Feedback
3,3

Frilec koelkasten

Frilec heeft een klein aanbod aan verschillende type koelkasten en wijnkoelkasten. Het aanbod is wel erg divers, Frilec verkoopt zowel grote Amerikaanse koelkasten als kleine inbouw koelkasten.
Frilec koelkasten aanbod
Selecteer een Frilec koelkast en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 koelkasten
€500 - €750 koelkasten
€750 - €1000 koelkasten
> €1500 koelkasten

Inbouw koelkasten: 88 cm 122 cm 178 cm
Energieklasse: D E F
Frontdeurmontage: Deur-op-deur Sleepdeur
Aantal frontdeuren: 1 2
Vriezen: Ja
Selecteer een filter
Ervaringen met Frilec koelkasten
Er zijn 6 ervaringen over Frilec Koelkasten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“De koelkast wordt te koud”
Door Evelien op woensdag 15 mei 2024
3 weken geleden een frilec koelkast gekocht de koelkast vries de van binnen in de koelkast blikjes drinken waren bevroren wij de winkel op gebeld en ze hebben de koelkast combinatie omgeruild de man zij dat dat normaal was dat er ijs af zetting aan de binnen kant van de koelkast nu staat er een nieuwe koel combinatie maar weer het zelfde probleem weer vriest hij van binnen staat nu 4 a 5 uurtjes aan wat moet ik nu doen maar weer naar de winkel bellen
“Blij met Amerikaanse koelkast”
Door Alie op vrijdag 3 sep 2021
Wij hebben al 1,5 jaar een Amerikaanse koelkast met waterdispenser van Frilec. Hij werkt goed met no-frost, dus ontdooien hoeft niet meer. Heel veel ruimte en een groentelade met 0 graden waardoor m'n groentes en fruit veel langer vers blijven. Enige nadeel van no-frost is dat je producten goed af moet dekken anders dan trekt de koelkast het vocht er uit. Al met al heel blij en zeker voor de prijs die we hebben betaald!
“Ijsvorming”
Door aleid op zondag 31 jan 2021
Het koelvak vriest zichzelf dicht, ik ben voortdurend bezig met ontdooien van die dikke blokken ijs op de achterwand.
“Drie weken zonder werkende koelkast”
Door D van den Ouden op zaterdag 16 jan 2021
Begin 2018 een nieuwe keuken laten zetten met (op aanraden van de verkoper) een Frilec inbouw koelvriescombinatie. Al na een paar maanden ging de verlichting stuk. Werd onder garantie vervangen, maar dat duurde een paar maanden want ze hadden het onderdeel niet op voorraad. Oktober 2020 stopte de koelkast met koelen. 2 jaar en 9 maanden oud dus. De koelkast zou gerepareerd worden en we hoefden alleen 90 euro voorrijkosten te betalen. En zo geschiede, na twee weken welteverstaan want de monteurs hadden het druk. Monteur (aardige man) kon niks vinden en besloot de printplaat maar te vervangen, maar die had hij niet bij zich en moest besteld worden. Uiteindelijk drie weken zonder koelkast gezeten. Januari 2021: koelkast weer stuk, 3 maanden na de vorige reparatie, koelkast was nu 3 jaar oud.
We zijn er wel klaar mee. Nieuwe gekocht van een ander merk en naar de schroot met dat ding. Je hebt niks aan garantie als je drie weken geen koelkast hebt.
“Miskoop”
Door Rob op woensdag 6 feb 2019
Mooie zuinige en voordelige koel/vriescombinatie. Helaas toch een miskoop, een lade in koelgedeelte loopt steeds vast en de lades in het vriesgedeelte zijn zo zwak van constructie dat al 2 maanden na aankoop de fronten loskomen. Hier gaan we niet lang plezier van hebben. Volgende keer weer Bosch of Miele, nooit meer Frilec dat is een Duits merk zonder de Duitse kwaliteit.
“Geforceerde keuze”
Door D.B. op woensdag 16 mei 2018
Wij hadden in eerste instantie de keuze gemaakt voor Bosch apparatuur. Echter paste dat niet in ons budget als we de apparaten (met de gewenste functies) via de keukenwinkel kochten. Om de keuken binnen het budget te laten passen, zijn wij eigenlijk geforceerd door de keukenwinkel om voor het merk Frilec te gaan (huismerk). Koelvriescombinatie: Frilec BERLIN278-4A++. Doet wat het moet doen. Is echter wel net iets te klein qua inhoud. Een van de lades schuift niet altijd goed terug. Er treed ijsvorming op (en condenseert weer) op de achterwand. Volgens de fabrikant hoort dit. Het liefst zouden wij deze willen inruilen voor een koelvriesombinatie met meer inhoud.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.