Feedback
3,0

Miele wasmachines

Miele heeft een ruim aanbod aan wasmachines. Je kunt kiezen uit grote wasmachines met een capaciteit van 9 kg, of een zuinige wasmachine met energielabel A. Afhankelijk van het gekozen model modellen zijn functies zoals Wifi, stomen of de mogelijkheid om was toe te voegen als het wasprogramma al draait beschikbaar.
Miele wasmachines aanbod
Selecteer een Miele wasmachine en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 wasmachines
€500 - €750 wasmachines
€750 - €1000 wasmachines
€1000 - €1500 wasmachines
> €1500 wasmachines

Vulgewicht: 7 kg 8 kg 9 kg
Energieklasse: A B
Maximale centrifugesnelheid: 1400 rpm 1600 rpm
Bijzonderheden: Stoomprogramma Wifi
Selecteer een filter
Ervaringen met Miele wasmachines
Er zijn 4 ervaringen over Miele Wasmachines. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Na 10 dagen kapot”
Door Jasper op dinsdag 13 feb 2024
Na 10 dagen begeeft de nieuwe Miele wasmachine het. Doet helemaal niets meer. Na bellen blijkt de monteur pas na 6 dagen langs te kunnen komen. Met een Miele hadden we gehoopt kwaliteit in huis te halen. Als je wasmachine het na 10 dagen begeeft verwacht je minstens dat er met spoed iemand langskomt om je te helpen. Dit doet ontzettend afbreuk aan het merk Miele en ondertussen stapelt de was zich met 3 kinderen op.
“Slechte service”
Door John E op donderdag 27 jan 2022
Wij hebben een Miele W1 Twindos wasmachine. Het Twindos systeem werkt niet meer. Net een goede monteur van de plaatselijke miele dealer langs geweest. De wasmachine geeft aan dat de twindos casette geplaatst moet worden, maar die zit er in. Monteur gebeld met Miele. deze klacht komt veel vaker voor en is bekend bij Miele. Er is een Modificatie voor beschikbaar. Aangezien dit moeilijk in te bouwen is moet er een Miele monteur voor komen. Miele weet van het probleem, maar durft 100% van de kosten bij ons neer te leggen. Wat een slechte service. Voor ons nooit meer een Miele apparaat.
“Service niet perfect”
Door Petra Dijkman op dinsdag 11 aug 2020
Van onze in het najaar 2018 gekochte Miele TwinDos wasmachine werkte het TwinDos systeem niet meer. Kan gebeuren en de Miele service is perfect toch? Nee dus. We moesten 2 weken wachten op de Miele monteur en gisteren kwam ie dan eindelijk langs. Bleek het een ontwerp foutje te zijn want de plastic schakel pennen die de cartridges moeten raken deden dat niet meer. De monteur heeft het op een laten we zeggen handige manier met een aansteker verwarmen verholpen. Ok niet zeuren het werkt. Dachten we want na 1 was vannacht lekt de machine nu fors water. Het is aannemelijk dat de monteur iets vergeten heeft en ook dat kan gebeuren dus de Miele service maar weer contacten. Een spoed reparatie kan pas over 2 dagen kregen we te horen. Miele , Miele dit is echt puur slecht en met andere voorgaande merken waaronder AEG ging er ook wel eens wat stuk maar daar weet je dat je lang moet wachten en geven ze zoals Miele wel doet niet hoog op van de servide. Kortom De zo hoog geroemde service van Miele staat bij ons nu gelijk aan alle andere merken en dan vraag je jezelf toch af waarom dan zoveel meer betalen? Miele , Miele toch!
“Waardeloos”
Door Jaquelina op dinsdag 5 nov 2019
Ik word gek van de f10 melding, er zou dan geen waterdruk zijn. Het probleem is, dat nergens staat, en ook de helpdesk kan ons daarbij niet helpen, hoe de wasmachine dan na oplossen van het probleem, het programma verder kan laten draaien. Betekent dat de machine uit gaat, en we het hele programma opnieuw moeten starten. Echt waardeloos
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.