Feedback
5,0

Miele wasdrogers

Miele verkoopt verschillende soorten warmtepompdrogers. Ze beschikken over technieken zoals een stoomfunctie om kleding snel op te frissen. Trommelverlichting zodat je goed kan zien wat er in de trommel zit. En een was bijvul functie om tijdens het droogproces gemakkelijk nog een aantal kleding stukken toe te voegen. Het verschilt per wasdroger welke functies beschikbaar zijn.
Miele wasdrogers aanbod
Selecteer een Miele wasdroger en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 wasdrogers
€500 - €750 wasdrogers
€750 - €1000 wasdrogers
> €1500 wasdrogers

Vulgewicht: 7 kg 8 kg 9 kg
Energieklasse: A+++ A++
Geluidsniveau drogen: 62 dB 64 dB 66 dB
Bijzondere eigenschappen: Stoomfunctie Wifi
Selecteer een filter
Ervaringen met Miele wasdrogers
Er zijn 6 ervaringen over Miele Wasdrogers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Na twee jaar kapot”
Door Bonhof op zondag 16 jun 2024
Wij hebben een droger van Mieke om van de problemen verlost te zijn omdat andere merken 'slechter' zouden zijn. Nu twee jaar later twee keer snaar of riem (wat ook de benaming is) gebroken! Mijn vrouw zou gympen in de droger doen....sorry! Dat heeft ze echt nog nooit gedaan! En daardoor knappen de snaar/riemen? Slechte service en toch wel slechte machine, zeker voor dit aankoopbedrag!
“Vergissing maar goed opgelost”
Door J.P. Visser op vrijdag 29 mrt 2024
Wij dachten energiezuiniger te willen leven. Dus ook een nieuwe wasdroger. Van Miele, deTKL850 WP. Wat een vergissing. Droogt niet goed en is lawaaiig. Na de garantietijd, twee maanden te laat, bleek de ophanging van het deurtje gebroken. Miele wist zeker dat het onze eigen schuld was, leunen op het deurtje. De leverancier, Expert, wist met enige coulance de deur te vervangen. Tien maanden later hetzelfde euvel. En weer onze schuld, leunen op het deurtje. Kosten 340 euro. Negen maanden later, zelfde euvel. Eigen schuld...dat het aan Miele zou liggen is ondenkbaar. Een dure grap.

Aanvulling ontvangen 6 mei 2024: Misschien ten gevolge van de reviews, maar twee weken geleden heeft een servicemonteur van Miele voor een nieuw deurtje van de droger gezorgd. Onze problemen zijn opgelost.
“Droogt niet goed en maakt veel herrie”
Door BdR op woensdag 20 mrt 2024
Dure droger Miele nieuw gekocht, maar vanaf het begin droogt hij zeer slecht. Was moet tot wel 5 keer opnieuw aangezet worden om er droog (en ook aangetast) uit te komen, wat ook een dure grap is geweest. Het geluid is ook niet te doen: alsof je in een zeer luide trein zit. Is in het begin al een keer een Miele monteur langs geweest, maar dat haalde niets uit. Werden verder geen oplossingen geboden. Enorme miskoop en dat voor een prijs en merk waar ik van dacht dat dat zekerheid gaf.
“Slechtste service ooit”
Door V.G. op donderdag 9 dec 2021
Toestel al meer dan een maand stuk, vanuit Miele blijft het maar mislopen om de herstelling uit te komen voeren. Slechtste service ooit!
“Prima”
Door Kors op zaterdag 23 jan 2021
Een Miele 92 ct condens wasdroger 29 jaar ten volle tevreden gebruikt met slechts eenmaal een storing nu vervangen door een TEB 155WP T1 warmte pomp droger.

Aanvulling ontvangen 11 april 2021: Deze droger bevalt prima
“Waarschuwing”
Door Johan op zaterdag 13 jan 2018
Wij hebben dit toestel thuis staan. Bij elke droogbeurt valt het toestel 3x in alarm. We moeten telkens pluizen reiningen, terwijl die filters allemaal kraakhelder zijn. Nergens kan je vinden wat er scheelt, enkel dat je je filters moet reinigen... We waren beter bij een ouder type droogkast gebleven... nu zitten we ermee, ik betaal graag wat meer om geen problemen te hebben, maar met deze droogkast geen miele kwaliteit, geloof me, we hebben alles van miele in huis ook in de keuken en de rest, ik ben een miele gelover, maar dit is prul... U bent alvast gewaarschuwd
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.