk Pelgrim en dat bevalt prima
“Zeer tevreden”
Door Jan op donderdag 20 sep 2018
Wij hebben voor het merk Pelgrim gekozen, inductiekookplaat. Wij zijn zeer tevreden over alle apparatuur.
“Prima”
Door Bert op vrijdag 31 aug 2018
Wij hebben gekozen voor een elektrische kookplaat van het merk Pelgrim, bevalt prima!
“Moeite met bediening”
Door Irma op woensdag 25 jul 2018
Pelgrim inductiekookplaat: IDK464ONY: ik heb moeite met touchscreen (wennen?)
“Best tevreden”
Door Hans op donderdag 19 jul 2018
Alle apparaten (Inductie kookplaat) zijn van het merk Pelgrim en we zijn daar best over tevreden.
“Prima”
Door Simone op donderdag 5 jul 2018
Ik heb gekozen voor een Pelgrim gaskookplaat. Op zich prima.
“Zeer goed merk”
Door Toos op dinsdag 3 jul 2018
Wij hebben de apparaten in de keuken gekozen; Kookplaat, Pelgrim. We zijn er tot nu toe tevreden over maar je weet het kan stuk gaan maar we hopen van niet. Pelgrim is een zeer goed merk dat hebben wij altijd in onze keuken gehad.
“Prima”
Door Piet op maandag 18 jun 2018
Al onze apparatuur is van Pelgrim en bevalt ons (tot nu toe) prima. Betreft kookplaat
“Goed”
Door Don op woensdag 13 jun 2018
Allemaal Pelgrim, ook kookplaat, bevalt allemaal goed!!
“Uitstekend”
Door Machiel op maandag 4 jun 2018
Kookplaat van Pelgrim. Bevalt uitstekend, in vorige huis ook alles van Pelgrim, goede prijs/kwaliteitverhouding
“Een teleurstelling”
Door Jonneke op woensdag 30 mei 2018
Pelgrim inductiekookplaat IDK464. De inductiekookplaat is een teleurstelling. Mijn oude kookplaat dateerde van 1998 (weet het merk niet meer) en vertoonde (kleine) gebreken (aan/uit zetten ging nog slechts met een papiertje tussen vinger en plaat). Maar verder werkte deze zeer adequaat: werd snel heet, koelde snel af en had 12 standen waarmee zorgvuldig gereguleerd kon worden. Er zat een algemene schakelaar op (een gewone ouderwetse knop) waarmee de plaat in z'n geheel aan en uit gezet kon worden. Omdat inductie nog erg 'nieuw' was in 1998, ging ik er automatisch van uit dat de Pelgrim kookplaat die ik nu aanschafte MINSTENS even goed en prettig zou zijn en (hopelijk) zuiniger in het gebruik. Van dat laatste -energiegebruik- heb ik geen gegevens. Ik weet niet hoe de oude en nieuwe zich op dit punt ten opzichte van elkaar verhouden. Ik hoop maar dat hij idd. toch zuiniger is WANT: hij is verder minder makkelijk te bedienen (niet héél belangrijk, maar het is priegelig en lastig uitleggen aan derden) en (WEL belangrijk): ronduit sloom. er zitten 9 standen op en stand 1 t/m 5 lijken echt helemaal NIETS te doen. De andere standen komen heel traag op gang. Iets aan de kook brengen duurt veel langer. Het hele kookproces duurt veel langer. Ik ben niet blij met dit apparaat en heb spijt dat ik het me zo makkelijk heb laten aanpraten -zonder zelf vooronderzoek te hebben gedaan. Ik heb meer apparaten van Pelgrim in mijn nieuwe keuken. Ik ben niet blij met het 'voordelige' Pelgrim combi-pakket dat mij veel te makkelijk in de keuken is geschoven.
“Matig tevreden”
Door Rik op dinsdag 15 mei 2018
Apparaten (oven, koelkast, vaatwasser, kookplaat, vriezer) hebben het merk Pelgrim. We gebruiken eea nu ongeveer 6 mnd. Over het geheel genomen zijn we matig tevreden voor wat betreft deze apparatuur. Het gasfornuis is wat moeilijk en lastig om schoon te houden, daarnaast duurt het vrij lang voor het vuur blijft branden na het induwen van de starter. Waarom het merk Pelgrim? Dat op aanbeveling van de verkoper, die het merk verkocht als goed met een gemiddelde prijs. Hiervoor hadden we een keuken met Siemens apparatuur, 30 jaar oud maar kwalitatief veel beter.
“Bevalt goed”
Door Hennie op vrijdag 27 apr 2018
Pelgrim inductiekookplaat. Wij hebben alle apparatuur van het merk Pelgrim. Het bevalt ons goed, we krijgen nu *8 jaar* garantie, dat is een voordeel, en de prijs is goed in verhouding tot kwaliteit.
“OK”
Door C.D. op dinsdag 24 apr 2018
Kookplaat pelgrim. Apparatuur werkt naar behoren.
“Heel tevreden”
Door Astrid op donderdag 19 apr 2018
Wij hebben bij de aanschaf van de keuken gekozen voor het merk Pelgrim en daar ook 6 apparaten van in huis, omdat de garantieperiode oploopt naarmate er meer apparaten worden gekocht. Na registratie binnen 1 maand na factuurdatum bij Pelgrim hebben we nu 8 jaar garantie. Inductie kookplaat IDK464ONY. We zijn tot nu toe heel tevreden met de apparatuur.
“Goed”
Door John op donderdag 12 apr 2018
Al mijn apparatuur is van het merk Pelgrim. Ik heb een inductie kookplaat type IDK484ONY. De apparaten bevallen tot op heden goed.
“Zeer goed”
Door Johan op maandag 2 apr 2018
Kookplaat Pelgrim! Bevalt zeer goed!
“Naar tevredenheid”
Door Hugo op dinsdag 27 mrt 2018
Alle apparatuur is van Pelgrim inclusief kookplaat en werken tot op heden naar alle tevredenheid. (slechts 1 maand in gebruik)
“Tevreden”
Door R. op maandag 19 mrt 2018
Wij hebben Pelgrim kookplaat. Tot op heden zijn ze we prima tevreden.
“Tevreden”
Door Ilse op dinsdag 13 mrt 2018
Wij hebben voor de kookplaat in ons keuken het merk Pelgrim. We zijn tevreden over de werking van de apparaten.
“Inductieplaat”
Door B.D. op donderdag 15 feb 2018
Inductieplaat IDK862ONY van Pelgrim. De inductieplaat is heel comfortabel in het gebruik. Het viel ons alleen wel tegen dat de plaat binnen een jaar aan overhitting was bezweken en er (onder de garantie) een nieuwe printplaat moest worden gemonteerd. Het schetst ook onze verbazing dat de monteur ons vertelde dat het beter was de plaat niet meteen hoog te zetten, maar eerst een tussenstand te kiezen. Dat is in de praktijk niet echt haalbaar hebben we gemerkt. In de handleiding is hier overigens geen woord over te vinden.
“Bevalt”
Door Elly op dinsdag 6 feb 2018
Het gaat om een kookplaat. Wij hebben voor apparatuur van Pelgrim gekozen en dat bevalt prima.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.