Feedback
7,8

Gaggenau koelkasten

Gaggenau verkoopt luxe inbouw koelkasten. De koelkasten zijn in de regel voorzien van led verlichting, meerdere klimaatzones en koelladen met een temperatuur rond 0 graden om etenswaren langer vers te houden.
Gaggenau koelkasten aanbod
Selecteer een Gaggenau koelkast en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 koelkasten
€500 - €750 koelkasten
€750 - €1000 koelkasten
> €1500 koelkasten

Energieklasse: D E
Aantal frontdeuren: 1 2
Vriezen: Ja
Selecteer een filter
Ervaringen met Gaggenau koelkasten
Er zijn 4 ervaringen over Gaggenau Koelkasten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Ontzettend blij”
Door V.D. op maandag 14 feb 2022
Wij hebben als koelkast de Gaggenau RC242203 gekozen, waar we ontzettend blij mee zijn.
“Zeer content”
Door Robbert op dinsdag 14 jan 2020
Wij hebben in onze keuken gekozen voor een Gaggenau koelkast. Met alles tevreden. Apparatuur werkt prima en zijn we zeer content mee.
“Fantastische apparatuur”
Door Joost op woensdag 27 jun 2018
De apparatuur is van Gaggenau. RW424260 wijnklimaatkast, een RC289203 koelkast en een RF287202 vriezer. De gaggenau apparatuur is fantastisch. Zou het zonder twijfel weer kopen.
“Uitstekend”
Door Marcel op donderdag 30 nov 2017
Koelkast en vriezer van Gaggenau -> deze bevalt uitstekend
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.