Feedback
7,3

Pelgrim Vaatwassers

Website: www.pelgrim.nl
Ervaring met een Pelgrim vaatwasser?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Ervaringen
Er zijn 69 ervaringen over Pelgrim Vaatwassers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Prijs bekend van 1 Pelgrim vaatwasser van 774,-. Alle Pelgrim vaatwassers tonen.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren27 ervaringen
4 sterren18 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren10 ervaringen
1 ster9 ervaringen
“Nooit meer”
Door MIchiel de Ruijter op woensdag 27 mei 2020
Sinds 5 jaar een Pelgrim vaatwasser, GVW475ONY, en ik ben zeer zeker niet te tevreden. Er kan te weinig in voor een huishouden van 4 personen en 7 van de 10 keer is de vaat niet schoon. Inmiddels al voor de derde keer stukken aan de vaatwasser. 1, slangklem watertoevoer moeten vervangen,2 deurslot schakelaar kapot en aan/uit schakelaar vervangen. 3. wat er nu weer stuk is nog geen idee, monteur komt over een week.
Wat mij betreft komt er nooit meer een Pelgrim/Atag vaatwasser meer in huis.
“Naar tevredenheid”
Door Xander op zaterdag 25 apr 2020
De inbouwapparaten (vaatwasser) zijn allemaal van het merk Pelgrim. Deze bevallen erg goed, naar tevredenheid.
“Nooit meer Pelgrim”
Door Schouten op woensdag 22 apr 2020
Wij hebben sinds een maand of 8 een pelgrim vaatwasser, GVW 840 XL. Vanaf de eerste dag zit er tijdens het hele programma een harde tik in. Na diverse keren gebeld te hebben kwam er een monteur. Deze had niet veel tijd en vertelde bij de eerste tik oh dat is gewoon een tik als hij naar een ander programma gaat. Vreselijk irritant geluid, en niet 1 keer maar meerdere keren. In het verleden altijd Bosch gehad en nog nooit een tik in een van deze apparaten gehoord. Nooit meer Pelgrim. Machine droogt ook niet bij een kort programma
“Bevalt”
Door Rood op donderdag 16 apr 2020
Wij hebben alle apparaten van het merk Pelgrim. Dit omdat wij ooit weleens apparaten hadden van Pelgrim en die ons toen bevielen. Nu was er een kortingsactie op het moment dat we de keuken kochten, en de wat langere garantie, 8 jaar bij meerdere apparaten. Dus was de keuze niet zo moeilijk om weer voor Pelgrim te kiezen. Betreft vaatwasser GVW820XL.
“Prima”
Door Jan op woensdag 15 apr 2020
Allemaal Pelgrim apparaten: vaatwasser type GVW481ONY. Alle apparaten bevallen prima
“Top”
Door Anouk op dinsdag 14 apr 2020
Al onze keukenappratuur is van het merk Pelgrim. Dit betreft vaatwasser inbouw XL 86 cm hoog Pelgrim Model NO: GVW820XL. De apparaten bevallen ons enorm goed. De afwasmachine is top! Hoe vies je de vaat er ook inzet (zonder af te spoelen) alles wordt op en top schoon dankzij de verscheidenheid aan programma's.
“Bevalt prima”
Door Peter op zondag 29 mrt 2020
Alle apparaten zijn van Pelgrim: Vaatwasser DW 30.1. Bevalt allemaal prima , de merkkeuze hebben wij niet gedaan maar door de keukenzaak. Is toen vertelt dat het een keukenmerk zou worden van voldoende kwaliteit. Zit een garantie termijn op van 5 jaar, dus we zien het wel .
“Uitstekend”
Door Siem op woensdag 4 mrt 2020
Wij hebben alle apparaten van pelgrim (vaatwasser) en deze bevallen uitstekend
“Bevalt”
Door Lodewijk op donderdag 27 feb 2020
Wij hebben de apparaten ( vaatwasser ) van Pelgrim. Deze bevallen tot nu toe heel goed.
“Niet droog”
Door Willy op woensdag 12 feb 2020
Pelgrim vaatwasser. De vaatwasser maakt aan het einde van het programma een 4x tikkend geluid en wij vinden dat vaat niet erg droog uit komt.
“Voldoet ruimschoots”
Door Wim op vrijdag 7 feb 2020
In onze keuken welke in december is geplaatst hebben wij de volgende apparatuur zitten: vaatwasser Pelgrim Type DW40 2. De apparatuur is door de keukenzaak perfect geplaatst en voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. Bovendien heb je bij Pelgrim bij vier of meer inbouwapparaten recht op een garantieperiode van maar liefst acht jaar!
“Thermostaat probleem”
Door mekking op dinsdag 4 feb 2020
Pelgrim gvw 486 ony geleverd bij keuken helaas hij heeft de geest gegeven 3 en half jaar oud geeft code e 4 thermostaat probleem,kan laten maken ja 70 euro voorijkosten dan thermostaat 2 uurtjes werk(dit zijn schattingen tel uit je winst,leg er iets geld bij en je hebt een nieuwe,ik hoop dat de rest van pelgrim iets langer mee gaat stoomoven en combi oven.
“Erg blij ermee”
Door Jan op maandag 6 jan 2020
wij hebben gekozen voor Pelgrim apparaten 1x een afwasmachine. Alle apparaten bevallen erg goed, ze doen wat ze moeten doen en zo stil mogelijk dat is heel erg fijn.
“Zeer tevreden”
Door Ingrid op dinsdag 31 dec 2019
Wij zijn tot heden zeer tevreden met de geadviseerde en door ons gekozen apparatuur. We hebben de keuken sinds juni dit jaar dus het is nog vrij kort om een goede beoordeling te geven. Gekozen apparaten: het heeft altijd een gewenningsperiode nodig alvorens je alle "ins en outs" hebt ontdekt. Vaatwasser> Pelgrim GVW810L: was ff wennen maar uiteindelijk zeer tevreden. Fluisterstil in gebruik en de vaat komt er schoon en droog uit. Dus al met al zijn we super tevreden met de gemaakte keuzes tot nu.
“Lekt”
Door Petra op dinsdag 3 dec 2019
Sinds 3 maanden in het bezit van een vaatwasser Pelgrim GVW810L. Onderste korf schuift uit de rail als er borden aan 1 kant staan. In de bovenste korf zit een gedeelte waar bijna geen glazen tussen passen. En nu na 3 maanden lekt het zoutreservoir spontaan zout met water terwijl hij niet wordt gebruikt. Wachttijd voor monteur 8 dagen, niet meer gebruiken en 20 min in de wacht voordat iemand de telefoon aanneemt.
“Bevalt goed”
Door Frans op maandag 2 dec 2019
Alle apparaten zijn van Pelgrim. de typenummers zijn: GVW830LS VAATWASSER 82CM H LADE. De apparaten bevallen ons goed. Doen wat ze doen moeten.
“Uitstekend”
Door Albert op maandag 25 nov 2019
We hebben gekozen voor Pelgrim. Vaatwasser bevalt uitstekend.
“Klein puntje met glazen”
Door Hans op zaterdag 23 nov 2019
Ik heb mijn apparaten geregistreerd bij Pelgrim via hun site. Wij hebben weinig opmerkingen. Toch zijn ze wellicht van belang. De Pelgrim vaatwasser heeft roosters die schuiner staan dan wij gewend en de glazen gewend zijn. De glazen met zware onderzijde vallen om.
“Heel tevreden”
Door Peter op vrijdag 22 nov 2019
Wij hebben gekozen voor een Pelgrim vaatwasser. We zijn hier heel tevreden over.
“Werkt niet”
Door albert op maandag 11 nov 2019
helaas een slechte ervaring, op de dag van plaatsing werkt de vaatvaatwasser niet. Dus nog steeds geen werkend product. er wordt ondanks een nieuwe machine zeer traag service verleend.
“Vochtig”
Door Anja op vrijdag 1 nov 2019
Ik heb alles van Pelgrim,vaatwasser wordt vochtig als de vaat er in blijft staan bv een nacht
“Valt wat tegen”
Door Jenny op vrijdag 1 nov 2019
We hebben bij de keuken gekocht een pelgrim gvw461ony vaatwasser. Indeling valt wat tegen t.o.v. onze oude.
“Prima”
Door Liesbeth op maandag 21 okt 2019
Vaatwasser is van pelgrim. Prima apparatuur.
“Erg goed”
Door Han op vrijdag 27 sep 2019
We hebben de vaatwasser van het merk Pelgrim aangeschaft, bevalt erg goed. Vanwege de combinatie 8 jaar garantie. Klantenservice van Pelgrim is prima.
“Spijt”
Door Corelly op maandag 16 sep 2019
We hebben spijt dat we niet voor Siemens keukenapparatuur gegaan zijn. De kwaliteit van Pelgrim apparatuur is toch minder dan onze voorkeur Siemens (of Bosch). Met name de kwaliteit van de vaatwasser is (ver) beneden verwachting. Vanwege de aanbieding van diverse apparaten van eenzelfde merk hebben wij (helaas) toch voor de Pelgrim vaatwasser gekozen. Advies aan toekomstige kopers: blijf wat betreft de apparatuur toch je eigen koers varen en neem je "verlies" door geen gebruik te maken van een aanbieding.
“Nog wennen”
Door Marianne op woensdag 4 sep 2019
Wij hebben alle apparaten van Pelgrim. Vaatwasser: nog wennen om goede stand te vinden, pannen soms niet schoon.
“Tevreden”
Door DW op zondag 25 aug 2019
Ik kocht een keuken met apparatuur waaronder vaatwasser. Alle apparaten zijn van het merk Pelgrim. Tot dusverre tevreden ermee, enkel bij de vaatwasser het probleem dat de onderste lade snel van de geleider af gaat wanneer er borden in staan ( als er bv vier borden in staan moéten deze verdeeld worden naar twee zijden van de lade)
“Geen positieve ervaring”
Door Michel op maandag 22 jul 2019
We hebben apparatuur van het merk Pelgrim. In de keuken zitten de volgende apparaten: Vaatwasser ( GVW461ONY). Vaatwasser hier geen positief ervaring en ik denk dat deze ook vervangen gaat worden over niet al te lange tijd. Vaatwasser is onhandig kwa indeling en na weken kunnen we onze draai hier nog niet in vinden. Wat ook een drama is om niet te zien of horen dat de vaatwasser klaar is. Deze is blijkbaar niet echt voor een gezin met grote puberende eters. Over het algemeen wel een goede ervaring met het merk Pelgrim en we zouden hier in het vervolg ook zeker naar kijken, alleen dan zullen we ons wel beter verdiepen in de vaatwasser voor we een keuze maken.
“Prima”
Door Peggy op maandag 8 jul 2019
Pelgrim vaatwasser. De apparaten bevallen ons prima.
“Niet perfect”
Door Pieter op zondag 7 jul 2019
Vaatwasser is lekker ruim. Heeft wel heel vaak (ca elke 2-3 weken) een ronde nodig met speciaal reinigingsmiddel, anders neemt het wasresultaat snel af. De gimmick met de deur (opent automatisch voor het einde van de cyclus om zo het droogproces te bevorderen) werkt niet perfect. Met name kunststof objecten moeten nagedroogd worden. Heeft een bedieningspaneel met een aanraakscherm, maar dit is niet responsief genoeg, daardoor zijn instellingen heel lastig te veranderen. GVW840XL VAATWASS. XL 86CM H LADE PEL. Wij hebben alle apparaten van Pelgrim aangeschaft. Zijn allemaal van een lijn van Pelgrim die je bijzonder weinig ziet op internet, volgens de verkoper een speciale lijn die alleen via geselecteerde dealers wordt verkocht. Wat er verder zo bijzonder aan is, is mij iig niet duidelijk.
“Vol tevreden”
Door Karin op zondag 16 jun 2019
Wij hebben gekozen voor Pelgrim. Het feit dat er langere garantie werd geboden bij de aanschaf van meerdere apparaten heeft ons geholpen deze keuze te maken. Wij hebben een vaatwasser. Tot op heden zijn wij uiterst tevreden met onze apparatuur. De vormgeving en uitstraling passen mooi bij onze moderne keuken. Het werkt ook allemaal naar volle tevredenheid.
“Prima”
Door Wim op maandag 27 mei 2019
Vaatwasser: Pelgrim. Bevalt prima!
“Halfgaar”
Door Rene op woensdag 22 mei 2019
We hadden een (halfgare) Pelgrim vaatwasser. We hebben nu vaatwasser van Neff; apparaat bevalt stukken beter. Filter werkt daarvan beter en schoon is ook schoon.
“Goed”
Door Iloma op vrijdag 10 mei 2019
Wij hebben gekozen voor het merk Pelgrim, dat is de vaatwasser. Tot nu toe bevalt deze goed.
“Ruim voldoende”
Door Niek op vrijdag 1 mrt 2019
De apparatuur is van het merk Pelgrim. Het bevalt zeer goed. Er zit zelfs 8 jaar garantie op de apparaten. De vaatwasser wast goed schoon maar door het ontwerp van de klep rijdt de onderste korf niet zo gemakkelijk naar buiten en het klepje waar het vaatwastablet achter zit sluit lastig. Maar hij wast wel goed schoon dus toch nog een ruime voldoende. Vaatwasser: GVW476RVS (vergelijkbaar met GVW476ONY
“Prima”
Door Johan op zaterdag 16 feb 2019
Merk inbouwvaatwasser: Pelgrim. De apparaten bevallen prima en gekocht i.v.m. prijs-kwaliteitsverhouding.
“Goed”
Door Heleen op zondag 27 jan 2019
Pelgrim vaatwasser: is goed
“Bevalt goed”
Door Tineke op maandag 21 jan 2019
Wij hebben met onze keuken de volgende apparaten aangeschaft: Vaatwasser GVW820L. Alles van Pelgrim. Tot nu toe bevallen ze goed. We hebben dit merk gekozen omdat we korting kregen bij aanschaf van 5 apparaten.
“Heel tevreden”
Door Sylvia op zondag 20 jan 2019
Wij hebben in de keuken gekozen voor apparaten van Pelgrim. Vaatwasser GVW476RVS (vergelijkbaar met GVW476ONY) . Wij zijn heel tevreden, de apparaten bevallen prima.
“Prima”
Door Harrie op vrijdag 11 jan 2019
Vaatwasser, alles is Pelgrim. Bevalt tot nog toe prima.
“Lastig in gebruik”
Door Ron op donderdag 27 dec 2018
Apparaten gekozen in de keuken: Vaatwasser: Pelgrim GVW476RVS (vergelijkbaar met GVW476ONY). Alle apparaten bevallen prima behalve de vaatwasser deze heeft een onhandige indeling, het onderste rek schuift vaak uit de rails, wij kunnen er minder in kwijt en is o.a. daardoor lastig in te ruimen in vergelijking met de vaatwassers van Siemens en Miele die wij in vorige keukens hadden.
“Goed”
Door Miranda op zondag 16 dec 2018
Wij hebben een U-vorm keuken gekocht met apparatuur van Pelgrim voor de vaatwasser. Alle apparaten bevallen goed.
“Erg tevreden”
Door Johan op dinsdag 4 dec 2018
Wij hebben de volgende Pelgrim inbouwapparatuur in onze nieuwe keuken geplaatst gekregen: Vaatwasser GVW820L. Wij zijn erg tevreden over uitvoering en bediening en werking van deze apparatuur. De noodzaak van registratie om een lange garantie te waarborgen had wel wat explicieter aangegeven kunnen worden. Een separate aankoopnota is wel wenselijk. Dus: eindoordeel positief met bemerking van kleine verbeteringen.
“Bevalt goed”
Door Geert op maandag 26 nov 2018
In juni 2018 heb ik weer een keuken besteld. Dit keer met apparatuur van Pelgrim: Inductiekookplaat, koeler, vriezer, oven en afzuigkap. Bevalt goed. Betreft GVW810L PELGRIM vaatwasser
“Prima”
Door Coen op dinsdag 9 okt 2018
Alle apparaten waaronder de vaatwasser van het merk Pelgrim en dat bevalt prima
“Zeer tevreden”
Door Jan op donderdag 20 sep 2018
Wij hebben voor het merk Pelgrim gekozen, vaatwasser. Wij zijn zeer tevreden over alle apparatuur.
“Prima”
Door Bert op vrijdag 31 aug 2018
Wij hebben gekozen voor een vaatwasser van het merk Pelgrim, bevalt prima!
“Niet tevreden”
Door L vd stel op donderdag 12 jul 2018
Vaatwasser is 8 maanden oud. Programma duurt veel langer dan op display staat. Blijft op bodem volstaan met water aan het einde van het programma. Bij start moet er een paar minuten geduwd worden tegen de deur. Dan blijft programma lopen. Anders stopt het programma.
“Slechte vaatwasser”
Door Alies op woensdag 27 jun 2018
We hebben pelgrim apparatuur, de vaatwasser is waardeloos in 3 jaar tijd hebben we al 3x nieuwe onderdelen erin gekregen met de nodige kosten. deur vaatwasser zou vervangen worden niet gebeurt. Zo kan ik nog wel even doorgaan. weggegooid geld.
“Prima”
Door Piet op maandag 18 jun 2018
Al onze apparatuur is van Pelgrim en bevalt ons (tot nu toe) prima. Betreft vaatwasser
“Goed”
Door Don op woensdag 13 jun 2018
Allemaal Pelgrim, ook vaatwasser, bevalt allemaal goed!!
“Uitstekend”
Door Machiel op maandag 4 jun 2018
Vaatwasser van Pelgrim. Bevalt uitstekend, in vorige huis ook alles van Pelgrim, goede prijs/kwaliteitverhouding
“Tevreden”
Door Jonneke op woensdag 30 mei 2018
Pelgrim vaatwasser GVW792. Ik ben tevreden over de vaatwasser. Heb nooit eerder een vaatwasser gehad en kan deze dus ook niet vergelijken met eerdere producten. Ik heb meer apparaten van Pelgrim in mijn nieuwe keuken. Ik ben niet blij met het 'voordelige' Pelgrim combi-pakket dat mij veel te makkelijk in de keuken is geschoven.
“Uitstekend”
Door Thea op zondag 20 mei 2018
Ik heb een Pelgrim vaatwasser. De apparaten bevallen uitstekend. De keuze voor deze apparaten was de bekende merken en goed advies van de keukenzaak.
“Matig tevreden”
Door Rik op dinsdag 15 mei 2018
Apparaten (oven, koelkast, vaatwasser, kookplaat, vriezer) hebben het merk Pelgrim. We gebruiken eea nu ongeveer 6 mnd. Over het geheel genomen zijn we matig tevreden voor wat betreft deze apparatuur. We vinden de vaatwasser minder gebruiksvriendelijk. Waarom het merk Pelgrim? Dat op aanbeveling van de verkoper, die het merk verkocht als goed met een gemiddelde prijs. Hiervoor hadden we een keuken met Siemens apparatuur, 30 jaar oud maar kwalitatief veel beter.
“Problemen”
Door T. op maandag 30 apr 2018
Er is gekozen voor een Pelgrim GVW7920NY afwasmachine. Hiermee hadden wij vrijwel direct problemen. Er bleef water in staan en het programma werd niet afgemaakt. Dat hebben wij bij de keukenzaak gemeld. Zij hebben dat super behandeld. Kwamen direct zelf kijken en hebben daarna Pelgrim ingeschakeld omdat zij het probleem moesten verhelpen. Het kwam door een niet goed sluitende deur. Pelgrim is daar twee keer voor geweest. De eerste keer hadden ze het niet voldoende opgelost. De tweede keer kwam er een hele nieuwe deur in. Keukenzaak is daarna nog geweest om de ontstane waterschade ad keuken ongedaan te maken. Zelf zou ik niet voor deze afwasmachine kiezen. Ik vind hem van een veel mindere kwaliteit dan ik gewend was.
“Bevalt goed”
Door Hennie op vrijdag 27 apr 2018
Pelgrim vaatwasser. Wij hebben alle apparatuur van het merk Pelgrim. Het bevalt ons goed, we krijgen nu *8 jaar* garantie, dat is een voordeel, en de prijs is goed in verhouding tot kwaliteit.
“Geen vastzetmogelijkheid programma”
Door Astrid op donderdag 19 apr 2018
Wij hebben bij de aanschaf van de keuken gekozen voor het merk Pelgrim en daar ook 6 apparaten van in huis, omdat de garantieperiode oploopt naarmate er meer apparaten worden gekocht. Na registratie binnen 1 maand na factuurdatum bij Pelgrim hebben we nu 8 jaar garantie. Vaatwasmachine GVW487ONY. We zijn tot nu toe heel tevreden met de apparatuur, maar ik vind het jammer dat er bij de vaatwasser geen mogelijkheid is om hetzelfde programma vast te zetten.
“Niet tevreden”
Door Harry op maandag 16 apr 2018
Apparaten: afwasmachine, merk Pelgrim. Afwasmachine klein en maakt niet altijd schoon, volgende keer een Bosch.
“Goed”
Door John op donderdag 12 apr 2018
Al mijn apparatuur is van het merk Pelgrim. Ik heb een volledig integreerbare vaatwasmachine type GVW476RVS. De apparaten bevallen tot op heden goed.
“Niet super”
Door Michiel op donderdag 12 apr 2018
Ik heb gekozen voor Pelgrim. Ik vind de apparatuur niet super voor het kwaliteitsniveau. Betreft vaatwasser.
“Zeer goed”
Door Johan op maandag 2 apr 2018
Vaatwasser Pelgrim! Bevalt zeer goed!
“Slechte keuze”
Door Agaat op donderdag 29 mrt 2018
Pelgrim op aanraden van de verkoper. Nooit meer! Was een slechte keuze, de vaatwasser was al heel snel stuk. Waardeloos dus!
“Naar tevredenheid”
Door Hugo op dinsdag 27 mrt 2018
Alle apparatuur is van Pelgrim inclusief vaatwasser en werken tot op heden naar alle tevredenheid. (slechts 1 maand in gebruik)
“Tevreden”
Door Ilse op dinsdag 13 mrt 2018
Wij hebben voor de vaatwasser in ons keuken het merk Pelgrim. We zijn tevreden over de werking van de apparaten.
“Ruime vaatwasser”
Door B.D. op donderdag 15 feb 2018
Vaatwasser GVW792 van Pelgrim. De indeling van de vaatwasser, zeker de bovenkorf, is heel handig. Je kunt er veel vaat in kwijt.
“Slecht”
Door Theo op woensdag 9 sep 2015
2 maanden geleden een keuken gekocht met inbouw apparatuur van Pelgrim, de afwasmachine werkte van af dag een als slecht en begaf het na een week, hoe vaak je ook belt, terugbellen doen ze niet en voorlopig zijn we 10 weken verder en werkt de afwasmachine nog niet.
“Goede prijs kwaliteitverhouding”
Door Niels op woensdag 14 mei 2014
Onze keukenzaak kan in principe alle merken leveren, maar de voorkeur gaat uit naar Pelgrim. Qua prijs is dit vaak de allerbeste keus. Kwalitatieve goede apparatuur (vaatwasser) tegen een goede prijs en lange garantieperiode. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed.
“Niet tevreden”
Door Tanis op zaterdag 16 nov 2013
We waren we achteraf niet tevreden over inbouwapparatuur. Pelgrim vaatwasser gaf een slecht afwas en droog-resultaat. Toch weer uitgekomen op de duurdere Miele.
Vaatwassers
Prijs bekend van 1 Pelgrim vaatwasser van 774,-.
Pelgrim GVW480ONY vaatwasser
Pelgrim GVW480ONY
Inbouw | 47 dB | 12 couverts | Energieklasse A | Uitgestelde start
€ 774,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis