Feedback
6,0

Küppersbusch koelkasten

Küppersbusch heeft maar een beperkt assortiment aan koelkasten. De verkochte modellen zijn meestal grote vrijstaande of inbouw koelvries-combinaties.
Küppersbusch koelkasten aanbod
Selecteer een Küppersbusch koelkast en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 koelkasten
€500 - €750 koelkasten
€750 - €1000 koelkasten
> €1500 koelkasten

Inbouw koelkasten: 88 cm 178 cm
Vrijstaande koelkasten: hoger dan 200 cm
Frontdeurmontage: Deur-op-deur Sleepdeur
Aantal frontdeuren: 1 2
Vriezen: Ja
Selecteer een filter
Ervaringen met Küppersbusch koelkasten
Er zijn 2 ervaringen over Küppersbusch Koelkasten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Heel tevreden”
Door Linda op vrijdag 30 apr 2021
Wij hebben gekozen voor Kupperbush wijnkoelkast mooi qua uiterlijk en heerlijke luxe. Tot nu toe heel tevreden. De keuze voor de wijnkoelkast is op advies van de verkoper.
“Herstel niet mogelijk”
Door Beernaert op maandag 1 okt 2018
5 jaar en 6 maanden geleden volledig nieuwe keuken geïnstalleerd met inbouwkoelkast van Kupperbusch. Koelkast heeft het al laten afweten en je kan het raden : net buiten de garantietijd. Geen service van Kupperbusch uit en externe superdure nazichtdienst. Herstel niet meer mogelijk. NOOIT MEER KUPPERBUSCH! Wij zijn zeer ontgoocheld.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.