Feedback
7,2

Etna vriezers

Etna verkoopt inbouw en vrijstaande vriezers. Je hebt keuze uit verschillende technieken zoals FastFreeze waarmee etenswaren razendsnel worden ingevroren. Of No-Frost, waarmee je ijsvorming in je vrieskast voorkomt en je de vriezer niet meer hoeft te ontdooien.
Etna vriezers aanbod
Selecteer een Etna vriezer en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 vriezers
> €1500 vriezers

Inbouw vriezers : 88 cm 102 cm 178 cm
Frontdeurmontage: Deur-op-deur Sleepdeur
Energieklasse: D E
NoFrost: Ja
Selecteer een filter
Ervaringen met Etna vriezers
Er zijn 26 ervaringen over Etna Vriezers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren6 ervaringen
4 sterren12 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Slechte service”
Door Katja op maandag 23 okt 2023
ETNA vriezer gekocht op 21 april 2023. Al snel zag ik dat het rubber los liet en drukte die steeds vast. Rubber werd erger en onderin waar die wel vastzat was die geribbeld. Toen maar gelijk gebeld. Vriendelijke dame van klantenservice en monteur werd ingeschakeld. Na een tijdje werd die gemaakt, had geen haast want vriezer deed het verders goed. 17 oktober is de monteur geweest en nieuw rubber erin. Volgende ochtend pak ik me brood en dat is zacht. Paniek, want vriezer lig bomvol. Gebeld en vriendelijke begripvolle dame zou er een spoed van maken. Ik werd maar niet terug gebeld dus ik weer bellen. Zelfde dame gelukkig, oh ze hebben het nog niet opgepakt, zal het weer versturen. Heb hele dag gebeld, want nu was alles nog te redden. Telefoontjes naar klantenservice die niet hielpen, naar de monteur gebeld, maar nee moest geduld hebben. Nou volgende dag (19 okt) heeft de monteur gebeld en er is een nieuwe deur en thermosstaat besteld en dinsdag of woensdag heeft die tijd. Ik heb alles weg kunnen gooien, want de vriezer ontdooide steeds. Reactie van Etna was, daar doen wij niets mee, bel je verzekering maar. Reactie op een klachtenmail was eigenlijk het zelfde. Doen wij niets mee. Ja ze gaat me bellen als de monteur is geweest om te vragen of alles goed is gegaan en ze wil een paar dagen erna ook weer bellen of de vriezer het nog doet. Dus ik heb een vriezer van 6 maandjes die na vervangen van een rubber ontdooid en ik moet de ellende zelf maar oplossen en een week wachten voordat die gerepareerd word. Dus is de vriezer slecht, nee hij deed het goed op het losse rubber na dan. Maar de service is gewoon bagger en dat is voor mij rede genoeg om nooit geen ETNA meer te nemen.
“Zeer tevreden”
Door Marlies op vrijdag 14 jul 2023
Ik heb alle apparatuur van etna en de vriezer bevalt tot nu toe prima. Zeer tevreden.
“Werkt goed”
Door A.H. op maandag 23 jan 2023
De vriezer van Etna bevalt prima en werkt goed!
“Prijstechnisch goede keuze”
Door Jaap op woensdag 29 sep 2021
De apparaten zijn van ETNA (vriezer) en deze apparaten bevallen mij goed. Ze zijn natuurlijk nog niet zo lang in "bedrijf " en we moeten nog ervaren hoe zij op de lange termijn blijven functioneren. De keuze voor het merk is gekozen voor de prijstechnische kant en de snelle levering mogelijkheid.
“Geen etna meer”
Door Bolks op zondag 22 aug 2021
Vriezer is al een keer vervangen vanwege kapotte pomp na 2 jaar. Vervangende exemplaar maakt meer herrie en vertoond na 4 jaar ook al kuren, vriest niet goed. Geen Etna meer voor ons
“Werkt prima”
Door Tineke op dinsdag 6 apr 2021
Wat merken betreft is het meeste Etna. Dit omdat de keukenzaak van aankoop dit merk in principe voert en Etna van vroeger uit een bekend merk is. Ik had geen reden om anders te kiezen. De vriezer (apart apparaat) werkt prima.
“Laten leiden door 5 jaar garantie”
Door Daan op zondag 28 mrt 2021
Wij hebben niet gekozen voor een bepaald merk voor de vriezer. Wij hebben bij de aanschaf van de keuken aangegeven wat een bepaald apparaat voor ons moet kunnen doen. Ons werd toen Etna geadviseerd omdat er op dat moment een actie liep, 5 jaar garantie bij de aanschaf van 5 apparaten van dit merk. Achteraf hebben we helemaal niks aan deze garantie gehad.
“Prima”
Door Veel op vrijdag 25 dec 2020
Gekozen voor etna producten. Vriezer bevalt prima.
“Geen succes”
Door Lies op zaterdag 31 okt 2020
Er is door de keukenzaak gekozen voor Etna. En ik heb gewoon de pech dat de apparatuur niet goed werkt. De vriezer vriest te ver door. Hoewel de temperatuur goed is. Na een jaar en een paar monteurs later, wordt toch nog geprobeerd een oplossing te vinden. Dus allemaal geen succes. Ik hoop dat er voor de apparaten toch binnenkort een oplossing is.
“Prima”
Door Vanessa op maandag 28 sep 2020
Alle apparaten zijn van etna deze bevallen prima. Betreft vriezer
“Tevreden”
Door Wilma op vrijdag 26 jun 2020
Ik heb gekozen voor een Etna vriezer. Daar ben ik tot op heden tevreden over.
“Naar wens”
Door Noor op vrijdag 26 apr 2019
Wij hebben gekozen voor Etna Vrieskast A100VA/E07. Tot nu toe werkt alles naar wens. Wij hebben jaren plezier gehad van een Etna gaskookplaat, dus de keuze was snel gemaakt.
“Voldoet niet”
Door Anita op zondag 21 apr 2019
Keuken met inbouwapparatuur van Etna, helaas voldoet de apparatuur niet aan de verwachtingen (gezien de prijs): vriezer maakt erg veel lawaai, alle apparatuur verbruikt erg veel energie en is dus zeker niet energiezuinig, in tegendeel.
“Vries te snel aan”
Door Jeanne op donderdag 28 mrt 2019
Alle apparaten waaronder de vriezer zijn van het merk ETNA, en bevallen prima. Vind alleen dat de vriezer snel aanvriest, dus wel erg vaak ontdooid moet worden.
“Prima”
Door Dick op vrijdag 8 mrt 2019
Gekozen voor Etna vriezer. Bevalt prima.
“Prima”
Door Geert op donderdag 28 feb 2019
Keuken met bijbehorende apparatuur gekocht. Apparatuur van Etna (vriezer) is vooralsnog ook prima.
“Uitstekend”
Door Mark op donderdag 10 jan 2019
Alle apparaten zijn van het merk Etna, deze bevallen tot nu toe uitstekend. Betreft ook vriezer.
“Tevreden”
Door Peter op woensdag 4 jul 2018
De vriezer in onze nieuwe keuken is van Etna. Wij zijn over alle apparaten tot nu toe tevreden hoewel we nog niet alles uitgeprobeerd hebben
“Goed”
Door Els op maandag 18 jun 2018
Volgende apparaten: etna vrieskast bevalt goed
“Kwalitatief goed”
Door Bram op woensdag 16 mei 2018
Alle apparaten zijn van Etna. Ze bevallen uitstekend, doen wat ze moeten doen en zijn stuk voor stuk makkelijk te bedienen. Het ziet er allemaal wat goedkoper uit dan bijvoorbeeld Miele (en dat is het natuurlijk ook), maar het is kwalitatief erg goed. Vriezer VVO182
“Voldoet”
Door T. op maandag 30 apr 2018
De vriezer is van Etna de EEO96VA. Een veel mindere kwaliteit dan ik altijd gewend was. Voldoet maar zou niet mijn keus zijn.
“Dik tevreden”
Door Patty op maandag 2 apr 2018
Al mijn apparaten zijn van etna. Ook vriezer. Ben er dik tevreden over.
“Geen Etna meer”
Door WWJ op donderdag 29 mrt 2018
ETNA vriezer A100VA is niet eens aan geweest , ook niet na het bezoek van de Etna service monteur , die dacht met een beetje tape het geluid te verhelpen. In overleg de Etna vriezer vervangen door een Siemens vriezer met bijbetaling. Met een verbluffend resultaat. GEEN LAWAAI.Wij zullen nooit geen ETNA meer aanschaffen!
“Prima”
Door Theo op dinsdag 20 mrt 2018
Vriezer is Etna. Lijkt tot nu toe prima.
“Bevalt goed”
Door J.V. op dinsdag 6 feb 2018
Het merk apparaten welke in mijn keuken zijn gemonteerd is Etna. Dit betreft onder meer een vriezer. De apparaten bevallen mij goed.
“Kleine wens”
Door Hilde op maandag 5 feb 2018
Merk vriezer dat ik heb is Etna. Alles bevalt heel super. Een lampje in de vriezer was nog wel handig geweest.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.