Feedback
7,9

AEG Vaatwassers

Website: www.aeg.nl
Ervaring met een AEG vaatwasser?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Ervaringen
Er zijn 95 ervaringen over AEG Vaatwassers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Prijzen bekend van 71 AEG vaatwassers van 351,- tot 1.199,-. Alle AEG vaatwassers tonen.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren39 ervaringen
4 sterren35 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster8 ervaringen
“XL Vaatwasser”
Door Rinze op donderdag 7 mei 2020
Een stille vaatwasser, met een handige onderste korf die omhoog komt (lift). Ik heb het hier over de FSK93807P. Maar al het handige houdt hier ook echt op. De vaatwasser wast niet echt denderend, maar het drogen is helemaal bedroevend. Alles, maar dan ook echt alles, blijft nat, en ik moet alles met een handdoek nadrogen. Nooit meer een AEG product voor mij. Mijn 13 jaar oude Siemens deed het beter. Waarom ik dan voor AEG ben gegaan? Omdat dit wel moest ivm de keuken setup. We moesten een XL vaatwasser hebben, en alleen AEG levert die.
“Zou dezelfde keuze maken”
Door Kitty op vrijdag 1 mei 2020
Alle apparaten die we hebben zijn van AEG. Afwasautomaat nr. FD560V AirDry Inbouwvaatwasser. Tot nu toe bevallen ze erg goed, mocht ik ze nogmaals willen kopen, dan zou ik dezelfde weer kopen.
“Droogt niet goed”
Door S op maandag 27 apr 2020
Onlangs een Aeg vaatwasser gekocht die niet goed droogde vooral vochtig bleef na 5 x terug te gaan naar de winkel kreeg ik eindelijk een andere aeg vaatwasser, Helaas was deze ook zeer slecht, droogt niet blijft vochtig. Tijdens wassen maakt het geluiden net of het ergens tegen aan tikt weer terug naar de winkel om een monteur te sturen. Ik adviseer niemand een aeg te kopen wat een goedkope troep. Had ik absoluut niet verwacht van AEG.
“Heel goed”
Door Wim op maandag 20 apr 2020
Eigenlijk hebben wij niet besloten om deze apparatuur te nemen maar op aanraden van de keuken studio zijn alle van aeg. Betreft een afwasmachine. E e a bevalt heel goed
“Bevalt goed”
Door Brian op donderdag 26 mrt 2020
Wij hebben gekozen voor AEG apparatuur. In ons vorige huis hadden we ook AEG en waren we hier tevreden over. Betreft AEG FSE72610P | Vaatwasser. Tot op heden bevallen alle apparaten goed. De keuze voor het merk bevalt ook goed, in ons vorige huis al een paar keer beroep op de service moeten doen en deze was goed tot uitstekend.
“Prima”
Door Willy op maandag 23 mrt 2020
Wij hebben een aeg vaatwasser. De apparaten zijn prima en bevallen goed.
“Uitstekend”
Door Wil op zondag 22 mrt 2020
Wij hebben voor al onze apparaten waaronder de vaatwasser voor het merk AEG gekozen. Deze werken uitstekend.
“Veel mis”
Door Marjolein op woensdag 4 mrt 2020
Ik heb hieronder de apparaten wat ons is aangeraden incl. typenummer op een rijtje gezet. De apparaten zijn geadviseerd door de keukenzaak. Vaatwasser merk AEG type FSK93807P. De vaatwasser maakt zijn programma niet af, geeft vaak aan zout te kort, glansspoel middel te kort....terwijl dit allemaal is bijgevuld en apparaat gereset...Ik ben als de dood om te bellen naar de service afdeling.......We worden niet echt serieus genomen en van het kastje naar de muur gestuurd.
“Vaak zeepresten”
Door HGH op maandag 24 feb 2020
Vaatwasser merk AEG. Gebruik: zeepklontering, vaak nog zeepresten en vlekken op vooral glas, pomp wat gevoelig voor vervuiling.
“Zeer goed”
Door Ruud op zondag 23 feb 2020
AEG Vaatwasser FSE52700P. Mijn echtgenote en ik hebben voor deze merken gekozen op basis van eigen onderzoek en vergelijk via internet. De keukenzaak heeft geen rol gespeeld bij deze keuzes. Tot nu toe bevallen alle apparaten zeer goed en hebben geen "maandagmorgenproblemen" gehad.
“Lastig met inruimen”
Door Jaap op vrijdag 21 feb 2020
Alle apparaten zijn van AEG ze zijn meer op advies van de verkoper aangeschaft. Het is niet helemaal naar onze verwachtingen. AEG afwasmachine moeilijk in te ruimen.
“Had meer verwacht”
Door Jan op zondag 9 feb 2020
Circa 2,5 jaar geleden nieuwe keuken gekocht, alle inbouw apparaten van AEG (3 stuks) omdat wij dachten dat het kwaliteit was.. 3 maand geleden vaatwasser kapot, net buiten garantie. Dus laten maken door de plaatselijke monteur. Nu werkt de koelkast niet meer, ook buiten de garantie. Ik had verwacht dat inbouw apparatuur langer mee zou gaan. Ps. Keuken €11.000,- en professioneel laten monteren door de leverancier.
“Uitstekend”
Door Wouter op dinsdag 4 feb 2020
De door ons aangeschafte AEG apparatuur: AEG vaatwasser F55334VIO. Apparaten bevallen uitstekend. We zijn er bijzonder tevreden over.
“Bevalt niet echt”
Door Yvonne op maandag 3 feb 2020
Wij hebben gekozen voor alles van AEG. De vaatwasser bevalt niet echt, slecht in te delen besteklade en onderste lade met veel vaste pinnen. Daarnaast droogt ie waardeloos, zelfs als je dat knopje indrukt dat zou moeten zorgen voor extra droging.
“Goed”
Door Jolanda op vrijdag 3 jan 2020
Wij hebben gekozen voor AEG vaatwasser apparatuur. Deze bevalt goed.
“Zeer tevreden”
Door Lida op maandag 23 dec 2019
AEG Vaatwasser. De apparaten bevallen me prima. Zeer tevreden.
“Werkt uitstekend”
Door Berenda op donderdag 12 dec 2019
De apparaten in onze keuken zijn van aeg en novy. De Aeg vaatwasser werkt uitstekend maar de indeling vinden wij minder fijn dan onze vorige Miele.
“Uitstekend”
Door Benita op donderdag 12 dec 2019
Al onze apparatuur is van AEG, vaatwasmachine - AEG FSE63626P Alle apparatuur bevalt uitstekend !
“Erg tevreden”
Door Corinda op woensdag 4 dec 2019
Wij hebben gekozen voor de spullen van AEG. Vaatwasser. Wij zijn erg tevreden met de apparatuur.
“Heel tevreden”
Door Agnes op vrijdag 18 okt 2019
Wij hebben gekozen voor AEG inbouwapparatuur. Een vaatwasser. Wij zijn heel tevreden met ons keus van apparatuur.
“Uitstekend”
Door Erno op donderdag 17 okt 2019
Wij hebben van AEG een vaatwasser. Alle producten bevallen uitstekend
“Zeer goed”
Door Sietske op vrijdag 11 okt 2019
Afwasautomaten - AEG FSE83600P. Tot nu toe bevallen deze zeer goed!
“Erg goed”
Door Michael op dinsdag 1 okt 2019
Dat is AEG vaatwasser. De apparatuur bevalt erg goed.
“Werkt goed”
Door Rogier op maandag 30 sep 2019
Hierbij een overzichtje van de apparatuur in onze keuken: AEG vaatwasser FSB41600Z. Alles werkt goed
“Prima spul”
Door AV op zaterdag 28 sep 2019
Het merk voor de vaatwasser is AEG en het is prima spul!
“Niet over nagedacht”
Door Bennie op maandag 2 sep 2019
Wij hebben voor alles gekozen voor AEG. Het merk is wel gebruiksvriendelijk en werkt allemaal naar behoren. De vaatwasser daarin tegen is een AEG Xl uitvoering waar je van mag verwachten grote borden in te kunnen plaatsen. Als je in de onderlade grote borden plaatst wil het zeepbakje niet open, daar is bij AEG niet over nagedacht.
“Prima”
Door Rola op zondag 25 aug 2019
Wij hebben gekozen voor het merk AEG vaatwasser type GHE623B4. Al deze apparaten bevallen ons tot op heden prima!
“Prima”
Door Riet op zaterdag 17 aug 2019
Vaatwasser: Wij hebben alle apparatuur van AEG en dat bevalt prima. Geel enkele klacht.
“Slechte aankoop”
Door Peter Bes op zondag 11 aug 2019
Dure vaatwasser die slecht schoonmaakt en droogt. Na Vaatwas pads blijven hangen, voor wijnglazen is er geen plaats in deze vaatwasser. Dit is in de laatste jaren echt onze slechtste aankoop.
“Prima maar niet efficient”
Door Griet op zondag 4 aug 2019
Vaatwasser. AEG FD560V : is niet efficiënt in te laden, Bevalt verder prima.
“Prima”
Door Luus op zondag 7 jul 2019
De vaatwasser en de andere apparaten zijn allemaal van het merk aeg en bevallen prima daar zijn geen problemen mee, de keuze voor het merk had te maken met de grootte van de oven, dit was een van de grotere.
“AEG vaatwasser”
Door Magda op zaterdag 6 jul 2019
De apparaten zijn van het merk AEG vaatwasser. Tot op heden bevallen ze goed
“Prima”
Door Joke op maandag 1 jul 2019
De vaatwasser in de keuken is van AEG. En dat bevalt prima.
“Niet tevreden”
Door Anita op donderdag 27 jun 2019
In de keuken zit allemaal apparatuur van AEG. Wij zijn niet tevreden over de vaatwasser. Er instabiele manden weinig ruimte en in de onderste la kunnen alleen kleine dingen anders kan de spoelden niet draaien. En de vaat is niet super schoon en blijft erg vochtig. We hebben daar al contact met AEG gehad maar weinig reactie.
“Zeer tevreden”
Door WM op zaterdag 22 jun 2019
Wij hebben gekozen voor AEG apparatuur. Het gaat om een vaatwasser. Wij zijn zeer tevreden met de apparatuur, tot nu toe geen storingen gehad en alles werkt naar behoren.
“Zeer goed”
Door Stef op maandag 17 jun 2019
Wij hebben voor alle apparaten gekozen voor AEG. Een bewuste keuze op basis van prijs-kwaliteit en advies van een bevriende witgoedmonteur. De vaatwasser voldoet zeer goed. De typenummers die we in de keuken hebben: AEG Vaatwasser FSE62600P
“Erg blij”
Door Diana op vrijdag 14 jun 2019
Wij hebben in de keuken voor AEG apparaten gekozen. Vaatwasser. We hebben voor AEG gekozen omdat deze qua prijsklasse niet te hoog maar ook niet te laag ligt. We zijn erg blij met de apparatuur. We hadden een hele simpele keuken zonder vaatwasser en op gas. Dus was in eerste instantie even wennen hoe alles werkte.
“Intuitief”
Door Magiel op donderdag 13 jun 2019
Apparatuur is van AEG: Vaatwasser AEG FSE52600P. De apparatuur bevalt prima! Een kleine detail opmerking betreffende onze keukenzaak in combinatie met AEG: In de folder staat dat je 10 jaar garantie krijgt op de kookplaat en de vaatwasser. Voor ons niet duidelijk dat hier kleine lettertjes gelden. Bij registratie (na aankoop) blijkt dit niet waar te zijn (alleen op de motor 10 jaar garantie). Verder erg tevreden: Bedieningsgemak van vaatwasser is erg intiutief en eenvoudig. Vaatwasser maakt wel echt geluid, maar dit staat ook zo in de folder.
“Prima”
Door Michael op maandag 3 jun 2019
AEG vaatwasmachine XXL, bevalt prima.
“Besteklade minder”
Door Guus op maandag 3 jun 2019
Wij hebben gekozen voor de apparatuur van AEG. afwasautomaat FSE63700P. Met het merk AEG hadden wij goede ervaringen dus daar voor weer gekozen. De afwasautomaat werkt goed en maakt weinig lawaai. De besteklade is minder praktisch. De indeling van de besteklade bij onze vorige Miele was handiger.
“Prima”
Door Jenny op zondag 2 jun 2019
Vaatwasser is AEG . Alles bevalt prima ..
“Op zich goed”
Door Fam. K op zondag 12 mei 2019
In de keuken hebben wij alles van AEG waaronder de vaatwasser. Op zich bevallen de apparaten goed. Wij bemerken wel kwaliteits verschil t.o.v van de miele apparaten die wij in onze vorige keuken hadden.
“Goed”
Door Marinus op maandag 6 mei 2019
Alle keuken apparaten waaronder de vaatwasser zijn AEG en ze bevallen goed.
“Te klein”
Door Tan op maandag 6 mei 2019
Merk AEG, advies van de keuken leverancier. Vaatwasser is te klein, had een XXL moeten zijn.
“Goed”
Door Fam. G op zaterdag 13 apr 2019
wij hebben alles van AEG. Vaatwasser. 5 apparaten van AEG gaf ons gratis 5 jaar garantie. Goed product
“Erg goed”
Door Jouke op dinsdag 9 apr 2019
Wij hebben voor het merk AEG gekozen. Alles hebben wij bij dezelfde leverancier gekocht. Dus ook de vaatwasser is van AEG. De apparatuur bevalt tot nu erg goed. Tot nu toe geen spijt van onze aankoop.
“Bevalt”
Door Betty op vrijdag 15 mrt 2019
Ik heb vaatwasser van AEG. Bevallen prima
“Bevalt goed”
Door Leo op zondag 10 mrt 2019
We hebben gekozen voor allemaal AEG apparatuur waaronder een vaatwasser en deze artikelen bevallen goed.
“Geen aanbeveling”
Door Marloes op donderdag 21 feb 2019
De vaatwasser en alle andere apparaten zijn van AEG. Alle apparaten, behalve de afzuigkap, scoren een voldoende, maar ik zou niemand het merk aanbevelen. We vinden de indeling van de vaatwasser vrij onhandig.
“Valt tegen”
Door Danny op woensdag 20 feb 2019
Ik heb AEG als merk voor alle keuken apparaten (vaatwasser). Ik moet zeggen dat het mij behoorlijk tegen valt. Dit komt ook omdat ik inmiddels ervaring heb met 3 verschillende keukens. Ik heb hele goede ervaring met een ander merk. Deze werd mij afgeraden door de verkoper omdat volgens hem deze heel snel defect raakte. Achteraf heb ik natuurlijk spijt van dat ik niet mijn zin heb doorgezet.
“Beetje spijt”
Door Petra op maandag 18 feb 2019
AEG vaatwasser (FSE72610P). Mooi design, maar in bij een gebruik komt hij wat gammel over. Bij zwaar servies twijfel ik of de rekjes het houden. Ik mis kracht bij dit product en heb een beetje spijt van deze aankoop. Mij vorige was een Siemens; beduidend beter.
“Spijt van keuze”
Door Francien op woensdag 6 feb 2019
De vaatwasser doet wat hij moet doen schone vaat, maar het laden onderin is een gammel rek wat moeilijk terug te schuiven is. Wel spijt dat ik AEG heb aangeschaft, nu zou ik een andere keus maken.
“Bevalt prima”
Door Marjon op zaterdag 2 feb 2019
Ik heb apparaten van AEG waaronder vaatwasser en ze bevallen mij prima.alles werkt naar behoren tot nu toe.dus ik ben zeer tevreden over de keuken.
“Teleurstellend”
Door J.Persson op woensdag 23 jan 2019
Na 2 jaar (garantie 5 jaar bij 5 apparaten in de keuken van AEG) blijken er in de bodem plaat 2 minuscule gaatjes te zijn ontstaan door 'gemorst' onthardingzout. Gevolg lekkage en foutmelding '30. Machine stopt ermee. Vlg monteur hoeft dit zout tegenwoordig niet meer toegevoegd aan de machine gezien de huidige combi wastabletten. De binnenkant is blijkbaar te kwetsbaar voor het zout. Reparatie enkele honderden euro s of doe het zelf met hitte bestendige kit, is het advies van de monteur bij een machine van 1100 eu. Het voorrijden en advies kost 99 eu. De sensor met waarschuwingslampje voor het aanvullen van zout, moet men dus negeren? Uitermate teleurstellend dus!,
“Uiterst tevreden”
Door Ruud op vrijdag 18 jan 2019
Wij hebben de volgende keukenapparatuur gekocht, waar we uiterst tevreden over zijn: AEG FSK 9380OP volledig integreerbare vaatwasser met comfortlift
“Uitstekend”
Door Wendy op maandag 14 jan 2019
Wij hebben voor de volgende apparaten gekozen: Vaatwasser: AEG. Alle apparaten bevallen uitstekend, de keuze voor deze merken is goed geweest. Keuze van de merken en types hebben we samen bepaald met de adviseur.
“Valt tegen”
Door Fam. L. op donderdag 3 jan 2019
Wij hebben de apparatuur van AEG. Vaatwasser FSK93800P. De lift voor het onderste rek is fijn en werkt makkelijk. Verder valt hij wat tegen qua degelijkheid van de rekken met name de houders waar de borden/schoteltjes geplaatst moeten worden. Ze zijn net iets tekort zodat sommige borden naar voren duiken. De indeling is ook lastig, als er pannen ingaan heb je te weinig plaats voor de borden want die kunnen niet in de korf erboven omdat de ruimte niet hoog genoeg is. Jammer ik heb deze speciaal gekozen voor het liftsysteem en had wel verwacht dat ook de indeling en degelijkheid van de korven net zo goed zou zijn als mijn vorige vaatwasser van Bosch. Ik zou niet meer kiezen voor dit type vaatwasser.
“Vol tevreden”
Door Fam G. op zondag 30 dec 2018
AEG vaatwasser. De apparatuur van AEG is naar onze volle tevredenheid.
“Naar behoren”
Door Joke op zaterdag 15 dec 2018
Vaatwasser xl en andere apparaten zijn allemaal van AEG. Werken allemaal naar behoren en ik heb natuurlijk geen vergelijkings materiaal.
“Zeer tevreden”
Door Richard op dinsdag 11 dec 2018
Wij hebben voor volledige apparatuur van AEG gekozen. Het betreft: AEG FSB52610Z - Vaatwasser. Zeer tevreden over alles. Wij hebben hier voor gekozen omdat het ten eerste een mooi design van AEG is en AEG kwam met een mooie aanbieding. Zodoende hebben wij onze keuze gemaakt.
“Blij met keuze”
Door L.G.E. op maandag 3 dec 2018
Alle aangeschafte apparaten zijn van AEG. Dit betreft: vaatwasmachine. Ben nog steeds blij met mijn keuze.
“Prima”
Door Hermine op zaterdag 10 nov 2018
Vaatwasser. Wij hebben gekozen voor AEG. Alle apparaten doen het prima.
“Zeer tevreden”
Door BB op donderdag 8 nov 2018
Wij hebben alles van AEG gekocht. Vaatwasser. Zeer tevreden over AEG. Ruime keuze, en een stabiel merk voor een redelijke prijs. En vooral bij aankoop van minimaal 4 apparaten, 5 jaar volledige garantie.
“Super tevreden”
Door Ron op woensdag 7 nov 2018
Vaatwasser = AEG. Super tevreden met alle apparaten, keuze voor AEG ivm prijs/kwaliteit en design.
“Bevalt heel goed”
Door Tim op vrijdag 26 okt 2018
Wij hebben voor apparatuur van het merk AEG gekozen. Wij hebben een vaatwasser. Deze apparatuur bevalt heel goed en zouden we ook zeker aanbevelen.
“Prima”
Door ZvR op vrijdag 5 okt 2018
Wij hebben gekozen voor AEG apparatuur. Dat bevalt prima! Er zit een afwasmachine in.
“Zeer goed”
Door Herman op maandag 1 okt 2018
Alles is AEG (vaatwasser) en het bevalt zeer goed!
“Erg te spreken”
Door Frans op maandag 1 okt 2018
Wij hebben alles van AEG aangeschaft. Een Vaatwasser (FSB52610Z). We zijn erg te spreken over de producten.
“Prima”
Door Jochem op maandag 24 sep 2018
Al onze apparaten in de keuken zijn van AEG. De vaatwasser bevalt prima.
“Naar wens”
Door Sjoerd op donderdag 20 sep 2018
AEG apparatuur. Tot op heden gaat alles naar wens. Niks mis mee prima vaatwasser. Kijk als je dure apparatuur plaats mag je er ook meer van verwachten.
“Goed”
Door Jan op donderdag 2 aug 2018
We hebben in de keuken alle apparatuur van AEG (inclusief de vaatwasser), en deze apparatuur bevalt goed.
“Prima”
Door Ed op woensdag 4 jul 2018
Alle apparaten van het merk AEG, waaronder de vaatwasser. Ze bevallen mij prima.
“Goed”
Door Janny op maandag 18 jun 2018
Vaatwasser.... AEG...bevalt goed
“Bevalt goed”
Door Joop op dinsdag 29 mei 2018
Het merk wat wij gekozen hebben is AEG. Van dit merk de vaatwasser. Tot nu toe bevallen de apparaten ons goed.
“Uitstekend”
Door Rob op donderdag 17 mei 2018
Wij hebben gekozen voor de volgende AEG-producten: vaatwasser FSE52600P. Alle producten voldoen uitstekend.
“Bevallen prima”
Door Kim op dinsdag 15 mei 2018
Apparaten zijn van AEG en bevallen prima :-). Onder meer vaatwasser van Aeg.
“Bevalt goed”
Door Dirk op maandag 30 apr 2018
Vaatwasser AEG met lift, niet erg stil. Maar bevalt allemaal goed.
“Prima”
Door Petra op woensdag 18 apr 2018
We hebben de volgende apparaten van AEG: Vaatwasser. Deze apparaten bevallen prima.
“In de lijn der verwachting”
Door Gabrielle op donderdag 12 apr 2018
AEG vaatwasser. Met AEG waren we al bekend, dus ook tevreden, maar meer in lijn der verwachting zeg maar.
“Blij mee”
Door Ron op donderdag 22 mrt 2018
Op advies van keukenzaak gekozen voor AEG vaatwasser met 'plateau lift'. Iets waar mijn vrouw nog iedere dag heel blij mee is!
“Geen aanrader”
Door R. op dinsdag 20 mrt 2018
Apparatuur (vaatwasser) zijn van AEG. Het is onduidelijk ondanks de beschrijving wat bepaalde programma's inhouden. Eerder hebben wij apparatuur van Miele en Siemens gehad en dat was duidelijker en gebruikersvriendelijk. Nooit problemen gehad met Miele en Siemens. AEG zou ik niet voor de tweede keer aanschaffen.
“Niet zo robuust”
Door Marcel op maandag 19 mrt 2018
Wij hebben alle inbouw apparatuur van AEG behalve het gecombineerde gas fornuis. De vaatwasser van AEG : de rekken i.c.m. de geleider rails vind ik slapjes aanvoelen en voelt niet robuust. Voor de rest zijn we tevreden .. prijs / kwaliteit verhouding.
“Niet tevreden met indeling”
Door Ineke op dinsdag 27 feb 2018
Alle apparatuur is van AEG. Bevalt goed, alleen de indelen van de vaatwasser niet. Glazen vallen om.
“Correct werkend”
Door Charles op dinsdag 6 feb 2018
Voor alle keukenapparatuur hadden we gekozen voor AEG, die op zich correct werken. De vaatwasser is van type F55600V11P
“Prima”
Door Gert Jan op dinsdag 30 jan 2018
De vaatwasser bevalt prima.
“Prima”
Door Wil op vrijdag 1 dec 2017
Vaatwasser van Aeg; bevalt prima.
“Vaatwasser van AEG”
Door C.S. op vrijdag 1 dec 2017
Wij hebben gekozen voor de volgende apparatuur: Koelvriescombinatie, Combi-magnetron, Oven, Gaskookplaat, Afzuigkap, Vaatwasser. Alle apparatuur is van AEG. De meeste apparaten bevallen goed. Helaas hadden wij pech met de vaatwasser. Het apparaat wast goed schoon, maar gaf lekkage bij de deur. Dit heeft lang geduurd voordat we dit ontdekten omdat het direct achter de plint-afwerking van de keuken druppelde bij elke wasbeurt. Al enige tijd voelde het soms vochtig, maar met de spoelbak ernaast steeds gedacht dat we iets geknoeid hadden. Het was klammig, niet nat... dus we dachten er niks van. De vaatwasser draait altijd 's nachts, en op een ochtend stapte ik met mijn droge sok in een plasje water. Toen hebben we de plint van de keuken verwijderd en bleek het daar goed vochtig te zijn. De vaatwasser aangezet en met eigen ogen de druppels aan beide kanten van de deur zien komen. Omdat we een gloednieuwe laminaatvloer hebben, met een ondervloer die het vocht heeft geabsorbeerd... waren we hier op z'n zachtst gezegd zeker niet blij mee. We zullen moeten zien wat de schade is. Gisteren is de monteur van AEG gekomen om het probleem te verhelpen, en nu lijkt het droog. De rubbers van de machine zijn vervangen. Voorlopig houden we de plint er nog even af... aangezien we niet weer voor onaangename verrassingen willen komen te staan. De afhandeling van onze klacht is door AEG goed opgepakt en er is snel actie ondernomen.
“Bevallen”
Door Helena op dinsdag 28 nov 2017
Alle apparaten in de keuken (oven, vaatwasser, kookplaat) zijn van AEG. Deze bevallen prima.
“Goede keuze”
Door Dries op woensdag 22 nov 2017
Wij hebben een vaatwasser van AEG. De keuze bevalt goed
“Top”
Door Eline op donderdag 21 sep 2017
Het is een top apparaat. Wast goed droogt goed. Maakt weinig geluid geen hinder van. Er zitten rubbers in voor glas en dat is heel fijn. lampje op grond zo je kan zien dat hij in werking is en deur gaat open als hij klaar is. Een mini minpunt is als je het onderrek helemaal uittrekt wil hij gauw mislopen moet je hem iets optillen.
“Op zich prima”
Door Patricia op donderdag 26 jan 2017
Hij bevalt prima. Is veel stiller dan mijn vorige vaatwasser. Was een whirlpool en de vaat komt er ook veel droger uit. Enige nadeel vind ik dat de bovenste korf ook rekje voor borden heeft terwijl daar in de onderste korf volop ruimte voor is. Had liever gehad dat ik hier meer kommetjes/glazen in kwijt kon. Dat is het enige nadeel. Verder prima vaatwasser. Ben er blij mee
“Dikke 10”
Door AMJ op maandag 19 sep 2016
AEG vaatwasser F55345VI1 volledig geintegreerd. Het apparaat doet wat men beloofd. Schoon in 30 min op stand P$. Inhoud .. eindelijk past de vaat voor 5 personen met gemak erin tot 13 couverts kan hij met gemak aan. Geluid... is een verademing 44 DB . Deze vaatwasser, krijgt van mij een dikke 10.
“Bevalt goed”
Door Peter op dinsdag 2 aug 2016
AEG Vaatwassers F99705VI1P. Machine bevalt goed, even wennen met de bestek sorteerlade, maar verder prima.
“Bevalt goed”
Door Wilma op maandag 25 jul 2016
Het apparaat hebben we nu een klein weekje in huis en bevalt goed, wij hebben de AEG-Favorit 99705-VI1p.
“Redelijk geluidloos”
Door Carin op donderdag 14 jul 2016
Wij hebben de inbouwvaatwasser AEG met typenummer F55345VI11 en voor zover we nu hebben ervaren is deze prima en redelijk geluidloos.
Vaatwassers
Prijzen bekend van 71 AEG vaatwassers van 351,- tot 1.199,-.
Volledig geintegreerde vaatwassers 13 couverts | 14 couverts | 15 of meer couverts
Geintegreerde vaatwassers met bedieningspaneel 13 couverts | 14 of meer couverts
Vrijstaande vaatwassers 13 couverts | 14 of meer couverts
Smalle vaatwassers 9 couverts
Sorteer op meest relevant | prijs
AEG FSE62600P vaatwasser
AEG FSE62600P
1 ervaring
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 629,- Naar winkel
AEG FSE52700P vaatwasser
AEG FSE52700P
1 ervaring
Inbouw | 46 dB | 15 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 665,- Naar winkel
AEG FSE52600P vaatwasser
AEG FSE52600P
2 ervaringen
Inbouw | 46 dB | 13 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 598,- Naar winkel
AEG FSB41600Z vaatwasser
AEG FSB41600Z
1 ervaring
Inbouw | 47 dB | 13 couverts | Energieklasse A+
€ 508,- Naar winkel
AEG FSE63700P vaatwasser
AEG FSE63700P
1 ervaring
Inbouw | 44 dB | 15 couverts | Energieklasse A+++
€ 689,- Naar winkel
AEG FFB53600ZW vaatwasser
AEG FFB53600ZW
Vrijstaand | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 351,- Naar winkel
AEG FFB41600ZW vaatwasser
AEG FFB41600ZW
Vrijstaand | 47 dB | 13 couverts | Energieklasse A+ | Uitgestelde start
€ 399,- Naar winkel
AEG FFB41600ZM FFB41600ZM vaatwasser
AEG FFB41600ZM
Vrijstaand | 47 dB | 13 couverts | Energieklasse A+ | Uitgestelde start
€ 429,- Naar winkel
AEG FFB52610ZW vaatwasser
AEG FFB52610ZW
Vrijstaand | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 439,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
AEG FFB52610ZM vaatwasser
AEG FFB52610ZM
Vrijstaand | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 449,- Naar winkel
AEG FSB42607Z vaatwasser
AEG FSB42607Z
Inbouw | 46 dB | 13 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 449,- Naar winkel
AEG FD560V vaatwasser
AEG FD560V
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 469,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
AEG FSB52620Z vaatwasser
AEG FSB52620Z
Inbouw | 45 dB | 13 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 495,- Naar winkel
AEG FSB31610Z vaatwasser
AEG FSB31610Z
Inbouw | 49 dB | 13 couverts | Energieklasse A+ | Uitgestelde start
€ 498,- Naar winkel
AEG FSS52615Z vaatwasser
AEG FSS52615Z
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 499,- Naar winkel
AEG FFB52600ZM vaatwasser
AEG FFB52600ZM
Vrijstaand | 47 dB | 13 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 504,- Naar winkel
AEG FSB52617Z vaatwasser
AEG FSB52617Z
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 529,- Naar winkel
AEG FSE62400P vaatwasser
AEG FSE62400P
Inbouw | 45 dB | 9 couverts | Energieklasse A++
€ 529,- Naar winkel
AEG FEB52600ZM vaatwasser
AEG FEB52600ZM
Inbouw | 47 dB | 13 couverts | Energieklasse A++
€ 539,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
AEG FSK31610Z FSK31610Z vaatwasser
AEG FSK31610Z
Inbouw | 49 dB | 13 couverts | Energieklasse A+ | Uitgestelde start
€ 540,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
AEG FFB53940ZW FFB53940ZW vaatwasser
AEG FFB53940ZW
Vrijstaand | 44 dB | 14 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 549,- Naar winkel
AEG FSB52637Z vaatwasser
AEG FSB52637Z
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A++
€ 549,- Naar winkel
AEG FFB53610ZW vaatwasser
AEG FFB53610ZW
Vrijstaand | 42 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 549,- Naar winkel
AEG FEE53600ZM vaatwasser
AEG FEE53600ZM
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 549,- Naar winkel
AEG FSB53637P vaatwasser
AEG FSB53637P
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++
€ 549,- Naar winkel
AEG FEB52610ZM vaatwasser
AEG FEB52610ZM
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 561,- Naar winkel
AEG FSS5261XZ vaatwasser
AEG FSS5261XZ
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 562,- Naar winkel
AEG FSB5360CZ FSB5360CZ vaatwasser
AEG FSB5360CZ
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 579,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
AEG FEB52637ZM FEB52637ZM vaatwasser
AEG FEB52637ZM
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 599,- Naar winkel
AEG F65030VIP vaatwasser
AEG F65030VIP
Inbouw | 45 dB | 0 couverts
€ 599,- Naar winkel
AEG FSK52617Z vaatwasser
AEG FSK52617Z
Inbouw | 13 couverts
€ 599,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
AEG FSE63717P vaatwasser
AEG FSE63717P
Inbouw | 44 dB | 15 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 599,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
AEG FSE52707P vaatwasser
AEG FSE52707P
Inbouw | 46 dB | 15 couverts | Energieklasse A++
€ 599,- Naar winkel
AEG FEE62600PM vaatwasser
AEG FEE62600PM
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A++
€ 599,- Naar winkel
AEG FSB53607Z vaatwasser
AEG FSB53607Z
Inbouw | 42 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 601,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
AEG FFB53600ZM vaatwasser
AEG FFB53600ZM
Vrijstaand | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 602,- Naar winkel
AEG FSB52907Z vaatwasser
AEG FSB52907Z
Inbouw | 46 dB | 14 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 649,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
AEG FFB53610ZM vaatwasser
AEG FFB53610ZM
Vrijstaand | 42 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 649,- Naar winkel
AEG FSS5360XZ vaatwasser
AEG FSS5360XZ
Inbouw | 42 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 649,- Naar winkel
AEG FEE63600PM vaatwasser
AEG FEE63600PM
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++
€ 655,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
AEG FEE62700PM vaatwasser
AEG FEE62700PM
Inbouw | 44 dB | 15 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 659,- Naar winkel
AEG FD390V vaatwasser
AEG FD390V
Inbouw | 49 dB | 13 couverts | Energieklasse A+ | Uitgestelde start
€ 661,- Naar winkel
AEG FSE52607P vaatwasser
AEG FSE52607P
Inbouw | 46 dB | 13 couverts | Energieklasse A++
€ 666,- Naar winkel
AEG FFB53900ZM FFB53900ZM vaatwasser
AEG FFB53900ZM
Vrijstaand | 46 dB | 14 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 679,- Naar winkel
AEG FSE62700P vaatwasser
AEG FSE62700P
Inbouw | 44 dB | 15 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 698,- Naar winkel
AEG FSE63600P vaatwasser
AEG FSE63600P
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++
€ 699,- Naar winkel
AEG FES5367XZM vaatwasser
AEG FES5367XZM
Inbouw | 42 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 699,- Naar winkel
AEG FSE63806P vaatwasser
AEG FSE63806P
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 699,- Naar winkel
AEG FSK52617P vaatwasser
AEG FSK52617P
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A++
€ 699,- Naar winkel
AEG FSE63637P vaatwasser
AEG FSE63637P
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++
€ 749,- Naar winkel
AEG FSK52637P vaatwasser
AEG FSK52637P
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A++
€ 749,- Naar winkel
AEG FSB52637P vaatwasser
AEG FSB52637P
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A++
€ 749,- Naar winkel
AEG FSE63747P vaatwasser
AEG FSE63747P
Inbouw | 42 dB | 15 couverts
€ 799,- Naar winkel
AEG FSK73700P vaatwasser
AEG FSK73700P
Inbouw | 42 dB | 15 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 799,- Naar winkel
AEG FSB52917Z vaatwasser
AEG FSB52917Z
Inbouw | 44 dB | 14 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 799,- Naar winkel
AEG FD590V vaatwasser
AEG FD590V
Inbouw | 46 dB | 13 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 801,- Naar winkel
AEG FSE83617P vaatwasser
AEG FSE83617P
Inbouw | 42 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++
€ 819,- Naar winkel
AEG FSE73300P vaatwasser
AEG FSE73300P
Inbouw | 42 dB | 12 couverts | Uitgestelde start
€ 832,- Naar winkel
AEG FSE63707P FSE63707P vaatwasser
AEG FSE63707P
Inbouw | 44 dB | 15 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 849,- Naar winkel
AEG FSS62807P vaatwasser
AEG FSS62807P
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 878,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
AEG FSS62800P vaatwasser
AEG FSS62800P
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A++ | Uitgestelde start
€ 889,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
AEG FSB53617Z vaatwasser
AEG FSB53617Z
Inbouw | 46 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 899,- Naar winkel
AEG FSB53627P vaatwasser
AEG FSB53627P
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 973,- Naar winkel
AEG FSE83707P vaatwasser
AEG FSE83707P
Inbouw | 44 dB | 15 couverts | Energieklasse A+++
€ 999,- Naar winkel
AEG FSE61607P vaatwasser
AEG FSE61607P
Inbouw | 39 dB | 13 couverts | Energieklasse A+ | Uitgestelde start
€ 999,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
AEG FSE63727P vaatwasser
AEG FSE63727P
Inbouw | 44 dB | 15 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 999,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
AEG FD790V vaatwasser
AEG FD790V
Inbouw | 42 dB | 15 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 1.090,- Naar winkel
AEG FSE83807P vaatwasser
AEG FSE83807P
Inbouw | 42 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 1.099,- Naar winkel
AEG CL638MM vaatwasser
AEG CL638MM
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 1.179,- Naar winkel
AEG FEE63800PM vaatwasser
AEG FEE63800PM
Inbouw | 44 dB | 13 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 1.183,- Naar winkel
AEG FSE84717P vaatwasser
AEG FSE84717P
Inbouw | 42 dB | 15 couverts | Energieklasse A+++ | Uitgestelde start
€ 1.199,- Naar winkel