Feedback
5,2

Exquisit vaatwassers

Exquisit heeft een beperkt aantal vaatwassers in haar assortiment. Je kunt kiezen uit vrijstaande vaatwassers en inbouw vaatwasser.
Ervaringen met Exquisit vaatwassers
Er zijn 5 ervaringen over Exquisit Vaatwassers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Vaatwasser na ruim 3 jaar defect”
Door P.Versteeg op zaterdag 29 mei 2021
Met het bewonen van het nieuwe huis, 3,5 jaar geleden is een nieuwe keuken geplaatst met 3 toestellen van exquisit, als er 4 toestellen waren geplaatst was de garantie 5 jaar, nu 2 jaar. Na 3,5 jaar vaatwasser kapot, de firma domest geïnformeerd en die konden niets voor ons doen omdat wij particulier waren. Sorry Wat? De keuken is geplaatst door een firma uit Terborg met apparatuur van exquisit en wij kunnen het niet laten repareren? Wat een waardeloze service.
“Geen onderdelen”
Door gjh rijcken op zondag 18 okt 2020
2 jaar en 4 maanden nu al geen onderdelen vaatwasser jammer volgensmonteur egsp 292 ea storing e2
“Bevalt goed”
Door Maaike op zaterdag 25 apr 2020
Vaatwasser van Equisit. Bevalt goed! Alles werkt nog perfect. Enige wat op te merken valt is dat de oven plaat en vaatwasserlade niet soepel glijden. Maar de hele keuken was 1930. Inclusief alles. Er zijn mensen die dat enkel aan de keukenkraan al kwijt zijn.. me om die reden nooit geërgerd, zo storend was het niet.
“Uitstekend”
Door Age op donderdag 27 dec 2018
De vaatwasser is een Bella 1px2, EgspjubilEE25. Tot nu toe werken deze uitstekend , en ik hoop nog een tijdje ook, vanwege de gedane investering.
“Op bepaalde momenten erg luid”
Door Annemieke op woensdag 18 apr 2018
Over bijna alle apparaten ben ik tevreden behalve de Exquisit EGSP1136EA++ vaatwasser. Ik had verwacht dat deze niet zo veel geluid zou produceren. Dat doet hij ook over het algemeen niet, alleen op bepaalde momenten in het/een wasprogramma (maakt niet uit welke wasprogramma) zoemt ie heel hard en langdurig. Gedurende het wasprogramma komt dat 1 of 2 x voor. Het droogresultaat valt ook iets tegen. Verder doe ie wat hij moet doen en dat is de vaat (schoon)wassen.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.