Feedback
6,5

Gaggenau vaatwassers

Gaggenau vaatwassers reinigen uw vaat op een zachte, stille en effectieve wijze. Ze beschikken over verschillende functies en eigenschappen, waaronder Zeolith-technologie voor superieure droogresultaten. Ook beschikken sommige vaatwassers over met siliconen beklede inklapbare rekken speciaal voor uw wijnglazen.
Gaggenau vaatwassers aanbod
Selecteer een Gaggenau vaatwasser en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 vaatwassers
€500 - €750 vaatwassers
€750 - €1000 vaatwassers
€1000 - €1500 vaatwassers
> €1500 vaatwassers

Energieklasse: B D
Aantal couverts: 12 13
Selecteer een filter
Ervaringen met Gaggenau vaatwassers
Er zijn 4 ervaringen over Gaggenau Vaatwassers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Vaatwasmachine al meerder keren kapot”
Door Johanvan geirt op woensdag 5 apr 2023
Hebben 6 toestellen van Gaggenau. Eerlijk zeer ontgoocheld vaatwasmachine al 3 nieuw pompen een ventilator warm hou schotel kontaktpunt achteraan al vervangen. Oven al hersteld drie bedieningsknop moeten bestellen. Nu weer valt vaatwasmachine telkens uit met error E24 geen water ondanks alles nagezien en water genoeg is ook de druk. Bellen naar Gaggennau is al een heel gedoe en kost al geld 39 cent per minuut schande. Interventie 149.99 eur elk kwartier 49.99 euro extra erbij. Onbegrijpelijk zo duur en klant onvriendelijk. Voor ons nooit nog Gaggenau men is verwittigd.
“Starten van de vaatwasser is een gedoe”
Door Frans Fennema op vrijdag 25 nov 2022
Als ie eenmaal start doet hij de vaatwas goed. Maar vaak wil hij niet starten vanwege die aanraakgevoelige knoppen. Dan moet je de stekker eruit trekken en soms nog een keer en soms doet ie het dan nog niet. Dan moet je even wachten tot hij het de volgende dag wel doet. Het doet denken aan een koppige ezel. Doet het uiteindelijk wel, maar of je daar nou zo blij mee bent gezien de prijs is maar zeer de vraag.
“Zeer content”
Door Robbert op dinsdag 14 jan 2020
Wij hebben in onze keuken gekozen voor een Gaggenau vaatwasser. Met alles tevreden. Apparatuur werkt prima en zijn we zeer content mee.
“Fantastisch”
Door Joost op woensdag 27 jun 2018
De apparatuur is van Gaggenau. DF481161 vaatwasser. De gaggenau apparatuur is fantastisch. Zou het zonder twijfel weer kopen.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.