Feedback
7,4

Zanussi koelkasten

Zanussi maakt voornamelijk inbouw koelkasten. Je kunt kiezen uit verschillende standaard modellen met en zonder vriezer.
Zanussi koelkasten aanbod
Selecteer een Zanussi koelkast en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 koelkasten
€500 - €750 koelkasten
€750 - €1000 koelkasten
> €1500 koelkasten

Inbouw koelkasten: 88 cm 122 cm 140 cm 178 cm
Energieklasse: E F
Frontdeurmontage: Deur-op-deur Sleepdeur
Aantal frontdeuren: 1 2
Vriezen: Ja
Selecteer een filter
Ervaringen met Zanussi koelkasten
Er zijn 32 ervaringen over Zanussi Koelkasten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren10 ervaringen
4 sterren15 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster6 ervaringen
“Bevalt goed”
Door Harry op vrijdag 26 mei 2023
Wij hebben voor een Zanussi koelkast gekozen en deze bevalt goed.
“Koelkast blijft klappen en tikken”
Door Pienie op maandag 23 jan 2023
Deze is pas een maand of 5 oud...eerste paar weken geen probleem. Daarna is hij gaan klappen en tikken...dat gaat de hele dag en nacht door. Wil het opnemen maar je weet nooit wanneer het gebeurt. Heb al ervaring met de klantenservice over het gasfornuis. Ze sturen een monteur, zegt dat er niks aan de hand is en je krijgt een flinke rekening. Zal nooit meer Zanussi kopen. Vroeger waren ze goed, niet meer
“Werkt goed”
Door Jos op vrijdag 8 jul 2022
Wij hebben een Zanussi koelkast en deze bevalt tot nu toe goed.
“Bevalt goed”
Door HB op zaterdag 23 apr 2022
Wij hebben een Zanussi znln18fs1 koelkast. Deze koelt erg goed en goede indeling. Hij bevalt goed.
“Prima”
Door FvI op zondag 9 jan 2022
De koelvriescombinatie is van Zanussi en bevalt ons prima. Het was wel even uitzoeken hoe de temperatuur geregeld moest worden.
“Goed”
Door Nol op vrijdag 9 jul 2021
koelkast is van zanussi Bevallen allemaal goed
“Niet kopen”
Door Maarten op woensdag 7 jul 2021
Zeer slechte kwaliteit. Koelkast borrelt, vriest snel aan en vrieslades breken zeer snel. En als je contact opneemt met de helpdesk wordt je afgescheept met 'ga naar de winkelier als je klachten hebt'. Maar ja, nadat garantie vervallen is hoeft deze ook niks meer te doen. Niet kopen dus. Voor paar euro meer heb je een beter merk.
FOTO VAN MAARTEN
“Zeer goede kwaliteit”
Door Alinda op zondag 16 mei 2021
Gekozen voor de volgende apparaten: Koelvries zanussi. Onze ervaring na 4 maanden gebruik is erg goed. Tot nu toe nog geen klachten of bijzonderheden. Doet wat het moet doen en zeer goede kwaliteit.
“Ijsvorming en veel condens”
Door rona vis op maandag 10 mei 2021
Never, never buy this product! We just recently bought a new kitchen and the Zanussi refrigerator is included. The refrigerator is so bad that you have to be careful when putting the food at the inner wall It will ruin everything because of the condensed and sometimes it forms an ice inside. Also, the door shelves make sure you put them in a good place or else you can't close the door. It's a bad refrigerator. If I have a money I would replace it as soon as possible.
“je moet niet klagen”
Door T.J. Wielinga op donderdag 4 feb 2021
In sept. 2020 gekocht. Is geplaatst door een monteur. Koelkast zelfs op stand 1 loopt water aan achterwand in straaltjes. Vochtprobleem daardoor met name in groentelade. Groente en fruit bederft en ook andere levensmiddelen.Deze klacht gemeld bij bedrijf waar koelkast gekocht is, die hebben Service Electrolux ingeschakeld. Deze service dienst heeft zich zo goed ingedekt over terechte klachten dat er wel een afspraak gemaakt kan worden maar ook komt er een mail achteraan met uitzonderingen dusdanig dat men waarschuwt voor betaling als men vindt dat het geen klacht is. Op 22-01-2021 is er een monteur bij ons geweest die +/- 15 min. binnen was, enkel heeft gekeken in de koelkast. Hij vond dat het zo hoorde, heeft de stand op 1 gezet(binnentemperatuur is dan 10 graden, moet tussen 3 en 4 zijn) gaf advies dat groentelade niet tegen achterwand moest komen (hoe dan?) pakte zijn laptop en maakte een leuke rekening van 134,-euro.Zo wordt er dus bij service Electrolux gewerkt. Niet klagen, geen garantie.
“Prima”
Door Cor op zaterdag 2 jan 2021
Wij hebben gekozen voor Zanussi apparatuur (koelkast) en deze bevalt prima.
“Tevreden”
Door Connie op maandag 28 dec 2020
Zanussi ZBA23042: Integreerbare koelkast met 4 verstelbare legborden, inhoud 207 liter, mechanische besturing. Onze ervaring: Tevreden met het merk. Werkt naar behoren en is ruimer als dat je denkt. Erg prettig, deur gaat makkelijk open en er is meer dan voldoende ruimte.
“Zeer slechte service van Zanussi”
Door robbie op woensdag 4 nov 2020
Heb een nieuwe inbouw koelkast gekocht die het de eerste weken ( 2 weken ) goed deed. Opeens kwam er ijsvorming aan de achterkant van de koelkast. Dit aangegeven aan Zanussi en die kunnen de koelkast niet omruilen omdat we over de 30 dagen omruilgarantie waren. Nu willen ze een monteur sturen maar dit gaat pas over 3 weken!! Al het eten wat ik de koelkast ligt is bevroren dus het is geen optie om daarop te wachten! Aan de tussenhandelaar ligt het niet, die kwamen meteen de dag erop om te concluderen dat die dus gewoon kapot is! Dus ik zit nu met een koelkast van 6 weken oud die stuk is en wat dus pas over 3 weken "opgelost" gaat worden! Ik vind dat niet kunnen!! Dus ik moet al mijn eten maar gewoon weggooien??
“Kapotte onderdelen bij koelkast”
Door San op maandag 26 okt 2020
Er zijn onderdelen van de inbouwkoelkast stuk. Dit viel binnen de garantie. Maar er valt geen afspraak te maken met de serviceafdeling. Iedere keer als ik de aangegeven datum bevestig, krijg ik een mail met nieuwe data. Bellen is ook geen optie daar je meer dan 10 minuten in de wacht staat. Zeer ontevreden. Heb 5 apparaten van hun in mijn huis. Maar wil er nooit meer een van deze firma.
“Naar wachting”
Door Claudia op zaterdag 18 jul 2020
Ik heb geen specifiek merk gekozen voor in mijn keuken, maar op basis van mijn eisen en wensen de beste en voordeligste apparatuur gekozen. Dit mede op advies van de keuken adviseur om geld te besparen. Koelvries combinatie betreft Zanussi ZBB 28465SA. De koelvriescombinatie werkt naar verwachting en ben ik ook tevreden over.
“Zeer tevreden”
Door John op woensdag 3 jun 2020
Wij zijn zeer tevreden over de inbouw koelkast van zanussi. Stil, en koelt goed. Geen problemen gehad met inbouwen, als ook de deur omhangen van de koelkast ging zonder problemen. Wij hebben de ZBA32060SA.
“Uitstekend”
Door Angela op dinsdag 12 mei 2020
Apparaten: van Zanussi: koelkast (groot model zonder vriesdeel). Bevalt allemaal uitstekend.
“Prima”
Door Yvonne op donderdag 23 jan 2020
Alle apparaten zijn van Zanussi. Dat bevalt prima. We hebben de apparaten na aankoop aangemeld voor garantie. Betreft ZBA19020SA Zanussi koelkast
“Goed”
Door Marcel op zaterdag 18 jan 2020
Koelkast: zanussi ( bevalt goed)
“Goed”
Door Magda op zaterdag 6 jul 2019
De koelkast is van het merk Zanussi. Tot op heden bevallen ze goed
“Voldoet wel”
Door Ronald op maandag 1 jul 2019
Wij hebben gekozen voor de apparaten van het merk Zanussi. Het is zeker mindere kwaliteit dan het merk Siemens dat wij in ons oude huis in de keuken hadden. Het is veel meer plastic maar alle kwaliteit naar de waarde zeggen we altijd. De koelkast voldoet maar liet binnen een maand al een kapotte glasstrip zien.
“Naar behoren”
Door Chris op maandag 13 mei 2019
Alle apparaten waaronder koelkast zijn van het merk Zanussi en alles werkt naar behoren! Er is voor deze apparatuur gekozen op aanbeveling van de leverancier van de keuken.
“Uitstekend”
Door Aart op donderdag 9 mei 2019
Aankoop: koelkast Zanussi ZRG16605WA. Bevalt uitstekend.
“Blij ermee”
Door Rob op zondag 5 mei 2019
Koelkast van Zanussi. En daar zijn wij blij mee, want hoe lang bestaat dit merk al ? (60/80) jaar Dus genoeg ervaring in goede kwaliteit voor dit merk denk ik.
“Zoals het hoort”
Door N. op zaterdag 4 mei 2019
Mij werd Zanussi aangeraden en tot nu toe werkt alles zoals het moet! Betreft koelkast Zanussi ZBA19020SA.
“Goed”
Door Floris op vrijdag 11 jan 2019
Gekozen voor alle apparatuur (koelkast) van Zanussi. Hierdoor 5 jaar garantie. Bevalt goed ondanks dat Zanussi een enigszins goedkope naam heeft.
“Voldoet”
Door Jan op vrijdag 2 nov 2018
Zanussi Koelkast ZBA23022SA. Met Zanussi hadden wij in het verleden een redelijk goede ervaring gezien de prijs-kwaliteit verhouding. Hopelijk worden wij ook met de huidige apparatuur niet teleur gesteld. De huidige apparaten voldoen.
“Bevalt zeer goed”
Door Michelle op maandag 1 okt 2018
We hebben de Zanussi koel/vriescombi nu een tijdje, en deze bevalt zeer goed. Het apparaat had meteen een vuurdoop; het werd bezorgd rond de periode dat het 34 graden of hoger was buiten. Dus in huis ook behoorlijk hoge temperaturen. Na 24 uur staan was de koelkast/vriezer goed op temperatuur. Gedurende die warme periode heeft hij op de hoogste stand gestaan (7) om de beoogde 4 graden in de koelkast te behalen. Nu met lager temperaturen hebben we de combinatie op 3 staan en dan blijft hij mooi stabiel 4 graden. De producten blijven lang goed en vers. De glazen planken zijn op diverse plekken naar wens in te schuiven. Zo kan je kijken wat de meest efficiënte indeling is met de producten die er in gaan. Af en toe maakt de combi erg harde 'uitzet' geluiden (metaalachtig geluid)? Dit is mij niet bij de vorige koel/vries combi opgevallen en is nu wel opvallend. Ik denk dat dit met temperatuur verschillen te maken heeft?
“Tot nu toe goed”
Door M.v.R. op woensdag 13 jun 2018
Het is een zanussi koel-vriescombinatie. De gebruiksperiode is nog te kort om een goed oordeel te geven maar de ervaring tot nu toe is goed.
“Gewoon Zanussi”
Door Miriam op maandag 16 apr 2018
Ik heb gewoon gekozen voor zanussi. Dat was prijstechnisch het meest interessant. Mijn apparaten doen het prima. Zijn simpel en doen wat ze moeten doen. Betreft koelkast
“Prima”
Door Jolanda op donderdag 29 mrt 2018
Koel/Vriescombinatie van Zanussi Tot nu toe bevallen zowel de keuken als alle apparaten prima.
“Prima combinatie”
Door Rob op maandag 5 feb 2018
Zanussi koelvries ZANUSSI ZBB28465SA. Ervaring: prima koelvries combinatie voordeel van vriesgedeelte dat deze makkelijk te ontdooien is door gladde wand en ontbreken koelroosters
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.