Feedback
6,0

Etna fornuizen

Bij Etna kun je liever kookt op gas, keramiek of inductie. Ook verkoopt Etna fornuizen met verschillende breedte maten, van 50cm tot maximaal 90cm breed. Afhankelijk van de breedte van het fornuis heeft de kookplaat 4 of meer kookzones.
Etna fornuizen aanbod
Selecteer een Etna fornuis en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 fornuizen
€500 - €750 fornuizen
> €1500 fornuizen

Aantal kookzones: 4 5
Breedte: 50 cm 60 cm 90 cm
Selecteer een filter
Ervaringen met Etna fornuizen
Er zijn 6 ervaringen over Etna Fornuizen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Spontane scheur in glasplaat en lak laat los”
Door Tekin op dinsdag 10 mei 2022
Ik heb mijn hele leven verschillende merken fornuis gebruikt en sinds een jaar van het merk Etna. Heb een probleem en contact opgenomen en foto's opgestuurd van de klacht kreeg een telefoontje dat volgens hun bevindingen geen garantie geval is. Ik werd behandeld net als of ik voor het eerst in mijn leven een fornuis gebruik en niet de gebruiksaanwijzingen weet. Hele slechte service.
“Verwarmingselement helemaal uitgezakt”
Door D. Staal op dinsdag 21 sep 2021
Mijn etna oven heb ik nog geen 6 jaar, maar kan hem bij het grof vuil zetten. De buitenste rand van het verwarmingselement is helemaal uitgezakt. Ik dacht dat er een rubber rand los was gegaan, want zo hangt het erbij. Maar dat bleek dus het verwarmingselement te zijn. Net of het gesmolten is. Dit heb ik met geen enkel apparaat ooit meegemaakt in 44 jaar tijd. En nu dus al binnen 6 jaar. En als ik de reviews lees, dan hoef ik geen moeite te doen om hier wat van te zeggen. Voor mij dus echt nooit meer etna!
“Goed”
Door Rudy op woensdag 31 jul 2019
Wij hebben het fornuis van het merk etna. Dit bevalt ons tot op hede goed.
“Goed maar wel aanmerkingen op materiaal”
Door Raymond op woensdag 30 mei 2018
Wij kregen het advies om voor etna tekiezen omdat een goed merk was en tevens het huismerk. Het fornuis is goed alleen het materiaal is erg goedkoop,in de eerste dag al krasjes waarvan? Ik weet het niet. De oven is prima en doet het geweldig.
“Niet opnieuw kopen”
Door Berry op donderdag 17 mei 2018
EFG691BRCA Etna, fornuis zwart 60 cm; fragiele knoppen en stang, fornuis staat 'wiebelig' op de poten. Mooie afdekplaat en dito zwarte afwerking van vangplaat. Cijfer 6, ik zou deze niet gekocht hebben wanneer deze in showroom te zien was geweest. Ik vermoed dat verkoper deze oven ook niet kent, slecht advies.
“Zeer tevreden”
Door Nelly op maandag 5 feb 2018
Fornuis en al het andere in de keuken van etna zeer tevreden.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.