Feedback
7,0

Atag fornuizen

Atag heeft een beperkt assortiment aan fornuizen. Atag richt zich meer op de verkoop van losse inbouw ovens of inbouw kookplaten.
Ervaringen met Atag fornuizen
Er zijn 2 ervaringen over Atag Fornuizen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet tevreden met service”
Door A. van Hout op donderdag 6 feb 2020
SERVICE: Na 6,5 jaar gaat een thermokoppel van een kookplaat stuk. Voor vervanging is het exacte modelnummer en onderdeel telefonisch opgegeven. Pas nadat 3 keer een monteur (steeds een andere) is langs gekomen wordt het goede onderdeel meegebracht en vervangen. Een klusje van nog geen 10 minuten. Ondertussen wel steeds aanwezig moeten zijn en inmiddels was ook nog het uurtarief omhoog gegaan. Helaas geen woord van excuus van Atag mogen ontvangen.
“Prachtig fornuis”
Door J en C op donderdag 17 mei 2018
Het fornuis is van Atag prachtig om te zien wij koken er heerlijk op. We hebben verschillende merken goed over nagedacht.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.