Feedback
6,2

Bauknecht magnetrons

Bauknecht heeft een ruim assortiment inbouw en vrijstaande magnetrons om jouw gerechten snel op te warmen. Je kan ook kiezen voor een combi-magnetron zodat je de magnetron ook als oven kunt gebruiken. De magnetrons worden verkocht in verschillende kleuren, waaronder zwart en rvs.
Bauknecht magnetrons aanbod
Selecteer een Bauknecht magnetron en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 magnetrons
€500 - €750 magnetrons
€750 - €1000 magnetrons
> €1500 magnetrons

Magnetronvermogen: 800 W 900 W
Selecteer een filter
Ervaringen met Bauknecht magnetrons
Er zijn 34 ervaringen over Bauknecht Magnetrons. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren8 ervaringen
4 sterren9 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren10 ervaringen
1 ster6 ervaringen
“Werkt naar behoren”
Door Frank op dinsdag 10 jan 2023
Wij hebben een Bauknecht EMPK9P645PT combi magnetron en deze werkt voor zover naar behoren.
“Bevalt prima”
Door Jo op maandag 31 okt 2022
Deze combimagnetron van Bauknecht bevalt prima.
“Dik tevreden”
Door ERM op woensdag 5 okt 2022
Ik heb het apparaat nu een week en ben dik tevreden. Ik heb de reviews gelezen en ik constateer dat met name het gedoe rondom software gelukkig geen last van heb gehad. Je moet geen digibeet zijn, ik raad je dan aan om een type te nemen met draaiknoppen. Overigens kan jezelf updaten via het draadloze netwerk. Apparaat werkt alleen met de 2,4 GHz band. Registratie gaat via een app op je smartphone, daarnaast kan je via jouw device op afstand bv de oven alvast voorverwarmen etc. Ik moet wel zeggen dat de app soms storingen heeft maar dat staat los van de combimagnetron. Stomen gaat geweldig, gebruik daarbij de bijgeleverde stoomschaal. Ietsje water onderin en dynamisch stomen optie. Magnetron en oven werken prima. De oven is wat milder dan mijn vorige Bauknecht waardoor ik de oven altijd 5 graden hoger zet om het feller te laten werken voor die korst bij broodjes bakken. Crisp/oven is feitelijk een Airfryer, die moet ik nog uitproberen. Alvast de tip gebruik als je patat wil bakken met deze techniek, koop dan friet die geschikt is voor de Airfryer anders krijg je vochtige frietjes. Omdat de oven zwart glas is zie ik helaas wel snel vinger en vet afdrukken, dus even reinigen na gebruik is wel verstandig. De deur werkt trouwens met soft close dus die gaat met een lichte duw al dicht.
“Bevalt prima”
Door Sjaak op woensdag 24 aug 2022
Deze Bauknecht combi magnetron werkt goed en bevalt prima.
“Bevalt echt heel goed”
Door CC op vrijdag 20 mei 2022
Wij hebben alle apparaten van Bauknecht, dus ook de combi-oven magnetron. Het bevalt ons echt heel goed! Her en der wat kuurtjes, maar welk apparaat heeft dat niet.
“Slecht te bedienen”
Door john Kok op zondag 6 feb 2022
Zonder zaklamp kun je savond eigenlijk de oven niet fatsoenlijk bedienen. Snap ff niet dat dit soort producten in 2022 nog verkocht worden...
“Software springt steeds op Whirlpool”
Door Marco kuperus op maandag 31 jan 2022
Wat een rot ding. Software springt op whirlpool waardoor de helft van de functies niet te gebruiken meer zijn. Nooit meer Bauknecht... 0 hulp van bauknecht
“Waardeloos ding”
Door Stien op den Brouw op woensdag 8 dec 2021
Sinds 21 oktober hebben wij deze oven ons bezit, was ingebouwd in ons nieuwe huis. Vanaf dag 1 deed hij niks helemaal niks na weken wachten een monteur die niet verder keek dan zijn neus lang was. De tweede monteur had geen onderdelen nu wachten op monteur nr 3. Wat een verschrikkelijke oven, heel erg gebruiksonvriendelijk. Om te beginnen geen verlichting in het dispay savonds heb je een zaklamp nodig om de oven aan te zetten. Springt gelijk op een buitenlands taal. Tiptoetsen onvriendelijk ingebruik je moet er hard op drukken dus niks tiptoets. Kortom een waardeloos ding en waardeloze service van Bauknecht en van de keuken leverancier. Ik ga overdenken welke stappen ik kan ondernemen.
“Biedt veel mogelijkheden”
Door Edwin op woensdag 20 okt 2021
Wij hebben alle apparaten van Bauknecht. Combimagnetron met stoomfunctie EMPK11F645. Blij met de vele mogelijkheden. Bepaalde gerechten is nog zoeken welke stand/vermogen. De voorgestelde keuze die het apparaat aangeeft is niet altijd aan te klikken. Bijv. ontbijttip magnetron 1.50. die moet te kiezen zijn, maar dat werkt niet altijd.
“Service: nul”
Door Anne-Sophie Vangenechten op woensdag 5 mei 2021
Jammer genoeg hebben wij enorm slechte ervaringen met Bauknecht/Whirlpool. Wij hebben voor onze nieuwbouw vorig jaar een oven en combioven aangekocht, waar al snel een soort "bug" in verscheen. Deze hield in dat het tijdstip telkens versprong, de graden niet konden ingegeven worden (tenzij optie per optie), de instellingen telkens naar andere tijdstippen veranderden, etc. Dit bleek een gekend probleem te zijn bij beide toestellen, maar een update zou dit verhelpen. Op het moment dat de oven uitviel door een kapotte printplaat en deze onbruikbaar werd, lieten wij voor het eerst een reparateur komen. In de 5 keer dat er hier inmiddels iemand is langs geweest, werden de problemen NOOIT volledig verholpen. Werd de combioven hersteld, dan had de monteur geen materiaal bij om de oven te herstellen. Werd de nieuwe oven geplaatst, stond deze esthetisch gezien plots een pak lager dan de combioven ernaast. Toch is er in de mailing door ons duidelijk keer op keer vermeld geweest wat er diende te gebeuren en over welke toestellen het ging. Kwam de persoon in kwestie hiervoor terug, kreeg ik te horen dat hij ook nog andere elektronica nodig had om de problemen van deze toestellen op te lossen. De laatste keer werd er simpelweg een printplaat van een oven in de combioven geplaatst, waardoor wij momenteel geen microgolf meer hebben om te gebruiken. (Heel handig als je dagelijks flessenvoeding dient op te warmen, en ja: dat is sarcasme.) Omdat de laatste technieker mij onverwacht 2 dagen voor onze afspraak belde, werd mij toen verzekerd dat de vooraf geplande afspraak toch zou blijven staan voor het geval er wéér iets mis was. Om dit te verifiëren bel ik zojuist naar de klantendienst: blijkt dat deze eenzijdig door Whirlpool geannuleerd werd en wij dus tot 17 MEI (We zijn vandaag de 5e) zonder microgolf zitten. Inmiddels zullen zij voor de 6e keer langskomen en duurt dit spelletje reeds bijna 3 maanden. 3 maanden waarin wij 1 van beide toestellen niet fatsoenlijk of zelfs helemaal niet kunnen gebruiken, waarin ik mij flexibel moet opstellen om thuis te zijn terwijl ik fulltime werk, waarin wij Bauknecht/Whirlpool contacteren en anderstalingen in het callcenter aan de lijn krijgen die duidelijk geen ene jota begrijpen van wat er gevraagd wordt. Service: NUL. Duurzaamheid van de toestellen: NUL. Klantvriendelijkheid: NUL.
“Bauknecht magnetron”
Door maurits op woensdag 10 mrt 2021
dit apparaat is zeer gebruiksonvriendelijk. het rooster wil niet soepel schuiven, het zit er veel te krap in, en het emaille is veel te stroef. het menu is zeer onduidelijk te volgen. de bedieningsknoppen reageren erg slecht op aanraken. boven de oven is een brede kier zichtbaar,waardoor je de bovenkant van het apparaat in het kastje ziet.
waarschuwingsgeluid is te zacht en duurt te kort. garantie van 5 jaar is betrekkelijk,je betaalt 4 euro/mnd en dan moet je bij monteur aan huis evengoed nog voorrijkosten betalen.
FOTO VAN MAURITS
“De eerste keer, maar meteen ook de laatste”
Door Sylvia op maandag 22 feb 2021
EMPK7 9645 PT Combi Magnetron. Wij waren eerst tevreden met dit apparaat echter, na precies twee jaar en een maand na plaatsing, veranderde onze Bauknecht ineens in een Whirlpool (software fout?). Konden wij voorheen bij het aanzetten meteen van start, moeten wij nu eerst wachten totdat het schermpje klaar is met de naam Whirlpool in beeld te brengen. Ook het programma is ineens "6t Sense". Ergernis alom omdat alles is veranderd. Na bellen met de serviceafdeling kregen wij te horen dat wij 180 Euro zouden moeten betalen voor een monteur die het misschien niet eens kan verhelpen. Wij zullen dus moeten wennen aan dit ongemak. Het was een duur apparaat en twee jaar garantie vinden wij maar magertjes. Voor ons nooit meer een Bauknecht. Dit was de eerste keer, maar meteen ook de laatste.
“Bevalt goed maar display kan beter”
Door Arjan op woensdag 10 feb 2021
Op voorspraak van de adviseur heb ik Bauknecht apparatuur: combi magnetron. Alle apparatuur bevalt goed. Wel valt op dat het display van de combi magnetron niet verlicht is; een design misser want zelfs met daglicht is het zoeken geblazen. Formeel moet ik alle apparatuur aanmelden voor garantie etc, dat is lijkt mij ook niet meer van deze tijd, al verwacht ik dat ik de keukenzaak daar altijd op aan kan spreken (ook zo aangegevn hoor).
“Goed”
Door Ine op vrijdag 15 jan 2021
Wij hebben gekozen voor bauknecht apparatuur waaronder magnetron. Bevalt goed.
“De software blijft hangen”
Door Dirk op donderdag 24 dec 2020
Qua looks een mooie Combi Magnetron/Oven, qua werking een drama! Allereerst de software van deze leverancier is dramatisch slecht, fouten in vertaling (staat op NL, maar sommige schermen geven nog steeds Pools weer). De grootste ergernis is dat de software sporadisch kan blijven hangen en alleen van de netspanning halen lost het op. Bauknecht gooit het op de "software updates" die regelmatig uitkomen. Echter is er sinds de introductie nog geen enkele update geweest, het is nog steeds versie 1.0.0. dit klopt dus niet. De programma's die erin zitten kunnen beter, Dynamic Crisp is totaal niet te begrijpen en moeilijk te regelen. Overmatig veel vocht bij diepvries friet, dit loopt zelfs aan de overkant eruit. Ook de steamclean modus zorgt voor heel veel rest vocht en mag je het ding dus na dweilen zo veel vocht blijft er staan. Wij hadden onze twijfels over dit merk in onze nieuwe keuken, maar hebben ons door de keukenboer en de looks laten overhalen. Zeer veel spijt, hadden wij maar weer voor Siemens gekozen (20 jaar gehad, geen enkel defect!).
“Bevalt goed”
Door Marleen op vrijdag 4 dec 2020
Combi Magnetron Bauknecht EMPK7CP645PT. Gekozen producten bevallen goed tot nu toe. Een kleine mindere bijkomstigheid is dat op de display de tekentjes minder goed zichtbaar zijn, omdat ze niet verlicht worden.
“Apparaat wordt erg vochtig”
Door Van kommer op zondag 15 nov 2020
Waarom wordt het app heel nat als je iets opwarmt zoals melk of bevroren spullen. Ook na eerst het ontdooit te hebben, en dan opgewarmd zoals beschreven. Ik bedoel ook heel vochtig.
“Niet tevreden”
Door Erik V. op donderdag 1 okt 2020
Hebben dit apparaat nu 9 maanden in bezit. Al vele malen (ongeveer 20 keer) het apparaat moeten resetten door de stroom er even helemaal af te halen. Het probleem is namelijk dat een zelfopgeslagen programma ineens veranderd is kwa tijdsduur of helemaal uit het geheugen is. We hadden 1 minuut en 50 seconden geprogrammeerd en dit veranderd dan soms spontaan in 1 minuut. Ook komt het regelmatig voor dat het programma nadat het is uitgevoerd er meteen erachteraan 1 minuut extra wordt toegevoegd. Met overkoken als gevolg. Ook al regelmatig gehad dat we in het menu aan het zoeken zijn, en dat het apparaat vastslaat. Dus dat er dan geen enkele toets meer werkt. Bauknecht monteur is erbij geweest maar schuift het af door te zeggen dat Bauknecht regelmatig de software updatet via internet en dat we daar op moeten wachten.
“Lawaaiig en knoppen niet goed leesbaar”
Door Willem Jan op donderdag 1 okt 2020
Dit zijn mijn ervaringen met deze apparaten. De apparaten die wij gekozen hebben zijn bijna allemaal van Bauknecht. De apparaten bevallen in algemeen goed alleen de magnetron van Bauknecht maakt ook redelijk wat lawaai tijdens het bereidingsproces. De bedieningstoetsen op de magnetron zijn niet zo goed leesbaar als je 's avonds even een kopje melk wilt opwarmen en de verlichting in de keuken heb je wat gedimd.
“Lang wachten”
Door Sharda op dinsdag 15 sep 2020
Wij hebben een combi oven en magnetron. Helaas is deze vanaf juni stuk. Wij worden maar bezig gehouden door de service monteur, hij heeft een onderdeel besteld. Komt er een andere monteur met het onderdeel om het te plaatsen. Naw zegt hij mijn collega heeft iets verkeerd besteld. Naw weer wachten. Hij besteld weer een ander onderdeel en die is nu net geplaatst. Naw wat denk je monteur is vertrokken en na 1 dag doet deze het weer niet. En nu komt er een monteur in oktober. Dus vanaf juni. ☘ Naw dat was mijn verhaal. Slechte service best jammer.
“Bevalt prima”
Door GJM op maandag 14 sep 2020
De volgende apparaten zijn bij onze keuken geleverd. Alle apparaten zijn van het merk Bauknecht. We hebben de volgende type nummers: Magnetron: EMPK5 5645 PT. De apparaten bevallen prima. Wij hebben zelf niet bewust gekozen voor het merk Bauknecht maar hebben ons door de keukenleverancier laten adviseren.
“Kromgetrokken rooster”
Door Connie op woensdag 9 sep 2020
Geïntegreerde Bauknecht combimagnetron: RVS - EMEK7 CP545 PT. Bevalt prima, helaas bij het bakken van een product op 200 graden was het rooster al krom. Hierdoor zakt het rooster steeds weg. Voor de magnetron wordt nogmaals contact opgenomen met de klantenservice wat ze als oplossing bieden.
“Heel tevreden”
Door Corry op woensdag 17 jun 2020
Combi Oven / Magnetron Bauknecht (EMPK7CD645PT). Wij zijn heel tevreden over deze apparaten. De keuze hebben we van de keukens die we hiervoor gekocht hadden. Nooit geen problemen gehad.
“Niet tevreden”
Door Marian du Bois op dinsdag 4 feb 2020
Bauknecht Model EMPK3 4545IN. Sinds enkele weken in gebruik. De vorige was ook van Bauknecht met simpele 2knops bediening, magnetron,grill en crisp werkte prima. Nu het nieuwe app. met dezelfde functie plus oven. Vandaag de crispfunctie uitgetest, resultaat slecht. Pizza was hard een taai. Wat met de oude wel kon; is alleen de crisp gebruiken, nu is het een combinatie auto-crisp-hete lucht, Je ziet het product oa koken en later bakken. Waardeloos dus althans de pizza. Opwarmen met 900 w duurt tegenwoordig ook langer. Een oude magentron die ik in de caravan gebruik doet het sneller. Moet nog diverse functies uitproberen, vrees met grote vrezen.
“Zijn het zat”
Door Syl snider op zondag 5 jan 2020
In 2013 nieuwe keuken geïnstalleerd met Bauknecht koffiemachine, bauknecht combi magnetron en bauknecht vaatwasser. De combimagnetron vertoonde na 2 jaar al een doorgeroest gat in de achterzijde van het apparaat van de condensatie. We zijn het zat en hebben een nieuwe magnetron aangeschaft. Niet van Bauknecht natuurlijk! De service van Bauknegt is niet te betalen.
“Probleem met tijdklok”
Door S hendriks op zondag 17 nov 2019
We hebben sinds 4 weken de bauknecht combi magnetron EMPK7CT645PT. De tijdklok van de turboheteluchtoven kan maar tot 12 minuten worden ingevoerd en loopt vervolgens niet terug...Herkent iemand dit probleem?
“Leidt eigen leven”
Door Ruud op donderdag 10 okt 2019
magnetron/oven van bauknecht. Magnetron/oven schijnt af en toe een eigen leven te lijden (div functies gaan vanzelf aan)
“Goed”
Door Wim op woensdag 31 jul 2019
Het merk dat voor de combimagnatron,is gekozen heet Bauknecht. Alles funktioneert goed.
“Prima”
Door Angelina op vrijdag 31 mei 2019
Wij hebben 3 bauknecht producten waaronder een combi magnetron oven. De keuzes bevallen tot nu toe prima we hebben het nog niet zo lang dus tijd gaat het leren.
“Tevreden”
Door K.N.N. op zaterdag 27 apr 2019
Wij hebben de magnetron van Bauwknecht. Daar ben ik tevreden over.
“Defect apparaat”
Door Sandra op woensdag 12 dec 2018
Begin augustus een Bauknecht EMCHT9145iXL combi magnetron aangeschaft. Helaas was deze binnen een week al defect. Direct Bauknecht ingeschakeld maar deze kon het apparaat niet repareren en had ook geen oplossing, we moesten maar afwachten op een software update, maar wanneer die zou komen was niet bekend. Heb toen contact gelegd met de winkel, alles uitgelegd en hij heeft contact opgenomen met Bauknecht / Whirlpool. Wat ons niet lukte is hem wel gelukt.....Resultaat.... het apparaat wordt netjes omgeruild voor een nieuw wel goed werkend apparaat. :-) Wat een top service.
“Top”
Door Andre op woensdag 23 mei 2018
Ik heb gekozen voor Bauknecht een top segment van Philips/Wirlpool. Combi magnetron met betrouwbaar hete lucht oven. Ze bevallen prima. Alles werkt naar behoren en blijft ook werken. EMPK76645PT Bauknecht combi magnetron
“Bevalt prima”
Door Annemarie op dinsdag 6 feb 2018
Voor in de keuken gekozen voor Bauknecht magnetron combi oven. Apparaten bevallen prima.
“Fraai”
Door Theo op vrijdag 1 dec 2017
Combimagnetron van Bauknecht. De apparatuur bevalt prima en werkt goed. Ziet er ook zeer fraai uit.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.