Feedback
6,7

Bertazzoni fornuizen

Veel van de fornuizen van Bertazzoni zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals rood, geel of zwart. De grotere fornuizen van meer dan 90cm breed beschikken over verschillende ovens die lost van elkaar gebruikt kunnen worden. Qua kookplaat kun je kiezen tussen inductie of gas.
Bertazzoni fornuizen aanbod
Selecteer een Bertazzoni fornuis en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 fornuizen
€500 - €750 fornuizen
> €1500 fornuizen

Aantal ovens: 1 2
Breedte: 90 cm 120 cm
Aansluitwaarde: < 3,7 kWh > 11,1 kWh
Selecteer een filter
Ervaringen met Bertazzoni fornuizen
Er zijn 9 ervaringen over Bertazzoni Fornuizen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zones kunnen niet tegelijkertijd aan”
Door Fred Vosveld op donderdag 24 nov 2022
Inductie fornuis met elektra oven 90 cm breed werkt niet echt fijn in mijn ogen koste toen 2500 euro 3 jaar terug samen met de keuken. bij problemen hoor je niets uiteindelijk stuurt de keukenboer je direct naar Bertazoni. vraag en hen gestuurd waar er 2 zones naast elkaar niet op vol vermogen kunnen draaien. na lang werd ik gebeld door een monteur hij zou langs komen. voorrij kosten 109 euro ja hij is uit de garantie, waarop ik zeg waarom melden ze dan niet in een mail dat die 2 op 1 lijn zitten dat had mij 109 euro gescheeld.
“Zeer tevreden”
Door Niels op zaterdag 14 mei 2022
Onze fornuis is van Bertazzoni: MAS95IMFEANNE. Heerlijk ruime oven. 5 inductie pitten die snel verhitten en ook gelijk goed afkoelen bij een lagere stand. Tot nu toe zeer tevreden. Alles werkt naar wens.
“Oven heeft een irritante tik”
Door HB op zaterdag 23 apr 2022
Wij hebben een Bertazzoni MAS95IMFEKLNE fornuis. Handig in gebruik. Keramisch koken is geweldig makkelijk, schoonmaken van de plaat nog makkelijker. Oven lekker groot, maar irritante tik na gebruik. Dit lijkt te komen uit het klokje boven de oven. Voor het bedrag, 2000 euro, vind ik dit best kwalijk.
“Al 2 keer mankement”
Door Niels op zaterdag 25 sep 2021
Bertazzoni fornuis. Zijn middenklasse apparaten ivm toen weinig te besteden... Ruim voldoende tevreden. helaas met oven al 2x onderelement kapot....toch goed schappelijk opgelost door importeur 1e keer...en 2e keer door de keukenzaak.
“Prima”
Door Adrie op zondag 6 jun 2021
Ik heb voor een Bertazoni fornuis met 5 zones gekozen. Bevalt prima
“Minder tevreden”
Door Matthijs op maandag 25 jan 2021
Fornuis: Bertazonni. Fornuis zijn we tot nu iets minder tevreden over. De thermometer van de oven bleek stuk te zijn. Deze is inmiddels gerepareerd. Daarnaast geeft hij soms een foutmelding nu. Daarover hebben we contact met de keukenzaak, dit valt onder de garantie en moet opgelost worden. Ik vermoed dat er wellicht een totaal nieuwe geleverd zou moeten worden.
“Goede service gehad”
Door B. Jelmorini op woensdag 9 sep 2020
Ik had een mankement aan mijn Bettazzoni oven binnen de garantietermijn. Gebeld en afspraak gemaakt. Binnen 3 dagen is het opgelost. Wij zijn zeer tevreden over de goede service.
“Heel tevreden”
Door Olivia op zondag 28 jun 2020
Onze fornuis inclusief oven is van het merk Bertazzoni La Germania. We zijn heel tevreden met onze apparaten.
“Problemen met inductieplaat en met oven”
Door Jon op maandag 23 sep 2019
3 september m'n nieuwe keuken ontvangen met een prachtig 5 pits fornuis van het merk Bertasoni . De zelfde dag het fornuis uitproberen en wat blijkt het inductie gedeelte doet het niet. De keukenzaak gebeld, kreeg een nummer waar ik me kon melden.uiteindelijk na diverse keren gebeld en niet terug gebeld worden komt iemand na 1,5 week kijken ,fornuis is niet te maken moeten onderdelen besteld worden. zou 3 dgn duren we zijn nu 3 weken verder en er is nog niks gebeurd.

Aanvulling 11 november 2019: ik denk als het fornuis het goed doet het een fijn fornuis is maar wij hebben pech het inductie gedeelte deed het direct niet en de behandeling hiervan liet te wensen over. Uiteindelijk is dit gedeelte gemaakt en nu zijn er problemen met het oven gedeelte waar ook weer naar gekeken moet worden,en ook nu verloopt het niet vlug.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.