Feedback
8,0

Gaggenau Ovens

Ervaring met een Gaggenau oven?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Gaggenau Ovens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Verhit niet gelijkmatig”
Door Robbert op dinsdag 14 jan 2020
Wij hebben in onze keuken gekozen voor een Gaggenau combi-oven en stoom-oven. Met alles tevreden behalve de combi-oven. Die verhit niet gelijkmatig en volgens Gaggenau is dat helaas zo. Ze zijn een paar keer langs geweest met advies, maar helaas kunnen we de ongelijkmatige verwarming niet voorkomen. Alle andere apparatuur werkt prima en zijn we zeer content mee.
“Zeer tevreden”
Door Marcel op donderdag 12 dec 2019
We hebben een stoomoven met vaste wateraansluiting en een oven/grill, beiden van Gaggenau, met daaraan toegevoegd de warmhoudplaten van Gaggenau. De apparatuur bevalt uitermate goed, is mooi afgewerkt en zeer krachtig! Zeer tevreden dus!
“Prima”
Door Sandra op donderdag 1 aug 2019
Gaggenau, stoom/combi oven en grote oven ...bevalt prima
“Fantastisch”
Door Anneke op donderdag 11 jul 2019
Allereerst wil ik melden dat we uiterst tevreden zijn over de keuze van de apparaten die we, op advies van adviseur, hebben gemaakt. De oven is van Gaggenau: type BOP 251101 met pyrolyse en pizzabaksteen. Een werkelijk fantastische oven! B&O design, uiterst simpele en overzichtelijke bediening; pyrolyse zou ik werkelijk aan iedereen aanraden! We hadden in onze vorige keuken al een Gaggenau, dus die keuze was heel snel gemaakt.
“Fantastisch”
Door Joost op woensdag 27 jun 2018
De apparatuur is van Gaggenau. BS475111E combistoom oven met vaste wateraansluiting, BO471111 bakoven met pizzasteen en rotiserie, en een WS461110 warmhoudlade. De gaggenau apparatuur is fantastisch. Zou het zonder twijfel weer kopen.