Feedback
5,0

Indesit magnetrons

Indesit heeft een beperkt aantal magnetrons in haar assortiment. Dit zijn allemaal inbouw magnetrons met een maximaal vermogen van 900 watt.
Indesit magnetrons aanbod
Selecteer een Indesit magnetron en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 magnetrons
€500 - €750 magnetrons
€750 - €1000 magnetrons
> €1500 magnetrons

Magnetronvermogen: 800 W 900 W
Selecteer een filter
Ervaringen met Indesit magnetrons
Er zijn 2 ervaringen over Indesit Magnetrons. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Reageren niet”
Door Aderie Schoep op maandag 5 jul 2021
Heb deze magnetron na een jaar was die stuk . monteur er een paar keer bij geweest maar die kreeg hem niet meer aan de gang . Een nieuwe gekregen ,Na een jaar weer stuk . nu een andere monteur er bij gehad en die kreeg hem weer aan de gang . nu naar een half jaar wederom weer stuk .28 juni doorgegeven aan Indesit,deze zouden het voorleggen aan hun klantenservice . Nu 5 Juli en nog geen enkele reactie gehad hoe nu verder met die magnetron .Tussendoor nog weer contact gehad via mail en ze zouden het nogmaals bij de klantenservice melden , ze reageren gewoon niet meer . Als je belt krijg je minuten lang bandjes te horen en een stem die zegt dat ze allemaal bezet zijn .
“Probleem”
Door Janneke op maandag 18 mei 2020
Onze ervaring voor de inbouwapparatuur van onze nieuwe keuken. Het betreft hier het merk Indesit. Oven: Probleem. Geen signaal bij voorverwarmen. Geen bescherming van ombouwkastdeur voor hitteafvoer. Meerdere malen contact gehad met Indesit; echter zonder enig resultaat. Indesit combimagnetron MWI3445IX.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.