Feedback
6,9

Indesit kookplaten

Indesit verkoopt inbouw kookplaten op basis van gas of inductie met 4 of meer kookzones.
Indesit kookplaten aanbod
Selecteer een Indesit kookplaat en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 kookplaten
€500 - €750 kookplaten
€750 - €1000 kookplaten
> €1500 kookplaten

Type kookplaat: Gas Keramisch Inductie
Aantal kookzones: 4 5
Aansluitwaarde: 3,8 - 7,4 kWh
Selecteer een filter
Ervaringen met Indesit kookplaten
Er zijn 9 ervaringen over Indesit Kookplaten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Bevalt goed”
Door Peter op donderdag 23 jun 2022
Wij hebben een Indesit kookplaat. Deze hebben we gekozen voor de prijs, bevalt goed.
“Een ontzettend slecht bedrijf”
Door Van Zanten op dinsdag 1 mrt 2022
Vreselijk nooit sowieso iets van indisit kopen. December een kookplaat van dit merk gekocht. Heeft het niet 1 keer gedaan. We hebben direct gebeld na 3 weken kwam er een monteur. Toen heb ik er 1 keer op kunnen koken. Weer gebeld en nu weer een maand wachten op een monteur. We hebben gevraagd kunnen we niet een nieuwe krijgen. Het antwoord was nee u moet wachten tot er een monteur komt. Bizar wat een ontzettend slecht bedrijf. Dus nu maar een nieuwe kopen maar zeker niet van dit merk indisit
“Goed”
Door Els op zondag 30 jan 2022
De Indesit inductie kookplaat bevalt goed.
“Zeer tevreden”
Door Theo op donderdag 30 dec 2021
Ik heb voor een Indesit kookplaat gekozen en tot op heden ben ik zeer tevreden over de apparatuur.
“Perfect”
Door Rob op zondag 5 dec 2021
Wij hebben de inductie kookplaat van Indesit, model IB 88B60 NE. Tot nog toe hebben wij geen klachten en doet alles het perfect!
“Niet ok”
Door Marga op zondag 13 dec 2020
De inductie kookplaat is van indesit deze werkt niet optimaal
“Zeer tevreden”
Door Jozefien op zondag 28 jun 2020
Wij hebben een kookplaat van indesit en zijn zeer tevreden!
“Helemaal niets”
Door Marjolein op woensdag 4 mrt 2020
Ik heb hieronder de apparaten wat ons is aangeraden incl. typenummer op een rijtje gezet. De apparaten zijn geadviseerd door de keukenzaak. Gas op glas (kookplaat) merk indisit, geadviseerd omdat dit strak zwart glas is model PR752 W/I (BK). Vlak na aankoop kwamen we erachter dat de rekjes van de gaspitten heel fragiel zijn, erg wiebelig.Er is al een paar keer een pan naast gevallen. Ik vindt dit levensgevaarlijk! Dit is aan een paar keer aangegeven bij de keukenzaak, bij de service afdeling, advies is om een nieuwe gaskookplaat aan te schaffen! We zijn op gesprek geweest in de winkel, hebben onze klacht voorgelegd, en hierin medewerking gevraagd, eventueel een compromie, omdat het apparaat is geadviseerd. Ik kan niet van te voren weten dat het koken op deze gasskookplaat zo gevaarlijk is. Daarbij worden de gas pitten heel snel lelijk. Ze branden in, slaan dof uit.....Dat komt door het goedkopere merk, wordt er dan gezegd! We willen best wat meer betalen hoor! Dat is helemaal niet erg! Ze blijven bij hun antwoord, we mogen voor eigen rekening een nieuwe aanschaffen. Dan ben je gemiddeld 500 euro verder...en zitten we nog met deze kookplaat.....net een half jaar oud....Zo lang duurt deze klachten afhandeling ook al..... Ik vindt het heel spijtig en zeer jammer dat het zo wordt afgehandeld, we blijven met het zelfde probleem zitten!
“Bevalt”
Door Frits op maandag 1 apr 2019
Inductie kookplaat van Indisiet. Reden de prijs. Bevalt geheel naar wens.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.