Feedback
4,9

AEG wasdrogers

AEG heeft een breed assortiment aan wasdrogers. Je kunt kiezen uit zuinige warmtepompdrogers die beschikken over de nieuwste technologie├źn, of voor een ouderwetse condensdroger die snel je was kan droger.
AEG wasdrogers aanbod
Selecteer een AEG wasdroger en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 wasdrogers
€500 - €750 wasdrogers
€750 - €1000 wasdrogers
> €1500 wasdrogers

Vulgewicht: 7 kg 8 kg 9 kg
Energieklasse: A+++ A++ B
Geluidsniveau drogen: 62 dB 63 dB 64 dB 65 dB 66 dB > 66 dB
Bijzondere eigenschappen: Stoomfunctie Wifi
Selecteer een filter
Ervaringen met AEG wasdrogers
Er zijn 9 ervaringen over AEG Wasdrogers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Slechte service bij droger die niet goed droogt”
Door tjakko op vrijdag 23 dec 2022
AEG nooit meer, de monteur komt even kijken of de handdoeken droog zijn, dit valt niet in de garantie. Dat kost ons 149 euro, hij heeft programma's gewijzigd en heeft de droger goed gekeurd, nu droogt de machine nog minder, lekker he. 2 jaar oud hij word niet meer gebruikt en drogen op de oude manier op een rekje hij zal wel bij het oude vuil belanden. MVRG tjakko.
“Motor twee keer kapot binnen vier jaar”
Door Dick Rombout op woensdag 9 nov 2022
Voor mij geen AEG meer. Binnen 4 jaar is de motor twee keer kapot gegaan, de laatste keer binnen een jaar. dan hoor je dat de motoren inderdaad niet goed zijn. Moet AEG dus ook wetehn. Aan AEG de keuze deze apparaten dan te verkopen. Worden toch verkocht maar zo verlies je wel klanten.
“Droogt zeer matig”
Door Willem Vuyk op vrijdag 22 okt 2021
Zeer slechte droger T8DBESSEN. Droogt zeer matig en de programma`s zitten er meer voor de sier op dan dat ze werkelijk functioneren.
“Nooit meer een AEG”
Door Jo Linden op woensdag 29 sep 2021
Onze AEG wasdroger gaat na een paar maanden kapot. De droger staat boven op onze wasmachine. De door AEG gestuurde monteur eist dat de machine op de grond staat en vertrekt onverrichter zake. Reparatie had gemakkelijk uitgevoerd kunnen worden terwijl het apparaat op de wasmachine stond. Voor mij nooit meer een AEG.
“Schandalige service”
Door Suus op donderdag 24 jun 2021
Droger is perfect, maar na een half jaar een schurend geluid in de trommel . Bel je om de monteur langs wat schets je verbazing pas over een Week! Schandalige service als gezin met vijf personen dat dat niet eerder kan, en dan maar niet te spreken over de klantenservice, je krijgt te horen, als de monteur belt en u neemt niet op dan komt hij niet. Dus je moet op de dag je telefoon constant in de gaten houden!
“Niet tevreden met model”
Door Jaap op woensdag 3 jun 2020
betreft wasdroger T8DB84GW. Na vier maanden een hoop gepiep en schurende geluiden. Wij durfde de droger niet meer aan te zetten. De monteur erbij heeft een wielen vervangen en de andere schoon gemaakt. Op de 4 kunststof wielen draait n.l de droogtrommel. Weer na vier maanden het zelfde probleem. Weer de monteur erbij en weer de wielen en de trommel schoon gemaakt. Vervolgens al weken geleden een brief naar AEG geschreven, tot op heden nog niets van AEG vernomen. Wij hadden overwogen een wasmachine aan te schaffen uit de zelfde serie maar daar zien we natuurlijk vanaf.
“Nieuwe keuze”
Door Marianne op zaterdag 1 feb 2020
Wasdroger heb ik in het nieuwe huis van AEG gekozen, omdat ik denk dat Miele het grote prijsverschil niet meer waarmaakt.
“Super”
Door Ruud op donderdag 27 dec 2018
Apparaat bevalt super! Merk is AEG type is T7DBN400 en is een wasdroger.
“Fluisterstil”
Door Anja & Kees op maandag 3 sep 2018
Dit apparaat is o.i. een uitstekend alternatief als je huidige machine het gaat begeven. Echt fluisterstil en het stroomverbruik daalt aanzienlijk. De nieuwe toegepaste technieken zorgen er voor dat de was er met veel minder kreukels uit komt. Door de grotere inhoud van de trommel heeft de was ook weer ruimte om te bewegen. Bijvoorbeeld een dekbedhoes komt er niet meer als een prop uit.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.