Feedback
6,7

Bauknecht afzuigkappen

Bauknecht heeft verschillende onderbouw en wandschouw afzuigkappen. Ze variëren in breedte van 60cm tot 90cm en hebben verschillende energie labels.
Bauknecht afzuigkappen aanbod
Selecteer een Bauknecht afzuigkap en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 afzuigkappen
€500 - €750 afzuigkappen
€750 - €1000 afzuigkappen
€1000 - €1500 afzuigkappen
> €1500 afzuigkappen

Type afzuigkap: Vlakscherm Wandschouw
Breedte: 60 cm 80 cm 90 cm
Energieklasse: A+ A B C D
Afzuigingsklasse: A B C E
Selecteer een filter
Ervaringen met Bauknecht afzuigkappen
Er zijn 30 ervaringen over Bauknecht Afzuigkappen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren9 ervaringen
4 sterren8 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren4 ervaringen
1 ster6 ervaringen
“Afzuigkap gaat op willekeurige tijdstippen aan”
Door monique op zaterdag 5 nov 2022
Bauwknecht afzuigkap plafondunit wil ik afraden, afzuigkap gaat op willekeurige tijdstippen aan, monteur geweest voor 180 euro en heeft frequentie gewijzigd. Monteur zou handleiding opsturen; 1,5 jaar verder niets ontvangen. KS vaak gebeld, is vriendelijk maar geen handleiding, reageren niet of slecht op e-mails. Het staat niet in reguliere handleiding, slecht service, slecht apparaat.
“Bevalt prima”
Door Jo op maandag 31 okt 2022
Deze wandschouwafzuigkap van Bauknecht bevalt prima.
“Bevalt echt heel goed”
Door CC op vrijdag 20 mei 2022
Wij hebben alle apparaten van Bauknecht, dus ook de afzuigkap. Het bevalt ons echt heel goed! Her en der wat kuurtjes, maar welk apparaat heeft dat niet.
“Gaat vanzelf aan en uit”
Door Frank op vrijdag 4 feb 2022
Waardeloze apparaat, gaat elke dag vanzelf aan en uit (in de nachtelijke uren en vroege ochtend). Schijnt vanaf buitenkomende signalen te zijn?! Pardon, wat een rotsmoes, ik leef niet in een hut en we leven in 2022, van een beetje apparaat mag je toch wel verwachten dat deze niet om 03.00 nacht begint te loeien? Of dat het werkt zoals alle andere apparatuur die WEL werkt zoals het moet? Nog nooit een TV gehad die zelf om 3 uur in de nacht aanging. Als Bauknecht dat niet eens kan ondervangen is het best triest gesteld, niet waar?
“Geluid van de afzuigkap is storend”
Door Els op donderdag 27 jan 2022
De afzuigkap doet het prima, alleen het geluid is storend. Speciaal een extra geluidsbox in de keuken gezet, maar het geluid van de afzuigkap overstijgt echt alles. Ws hebben we ons niet goed genoeg laten informeren. Niet aan te raden in een open keuken.
“Geluid valt tegen”
Door Edwin op woensdag 20 okt 2021
Wij hebben alle apparaten van Bauknecht. Afzuigkap DBHBS92CLTDK gekozen om de zwarte kleur, hoewel we wisten dat het een geluidsniveau 72 db is, valt het toch tegen voor degene die 5 meter verderop tv zit te kijken. De werking is goed. We hadden ter decoratie tinnen figuurtjes op gezet, maar dat gaf storing, waardoor de afzuiging en lamp midden in de nacht vanzelf aansprongen.
“Ruim voldoende”
Door Niels op zaterdag 25 sep 2021
Bauknecht afzuigkap. Zijn middenklasse apparaten ivm toen weinig te besteden... Ruim voldoende tevreden
“Fijn apparaat wel lawaaiig”
Door Dennis op woensdag 19 mei 2021
Wij hebben de volgende apparaten in onze keuken: Bauknecht afzuigkap. Typenummer: DBHVS82LTK. Fijn apparaat maar maakt wel veel geluid, ook al zetten we hem op de dempende stand. Misschien dat het zou kunnen liggen aan de afzuigslang die er in zit, geen idee. Verder is het een mooi apparaat en doet ie z'n werk goed. Qua merk ging het ons niet per se om Bauknecht. We wilden graag een schuine afzuigkap en deze kwam qua specificaties en prijstechnisch beter uit.
“Prima”
Door Ria op maandag 10 mei 2021
Wij hebben wat alle apparaten waaronder de afzuigkap betreft gekozen voor Bauknegt. Die bevallen ons prima.
“Goed”
Door Ine op vrijdag 15 jan 2021
Wij hebben gekozen voor bauknecht apparatuur waaronder afzuigkap. Bevalt goed.
“Naar wens”
Door Leo op vrijdag 8 jan 2021
De apparaten zijn allemaal van Bauknecht - afzuigkast. Tot nu toe is alles naar wens
“Waardeloos”
Door Naomi op maandag 28 dec 2020
Ik heb vier apparaten van Bauknecht. De afzuigkap is waardeloos: het RVS is binnen no-time verkleurd (ik heb er zelf niets aan gedaan).
“Wordt vettig”
Door Dick op donderdag 19 nov 2020
Wij hebben onze apparatuur gekozen van Bauknecht. Afzuigkap wachten we nog steeds op een filter, afzuigkap word nu behoorlijk vet ban binnen.
“Mooi design”
Door Joey op vrijdag 13 nov 2020
We hebben alles van het merk Bauknecht. afzuigkap. Het design vonden we mooi en past mooi bij elkaar. Daarbij hebben alle apparaten luxe opties. Vooralsnog werkt alles goed.
“Erg tevreden”
Door Juan op zondag 8 nov 2020
We hebben gekozen voor bauknecht apparatuur. Maar zijn er erg tevreden over. Afzuigkap is luidruchtig maar werkt perfect
“Valt erg tegen”
Door Kathy op zondag 11 okt 2020
Wij hebben een afzuigkap van Bauknecht. De keuze voor deze apparaten valt ons helaas erg tegen. De apparatuur erg veel herrie. De afzuigkap heeft maar 2 standen en klinkt als een vliegveld. Voor ons in de toekomst helaas geen Bauknecht meer. Ook de service vanuit Bauknecht valt erg tegen.
“Veel lawaai”
Door Willem Jan op donderdag 1 okt 2020
Dit zijn mijn ervaringen met deze apparaten. De apparaten die wij gekozen hebben zijn bijna allemaal van Bauknecht. De apparaten bevallen in algemeen goed alleen de afzuigkap van Bauknecht maakt veel lawaai deze komen ze binnenkort vervangen
“Bevalt prima”
Door GJM op maandag 14 sep 2020
De volgende apparaten zijn bij onze keuken geleverd. Alle apparaten zijn van het merk Bauknecht. We hebben de volgende type nummers: Afzuigkap: DBHBS 93 LLX. De apparaten bevallen prima. Wij hebben zelf niet bewust gekozen voor het merk Bauknecht maar hebben ons door de keukenleverancier laten adviseren.
“Behoorlijk lawaaiig”
Door Connie op woensdag 9 sep 2020
Bauknecht DCT 7360 IN afzuigkap. Deze is ter plekke opgebouwd helaas valt het filter er steeds uit waardoor er een herrie ontstaat. Ook maakt de afzuigkap behoorlijk geluid door dat de motor er is ingebouwd en het net een flinke klank kast is. Voor de afzuigkap wordt nogmaals contact opgenomen met de klantenservice wat ze als oplossing bieden.
“Erg tevreden”
Door Herman op dinsdag 21 apr 2020
Onze wandschouw afzuigkap is van Bauknecht. We zijn erg tevreden tot nu toe!
“Goed”
Door Aart op dinsdag 7 jan 2020
De afzuigkap is van Bauwknecht, die zijn tot op heden goed.
“Heel tevreden”
Door Peter op vrijdag 22 nov 2019
Wij hebben gekozen voor een afzuigkap van het merk Bauknecht.( dit voor het uiterlijk van de kap ) We zijn hier heel tevreden over.
“Prima”
Door Gwen op donderdag 7 nov 2019
We hebben de wandafzuigkap van het merk Bauknecht. Vooralsnog bevalt alles prima!
“Heeft wat problemen”
Door Ruud op donderdag 10 okt 2019
Afzuigkap van bauknecht. Afzuigkap heeft momenteel problemen met de tiptoetsen.
“Storing”
Door Wim op woensdag 31 jul 2019
Het merk dat voor de afzuigkap is gekozen heet Bauknecht. De afzuigkap heeft al een storing gehad en veroorzaakt nog regelmatig storing.
“Prima”
Door Tessa op vrijdag 8 mrt 2019
Bauknecht afzuigkap en dat bevalt prima.
“Top segment”
Door Andre op woensdag 23 mei 2018
Ik heb gekozen voor Bauknecht een top segment van Philips/Wirlpool. Afzuigkap (koolstoffilter). Ze bevallen prima. Alles werkt naar behoren en blijft ook werken DBHBS92LTIX
“Bevalt goed”
Door Mathias op donderdag 17 mei 2018
De afzuiging is van Bauknecht. Deze bevalt zeer goed.
“Doorbranden”
Door Ivo op vrijdag 27 apr 2018
Bauknecht DBHBS63LLIX (afzuigkap). Ik heb inmiddels al bijna 5 maanden een geschil over de apparatuur. Het bedieningspaneel op de afzuigkap brandde al na een maand door. De winkel en de fabrikant weigeren tot nu toe te vervangen. Dit apparaat en het merk bevallen me dus totaal niet.
“RVS Afzuigkap”
Door Theo op vrijdag 1 dec 2017
Afzuigkap, gaskookplaat, en allerlei andere apparatuur van Bauknecht. De apparatuur bevalt prima en werkt goed. Ziet er ook zeer fraai uit. maar ...... de gaskookplaat en afzuigkap+achterplaat was van RVS. Naderhand vinden wij dat een vreselijk materiaal om schoon te houden. Jammer want ze werkten prima. Nu toch maar voor iets anders gekozen, namelijk Novy afzuigsysteem. Deze is qua stijl vooral veel mooier dus ook de moeite waard.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.