Feedback
6,8

Bauknecht vaatwassers

Vaatwassers van Bauknecht zijn verkrijgbaar in diverse modellen zoals vrijstaande, volledig ingebouwde of deels ingebouwde vaatwassers met een zichtbaar bedieningspaneel. De vaatwassers beschikken over verschillende innovatieve technologie├źn, zoals de PowerClean Pro technologie en het PowerDry systeem.
Bauknecht vaatwassers aanbod
Selecteer een Bauknecht vaatwasser en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 vaatwassers
€500 - €750 vaatwassers
€750 - €1000 vaatwassers
€1000 - €1500 vaatwassers
> €1500 vaatwassers

Energieklasse: B C D E
Aantal couverts: 14 15
Selecteer een filter
Ervaringen met Bauknecht vaatwassers
Er zijn 64 ervaringen over Bauknecht Vaatwassers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren21 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren4 ervaringen
1 ster17 ervaringen
“Bevalt prima”
Door Jo op maandag 31 okt 2022
Deze vaatwasmachine van Bauknecht bevalt prima.
“Bevalt echt heel goed”
Door CC op vrijdag 20 mei 2022
Wij hebben alle apparaten van Bauknecht, dus ook de vaatwasser. Het bevalt ons echt heel goed! Her en der wat kuurtjes, maar welk apparaat heeft dat niet.
“Zeer tevreden”
Door MV op maandag 18 apr 2022
Wij hebben een vaatwasser van Bauknecht. Wast en droogt goed en is heel geluidsarm. Hierover zijn we zeer tevreden.
“Perfect”
Door Chris op maandag 14 feb 2022
Onze vaatwasser is een Bauknecht BKIC3C26. Alle apparaten bevallen perfect tot nu toe.
“Zeer tevreden”
Door CE op donderdag 3 feb 2022
Alle apparatuur is van het merk Bauknecht, dus ook de vaatwasser. Zeer tevreden.
“Teleurstellende service”
Door Jesse op zondag 5 dec 2021
Vaatwasser defect. Meermaals contact gehad met monteurs, maar helaas is het probleem nog steeds niet verholpen naar al die maanden. Product valt nog binnen de garantie. Teleurstellende service dus.
“Goed”
Door Gerrit op dinsdag 24 aug 2021
Wij herkennen ons erin dat er weinig aandacht is besteed aan de merkkeuze voor apparatuur. Wij hebben daar ook niet heel erg lang bij stil gestaan. Voor de vaatwasser hebben we vooral stilgestaan bij wat het formaat en de functionaliteiten, niet bij welk merk. Vanuit de winkel is Bauknecht aangeraden en dat hebben we over genomen. Voor de vaatwasser gold dat wij net een jaar oud model hadden van Bosch die we in de nieuwe keuken wilden integreren. Echter was dat een model met bedieningspaneel aan de voorzijde. De verkoper vond dat echter niet goed passen in onze nieuwe keuken en heeft aangeboden onze oude vaatwasser om te ruilen voor een Bauknecht die ze nog op voorraad hadden staan. Ook dat hebben we over genomen. De keuken is nu ca. 2 maanden in gebruik en alles bevalt goed. Het enige puntje is dat de afwas vaak nog wel wat nat is als het uit de vaatwasser komt. Maar wellicht dat dit komt door het programma wat wij kiezen.
“Bevalt goed”
Door Germa op vrijdag 13 aug 2021
ik heb niet zelf gekozen voor bepaalde merken. Ik heb aan de keukenverkoper mijn wensen kenbaar gemaakt voor het soort apparaat, de afmetingen/inhoud en de afweging kwaliteit en budget. Bij de vaatwasser moest ook een heel stil programma zitten. Op basis daarvan zijn de merken geadviseerd. Vaatwasser Bauknecht BKIC 3C26. Alle apparaten / merken bevallen tot nu toe goed. Het valt me wel op dat het niet de zuinigste apparaten zijn, maar dit was misschien onverenigbaar met de andere wensen.
“Defecte printplaat”
Door Patrick op vrijdag 18 jun 2021
Machine vaatwasser bauknecht bio 3t333 dlm is stuk na iets meer dan 2 jaar. En service is er niet. Een vaatwasser gekocht zo drie jaar geleden. Nu drie jaar verder is de printplaat voor de 2x defect. 1ste keer bijna brand. We hebben een extra verzekering voor 5 jaar. Ons werd verteld dat we 5 jaar geen omkijken hadden mist er iets in de pomp zou zitten kwa vuil. Nu zijn we binnen de 5 jaar en is het gezeik begonnen. Elke medewerker zegt wat anders. En wij zitten nu al een kwart jaar zonder vaatwasser. En willen geen service verlenen. Dus eigenlijk is 1 ster nog te veel.
“Fijn apparaat”
Door Dennis op woensdag 19 mei 2021
Wij hebben de volgende apparaten in onze keuken: Bauknecht vaatwasser. Typenummer: BKIC3C26. Een vaatwasser zoals ie zou moeten zijn, maakt de vaat schoon. Wat fijn is, en wat onze vorige vaatwasser niet had, is dat ie vanzelf open gaat wanneer ie klaar is, en ook piept de warmte er uit is en de vaat droog. Hierdoor blijft de vaat niet te lang in de warme stoom staan. Ook hier ging het qua merk niet per se om Bauknecht. Ook hier vonden we de specificaties belangrijk en was het prijstechnisch ook wat goedkoper dan eenzelfde soort vaatwasser van bijvoorbeeld Samsung.
“Bevalt prima”
Door Tanja op donderdag 13 mei 2021
Vaatwasser: Bauknecht. De apparatuur bevalt prima tot nu toe
“Prima”
Door Ria op maandag 10 mei 2021
Wij hebben wat alle apparaten waaronder de vaatwasser betreft gekozen voor Bauknegt. Die bevallen ons prima.
“Niet tevreden met service bauknecht”
Door Ramon Bartels op dinsdag 4 mei 2021
Heb nieuwe vaatwasser bij keukenkampioen in de nieuwe keuken. Na inbouw aangezet en geeft code 11. Gebeld voor service naar bauknecht en duurt 4 weken voor ze komen. Zou aangeven wanneer ze komen maar staan plots om 8 uur op de stoep zonder voorbericht. Resultaat nieuwe afspraak maken, weer 4 weken wachten. Bij nieuwe afspraak kunnen ze geen dagdeel aangeven wanneer ze komen. Ik moet dus dag vrij nemen van mijn werk. Hele slechte service. Voor mij geen Bauknecht of whirlpool meer.
“Nooit meer”
Door Willeke op zaterdag 20 mrt 2021
8 jaar geleden een nieuwe keuken aangeschaft met bauknecht apparatuur. Vaatwasser al diverse malen storing gehad en de koelkast is van de week overleden. Nooooit meer Bauknecht ....
“Apparatuur bevalt”
Door Doop op dinsdag 16 feb 2021
Bauknecht vaatwasser inbouw. We wonen hier nu bijna 3 maanden en tot nu bevalt alle apparatuur.
“Bevalt goed”
Door Arjan op woensdag 10 feb 2021
Op voorspraak van de adviseur heb ik Bauknecht apparatuur: vaatwasser. Alle apparatuur bevalt goed. Formeel moet ik alle apparatuur aanmelden voor garantie etc, dat is lijkt mij ook niet meer van deze tijd, al verwacht ik dat ik de keukenzaak daar altijd op aan kan spreken (ook zo aangegevn hoor).
“Niet meer doen”
Door Hennie op maandag 18 jan 2021
Vijf jaar geleden nieuwe keuken aangeschaft met allemaal bauknecht apparatuur. in dec ging de vaatwasser stuk er kwamen zoveel onkosten bij dat het verstandiger was om een nieuwe aan te schaffen. Voor ons geen bauknecht meer. Als klap op de vuurpijl hele slechte service ,na een melding werd er pas na 2 weken contact opgenomen( nadat er 2x een melding was gedaan) toen werd er een afspraak gemaakt de monteur kon langs komen na 5 weken al met al waren wij toen 7 weken verder ,daar zit je niet op te wachten als er iets stuk is
“Goed”
Door Ine op vrijdag 15 jan 2021
Wij hebben gekozen voor bauknecht apparatuur waaronder vaatwasser. Bevalt goed.
“Vaatwasser stopt er na 1 jaar en 1 maand mee”
Door M. Wildschut op dinsdag 29 dec 2020
Ik heb in 2019 een keuken gekocht bij de keukenkampioen. Op advies van hun is er een bauknecht vaatwasser geïnstalleerd. Na 1 jaar en 1 maand is de vaatwasser er mee uitgescheden. Gebeld voor een reparatie met de keukenkampioen en die verwees mij door naar de service afdeling van bauknecht cq whirlpool. Aangezien het om een garantiekwestie gaat ging ik er van uit dat het best wel spoed had maar de reparatie kon pas na een maand plaats vinden op 28 december. Een paar dagen voor de reparatie kreeg ik een bericht dat die afspraak niet door kon gaan en dat ze 20 jan pas komen. Hier had ik geen begrip voor en heb gebeld met de service afdeling en geëist dat ze hem komen repareren of een nieuwe leveren. Daar zouden ze vandaag 29 dec over terug bellen. Helaas hebben ze dat niet gedaan dus ben ik zelf gaan bellen. Daar kreeg ik een vrouw aan de lijn die heel de tijd door me heen praatte en alleen maar vroeg of ik de afspraak op 20 jan wilde annuleren. Ze wilde geen normaal gesprek voeren en heeft uiteindelijk stomweg opgehangen. Helaas heb ik verder geen nummers die ik kan bellen dus sta ik dus met lege handen en een kapotte vaatwasser. Keuken gekocht van 20.000 euro en sta met de hand af te wassen. Voor mij nooit meer een bauknecht apparaat in mijn huis. Wat een vreselijk slechte service en de afspraken die ze maken komen ze niet na.
“Prima”
Door Naomi op maandag 28 dec 2020
Ik heb vier apparaten van Bauknecht. De vaatwasser is prima.
“Nooit meer een vaatwasser van Bauknecht”
Door Meltem Tok op donderdag 24 dec 2020
Vaatwasser van Bauknecht. Nooit meer neem ik een vaatwasser van Bauknecht. Gaat continue kapot en we blijven maar repareren. Zonde van je geld. Neem liever een andere vaatwasser of geef het aan een goed doel. Kwaliteit 0, Service die je erbij neemt 0
“Bevalt goed”
Door Marleen op vrijdag 4 dec 2020
Vaatwasser Bauknecht typenummer BKIC3C26. Gekozen producten bevallen goed tot nu toe. Een kleine mindere bijkomstigheid is dat op de display de tekentjes minder goed zichtbaar zijn, omdat ze niet verlicht worden.
“Tevreden”
Door Dick op donderdag 19 nov 2020
Wij hebben onze apparatuur gekozen van Bauknecht. Vaatwasser tevreden over.
“Goed”
Door Mick op zaterdag 14 nov 2020
Wij gebruiken de volgende apparatuur: Vaatwasser Bauknecht: bevalt goed.
“Mooi design”
Door Joey op vrijdag 13 nov 2020
We hebben alles van het merk Bauknecht. vaatwasser. Het design vonden we mooi en past mooi bij elkaar. Daarbij hebben alle apparaten luxe opties zoals verstelbare rekken in de vaatwasser. Vooralsnog werkt alles goed.
“Erg tevreden”
Door Juan op zondag 8 nov 2020
We hebben gekozen voor bauknecht apparatuur. Maar zijn er erg tevreden over. Vaatwasser is stil ruim en werkt ook prima. Had wel wat uitleg van de aparaten kunnen gebruiken. Een korte instructie was handig geweest.
“Bevalt prima”
Door GJM op maandag 14 sep 2020
De volgende apparaten zijn bij onze keuken geleverd. Alle apparaten zijn van het merk Bauknecht. We hebben de volgende type nummers: Vaatwasser : BRIE 2b19A. De apparaten bevallen prima. Wij hebben zelf niet bewust gekozen voor het merk Bauknecht maar hebben ons door de keukenleverancier laten adviseren.
“Uitstekend”
Door Jan op vrijdag 11 sep 2020
Wij hebben gekocht: vaatwasmachine van Bauknecht BKIC3C26. Bevalt uitstekend. Keuze op basis van kwaliteit
“Prima”
Door Connie op woensdag 9 sep 2020
Vaatwasser Bauknecht BKIC3C26. Prima in gebruik
“Weer een Bauknecht”
Door Carla op zondag 23 aug 2020
Nu, na 25 jaar is mijn vaatwasser met pensioen. Dus ja, wat moet ik meer zeggen. Wil perse weer een Bauknecht
“Dik tevreden”
Door Kevin op zondag 16 aug 2020
De vaatwasser is een Bauknecht, welke net nieuw was en is overgezet uit onze vorige keuken. Na een jaar gebruik zijn we over alle apparaten dik tevreden. Alles werkt intuïtief en storingsvrij.
“Bauknecht vaatwasser”
Door Hans op zondag 19 jul 2020
vaatwasser: Bauknecht GMX5010: geen visuele indicatie wanneer vaatwasser klaar is (alleen piepjes); deurveren kraken enorm bij open- en dichtdoen
“Kapot onderdeel”
Door Fam. Smallenbroek op dinsdag 14 jul 2020
Ooit vaatwasser aangeschaft met extra garantie tot 8 jaar. Vaatwasser gaat na 6 jaar stuk, interne slang kapot Wordt weken aan het lijntje gehouden dat onderdeel uit Italië moeten komen en niet leverbaar is. Je moet er steeds zelf achteraan, geen portaal of mail met status ofzo. Iedere keer werd de leverdatum verschoven. Na 2 maanden hebben we uiteindelijk maar een nieuwe vaatwasser aangeschaft, geen Bauknecht of Whirlpool rommel meer!
“Functioneert”
Door Annemieke op donderdag 9 jul 2020
De vaatwasser is van bauknecht. Die doet wat ie moet doen.
“Absoluut tevreden”
Door Olivier op maandag 6 jul 2020
Vaatwasser is van Bauknegt. Tot nu toe absoluut tevreden, zowel qua merk als functioneren.
“Heel tevreden”
Door Corry op woensdag 17 jun 2020
Vaatwasser Bauknecht (BIC3C26) . Wij zijn heel tevreden over deze apparaten. De keuze hebben we van de keukens die we hiervoor gekocht hadden. Nooit geen problemen gehad.
“Nooit meer”
Door Phlip op woensdag 10 jun 2020
Ben niet tevreden over de Bauknecht vaatwasser. Vaat vaak niet schoon en nat. Nu storing na 3 jaar, reparatie kost €180 (dat weet mn klaarblijkelijko voorhand). De monteur komt over 4 weken. Slechte service en communicatie. Zo gaf ik de storingscodes door, paar keer herhaald door de telefoon en zag dat ze alsnog verkeerd op de reparatieopdracht stond en kon dit niet via de mail doorgeven. Is wel stil als hij draait, uh en ja nu helemaal natuurlijk. Nooit meer een Bauknecht vaatwasser
“Slechte service”
Door Arjan op donderdag 30 apr 2020
Wat een kut service! Nog nooit zo slecht geholpen om iets op te lossen! Ben helemaal klaar met dit bedrijf! Raad ook niemand aan om maar iets te kopen van whirlpool of bauknecht!

Aanvulling ontvangen 30 april 2020: Monteur vanmiddag geweest na weken met de hand af te wassen. Monteur kwam erg sacherijnig over! Conclusie van de monteur code 15 en dat zou betekenen dat de afvoerslang achter de vaatwasser omhoog moest gehaald worden. Vroeg aan de monteur of hij dat kon maken maar kreeg als antwoord dat, dat niet zijn afdeling is! Ik heb de slang omhoog gehangen en nog steeds code 15! Dus nog steeds niet verholpen! klantenservice gebeld en uitgelegd maar ook door hun niet geholpen want moet morgen terug bellen voor een nieuwe afspraak!
“Slechte service”
Door siemers op woensdag 29 apr 2020
gaat snel kapot en een monteur laten komen om hem te repareren duurt een maand. Slechtere service kun je niett leveren
“Erg tevreden”
Door Herman op dinsdag 21 apr 2020
Onze inbouwvaatwasser is van Bauknecht. We zijn erg tevreden tot nu toe!
“Zeer tevreden”
Door Ineke op vrijdag 13 mrt 2020
Hieronder de kenmerken van de apparaten van onze nieuwe keuken: Bauknegt vaatwasser BKI03T321LMXA. We zijn zeer tevreden over onze apparaten.
“Nieuwe inbouwvaatwasser”
Door Lisa op dinsdag 10 mrt 2020
Nieuwe vaatwasser doet het meteen niet na installatie. Wij merken dit op tijdens het verbouwen als we hem de eerste keer aan willen zetten. Een klantenservice medewerker gesproken die amper te verstaan is. Kunnen ze pas op 2 april een monteur sturen! Zitten we dus een maand zonder vaatwasser! Te belachelijk voor woorden, hele slechte service.
“Slecht apparaat”
Door Mia de Wit op vrijdag 7 feb 2020
Wij hebben 5,5 jaar geleden een keuken met bauknecht apparatuur gekocht. Vaatwasser GSXK 6204A2. Wat een slecht apparaat. Vaat is vochtig en alles moet een voor een gecontroleerd worden of het schoon is. Wat er achter blijft is peterselie, suiker, aardappelzetmeel tussen vorken en op borden, smeerkaas op messen, vla of yoghurt in schaaltjes. iedere keer als een monteur langskomt 60 euro voorrijkosten en er is niks gerepareerd. Voor mij nooit geen Bauknecht meer. Zelfs klantvriendelijk is ver te zoeken Heb altijd Bosch apparatuur gehad waar ik zeer tevreden over was.
“Goed”
Door Aart op dinsdag 7 jan 2020
De vaatwasser is van Bauwknecht, die zijn tot op heden goed.
“Zijn het zat”
Door Syl snider op zondag 5 jan 2020
In 2013 nieuwe keuken geïnstalleerd met Bauknecht koffiemachine, bauknecht combi magnetron en bauknecht vaatwasser. Als de vaatwasser klaar is, kunnen we aan de gang met afdrogen. We zijn het zat. De service van Bauknegt is niet te betalen.
“Prima”
Door Gwen op donderdag 7 nov 2019
We hebben de vaatwasser van het merk Bauknecht. Vooralsnog bevalt alles prima!
“Te vaak storing”
Door Sitskoorn op woensdag 23 okt 2019
Wij hebben sinds 3 jaar een vaatwasser van Bauknecht als onderdeel van een nieuwe keuken. Inmiddels al 5 keer storing gehad. Ondanks de 5 jaar garantie kost elke keer als de monteur komt € 60.00 voorrijkosten. De communicatie hierover met whirlpool is beneden pijl. Nooit meer Bauknecht/Whirlpool apparaten.
“Vind het niets”
Door J. op zondag 15 sep 2019
Ik ben niet tevreden over de vaatwasser, hij wast absoluut niet goed. Koop nooooit meer bauknegt vaatwasser, ook de indeling is echt niet naar behoren
“Goed maar kan beter”
Door Pot op maandag 2 sep 2019
De afwasmachine is van Bauknegt. Het bevalt erg goed. Maarde boekjes van de gebruiks aanwijzingen mogen wel iets uit gebreider en duidelijker. En het doorgeven van de nummers voor de garantie bewijzen vond Ik een probleem. Maar ik heb het zelf opgelost door er foto s van te maken en toen kon ik de nummers zien. Want die stickers zitten op lastige plekken
“Miskoop”
Door Jeroen op donderdag 1 aug 2019
We hebben een vaatwasser van bauknecht, hier zijn wij minder tevreden over. De borden passen er niet in, als je deze op het onderste rek zet komt het draai gedeelte wat spoelt er tegen aan zodat het niet schoon wordt. Ook voelen de rekken allemaal slap aan en wordt de vaat niet droog. Wat ons betreft echt een beetje een miskoop.
“Goed”
Door Wim op woensdag 31 jul 2019
Het merk dat voor de vaatwasser is gekozen heet Bauknecht. Alles funktioneert goed.
“Heel goed”
Door Evert op woensdag 31 jul 2019
Wij hebben alle apparaten van Bauknecht zoals vaatwasser Alles bevalt heel erg goed!
“Niet zo”
Door K.N.N. op zaterdag 27 apr 2019
De vaatwasser is van het merk Bauwknecht, dit is de enige waar ik niet zo tevreden over ben.
“Prima”
Door Tessa op vrijdag 8 mrt 2019
Bauknecht vaatwasser en dat bevalt prima.
“Top segment”
Door Andre op woensdag 23 mei 2018
Ik heb gekozen voor Bauknecht een top segment van Philips/Wirlpool. Koel/Vries combi, Vaatwasser. Ze bevallen prima. Alles werkt naar behoren en blijft ook werken BIO3T323PE6M
“Prima”
Door Evert op donderdag 17 mei 2018
Wij hebben alle apparaten van bauknecht. De vaatwasser bevalt prima.
“Naar tevredenheid”
Door Ivo op vrijdag 27 apr 2018
De Bauknecht BIO3T323PE6M (vaatwasser) werkt tot nu toe naar tevredenheid. Echter ik heb inmiddels al bijna 5 maanden een geschil over de koelkast en de afzuigkap van Bauknecht.
“Bevalt”
Door Konrad op woensdag 28 mrt 2018
Wij hebben gekozen voor een Bauknecht vaatwasser. Dit product bevalt tot nu toe erg goed.
“Klachten over de vaatwasser”
Door Menno op dinsdag 27 feb 2018
De apparaten (Bauknecht) functioneren over het algemeen goed, echter de vaatwasser heb ik toch wel klachten over. We vinden dat hij niet goed afwast en de laden lopen niet soepel.
“Prima”
Door Marion op dinsdag 27 feb 2018
Verder hebben we de vaatwasser GSXK 6204A2. Prima. Goed eco programma van 4,5 uur wat we eigenlijk altijd gebruiken.
“Bevalt prima”
Door Annemarie op dinsdag 6 feb 2018
Voor in de keuken gekozen voor Bauknecht vaatwasser (stilste model). Apparaten bevallen prima
“Condensprobleem”
Door Claes werner op maandag 15 jan 2018
Wij hebben dit type vaatwasser en kort na de aankoop trad er een condensprobleem op! Reeds tweemaal nagezien en nieuwe rubbers en dichtingen gestoken maar geen resultaat enkel beschadiging van het houten paneel van de keuken wegens de condensvorming! Met ons vorige toestel van Siemens nooit problemen gehad!
“Bevalt prima”
Door Theo op vrijdag 1 dec 2017
Vaatwasser en allerlei andere apparaten van Bauknecht. De apparatuur bevalt prima en werkt goed. Ziet er ook zeer fraai uit.
“Niet tevreden”
Door Fred Niks op dinsdag 5 sep 2017
Binnen 2 jaar al een monteur nodig. Eerst kwam er geen water en nu werkt de circulatie niet.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.