Feedback
6,0

Bertazzoni koelkasten

Bertazzoni verkoopt grote vrijstaande en inbouw koelvriescombinaties. Een deel van de koelkasten heeft een vrieslade die je van bovenaf kunt vullen.
Bertazzoni koelkasten aanbod
Selecteer een Bertazzoni koelkast en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 koelkasten
€500 - €750 koelkasten
€750 - €1000 koelkasten
> €1500 koelkasten

Selecteer een filter
Ervaringen met Bertazzoni koelkasten
Er is 1 ervaring over Bertazzoni Koelkasten. Deze ervaring is door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer slechte ervaring met reparatie”
Door Ruben Van de ven op dinsdag 16 jan 2024
Bedrijf waar wij de keuken hebben gekocht Tinello verwijst ons door naar Bertazzoni en zoekt uit dat de kosten voor Bertazzoni zijn door verkeerde advies over plaatsing losse koelkast in een keuken wand. Koelkast kan hierdoor niet goed koelen en trekt stof aan via de achterkant in de inbouwkast. Onderling gesteggel waar wij als klant helemaal niet op zitten te wachten en niet tussen willen zitten.
Uiteindelijk nogmaals in gelijk gesteld door keuken bedrijf maar kosten toch proberen door te schuiven naar ons als klant. Onprofessioneel gedrag naar ons als klant!
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.