Feedback
7,3

Gaggenau kookplaten

Gaggenau verkoopt exclusieve inbouw kookplaten in het dure prijssegment. De verwarmingsmethode is op basis van gas of inductie.
Gaggenau kookplaten aanbod
Selecteer een Gaggenau kookplaat en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 kookplaten
€500 - €750 kookplaten
€750 - €1000 kookplaten
> €1500 kookplaten

Aantal kookzones: 1 2 3 4 5
Opstelling: Inbouw Vrijstaand
Functies: Wokbrander
Selecteer een filter
Ervaringen met Gaggenau kookplaten
Er zijn 3 ervaringen over Gaggenau Kookplaten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer krasgevoelig”
Door M.R. de la Porte op woensdag 17 jan 2024
Wij hebben twee jaar geleden een hele dure (>4.000) inductieplaat gekocht met 1 grote kookzone. Prachtig apparaat, maar helaas met heel slecht glas. Binnen korte tijd zaten er krassen op en kringen. Na herhaaldelijk vragen gesteld te hebben was het advies om met de speciale reiniger van Gaggenau het oppervlak schoon te houden. Maar daar gaan de krassen niet mee weg. Wij koken al meer dan 20 jaar op inductie en dit is veruit de meest krasgevoelige glasplaat. Deze plaat ziet er uit alsof het 20 jaar in gebruik is! Hier ben ik erg ontevreden over. De klantenservice zegt geen verantwoordelijkheid te dragen over krassen, dit zou onzorgvuldig gebruik zijn? Ik adviseer dit product om deze reden niet!.
“Zeer content”
Door Robbert op dinsdag 14 jan 2020
Wij hebben in onze keuken gekozen voor een Gaggenau kookplaat. Met alles tevreden. Apparatuur werkt prima en zijn we zeer content mee.
“Zonder twijfel opnieuw kopen”
Door Joost op woensdag 27 jun 2018
De apparatuur is van Gaggenau. CV282100 kookplaat met afzuiging. De gaggenau apparatuur is fantastisch. Zou het zonder twijfel weer kopen.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.