Feedback
8,4

Atag vaatwassers

Atag verkoopt een breed assortiment aan inbouw vaatwassers geschikt voor 10 tot 17 couverts. Naast standaard modellen heeft Atag ook speciale zeer stille vaatwassers ontwikkeld die geschikt zijn om in een grote open keuken te plaatsen.
Atag vaatwassers aanbod
Selecteer een Atag vaatwasser en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 vaatwassers
€500 - €750 vaatwassers
€750 - €1000 vaatwassers
€1000 - €1500 vaatwassers
> €1500 vaatwassers

Nisbreedte vaatwasser: 60 cm
Energieklasse: A C
Aantal couverts: 13 14 15
Selecteer een filter
Ervaringen met Atag vaatwassers
Er zijn 75 ervaringen over Atag Vaatwassers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren37 ervaringen
4 sterren24 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster4 ervaringen
“Bevalt heel goed”
Door H. op maandag 29 mei 2023
Onze vaatwasser is van Atag en bevalt heel goed.
“Minder tevreden”
Door Peter op dinsdag 16 mei 2023
Onze vaatwasser is van het merk ATAG en daarover zijn we minder tevreden. Voorheen hadden we een Bosch en deze was echt 10 keer beter!
“Tot nu toe prima”
Door Marian op vrijdag 5 mei 2023
Onze vaatwasser is van Atag. Deze bevalt tot nu toe prima.
“Garantie blijkt geen garantie te zijn”
Door Havekes op woensdag 15 mrt 2023
Wij hebben anderhalf jaar geleden een nieuwe showroomkeuken gekocht met ATAG inbouwapparatuur. De verkoper gaf aan dat er twee jaar garantie op de inbouwapparatuur zit. Recent zijn er problemen ontstaan met de vaatwasser. De onderbak van de vaatwasser stroomt vol met water en de pomp blijft draaien en slaat niet meer af. De vaatwasser wil niet meer zijn programma's draaien en zit in storing. Even telefoontje gehad met ATAG waarin er werd gevraagd naar de aankoopdatum van de keuken. Omdat de keuken anderhalf jaar geleden is gekocht viel de storing volgens de medewerker onder de garantieperiode van 2 jaar. Monteur kwam keurig een paar dagen later en de storing was een poosje verholpen. Helaas was de storing na een paar weken weer helemaal terug. Weer gebeld met ATAG en een paar dagen later weer dezelfde monteur erbij gehad. Probleem kort verholpen maar na een paar dagen weer terug. Weer gebeld met Atag en voor de derde keer monteur erbij. Deze monteur heeft wat onderdelen vervangen en alles leek in orde. Maar tot onze verbazing was het probleem weer helemaal terug na een paar week. Inmiddels zaten wij al weken lang met een defecte vaatwasser. Weer contact met ATAG en toen begon het drama. Er werd gezegd door een mevrouw die mij nauwelijks liet uitpraten dat de vaatwasser vervangen kon worden maar dat er gewoon moest worden betaald voor een nieuwe vaatwasser. De reden was dat aan de hand van het serienummer kon worden vastgesteld dat de vaatwasser ouder was dan 2 jaar. Er was daarom geen sprake van garantie volgens deze mevrouw. Ondanks dat we de keuken slechts anderhalf jaar geleden hadden gekocht zat er dus volgens haar geen garantie op. Drie keer is er een storingsmonteur ingepland onder garantie maar nu de vaatwasser vervangen moest worden is er plotseling geen sprake meer van garantie. Volgens deze mevrouw van ATAG maakte de aankoopdatum niets uit, het ging om de leeftijd van het toestel dat aan de hand van het serienummer bij ATAG bekend is. Dit mag volgens mij helemaal niet want volgens mij heb je als consument recht op garantie vanaf aankoopdatum. Al met al is dit voor ons een zeer teleurstellende ervaring en hebben wij de handdoek maar in de ring gegooid. We hebben de vaatwasser inmiddels vervangen voor een vaatwasser van een ander merk en zullen nooit meer overwegen apparatuur van ATAG aan te schaffen. Ik wil iedereen waarschuwen om voorzichtig te zijn met de merken ATAG, Pelgrim en Whirlpool. Deze merken vallen onder ATAG Nederland en je hebt met dezelfde waardeloze klantenservice te maken. Boeven zijn het.
“Voldoet prima”
Door Jan op maandag 6 mrt 2023
De vaatwasser voldoet prima. Onze aanvankelijke keuze was Siemens apparatuur, maar door leveringsproblemen (chips) geswitcht naar ATAG. De garantie is 8 jaar bij minimaal 4 apparaten.
“Gebruiksvriendelijk”
Door JP op maandag 13 feb 2023
We hebben de apparaten van het merk ATAG. De vaatwasser is gebruiksvriendelijk. Tot nu toe geen problemen tegen gekomen. Keuze voor Atag gebaseerd op de ervaringen in de vorige keuken: Landurig goed
“Werkt goed”
Door MD op zondag 12 feb 2023
De apparaten waarvoor wij hebben gekozen zijn van het merk Atag. Wij hebben vaatwasser typenummer: VA6113HT. Tot nu toe bevalt de werking goed.
“Werkt nu goed”
Door Cees op maandag 28 nov 2022
Onze vaatwasser gaf storing op display door metalen rand van grip van de deur, na 3x is dit probleem verholpen en werkt hij goed.
“Erg tevreden”
Door Tamara op donderdag 24 nov 2022
Wij hebben voor een vaatwasser van Atag gekozen. Wij zijn hierover erg tevreden.
“Besteklade valt tegen”
Door Bob op woensdag 5 okt 2022
We hebben gekozen voor apparatuur van Atag. De vaatwasser werkt goed. Alleen de besteklade valt tegen. De grootte daarvan is beperkt en rechtvaardigt niet de meerprijs ten opzichte van een vaatwasser zonder besteklade.
“Prima”
Door Jeanet op maandag 29 aug 2022
Wij hebben alle apparatuur van ATAG. De vaatwasser is type VA6115HT en bevalt prima.
“Heel blij mee”
Door Miranda op vrijdag 26 aug 2022
De vaatwasser (VA8114SRT) is van Atag. Hier ben ik heel blij mee.
“Zeer goed en is zeer uitgebreid”
Door Erik op maandag 8 aug 2022
Wij hebben een VA7016SRT inbouw vaatwasser van Atag. Tot nu toe zijn wij hier zeer tevreden over. Werkt zeer goed en is zeer uitgebreid.
“Bevalt prima”
Door FK op vrijdag 17 jun 2022
Wij hebben een Atag vaatwasser. Onze apparaten zijn allemaal van het merk Atag. De apparaten bevallen prima. Voor deze keuken hadden wij een Bosch vaatwasser. De indeling daarvan vonden we prettiger als de Atag. Wel is de Atag vaatwasser veel droger.
“Doet het naar behoren”
Door HS op zondag 30 jan 2022
Wij hebben gekozen voor een inbouw Atag vaatwaser. Deze doet het naar behoren geen klachten.
“Springt open als hij klaar is”
Door Monique op maandag 3 jan 2022
Onze vaatwasser is een Atag VA5114MT. De vaatwasser heeft als basis instelling dat de deur openspringt als het programma klaar is. Air dry heet dat. Dat vind ik een min punt. Dit is wel te veranderen, maar voor mij hoeft er dat programma er niet op te zitten.
“Indeling niet geweldig”
Door George op zondag 2 jan 2022
Wij hebben voor een ATAG VA8113QT vaatwasser XXL gekozen. Vooral ATAG vanwege de extra garantie en positieve ervaring in het verleden. We vinden de indeling van de vaatwasser niet geweldig maar voldoet verder wel.
“Erg fijn in dagelijks gebruik”
Door Linda op dinsdag 7 dec 2021
Wij hebben een vaatwasser van Atag. Die bevalt prima en is erg fijn in dagelijks gebruik.
“Goed en betrouwbaar”
Door René op zondag 26 sep 2021
Wij hebben gekozen voor ATAG apparatuur, reden: goed, betrouwbaar en een heel bekend merk, tevens als we meerdere apparaten kochten kregen we 8 jaar garantie op alles via de keukenfirma naar ATAG. Gekochte artikelen en typenummer: Vaatwasser VA7016RT
“Uitstekend”
Door Gert op vrijdag 10 sep 2021
Alle apparatuur is van Atag. Hiervoor gekozen vanwege eerdere goede ervaringen met dit merk. Vaatwasser voldoet uitstekend en ik ben er tevreden over.
“Tevreden”
Door Anna op vrijdag 27 aug 2021
Wij kozen voor een ATAG vaatwasser en zijn daar tevreden over.
“Helemaal tevreden”
Door Bert op donderdag 12 aug 2021
VAATWASSER Atag. Va8018tt. Tot nu met 100% tevreden over de apparatuur
“Heel goed”
Door Frank op donderdag 3 jun 2021
Wij hebben de volgende apparaten in de keuken: vaatwasser ATAG VA7016RT. Dit apparaat en de keuze voor het merk bevallen ons heel goed.
“Goed”
Door Bert op maandag 3 mei 2021
Vaatwasser: Atag, VA2013QT. Onze ervaring met de apparaten is goed.
“Goed”
Door Hoeb op vrijdag 2 apr 2021
Vaatwasser is van Atag, en bevalt goed
“Prima”
Door Harrie op donderdag 1 apr 2021
Hebben Atag vaatwasser en het bevalt prima
“Zeer tevreden”
Door Bart op donderdag 25 mrt 2021
Onze vaatwasser is van ATAG en we zijn zeer tevreden.
“Bevalt uitstekend”
Door Astrid op zaterdag 20 feb 2021
Vaatwasser is Atag type nr. VA7016RT. Gekozen voor kwaliteit en niet naar de prijs gekeken. Alleen bij de vaatwasser niet naar merk gekeken. Alles bevalt uitstekend is een goede keuze geweest en wij hebben goede voorlichting gehad de keukenzaak
“Bevalt goed”
Door Don op donderdag 31 dec 2020
Ik heb gekozen voor Atag apparatuur en wel de volgende typenummers: VA63315OT INBOUW VAATWASSER. De apparaten bevallen goed, ze zijn van een goede kwaliteit en doen wat ze moeten doen. Het merk moet zich voor mij nog bewijzen op de lange termijn maar met 10 jaar garantie heb ik daar alle vertrouwen in.
“Zo ontevreden dat apparaat is omgeruild”
Door Willem op woensdag 30 dec 2020
Vaatwasser van Atag VA61313MT is nadien omgeruild ivm het ontevreden zijn over dit apparaat en dan met name over de inhoud en indeling en deze is omgeruild voor een Neff
“Erg goed”
Door Ingrid op dinsdag 29 dec 2020
Ik heb voor Atag apparatuur gekozen waaronder de vaatwasser. Bevalt erg goed.
“Erg blij”
Door Nina op maandag 28 dec 2020
Onze apparatuur is van ATag: het gaat hierbij om de vaatwasser . Alle apparaten hadden we zelf thuis vanuit voorwerk uitgezocht. Er was daarover geen discussie. Nu na drie jaar zijn we nog steeds erg blij met de keuzes die we toen maakten voor de apparatuur.
“Super tevreden”
Door Jeanne op zondag 27 dec 2020
Super tevreden over alle ATAG apparatuur ( door de keukenzaak geadviseerd) maar we hadden al goede ervaringen met ATAG apparaten dus was de keuze niet moeilijk om weer voor ATAG te gaan. VA7016RT inbouw vaatwasser XL 60cm Atag
“Prima”
Door Lize op vrijdag 11 dec 2020
Hebben vaatwasser, allemaal Atag apparaten, bevalt prima
“Alles van Atag”
Door Andre op donderdag 19 nov 2020
De apparaten zijn allemaal van ATAG. En die bevallen uitstekend. Typenummer betreft vaatwasser VA7016RT
“Verwarmt niet meer”
Door Peter Oors op vrijdag 13 nov 2020
Inbouw vaatwasser heeft al eens ongemerkt gelekt waardoor schade aan de inbouwkast is ontstaan . Tevens blijkt Bruynzeel een zelden voorkomend model heeft geplaatst (55cm breed) die vele malen duurder is dan de 60cm inbouw. Rubbers vervangen, rollers manden al 2 maal vervangen. Nu verwarmt hij niet meer.
“Super goed”
Door Hanne op vrijdag 11 sep 2020
Wij hebben al onze apparatuur waaronder de vaatwasser van het merk Atag. Al onze apparatuur van Atag bevalt super goed. Je kunt absoluut zien en merken dat het A kwaliteit is.
“Geen sproeier boven”
Door blake op vrijdag 14 aug 2020
Wij hebben 4 maanden terug een nieuwe ATAG inbouw vaatwasser gekocht. ATAG VA2013QT. Vaat komt regelmatig vuil uit de machine. zelfs o 70 graden wast de machine niet goed. de machine heeft geen sproeien aan de bovenzijde, dus de vaat in de bovenste rek wordt nooit aan de achterzijde gewassen. ook de pannen, bestek en kopjes komen vuil uit de machine. De monteur van de ATAG is langgewenst maar heeft niets kunnen doen. pech gehad had je andere merk moeten kopen. Gaf wel toe dat het een fout in het ontwerp zit dat er geen sproeier boven is zit. Niet kopen, krijg je echt spijt van.
“Uitstekend”
Door Piet op maandag 27 jul 2020
Wij hebben voor alle apparaten gekozen voor Atag. De apparaten bevallen uitstekend! Betreft onder meer een vaatwasser.
“Bevalt”
Door Petra op donderdag 7 mei 2020
Wij hebben gekozen voor Atag omdat deze een voor ons geschikte inductie kookplaat in het assortiment had. Hier hebben we de rest van de apparaten op afgestemd (vaatwasser). Bevalt goed.
“Top”
Door Diana op zaterdag 25 apr 2020
Wij hebben de vaatwasmachine VA8017RT Atag. Top apparaat en een mooie lijn.
“Goed”
Door Juliette op donderdag 16 jan 2020
Vaatwasser Atag type dw 402......bevalt goed.
“Bevalt goed”
Door Frans op zondag 15 dec 2019
Alle apparaten zijn van het merk ATAG, vaatwasser (VA63312LT). Apparaten bevallen goed, keuze had te maken met 10 jaar garantie.
“Ruim”
Door G.D. op maandag 9 dec 2019
Alle apparatuur is van Atag. Dit bevalt uitstekend. Er waren wat kleine probleempjes die naar wens zijn opgelost. We zijn er heel blij mee. Vaatwasser is ruim en met verlichting. Kortom. Prima.
“Bewuste keuze”
Door Leo op maandag 7 okt 2019
Wij hebben bewust gekozen voor Atag. Dit op grond van goede ervaringen met de vorige keuken. De volgende apparatuur hebben wij nu in de keuken: Vaatwasser VA7016RT. Voor alle apparaten geldt dat ze prime werken en voldoen aan onze verwachtingen.
“Heel tevreden”
Door Wanda op vrijdag 27 sep 2019
Ik heb gekozen voor: Vaatwasmachine: Atag VA63313LT. Garantie van de Atag apparatuur heb ik verlengd naar 5 jaar . Tot nu toe heel tevreden over de apparatuur.
“Prima”
Door Fred op woensdag 18 sep 2019
Vaatwasser is van Atag en bevalt prima.
“Erg tevreden”
Door Ed op vrijdag 26 jul 2019
Keuken apparatuur betreft ATAG VA61313KT Inbouw Vaatwasser 60CM. De apparaten bevallen prima en hoewel ik in mijn omgeving veel kritische geluiden hoor over het merk ATAG en met name de CV ketels, ben ik erg tevreden over de keuken apparatuur en het merk. Belangrijk is natuurlijk dat ATAG een verlengde garantie van 10 jaar durft af te geven.
“Uitstekend”
Door Huig op vrijdag 5 jul 2019
VA8017RT Atag volledig geintegreerde vaatwasser xxl. Apparaten bevallen uitstekend tot op heden.
“Bevalt prima”
Door Anja op maandag 15 apr 2019
De apparaten die ik in de keuken heb laten plaatsen: Vaatwasser is van Atag. De gekozen apparatuur bevalt prima.
“Lastig in gebruik”
Door Elian op vrijdag 29 mrt 2019
Wij hebben gekozen voor apparaten van ATAG. De apparaten bevallen goed, behalve de vaatwasser. De indeling van de rekken is heel lastig. Veel vaat past niet goed in de rekjes. Koppen en glazen vallen om. Bovenste op- of afklapbaar rekje aan de zijkanten is te smal.
“Goede ervaringen”
Door Fie op zondag 10 mrt 2019
Wij hebben alles van het merk Atag. Goede ervaringen mee in het verleden, dus wilde graag weer dat merk hebben. Vaatwasser.
“Zeer goed”
Door Dick op zondag 10 mrt 2019
Atag vaatwasser, is allemaal Atag bevallen zeer goed.
“Tevreden”
Door Rob op donderdag 17 jan 2019
De afwasautomaat VA46309 (Atag), tevreden over.
“Super”
Door Lizz op woensdag 19 dec 2018
Alle apparaten zijn van ATAG, dit bevalt super. ATAG zat ook in de vorige keuken (25 jaar oud) en alles werkte nog ! Vandaar de keuze wederom voor ATAG. Betreft vaatwasser.
“Zeer tevreden”
Door Wim op donderdag 1 nov 2018
Het is het merk Atag en tot op heden zeer tevreden met de vaatwasser Atag VA61313KT
“Goed maar glazen vallen steeds om”
Door Lotte op dinsdag 3 jul 2018
De vaatwasser is van Atag. In principe bevallen alle apparaten erg goed. Als ik nadelen zou moeten opnoemen: de bovenste lade van de vaatwasser is niet praktisch ingedeeld waardoor glazen steeds omvallen. Desondanks blij met de apparaten en hoe ze eruit zien in de keuken!
“Prima”
Door Frans op woensdag 27 jun 2018
Wij hebben voor ATAG apparatuur gekozen: vaatwasser. De apparaten bevallen prima.
“Prima”
Door Matty op woensdag 27 jun 2018
We hebben gekozen voor vaatwasser van Atag en tot nu toe bevalt het ons prima.
“Goed”
Door Els op maandag 18 jun 2018
Volgende apparaten: atag afwasmachine bevalt goed
“Duidelijk apparaat”
Door Bonita op maandag 18 jun 2018
Ik heb producten gekocht van Atag, namelijk Afwasautomaat VA63315OT. Ik ben zeer tevreden over de producten. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Makkelijk in gebruik en het werkt allemaal prima. Duidelijke vaatwasser met veel programma's.
“Niet tevreden”
Door Alfred op woensdag 13 jun 2018
Wij hebben een ATAG vaatwasser VA63211ST en die bevalt ons niet goed. Bij de montage was een schroef afgebroken. Dit is hersteld door een monteur van ATAG. Nu lekt de deur regelmatig. Ook de indeling is niet praktisch, waardoor de ruimte in de vaatwasser niet goed benut kan worden.
“Werkt prima”
Door Erwin en Miranda op dinsdag 15 mei 2018
Bijna alles is van ATAG zoals de vaatwasser. alles werkt prima en doet wat het moet doen.
“Tevreden”
Door Ellie op woensdag 18 apr 2018
Wij hebben een Atag vaatwasser VA61211kt. We zijn tevreden over de apparaten en het gebruik ervan.
“Goede service”
Door R&A op maandag 16 apr 2018
Wij hebben alle apparaten van het merk ATAG. De volgende modellen zijn door ons aangeschaft: ... Vaatwasmachine VA61211MT. Wij hebben voor Atag gekozen vanwege de goede service (hier hebben wij ervaring mee) en vanwege de garantie die aanzienlijk verlengt wordt, bij aanschaf van meerdere apparaten.
“Prima”
Door Herman op maandag 16 apr 2018
Wij hebben gekozen voor atag apparaten onder andere vaatwasser omdat dat een aanbieding was. Ze bevallen prima.
“Zeer tevreden”
Door Jeroen op donderdag 12 apr 2018
Atag VA61211KT VAATWASSER VI 60CM H=82CM. Zeer tevreden over de werking en het gemak.
“Eerste indruk”
Door Twan op donderdag 29 mrt 2018
Vaatwasser. Al onze apparaten zijn van ATAG. Ik zou echter nog niets kunnen zeggen over hoe het bevalt, de eerste paar weken werkt het allemaal prima, maar we moeten echt nog wat meer ervaring op doen.
“Tevreden”
Door R.W. op woensdag 28 mrt 2018
atag vaatwasser tevreden over deze keuze
“Blij ermee”
Door Janneke op dinsdag 13 mrt 2018
Het merk van de vaatwasser is Atag en het bevalt uitstekend. Blij met de keuze voor dit merk en het was een mooie aanbieding.
“Prima”
Door Kees op dinsdag 13 mrt 2018
Vaatwasser. Het merk is ATAG, bevalt tot nu toe prima.
“Bevalt goed”
Door Martijn op dinsdag 27 feb 2018
Vaatwasser. Wij hebben gekozen voor apparatuur van ATAG: magnetron/oven, koel-vries combinatie, kookplaat en vaatwasser. De apparatuur bevalt goed. Wel hadden we een defect met de vaatwasser. Dat is binnen de garantie opgelost.
“Prima”
Door Anja op donderdag 15 feb 2018
Wij hebben gekozen voor ATAG apparatuur (vaatwasser) en deze bevallen prima.
“Uitstekend”
Door Immy op donderdag 15 feb 2018
Alle apparatuur is van het merk Atag waaronder de vaatwasser. Alles bevalt uitstekend.
“Ging stuk”
Door Martijn op woensdag 22 nov 2017
De vaatwasser was van ATAG. Zoals gemeld ging de vaatwasser stuk binnen een paar maanden. Dat verwacht ik niet van een dergelijk merk. De apparatuur is gerepareerd en bevalt verder prima.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.