Feedback
3,1

Pelgrim Fornuizen

Getoonde score is op basis van alle ervaringen over Pelgrim fornuizen. Bekijk de 10+ beste Pelgrim fornuizen. Lees 7 gebruikerservaringen over Pelgrim Fornuizen. Qasa controleert alle ervaringen op betrouwbaarheid.
Toon alle 5 Pelgrim fornuizen
Filters
 
 geschikte  gevonden
Sorteren
Pelgrim IF960MAT Inductiefornuis Breedte 90 cm6 kookzonesAantal ovens 1 € 2.659,-
Pelgrim IF960RVS Inductiefornuis Breedte 90 cm6 kookzonesAantal ovens 1 € 2.659,-
Pelgrim PFI7160RVS Inductiefornuis Breedte 60 cm4 kookzonesAantal ovens 1 € 809,-
Pelgrim PFI7160WIT Inductiefornuis Breedte 60 cm4 kookzonesAantal ovens 1 € 815,-
Pelgrim NF960MATA Gasfornuis Breedte 90 cm6 kookzonesAantal ovens 1  
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Pelgrim Fornuizen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Herrie bij het afkoelen”
Door M de Bruin op vrijdag 22 okt 2021
wat een waardeloos fornuis hebben wij, de flop van het jaar, nou zeg maar gerust van je leven en als je mailt belt of schrijft met Atag Pelgrim is alles goed, maat je kan ons niet wijsmaken, dat als de oven stopt of de inductie dat je nog een uur herrie hoort voor het afkoelen en als je ziet wat er achter vandaan komt van stoom of condens word je gewoon bang, heb video's gemaakt en naar Pelgrim gestuurd maar niks hoor.. wat waren we blij met onze oude Siemens oven, want dit is een prul
“Vertrouwen is weg”
Door Erik op zondag 31 jan 2021
Fornuis is Pelgrim. Het fornuis(IF960mat) hebben we tot nu toe al veel problemen mee gehad en ligt ter beoordeling bij Pelgrim. Er is van onze kant aangegeven dat we het vertrouwen in het apparaat niet meer hebben.
“Absoluut niet tevreden”
Door Jeroen op maandag 4 jan 2021
Wij hebben een Pelgrim fornuis gekocht. Helaas zijn wij hier absoluut niet tevreden over. Wat een rommel. Er is al een monteur bij geweest maar u kent vast het verhaal. "temp mag 10-15% afwijken". "dit valt binnen marge". En dan het opwarmen. Dit duurt gewoon een half uur en daarbij haalt de oven nooit de maximale temperatuur aanduiding. De keukenwinkel style heeft ons goed geholpen hoor maar het fornuis is gewoon niets.
“Helemaal niet blij”
Door Dennis op vrijdag 16 okt 2020
Nooit van mijn leven meer een pelgrim oven wat een slechte service en kwaliteit na 1 jaar is mijn oen al kapot en valt de deur er bijna uit en ivm met werk is het vrij lastig om s ochtends vroeg af te spreken. maar bij de klantenservice van pelgrim is het onmanlijk om s middags een monteur te laten komen. Na 2 keer zeer bijdehand aangesproken te zijn ben ik hier nu helemaal klaar mee. Zit hier na een jaar al met een kapotte oven en iemand van hun die me hiermee wil helpen. Wat een waardeloos bedrijf is dit zeg.
“Slechte service”
Door MvdV op maandag 21 okt 2019
Een fornuis gekocht van 2000 euro, na 3 jaar laat de zwarte lak los. Pelgrim service gebeld, bied alleen een monteur aan om te kijken en al 70 euro voor rijdkosten moet betalen. Uiteindelijk zit ik nu met een duur fornuis waarvan de lak los laat en echt geen extra 70 euro ga betalen wat geen fout van ons is en geen andere oplossing heeft. Slechte service!
“Storingsvrij”
Door Raymond op maandag 26 aug 2019
Het fornuis is van Pelgrim. Elk apparaat werkt tot dusverre storingsvrij.
“Matig”
Door Michiel op donderdag 12 apr 2018
Ik heb gekozen voor Pelgrim. Ik vind de apparatuur niet super voor het kwaliteitsniveau. Betreft fornuis. M.n. de bediening van de inductie.