Feedback
7,8

Exquisit afzuigkappen

Exquisit verkoopt verschillende soorten afzuigkappen worden waaronder onderbouw- en wandschouwafzuigkappen.
Exquisit afzuigkappen aanbod
Selecteer een Exquisit afzuigkap en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 afzuigkappen
€500 - €750 afzuigkappen
€750 - €1000 afzuigkappen
€1000 - €1500 afzuigkappen
> €1500 afzuigkappen

Type afzuigkap: Kastinbouw Vlakscherm Wandschouw
Energieklasse: A++ A B C D
Afzuigingsklasse: A B C D E
Selecteer een filter
Ervaringen met Exquisit afzuigkappen
Er zijn 8 ervaringen over Exquisit Afzuigkappen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goede service”
Door Th. Amelung op donderdag 21 apr 2022
Wij hadden een afzuigkap 925_KFD die na 14 dagen niet open en dicht ging, wij gebeld bij 2de tel kreeg ik de mededeling dat ik half juni aan de beurt was, nou daar was ik het niet mee eens. Dus weer gebeld en uiteindelijk kwamen ze het omruilen, de monteur alles in orde gemaakt en deze doet het weer en goed tot heden. Bij deze ik heb ook een 90cm inductieplaat van dezelfde firma deze is fantastisch. Bij deze goede service en netjes geholpen, hoop dat dit zo blijft in de toekomst.
“Tevreden”
Door H.A. op donderdag 23 dec 2021
Alle apparatuur is van leverancier Exquisit. Frilec afzuigkap Dresden 998-FKH. Tot nu toe tevreden over de apparatuur.
“Bevalt goed”
Door Maaike op zaterdag 25 apr 2020
Afzuigkap van Equisit. Bevalt goed! Alles werkt nog perfect. De hele keuken was 1930. Inclusief alles. Er zijn mensen die dat enkel aan de keukenkraan al kwijt zijn.
“Prima”
Door Eric op vrijdag 31 jan 2020
Wij hadden gekozen voor het huismerk type afzuigkap Frilec dresden 998-FKH en dat is prima.
“Moeilijk schoon te houden”
Door Jaap op dinsdag 8 jan 2019
Bij ons is het lampje aan de rechterkant alweer niet in orde Hij gloeit heeeeeeel zacht maar wordt wel heet. Weet niet hem te vervangen en de draden liggen in een laag vet wat niet erg schoon is Heel moeilijk schoon te houden Het is meer het zicht van de afzuigkap .Moeilijk schoon te houden Dat is het hoop dat ik nog een tip krijg om het lampje te vernieuwen
“Exquisit afzuigkap”
Door Brombeer op vrijdag 2 nov 2018
Apparaat werkt goed alleen worden de 2 LED lampjes al binnen 6 maanden steeds zwakker. Zo zwak dat je een extra lichtbron erbij moet hebben om goed te kunnen koken.
“Prima”
Door Evelyn op woensdag 30 mei 2018
Inbouw Plafond Afzuigunit EBH90I/GL. De apparatuur en het merk bevallen prima.
“Lastig goed te beoordelen”
Door D.B. op woensdag 16 mei 2018
Wij hadden in eerste instantie de keuze gemaakt voor Bosch apparatuur. Echter paste dat niet in ons budget als we de apparaten (met de gewenste functies) via de keukenwinkel kochten. Om de keuken binnen het budget te laten passen, zijn wij eigenlijk geforceerd door de keukenwinkel om voor het merk Frilec te gaan (huismerk). Afzuiger: Frilec: EBH90I/GL. Moeilijk te zeggen aangezien deze niet goed afzuigt i.v.m. slechte montage/aansluiting. De lucht wordt niet goed afgevoerd, ondanks een afzuigcapaciteit van 800m3. . Pluspunten: afstandsbediening en de 4 aanwezige spots dat veel licht produceert.

Naschrift Qasa: De afzuiger met typenummer EBH90I/GL wordt zowel onder het merk Frilec als het merk Exquisit aangeboden. Dit is kennelijk dezelfde afzuiger.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.