Feedback
6,7

Frilec vaatwassers

Als je geen zin hebt om zelf de vaat te doen, kun je kiezen voor een Frilec vaatwasser. Je hebt de keuze uit standaard inbouw Frilec vaatwasser, of een extra grote of juist extra smalle vaatwasser van Frilec.
Frilec vaatwassers aanbod
Selecteer een Frilec vaatwasser en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 vaatwassers
€500 - €750 vaatwassers
€750 - €1000 vaatwassers
€1000 - €1500 vaatwassers
> €1500 vaatwassers

Energieklasse: D E
Aantal couverts: 13 15
Selecteer een filter
Ervaringen met Frilec vaatwassers
Er zijn 3 ervaringen over Frilec Vaatwassers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Een top machine”
Door Anton op donderdag 13 jul 2023
Sinds kort een Frilec Frankfurt8514. een top machine !
“Tevreden”
Door H.A. op donderdag 23 dec 2021
Alle apparatuur is van leverancier Exquisit. Frilec vaatwasmachine Stuttgart 4510. Tot nu toe tevreden over de apparatuur.
“Lekkage”
Door van Timmeren op vrijdag 21 mei 2021
Hebben al 8 maand last van lekkage bij de deur, helaas krijg je dat de verkopende dealer (Wilka keukengroothandel bv) als de importeur (Domest import- Export bv) niet aan het verstand. Als reden schrijven ze dat de betreffende monteur ons niet kan bereiken, gek hè wij krijgen wel elke keer als ik klaag een reactie van hun krijg. Heb ze filmpjes en foto's gestuurd maar geen medewerking zelfs de koop ontbonden ook nog geen reactie gehad. Hebben een hele nieuwe keuken met inbouwapparatuur van Frilec apparaten aangeschaft.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.